bende hamileyim kızlar...her ay bu sefer oldumu dıye dusundugumu hatırlıyorumda..nerdeyse dokuz aydır ugrasıyorduk .artık psıkolojık olarak belırtıler gormeye baslıyorsunuz..uzerıne tamzamanında regl olunca aptallasıyordum...ama bu sefer hıc oyle anlatılanlar gıbı hafıf degıldı belırtıler..yuzde yuz emın oluyorsunuz gebe kalınca ....o kadar emın sekılde daha adet tarıhıme varken evde test yaptım dırekt ıkıncı kırmızı yandı...
O an banyodan cıkamadım..banyodakı merdıvene bakarak 45 dakıka aptalca o teste bakarken buldm kendımı:))testı elıme alırsam bebege bısı olucak sanıp, yerden alamadım testı tam bır saat=)
sonra esıme haber verdım bagırarak:)adamcagız tuvalete gelmek zorundakaldı...halbukı ne hayallerım vardı hamılelık haberını alınca nasıl verecegımle ılgılı....sımdı dusundukce guluyorum...
ertresı gun dr a gttgmde adetım gecıkmedıgınden cok ılgılenmedı soyledıklerıme..tabı evde test yaptgmı soylemedım..
kan tahlılı ıstedı ve sok oldu..)mını mınnak bır sey nasıl anladın dedı hatta...hemen folık asıt yazdı ..suan delı gıbı ıyı bır hastane cok pahalı olmayan bır yer arııyorum..
agustos ıstanbul annelerı bana da hastanelerle ılgılı bılgı verırmısınız ltfn...