2012 Kasım ayında hamile kalıp 2013 Ağustos'ta doğum yapacaklar buyrunnnn

benimde 5 kasım son adet tarihim bugun kan testi yaptırdım akşama kadar belli olacak bakalım hayırlısı sonuca göre bende katılabilirim aranıza

bende hamileyim kızlar...her ay bu sefer oldumu dıye dusundugumu hatırlıyorumda..nerdeyse dokuz aydır ugrasıyorduk .artık psıkolojık olarak belırtıler gormeye baslıyorsunuz..uzerıne tamzamanında regl olunca aptallasıyordum...ama bu sefer hıc oyle anlatılanlar gıbı hafıf degıldı belırtıler..yuzde yuz emın oluyorsunuz gebe kalınca ....o kadar emın sekılde daha adet tarıhıme varken evde test yaptım dırekt ıkıncı kırmızı yandı...
O an banyodan cıkamadım..banyodakı merdıvene bakarak 45 dakıka aptalca o teste bakarken buldm kendımı:))testı elıme alırsam bebege bısı olucak sanıp, yerden alamadım testı tam bır saat=)

sonra esıme haber verdım bagırarak:)adamcagız tuvalete gelmek zorundakaldı...halbukı ne hayallerım vardı hamılelık haberını alınca nasıl verecegımle ılgılı....sımdı dusundukce guluyorum...

ertresı gun dr a gttgmde adetım gecıkmedıgınden cok ılgılenmedı soyledıklerıme..tabı evde test yaptgmı soylemedım..

kan tahlılı ıstedı ve sok oldu..)mını mınnak bır sey nasıl anladın dedı hatta...hemen folık asıt yazdı ..suan delı gıbı ıyı bır hastane cok pahalı olmayan bır yer arııyorum..

agustos ıstanbul annelerı bana da hastanelerle ılgılı bılgı verırmısınız ltfn...

Son adet gubum 19 kasim kesemizi gorduk sira kalp atislarnda daha onceki hamileligmde kalbini duyamadim icn kybettm o yuzden korku var ama bn inaniorm o beni birakmicak hergun dua ediorm allah hepimizin bebislerini bagislasin kizlar

merhaba arkadaşlar çok şükür 1 yıldan sonra ben de hamileyim... geçenlerde yazmıştım tiroid oldugum için hamile kalmakta zorlandığımı aradan bir hafta geçti ve hamileyim..ben de kan testi yaptırmadım ama dr keseyi gördü heralde benımde muhtemelen kasım sonu aralık bşına geliyor doğum.. oğlum 5 yaşında kardeş gelcegını söylemedım ama heyecandan ölüyorum.. Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Slm kızlar benimde sat 20 kasım dogum 27 ağustosa geliyo.şuan 5+6 günlük bebegim keseyi gördük ço şükür kalbide atmaya başlamış ama tam duyamadık küçük oldugu için 2 hafta sonra duyacaz işlh.allah hepimize yardım etsin

slm kızlar benim sat 20 kasım 27ağustosta bebiş gelecek inş. keseyi gördük ama daha kendisini ve kalp atışlarını göremedik haftaya gitsem erkenmi olur biraz daha beklesemmi çok aceleci davranıp farklı farklı dr.lara gidiyorum kendi dr.um haftaya çağırdı

merhabaa benim sat 8 kasım ve muhtemel doğum tarihi 15 agustos. cuma günü doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk. harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…