- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #21.841
günaydın kızlar
yasmincim senin stresini hissetmistir zeynepcik zaten ilk birkaç gün hiç belirti olmuyo beş gün sonra falan çıkıyormuş ama hep kotuyu düşünüyoruz belkide hiç sorunsuz atlatacak aşıyı iyi dusunelim iyi olsun
hevin hosgeldin anlat bakalım bebisini
ozcanan rana nasıl oldu gece uyabildinz mi
herkrse hayırlı cumalar
gunaydın kızlar
yasmın cım ınsallah hayırlısıyla atlatırsınız asıyı bızımde salı gunu:18:
herkeze hayirli cumalar arkadaslar,ayy ben bu cocugun hizina yetisemiyorum artik buyudukce yaramazlik pesinde hep emeklemiyor gobeyinin uzerinde surunyor istedigi yere gidiyor istedigi zarari yapiyor yuruteci derseniz sormayin o ayri bi felaket oluyor,yemek yemeye oturdugumuzda ne bulursa sofrada yere,bide hosuna gidiyor zarar yapinca pis pis guluyor yandim ben anam yandim :)
hayırlı cumalar canım
aynen bende yetısemıyorum hızına bız surunmeden emeklemeye ve tutunarak kalkmaya gectık kalkınca bıde ellerınıde bırakıyo hopp dusuyo tabı
hıc sorma zaten o yemek yeme olayı aynı bızdede var ılk oyuncak verıyorum oyalansn yemeğını yesın dıye ağzına alıyo sonra yere atıyo yemeklı yemeklı oyuncaklar hep
buarada esın nasıl oldu canım
Geçmiş olsun cnm[/QUOcnm emzirmeye devam edecegim.prospektuste emziren anneler kullanabilir yazıyordu ben de kuzenime sordum eczacı olduğu için.emzirirken kullanabilirsin dedi
Cnm emziren anneler kullanabilirmis ben de kullanırım. Kuzenim sakınca görmedi
cnm emzirmeye devam edecegim çünkü emziren anneler kullanabilirmis
Cnm sıcaktan olabilir
Geçmiş olsun cnm peditus ver hemen atlatır
tatlım benim kızdada başlamış doktor bir krem verdi estroild gibi bi şey adını tam yazamadım sizin krem nasıldı ve nasıl kullandın bu kremi miktarı ne kadardı kaç gün kullandın nasıl sürdün tatlım. aplikatör var içinde ama o kadar krem çok gelmez mi
inş. sorunsuz atlatırız cnm bugün öğleye kadar çalışcam öğleden sonra kullancam süt izinimi. banyosunu yaptırıp aşıya gitcez ananemizle. rabbim tüm bebişleri korusun hastalıktan. sen nasılsın cnm kuzucuk ne yapıo
cok zor gunler gecirdik cnm simdi iyi cok sukur gene agrisi var ama kendi islerini yapabiliyor en azindan bele iste agriyan yere igne yaptilar insallah daha iyi olacak allahin izniyle
atlattık çok şükür canım.şansıma eşim yine yanımda yoktu çok yakın arkadaşı konyada beyin ameliyatı olmuştu oraya gitti.3 gece ateşliyken bir şekilde idare ettim ama ateşten sonra 1 dk bile kucağımdan inmeyip mızıldanınca bi de vücudunda döküntü olunca doktora götürdüm viral enfeksiyon geçirmişsiniz hiç bir ilaç vermiyorum dedi.yani 1 hafta uğraştırdı beni kuzum.neyse ki atlattık.o zaman net olmayınca sizlerle de paylaşamayıp iyice bunalmıştımkomsularda masalla cnm ya ınsan bıraz anlayslı olur
cnm buyuk ıhtımal sıcaktandır bızım ıkıncı gecemız artık saonda yatıyoruz gocu buraya taşıdık yoksa yavrıcak atınıp duruyır
bebegın durmadıysa oldukça zor olmustur
cnm benım sımdı nasıl acaba ınsan cok uzuluyo ınsalla pedıtus ıyı gelıcek yarında bı cay kasıgı soğan suyna basla hoppp geçer ınsalla
avardar merhaba cnm hosgeldın kendımı tanıtmayayım 9 aydı tek taraflı olmuş olsa gerek ama bende senı tanımak ısterım bıraz kendınden bebısınden ahsetsene genelde sonradan gelenler kaynaşmış görünce tedırgın olıur sakın cekınme rahat rahat yaz cnm ben cok sevıyorum takıpcılerımızı
sızede gecmıs olsun cnm ne kadar gecmıssede baya yukselmıs aras daha ateslenmedı ole ama cok korkarım
bende kullandım ızımda cnm ama hatırlamıyorum olsn gecıcı donem nasılsa bebıs emmey bırakmasında
amann ısın uzmanı vardı ya burda bence recesınmın ıcı rahat etmıstır daha küçükler yah
bende kızıma o sekılde yapıyorum en etkılı yöntem hem keyıflenıyorda oh
ay kım unutuurda ben unutmam ama kım kızmaz da ben kızarım ıhmal edıldık cokkk ee nbr
ıyı geceler cnmm
atlattık çok şükür canım.şansıma eşim yine yanımda yoktu çok yakın arkadaşı konyada beyin ameliyatı olmuştu oraya gitti.3 gece ateşliyken bir şekilde idare ettim ama ateşten sonra 1 dk bile kucağımdan inmeyip mızıldanınca bi de vücudunda döküntü olunca doktora götürdüm viral enfeksiyon geçirmişsiniz hiç bir ilaç vermiyorum dedi.yani 1 hafta uğraştırdı beni kuzum.neyse ki atlattık.o zaman net olmayınca sizlerle de paylaşamayıp iyice bunalmıştım
ayy çok geçmiş olsun canım ya viral enfeksiyon ateş mi yapıyo nasıl bulaşmış ki ona göre daha dikkat edeyim çünkü rana şu anda yeterince mız mız beynimi kuşbaşı yapmış kütür kütür yiyo
iş yerinden giriyorum 5 dakika sonra UYAP izin vermeyecek hepinizi öptüm wavss67 beysal yasemin sprint yağmurcandan mertur yaren reces selnec gülden ayseakip katreinur
hepinizi seviyorum yarın cumartesi çok şükür
atlattık çok şükür canım.şansıma eşim yine yanımda yoktu çok yakın arkadaşı konyada beyin ameliyatı olmuştu oraya gitti.3 gece ateşliyken bir şekilde idare ettim ama ateşten sonra 1 dk bile kucağımdan inmeyip mızıldanınca bi de vücudunda döküntü olunca doktora götürdüm viral enfeksiyon geçirmişsiniz hiç bir ilaç vermiyorum dedi.yani 1 hafta uğraştırdı beni kuzum.neyse ki atlattık.o zaman net olmayınca sizlerle de paylaşamayıp iyice bunalmıştım
selam kızlar rana hala hasta ve bana da bulaştırdı çok fenayım yaa :2::2::2:
canım ya sana da çok geçmiş olsun neyse son saatlerin 2 gün dinlenirsin artık rana izin verirse tabii.
bir gün önce misafirliğe gitmiştik orda 3- 4 kişi kucağından indirmedi eceyi ya onlardan bulaştı ya da kv su içirdi çeşmeden gördüm ama bi şey diyemedim ondan bulaştı.neyse böyle böyle mikroplara karşı direnç kazanacaklar ama tabii biz de çok yıpranıyoruz o ayrı
canım sana bi şey soracaktım.8 yaşındaki oğlumun 2 azı dişi çürüdü geçen sene dolgu yaptırdık.diş hekimimiz iğne vurmadan yapınca oğlum tabii oyulurken fazla dayanamadı ve 2şer kez dolguları düştü.şu an bir tanesi düşük biri duruyor.2-3 yıldan önce değişmez dedi doktor.çekersem diş yapısı bozulabilir dedi sence ne yapmalıyız.her tatlı şey yedikten sonra dişim ağrıyor demesi beni çok üzüyor.bi de bu yaş için en etkili ağrı kesici ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?