2012 kasım bebekleri büyüyor..

inş. sorunsuz atlatırız cnm bugün öğleye kadar çalışcam öğleden sonra kullancam süt izinimi. banyosunu yaptırıp aşıya gitcez ananemizle. rabbim tüm bebişleri korusun hastalıktan. sen nasılsın cnm kuzucuk ne yapıo

herkeze hayirli cumalar arkadaslar,ayy ben bu cocugun hizina yetisemiyorum artik buyudukce yaramazlik pesinde hep emeklemiyor gobeyinin uzerinde surunyor istedigi yere gidiyor istedigi zarari yapiyor yuruteci derseniz sormayin o ayri bi felaket oluyor,yemek yemeye oturdugumuzda ne bulursa sofrada yere,bide hosuna gidiyor zarar yapinca pis pis guluyor yandim ben anam yandim :)

hayırlı cumalar canım
aynen bende yetısemıyorum hızına bız surunmeden emeklemeye ve tutunarak kalkmaya gectık kalkınca bıde ellerınıde bırakıyo hopp dusuyo tabı
hıc sorma zaten o yemek yeme olayı aynı bızdede var ılk oyuncak verıyorum oyalansn yemeğını yesın dıye ağzına alıyo sonra yere atıyo yemeklı yemeklı oyuncaklar hep
buarada esın nasıl oldu canım

cok zor gunler gecirdik cnm simdi iyi cok sukur gene agrisi var ama kendi islerini yapabiliyor en azindan bele iste agriyan yere igne yaptilar insallah daha iyi olacak allahin izniyle

Geçmiş olsun cnm[/QUO

emzirirken kullanılmasına çok sevindim.zaten dpktorlar bebeklere de antibiyotik veriyor gerektiğinde senden geçen bunun çok daha düşüğü olacak sonuçta

çok şükür iyiyiz tatlım anneanne ve teyzeler yegenler gelecek elifi ziyarete bugün gene kucaktan kucağa keyfi yerinde olur hanimin

cok zor gunler gecirdik cnm simdi iyi cok sukur gene agrisi var ama kendi islerini yapabiliyor en azindan bele iste agriyan yere igne yaptilar insallah daha iyi olacak allahin izniyle

cok gecmıs olsun canım
zor olmustur senın ıcınde hem esınle hem bebısınle uğrasmak
ınsallah sağlğına kavusur canım enkısa zamnda

atlattık çok şükür canım.şansıma eşim yine yanımda yoktu çok yakın arkadaşı konyada beyin ameliyatı olmuştu oraya gitti.3 gece ateşliyken bir şekilde idare ettim ama ateşten sonra 1 dk bile kucağımdan inmeyip mızıldanınca bi de vücudunda döküntü olunca doktora götürdüm viral enfeksiyon geçirmişsiniz hiç bir ilaç vermiyorum dedi.yani 1 hafta uğraştırdı beni kuzum.neyse ki atlattık.o zaman net olmayınca sizlerle de paylaşamayıp iyice bunalmıştım

ayy çok geçmiş olsun canım ya viral enfeksiyon ateş mi yapıyo nasıl bulaşmış ki ona göre daha dikkat edeyim çünkü rana şu anda yeterince mız mız beynimi kuşbaşı yapmış kütür kütür yiyo

iş yerinden giriyorum 5 dakika sonra UYAP izin vermeyecek hepinizi öptüm wavss67 beysal yasemin sprint yağmurcandan mertur yaren reces selnec gülden ayseakip katreinur

hepinizi seviyorum yarın cumartesi çok şükür

Son düzenleme:

Cnm arkadasim ya isin zor inanki sen saglam olsan neyse bak sende pedutustan ic bende bi kere olmustum iburami ile ayaklandim.pedutustan ise bize o daha iyi geliyo iki terletiyor hoppp

Okul acilmasina az kaldi okul kapandi kapanali biz gayet iyiyiz dr ekimde dedi grip asi icin bi bakalim.ne olck

Ah cnm benim net yokmense yakin bi donemde o zaman tuh neyseki atlattiniz sansina esinde yokmus

Ay bizimkine iyi ders oldu artik cocuklar hasta olsa refakatci olarak kalirsa sasmam haha
Dua etsin bayram geldi:)

Kizlar cok yazamiyorum kv cigim geldi ayip olmasin diye cok tel almiyorum elime

Yaasemin simdiden gecmis olsun h

Hevin canim gece kuslari nobet tutanlarimizda var gecede bekleriz cocukin uyuyuncq

selam kızlar rana hala hasta ve bana da bulaştırdı çok fenayım yaa :2::2::2:

canım ya sana da çok geçmiş olsun neyse son saatlerin 2 gün dinlenirsin artık rana izin verirse tabii.
bir gün önce misafirliğe gitmiştik orda 3- 4 kişi kucağından indirmedi eceyi ya onlardan bulaştı ya da kv su içirdi çeşmeden gördüm ama bi şey diyemedim ondan bulaştı.neyse böyle böyle mikroplara karşı direnç kazanacaklar ama tabii biz de çok yıpranıyoruz o ayrı

canım sana bi şey soracaktım.8 yaşındaki oğlumun 2 azı dişi çürüdü geçen sene dolgu yaptırdık.diş hekimimiz iğne vurmadan yapınca oğlum tabii oyulurken fazla dayanamadı ve 2şer kez dolguları düştü.şu an bir tanesi düşük biri duruyor.2-3 yıldan önce değişmez dedi doktor.çekersem diş yapısı bozulabilir dedi sence ne yapmalıyız.her tatlı şey yedikten sonra dişim ağrıyor demesi beni çok üzüyor.bi de bu yaş için en etkili ağrı kesici ne olabilir

Tatlim ev isini ne yaptniz sen istiyormuydun istanbulu

Gecmis olsun cnm.cocuk icin can yakici olmali yareni dusunemiyorumm benik bu yaaa kadar hic dis sirunum olmadi baris erken tanismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…