- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #21.921
günaydın cnmm iiyim diyemiycem sabahtan beri felaket karın ağrısı çekiyorum dün çiğköfte yedim sanırım ondan oldu bozukmuydu acaba anlamadım kikuzum da cuma günü aşısını oldu teyzesi huysuzluğumuz arttı onun dışında bişey yok çok şükür...
oh herkes babane torun keyfi sürmüş haftasonu... bizim ki de ananesini görünce beni tanımıo babaneyle de arası ii çok lükür... rabbim muhabbetlerini bozmasın inş.
ohh babaannesiyle oynadı demek ne kadar mutlu olmuştur kimbilir nil ne kadar şanslılar kuzucuklar anneanne babaanneleri var bizimkide çok.sever ikisinide Allah onları başımızdan eksik etmesin
ağladık teyzesi hem de ne ağlama yavrum çok canı yandı demek kibuarada kilomuz 10300 gr olmuş 300 gr almışız buyumuz da 74 cm olmuş 2 cm uzamışız bizden haberler böyle. nilin öksürüğü aşıdan di mi cnm. geçer inş. bir an önce
amin cnm sana da günaydın... elif minacık nasıl oldu kuzu iileşmiştir inş.
günaydın cnm hafta sonu huysuzluk dışında iiydi. kuzenimin oğlunun sünneti vardı oraya gittik zeynep ilyın üstünde kolsuz kıyafet vardı böyle kollarına dokundum soğuk geldi 'kuzum üşüdün mü sen yaaa ' dedim kuzum da 'amananneeeeeee' dedi ben ŞOK ! abimin eşiyle gözgöze geldik aynı anda. demedi di mi dedim 'valla dedi' dedi ay gayriihtiyari söyledi bilinçsizdi tabi ama çok hoşuma gitti böyle sanki cevap vermiş gibi bal böcüğü:) bizden haberler böyle cnm kv denle aran çok ii maşallah .... allah bozmasın... çocukların gönlünü yapabilen büyüklere bayılırımmm ... nasıl talı oluo onları izlemek...
neyse ben kaçar kızlar öptüm sizleri ii bakın kendinize öğleden sonra görüşürüz inş.
Merhaba cnm
Desene bu hafta sonu babannelendik nilde pek mutlu oldu demekki eminim.babannenizde mutludur
Ben birakio dugune bile gittim BILIYORMUSUN YATEN BABANNEAINE SALINCAGINI BILE.SALLATMAzdi
Günaydınn...
Haftanız güzel geçsin
aynen cnm çok iyidi beni görmediği zaman süper beni görürse tabi direk bana atlıyo
benimde ablamın kızının doğumgünüü vardı ordada babaannemiz baktı sonra pasta üflendikten sonra onları eve götürdüm ben tekrar oraya gittim uyutmuş falan süperdi yani..
Oh ne guzel.cnm buyukten zarar gelme iyidir:)
Keske yakib olsalar
bizimkiler yakın her hafta gorusuruzOh ne guzel.cnm buyukten zarar gelme iyidir:)
Keske yakib olsalar
Allah rahmet etsin tatlım üzülme babaannesiyle anneannesi yanında çok şüküraynen cnm malesef bizim dedemiz yok oyüzden üzülüyorum..
evet cnm aşıdanmış öksürük ohh aferin balböcüğüne kilosuda boyuda çok güzel bence
ongülüm günaydın cnm yazamadım akşam nili uyutmaya gittim bu arada kızlar bende watsap kullanıyortumda artık
günaydın cnm hafta sonu huysuzluk dışında iiydi. kuzenimin oğlunun sünneti vardı oraya gittik zeynep ilyın üstünde kolsuz kıyafet vardı böyle kollarına dokundum soğuk geldi 'kuzum üşüdün mü sen yaaa ' dedim kuzum da 'amananneeeeeee' dedi ben ŞOK ! abimin eşiyle gözgöze geldik aynı anda. demedi di mi dedim 'valla dedi' dedi ay gayriihtiyari söyledi bilinçsizdi tabi ama çok hoşuma gitti böyle sanki cevap vermiş gibi bal böcüğü:) bizden haberler böyle cnm kv denle aran çok ii maşallah .... allah bozmasın... çocukların gönlünü yapabilen büyüklere bayılırımmm ... nasıl talı oluo onları izlemek...
neyse ben kaçar kızlar öptüm sizleri ii bakın kendinize öğleden sonra görüşürüz inş.
Gunaydin cnm.bnim.yolculuk ne vakit
ohh babaannesiyle oynadı demek ne kadar mutlu olmuştur kimbilir nil ne kadar şanslılar kuzucuklar anneanne babaanneleri var bizimkide çok.sever ikisinide Allah onları başımızdan eksik etmesin
bizimkiler yakın her hafta gorusuruz
Allah rahmet etsin tatlım üzülme babaannesiyle anneannesi yanında çok şükür
anne mi dedi hadi gözün aydın bizimki babaci babasının geldiğini anlayınca bile bababa diyo görmesine gerek.yok anahtar sesinden anlıyor geldigini
yolculuk ins yarın canım bi yandan seviniyorum bi yandan da eşim yanlız kalacak aklim onda
10 gün kadar kalicam canım ama gene arada girerim ben ozlerim sizi girmezsemamin cnm aminn:
yağmurum kaç günn kalacaktın
cnm?
sende gidiyosun artık iyice sesizleşir burası
nurdan merturdan ses çıkkmıyo..
10 gün kadar kalicam canım ama gene arada girerim ben ozlerim sizi girmezsem
günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok kötüyüm.bi taraftan midem bulanıyor, bi taraftan adet oldum karnım ağrıyor, bi tarftan da ishal oldum, bi tarftan baş ağrısı ve yarın da 20lik dişim çekilecek. haşat bi durumdayım.ama işler beni bekliyor.izin de alamadım
hasta olan annelere ve bebişlere geçmiş olsun.
bu aralar içimde bi sıkıntı var.neden olduğunu anlayamıyorum.allah feraha erdirir inşallah kızlar.ne olur dua edin bana
gir cnm gir bizde özleriz seni..
canım sanada geçmiş olsun umarım en kısa zamanda canının sıkkınığıda geçer of insan kendini sebepsiz yere bazen çok kötü hissedebiliyo gerçekten dualarım seninle..
sağol teyzesi nilim de atlatır inş. bi an önce. bakalım bizim aşı sürce nasıl devam edecek inş. sıkıntısız devam ederaynen cnm malesef bizim dedemiz yok oyüzden üzülüyorum..
evet cnm aşıdanmış öksürük ohh aferin balböcüğüne kilosuda boyuda çok güzel bence
ongülüm günaydın cnm yazamadım akşam nili uyutmaya gittim bu arada kızlar bende watsap kullanıyortumda artık
evet cnm çok mutlu oldum anne demesine alıştım ama böyle söyleyince sohbet eder gibi çok keyifli oldu rabbime şükürler olsun bugünleri bize yaşattığı için... isteyen eksikliğini çeken herkesein gönlüne göre versin rabbim inş.Aaa ciddimisisn ay bilincsiz desen bile cok keyif verixi olmus
Ay bende bayiliuorum benim kapasite okadar yuksek degil.inanki o oyaliyo
Gorusuruz cnm
aynen cnm büyükten zarar gelmez ii ki varlar kime güvenipde bırakabilirsin ki için o kadar rahat olarak...Oh ne guzel.cnm buyukten zarar gelme iyidir:)
Keske yakib olsalar
maşallah kuzuya nasıl uyanık bak kokusunu bile alır vallahi bunlar:)bizimkiler yakın her hafta gorusuruz
Allah rahmet etsin tatlım üzülme babaannesiyle anneannesi yanında çok şükür
anne mi dedi hadi gözün aydın bizimki babaci babasının geldiğini anlayınca bile bababa diyo görmesine gerek.yok anahtar sesinden anlıyor geldigini
ben çok kötüyüm.bi taraftan midem bulanıyor, bi taraftan adet oldum karnım ağrıyor, bi tarftan da ishal oldum, bi tarftan baş ağrısı ve yarın da 20lik dişim çekilecek. haşat bi durumdayım.ama işler beni bekliyor.izin de alamadım
bu aralar içimde bi sıkıntı var.neden olduğunu anlayamıyorum.allah feraha erdirir inşallah kızlar.ne olur dua edin bana
Aaa cnm benim gecmis olsun cok uzuldum.ranamuzda grip srupla birlikle bi cay kasik sogan suyufa ver cnm
Biz bikere hastayken dr muz onermemisti sadce grio surubu kullaniyorduk mutlaka danis cnm
sağol canım
bugun dr a gıttık ama unutmusum sormayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?