2012 kasım bebekleri büyüyor..

ıyıyım canım evet gorusemıyoruzz artık pek alp tuğra sağolsun
alp tuğra hasta grıp oldu 2 gundur mızmızlığı cok fena yedı bıtırdı benı
bugun oksurukte basladı dr actıfed verdı kullansammı yoksa kullanmasammı bılemedım
ben alerjısı ıcın gıtmıstım canım bu dr da pek ustunde durmadı sadece kuruyemıs 2 yasına kadar verme dedı butun cocuklar ıcın gecerlymıs bu
bızede krem verdı kolları ıcın
nezaman alıcan kan sonuclarnı bızım ast değerı 36 cıktı bakalım sızın kac cıkacak alerjı değerı yanı
canım bıde dr una sunu sorabılrmısın alerjı değerının dusuk yada yuksek cıkması onemlımı
ben sordum onemlı değil dedı ama kafam takıldı
sızede gecmıs olsun canım ınsallah bıseyı cıkmaz kuzumun
yarında asımız var hastalık engel dedı olmasına

yolculuk ins yarın canım bi yandan seviniyorum bi yandan da eşim yanlız kalacak aklim onda
Ay evet cnm yabbende ole.oluyorum ama iyide geliyo ask depresiyo heyecan oZlem oluyor
Cnm gecmis olsun senin icin slkllmasjnda kimin slklsln olabilcek hersey mevcut rabbim sifa versin buyuk ihrimal antibiyotik bagirsaklarini bozmistur

sağol canım
bugun dr a gıttık ama unutmusum sormayı
Nasil gecti cnm qnlatsana simdi nas

Cnm poset duzgun takamadilar demekko ama mutlaka yaptirin kiz cocuklarinda cok rastlaniyor yarenimde olmustu

Cnm gecmis olsun hangi krwmi verdi oranlar onemli alerji icin ama.cocugun verdigi reaksiyon daha onemli arasin 276 cikti sizinki orta deger ama alerjik cocuk oldigu kesin

GEÇMİŞ OLSUN CNM. inşallah kötü bişey çıkmaz.defne de poşetle 2 defa verdi idrar ama poşetle verdiğimizde ciltten bulaşan mikrop çıkmıştı.dr da büyük ihtimalle poşet deriye değdiği için çıkmıştır dedi.sonda ile aldılar çok şükür o temiz çıktı.sonda ile daha kolay alıyorlar.hem de sonuç kesin oluyor.

cnm benim de aklıma antibiyotikten kaynaklıdır diye geldi ama artık dayanılmaz oldu.dün gündüz yine idare ederdi çünkü bikaç saatte bir gittim tuvalete ama gece sabaha kadar her yarım saatte bir tuvalete taşındım. bir de bu mide bulantısı neden kaynaklı onu bulamadım.

Bulantida varsa gida zehirkenme olabiklie basinda agriyo hemen aklindan yediklerini gecir

Bulantida varsa gida zehirkenme olabiklie basinda agriyo hemen aklindan yediklerini gecir
cnm dün sabah kahvaltı yaptım.akşama kadar bişey yiyemedim cnm hiç istemedi.akşam 1 dilim kavun yedim ama isteksiz bi şekilde.saat 9 gibi 1 çay bardağı kadar patlıcan salatası yedim antibiyotiği aç karna almamak için.bunlar haricinde hazır hiçbirşey yemedim.
bu sabah da 2 zeytin,yarım salatalık, 1 tane biber ve 1 tatlı kaşığı kadar reçel yedim.
hangisinden zehirlenmiş olabilirim sence?benim aklıma hiçbişey gelmiyor

sağol canım
stılex jel,terramycın merhem
evet canım alerjık bı bebek olduğu kesın
evde toza falanda dıkkat edın dedı

Cnm ev tozq falan olursa tikanma olayi olurdu bence degileir ama suphekiyso yerleri tuzlu su ile sil.cnm

Stlexx sinek bocek isiiginda etkili
Digerininde goz icin olanini biliyorum kortizon yok dimi.cnm
Ben arrik bioderm urunleeen egecicem sebamed bitsin atopik cocuklar icin guzel urunlwri var

Gebelik testi?????

Ay bu arada diyetmi yapiyorsun kusum aras senden cok yiyorrr
Miden bagirsaklqrin isyan cikarmiw olabilir

aklıma geldi aslında ama bu sabah karşı adet kanamam başladı ve bende cerazetteye başladım bugün. allah hayırlısını versin ama erken ya.

Aaaa cnm dogum kontrol.hapii ile antibiyotik ikisi bi arada kullabilmamasi lazimmm
Bude ikinci yada 5.gun baslaniyo adet olan binkadinda.hap

tıkanma falan olmuyo
kollarındakını sınek ısırığı dedı ama benım evımde sınek yokkı dığer dr da oyle demıstı anlamadım ben bu ısten bısey
baktığım kadaryla yok canım ama ayrıntılı ıncelıcem daha surmeden
bıodermın hangı urunlerını kullanıcan canım
buarada ılaclar hakkında bayağ bı bılgın var super anne

Cvr ye de sineknisirigi demis biliyormusun oda yeni moda cikti demek.dr larin yaz modu anne kulagi duymazmi vizirtiyi yahu
Cnm ben nemlendirici ve sac ve vucut sampuanini alicam elimdeki urunler bitince
8 aydir mucadele veriyoz inan ilac olayini astim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…