- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #21.941
canım nasılsın görusemiyoruz bir türlü alp.tuğra nasıl niye gittiniz dr bi sikintimi var
kızlar bizde dr geldik elifin kollarında kabartilar vardı onlar alerjiymiş kan tahlili aldı ayrıca demire de bakılacak
ayrıca elifin bir kaç gündür midesi bulaniyor du onun içinde idrar istedi ama posete yapamadik bi türlü onu veremedik çok.muzmizlandigi için eve geldik
kollarındaki kabartilar için bi krem verdi onu kullanucaz
ins idrarinda bişey çıkmaz bi kaç gündür emmek istemiyor gündüz
Ay evet cnm yabbende ole.oluyorum ama iyide geliyo ask depresiyo heyecan oZlem oluyoryolculuk ins yarın canım bi yandan seviniyorum bi yandan da eşim yanlız kalacak aklim onda
Cnm gecmis olsun senin icin slkllmasjnda kimin slklsln olabilcek hersey mevcut rabbim sifa versin buyuk ihrimal antibiyotik bagirsaklarini bozmisturgünaydın kızlar nasılsınız?
ben çok kötüyüm.bi taraftan midem bulanıyor, bi taraftan adet oldum karnım ağrıyor, bi tarftan da ishal oldum, bi tarftan baş ağrısı ve yarın da 20lik dişim çekilecek. haşat bi durumdayım.ama işler beni bekliyor.izin de alamadım
hasta olan annelere ve bebişlere geçmiş olsun.
bu aralar içimde bi sıkıntı var.neden olduğunu anlayamıyorum.allah feraha erdirir inşallah kızlar.ne olur dua edin bana
sağol teyzesi nilim de atlatır inş. bi an önce. bakalım bizim aşı sürce nasıl devam edecek inş. sıkıntısız devam eder
evet cnm çok mutlu oldum anne demesine alıştım ama böyle söyleyince sohbet eder gibi çok keyifli oldu rabbime şükürler olsun bugünleri bize yaşattığı için... isteyen eksikliğini çeken herkesein gönlüne göre versin rabbim inş.
aynen cnm büyükten zarar gelmez ii ki varlar kime güvenipde bırakabilirsin ki için o kadar rahat olarak...
Aaa evet ya cok hos aah bide yarim konusunca cok seker oluyolar
maşallah kuzuya nasıl uyanık bak kokusunu bile alır vallahi bunlar:)
cnm çok geçmiş olsun yaa bi an önce geçer inş. içinde ki sıkıntı için la havle çek cnm ii gelir mutlaka...
Nasil gecti cnm qnlatsana simdi nassağol canım
bugun dr a gıttık ama unutmusum sormayı
canım nasılsın görusemiyoruz bir türlü alp.tuğra nasıl niye gittiniz dr bi sikintimi var
kızlar bizde dr geldik elifin kollarında kabartilar vardı onlar alerjiymiş kan tahlili aldı ayrıca demire de bakılacak
ayrıca elifin bir kaç gündür midesi bulaniyor du onun içinde idrar istedi ama posete yapamadik bi türlü onu veremedik çok.muzmizlandigi için eve geldik
ıyıyım canım evet gorusemıyoruzz artık pek alp tuğra sağolsun
alp tuğra hasta grıp oldu 2 gundur mızmızlığı cok fena yedı bıtırdı benı
bugun oksurukte basladı dr actıfed verdı kullansammı yoksa kullanmasammı bılemedım
ben alerjısı ıcın gıtmıstım canım bu dr da pek ustunde durmadı sadece kuruyemıs 2 yasına kadar verme dedı butun cocuklar ıcın gecerlymıs bu
bızede krem verdı kolları ıcın
nezaman alıcan kan sonuclarnı bızım ast değerı 36 cıktı bakalım sızın kac cıkacak alerjı değerı yanı
canım bıde dr una sunu sorabılrmısın alerjı değerının dusuk yada yuksek cıkması onemlımı
ben sordum onemlı değil dedı ama kafam takıldı
sızede gecmıs olsun canım ınsallah bıseyı cıkmaz kuzumun
yarında asımız var hastalık engel dedı olmasına
GEÇMİŞ OLSUN CNM. inşallah kötü bişey çıkmaz.defne de poşetle 2 defa verdi idrar ama poşetle verdiğimizde ciltten bulaşan mikrop çıkmıştı.dr da büyük ihtimalle poşet deriye değdiği için çıkmıştır dedi.sonda ile aldılar çok şükür o temiz çıktı.sonda ile daha kolay alıyorlar.hem de sonuç kesin oluyor.canım nasılsın görusemiyoruz bir türlü alp.tuğra nasıl niye gittiniz dr bi sikintimi var
Ay evet cnm yabbende ole.oluyorum ama iyide geliyo ask depresiyo heyecan oZlem oluyor
Cnm gecmis olsun senin icin slkllmasjnda kimin slklsln olabilcek hersey mevcut rabbim sifa versin buyuk ihrimal antibiyotik bagirsaklarini bozmistur
Nasil gecti cnm qnlatsana simdi nas
Cnm poset duzgun takamadilar demekko ama mutlaka yaptirin kiz cocuklarinda cok rastlaniyor yarenimde olmustu
Kizlar kv gitti tulbentide kalmis garipoldum rabbim uzun omur versin
GEÇMİŞ OLSUN CNM. inşallah kötü bişey çıkmaz.defne de poşetle 2 defa verdi idrar ama poşetle verdiğimizde ciltten bulaşan mikrop çıkmıştı.dr da büyük ihtimalle poşet deriye değdiği için çıkmıştır dedi.sonda ile aldılar çok şükür o temiz çıktı.sonda ile daha kolay alıyorlar.hem de sonuç kesin oluyor.
cnm benim de aklıma antibiyotikten kaynaklıdır diye geldi ama artık dayanılmaz oldu.dün gündüz yine idare ederdi çünkü bikaç saatte bir gittim tuvalete ama gece sabaha kadar her yarım saatte bir tuvalete taşındım. bir de bu mide bulantısı neden kaynaklı onu bulamadım.
Cnm gecmis olsun hangi krwmi verdi oranlar onemli alerji icin ama.cocugun verdigi reaksiyon daha onemli arasin 276 cikti sizinki orta deger ama alerjik cocuk oldigu kesin
cnm dün sabah kahvaltı yaptım.akşama kadar bişey yiyemedim cnm hiç istemedi.akşam 1 dilim kavun yedim ama isteksiz bi şekilde.saat 9 gibi 1 çay bardağı kadar patlıcan salatası yedim antibiyotiği aç karna almamak için.bunlar haricinde hazır hiçbirşey yemedim.Bulantida varsa gida zehirkenme olabiklie basinda agriyo hemen aklindan yediklerini gecir
sağol canım
stılex jel,terramycın merhem
evet canım alerjık bı bebek olduğu kesın
evde toza falanda dıkkat edın dedı
cnm dün sabah kahvaltı yaptım.akşama kadar bişey yiyemedim cnm hiç istemedi.akşam 1 dilim kavun yedim ama isteksiz bi şekilde.saat 9 gibi 1 çay bardağı kadar patlıcan salatası yedim antibiyotiği aç karna almamak için.bunlar haricinde hazır hiçbirşey yemedim.
bu sabah da 2 zeytin,yarım salatalık, 1 tane biber ve 1 tatlı kaşığı kadar reçel yedim.
hangisinden zehirlenmiş olabilirim sence?benim aklıma hiçbişey gelmiyor
cnm dün sabah kahvaltı yaptım.akşama kadar bişey yiyemedim cnm hiç istemedi.akşam 1 dilim kavun yedim ama isteksiz bi şekilde.saat 9 gibi 1 çay bardağı kadar patlıcan salatası yedim antibiyotiği aç karna almamak için.bunlar haricinde hazır hiçbirşey yemedim.
bu sabah da 2 zeytin,yarım salatalık, 1 tane biber ve 1 tatlı kaşığı kadar reçel yedim.
hangisinden zehirlenmiş olabilirim sence?benim aklıma hiçbişey gelmiyor
aklıma geldi aslında ama bu sabah karşı adet kanamam başladı ve bende cerazetteye başladım bugün. allah hayırlısını versin ama erken ya.Gebelik testi?????
aklıma geldi aslında ama bu sabah karşı adet kanamam başladı ve bende cerazetteye başladım bugün. allah hayırlısını versin ama erken ya.
yok cnm diyet falan yapmıyorum mide bulantısından cnm bişey istemiyor.sırf daha kötü olmamak için yedim bunları daAy bu arada diyetmi yapiyorsun kusum aras senden cok yiyorrr
Miden bagirsaklqrin isyan cikarmiw olabilir
aklıma geldi aslında ama bu sabah karşı adet kanamam başladı ve bende cerazetteye başladım bugün. allah hayırlısını versin ama erken ya.
yok cnm diyet falan yapmıyorum mide bulantısından cnm bişey istemiyor.sırf daha kötü olmamak için yedim bunları da
Cnm ev tozq falan olursa tikanma olayi olurdu bence degileir ama suphekiyso yerleri tuzlu su ile sil.cnm
Stlexx sinek bocek isiiginda etkili
Digerininde goz icin olanini biliyorum kortizon yok dimi.cnm
Ben arrik bioderm urunleeen egecicem sebamed bitsin atopik cocuklar icin guzel urunlwri var
tıkanma falan olmuyo
kollarındakını sınek ısırığı dedı ama benım evımde sınek yokkı dığer dr da oyle demıstı anlamadım ben bu ısten bısey
baktığım kadaryla yok canım ama ayrıntılı ıncelıcem daha surmeden
bıodermın hangı urunlerını kullanıcan canım
buarada ılaclar hakkında bayağ bı bılgın var super anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?