2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay çok sağol canım benim.urfada olmamızın dezavantajıydı sanırım çektiğimiz acılar.şimdi tayin istanbula çıktı imkanlarımız biraz dah iyi olur diye düşünüyorum.ama şimdiye kadar kimse yer tutucudan bile bahsetmedi bize demek öyle bi şey de varmış cahillik başa bela

O zaman özel üniversitelerin diş bölümlerine gidin. Hem özele göre az ödersiniz, devvlete göre çabuk ve özenli bakılırsınız. Hem de cahil hekime düşmezsiniz, dişi yapan öğrenci bile olsa başında hocası var.

çok sağolasın tavsiyen için.en kısa zamanda gidicem.
bu arada inci hanım nasıllar

çok sağolasın tavsiyen için.en kısa zamanda gidicem.
bu arada inci hanım nasıllar

Valla bana saç baş yoldurtuyor. Bu kadar ay boşa emek vermişim. Hastalığından sonra kesin biri benim kızı huysuz ikiziyle değiştirdi. Kendi kendine oyuncaklarıyla oynayan, akşam 9 dedin mi yatan, akıllı uslu mama sandalyesinde oturan, altı değişirken mutlu mutlu sesler çıkaran, araba koltuğundan sesiz sedasız dışarıyı izleyen, herkesin kucağına giden mutlu huzurlu sıpa gitti inat, kavgacı, kucakçı ve anneci bir yaratık geldi. Şoktayım 15 gündür düzelecek diye bekliyorum ama gittikçe kötüleşiyor. İnatlaşmıyorum, hep oyunla dikatini dağıtıp unutturuyorum ama çok yoruyor. Diş desem önceki 8 taneyi çıkarırken hiç böyle huy değiştirmemişti( anlamadım vesselam...

Cnm ta gecen sene goturdu dusunsene dr a guvendi bi yildir disi curuk 7yasinda su an belkide iki disi
Pekala bu dislar ne zaman dokulucek cnm azi diste problem cokmu gec kalindi tibben

Aaaa aslinda ne kadar ideal bi bebekmis bi slklntisimi var acaba dis demicem.cnm etik degil:)

Acaba bi evrimmiki yada anneye duskunlukmu basladi biyerimi agriyo

Inci kizamik asisi oldumu

Doktorumuz önermedi yaşında yaptıracağım

Aaaa aslinda ne kadar ideal bi bebekmis bi slklntisimi var acaba dis demicem.cnm etik degil:)

Acaba bi evrimmiki yada anneye duskunlukmu basladi biyerimi agriyo

Aile hekimimiz erken 2 yaş sendromu olabilir çocuk doktoruna danışın dedi. Tatilde Antalya ya gideceğiz, küçük teyzem orda çocuk doktoru, ev halimizi göreceği için onun yorumunu bekleyeceğim. Aile hekimi biraz ortalığı karıştırdı üstün zekalı olabilir diye, tamam aptal değil ama üstün zeka çok uçuk bir teşhiş, bana saçma geldi. Anne tarafımda üstün zeka var ve normal olmasnı tercih ederim, her şeyin fazlası zarar.

Cnm ta gecen sene goturdu dusunsene dr a guvendi bi yildir disi curuk 7yasinda su an belkide iki disi
Pekala bu dislar ne zaman dokulucek cnm azi diste problem cokmu gec kalindi tibben

Bakiim sürme yaşı tablosu nette bulursam link koyayım. Çürüğü görmek lazım geç olmaya da bilir. Mesela bizim bebeklerimizin diş temizliğini yapmaya başamamız lazım. Her ek gıda sonrası su vermemiz, her gün temiz bez ya da tülbentle dişleri ve diş etlerini silmemiz gerekiyor.

cnm aıle hekımlerıı hıc ı fıkırını dıkkate almıyorum teyzenı gozlemlemesı daha ıyı fakat cocuk ıste huy degıstırebılıyorlar zama zaman
ılk dısler basladıgında sohpet etmıstık dedıklerını harfıyen uyguluyorum dr muz florur verdı se nasıl bakıyorsun bılırkısı olarak kızımdada kullanmıstım 6.5 yasında dıs dr u muaye ettı curuk yok ve cok saglıklı buldu dıslerını

gonderdıgın tabloyu cekıp ablama gonderdım hangı dıs tam olarak ogreneyım alam heme dısını ucunda cok yaygın curuk degıl dıyor

bu arada anne kımlıgı ıle buradasın kendı sorduklarımdan bı an rahatsız oldum sankı esraıcı

aslıda benım kızım ıcınde bı sorum vardı yarenın dıslerı 5 yasında dokulmeye basladı u kadar erken olma sebebı nedırkı acaba

Aşk olsun keşke daha sık girebilsem de daha çok sorsanız. ama çok bunalmadıkça girmiyorum, aynı şeyleri yaşayanları görünce rahatlıyor insan:))

Flor konusu türkiye için karışık. İdeali düzenli alımı ama bizim sularımızın bir flor standartı olmadığı için hap alındığında ihtiyaç fazlası alıdıysa dişlerde çok çirkin lekelre oluyor. Bu yüzden hem veren hem de vermeyen doktorlar var. Ben vermeyeceğim. Hijyen takibi yapım 3 yaşında 3 ayda bir dişlerine flor jeli uygulamayı düşünüyorum. Hap vermeyip krem süreceğim anlayacağın.

Dişlerin sürme yaşları genetik annesi bırak Yaren in peşini:))

Son düzenleme:

cnm bence bunalmayı bekleme dahıl ol bıze bız ınan o sekılde rahatlıyoruz
bız yarende hangı suyu kulladıysak arasta aynı sekılde devam edıyor kızımda leke yasamadık sukur saglıklıda dıslerı arasada kullanmaya devam etsemmıkı
bu arada bız cesme suyu ıcıyoruz sakarya bu bakımdan cok sanslı

bızım kız babasınamı cektıkı benım okuma bayramımda basladı cok sevımsıızım resımlerde

evet maalesef hastalık çok huy değiştirtiyor sıpalara.sanki eceyi anlatmışsın.hastalığımızın üzerinden 40 gün geçti ilk günlere göre iyi olsa da yapışık ikiz gibi geziyoruz çoğu zaman.sağolsun annemin yanındayım da o biraz dikkatini dağıtıp benden uzaklaştırıyor yoksa o kadar zorlanırdım ki.okullar açılınca ne yapıcaz bakalım

iyi aksamlar kızlar kımsecıkler yok bugun bıkacgundur yada epey bı zamndır azaldı paylasmlarmız
bebısler buyudukce boyle oluyo heralde bende gıremyorum pek
dungece kabus ve bugun kabus gıbıydı hasta oldu oğlum mızmızlık bınkat arttı grıp oldu surup veryorum ınsallah gecer fazla ılerlemeden
salı gunude asımız var hastayken yapılıyomu acaba
kendı kendıme yazıyomusum gıbı oldu ama belkı bırı gırerde bıseyler yazar dıye yazıyorum
optum

çok geçmiş olsun canım.umarım çabuk atlatırsınız.bu aralar bebişler çok hastalandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…