- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #21.901
çok geçmiş olsun canım.umarım çabuk atlatırsınız.bu aralar bebişler çok hastalandı.
iyi aksamlar kızlar kımsecıkler yok bugun bıkacgundur yada epey bı zamndır azaldı paylasmlarmız
bebısler buyudukce boyle oluyo heralde bende gıremyorum pek
dungece kabus ve bugun kabus gıbıydı hasta oldu oğlum mızmızlık bınkat arttı grıp oldu surup veryorum ınsallah gecer fazla ılerlemeden
salı gunude asımız var hastayken yapılıyomu acaba
kendı kendıme yazıyomusum gıbı oldu ama belkı bırı gırerde bıseyler yazar dıye yazıyorum
optum
aynı ilaç canım çok sağol.bende vazelini alayım eczaneden bari.
kızlar yok u hıc nobetcı anne
bıkac gundur kv bızde çocuklarda pek mutlu ay çocukların gonlunu yapmasını okadar bılıyırkı anlatamam bu aksam dugu vardı geemk ıstemedı arasıda gondermedı bı güzel oynamışlar benı dugun delısı kızım da gelmek ıstemedı duşunun ama goturdum dugu yemeklıydı bende rahat ettım aras olmadan ne yalan dıyım yarı gıdıyor maalesef
yarenım pek uzgun
günaydın cnmm iiyim diyemiycem sabahtan beri felaket karın ağrısı çekiyorum dün çiğköfte yedim sanırım ondan oldu bozukmuydu acaba anlamadım kigünaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
günaydın herkese kızlar evet ama artık burası hafta içi bilem daha sessiz oluyo neden acaba..
yağmur yasmin sizede günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bizimde babaannemiz geldi hafta sonu ve nille inanılmaz iyi anlaştılar hatta mamasını yedirdi uyuttu kadında çok mutlu oldu oynadı bile onunla
ilk defa bukadar baktı ona
bide nil ilk torun oyüzden bende onları bıraktım hiç müdale etmedim oynadılar iyidi bizimde ilişkilerimiz bende mutlu oldum ..
günaydın cnmm iiyim diyemiycem sabahtan beri felaket karın ağrısı çekiyorum dün çiğköfte yedim sanırım ondan oldu bozukmuydu acaba anlamadım kikuzum da cuma günü aşısını oldu teyzesi huysuzluğumuz arttı onun dışında bişey yok çok şükür...
oh herkes babane torun keyfi sürmüş haftasonu... bizim ki de ananesini görünce beni tanımıo babaneyle de arası ii çok lükür... rabbim muhabbetlerini bozmasın inş.
Canım çok geçmiş olsun.ıslak mendilden demişsin ya içime kurt düştü.sen ne sıklıkta kullanıyordun mendili ve hangi markaydı
günaydın herkese kızlar evet ama artık burası hafta içi bilem daha sessiz oluyo neden acaba..
bizimde babaannemiz geldi hafta sonu ve nille inanılmaz iyi anlaştılar hatta mamasını yedirdi uyuttu kadında çok mutlu oldu oynadı bile onunla
bide nil ilk torun oyüzden bende onları bıraktım hiç müdale etmedim oynadılar iyidi bizimde ilişkilerimiz bende mutlu oldum ..
ağladık teyzesi hem de ne ağlama yavrum çok canı yandı demek kigeçmiş olsun cnm hem bal böcüğüne hemde sana nasıl ağladınızmı aşıy yaparken ..
biz hala öksürmeye devam ediyoruz
evetya allahım bozmasın..
Günaydınn...
Haftanız güzel geçsin
herkese günaydın kızlarrrr ... çok paylaşım olmamış cumadan beri. herkesin meşguliyeti attı sanırım bebişleirn büyümesiyle...
songül cnmö maşallah ne güzel babane torun ilişkiniz. allah bozmasınnn...darısı bizim kuzulara inş. aynı şehirde değilsiniz sanırımmm
günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
canım sanada zeynebime geçmiş olsun geçen cig kofte beni de bozdugünaydın cnmm iiyim diyemiycem sabahtan beri felaket karın ağrısı çekiyorum dün çiğköfte yedim sanırım ondan oldu bozukmuydu acaba anlamadım kikuzum da cuma günü aşısını oldu teyzesi huysuzluğumuz arttı onun dışında bişey yok çok şükür...
oh herkes babane torun keyfi sürmüş haftasonu... bizim ki de ananesini görünce beni tanımıo babaneyle de arası ii çok lükür... rabbim muhabbetlerini bozmasın inş.
Günaydınn...
Haftanız güzel geçsin
Gunaydin tatlim nasildi bakalim haftasonu fistik biraz hiysuzlanmis insalla o kaddarla atlatirsiniz cnm
Cnm kv ile.ayni sehir degili izmit sakarya aramiz yatimsaatten fazla
Iliskilero cok guzel.cunku kv gonullerini cok guzel.yapiyo inlari cok.mutlu ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?