2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar kv var slk giremiyorum sayfalar az akmis yoklugumda sessizlik hakim olmus

Sprint cnm arasin wee sulugu vardi fakat artik icmaz oldu sadece tupperin sulugu ile iciyo ablamizin suluguna el koyduk anlayacagin

Aaa cnm benim gecmis olsun cok uzuldum.ranamuzda grip srupla birlikle bi cay kasik sogan suyufa ver cnm
Biz bikere hastayken dr muz onermemisti sadce grio surubu kullaniyorduk mutlaka danis cnm

kızlar yok u hıc nobetcı anne

bıkac gundur kv bızde çocuklarda pek mutlu ay çocukların gonlunu yapmasını okadar bılıyırkı anlatamam bu aksam dugu vardı geemk ıstemedı arasıda gondermedı bı güzel oynamışlar benı dugun delısı kızım da gelmek ıstemedı duşunun ama goturdum dugu yemeklıydı bende rahat ettım aras olmadan ne yalan dıyım yarı gıdıyor maalesef

yarenım pek uzgun

Son düzenleme:

herkese günaydın kızlarrrr ... çok paylaşım olmamış cumadan beri. herkesin meşguliyeti attı sanırım bebişleirn büyümesiyle...
songül cnmö maşallah ne güzel babane torun ilişkiniz. allah bozmasınnn...darısı bizim kuzulara inş. aynı şehirde değilsiniz sanırımmm

günaydın herkese kızlar evet ama artık burası hafta içi bilem daha sessiz oluyo neden acaba..
yağmur yasmin sizede günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bizimde babaannemiz geldi hafta sonu ve nille inanılmaz iyi anlaştılar hatta mamasını yedirdi uyuttu kadında çok mutlu oldu oynadı bile onunla
ilk defa bukadar baktı ona
bide nil ilk torun oyüzden bende onları bıraktım hiç müdale etmedim oynadılar iyidi bizimde ilişkilerimiz bende mutlu oldum ..

günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
günaydın cnmm iiyim diyemiycem sabahtan beri felaket karın ağrısı çekiyorum dün çiğköfte yedim sanırım ondan oldu bozukmuydu acaba anlamadım ki kuzum da cuma günü aşısını oldu teyzesi huysuzluğumuz arttı onun dışında bişey yok çok şükür...

oh herkes babane torun keyfi sürmüş haftasonu... bizim ki de ananesini görünce beni tanımıo babaneyle de arası ii çok lükür... rabbim muhabbetlerini bozmasın inş.

geçmiş olsun cnm hem bal böcüğüne hemde sana nasıl ağladınızmı aşıy yaparken ..
biz hala öksürmeye devam ediyoruz
evetya allahım bozmasın..

Canım çok geçmiş olsun.ıslak mendilden demişsin ya içime kurt düştü.sen ne sıklıkta kullanıyordun mendili ve hangi markaydı

Sağol canım.. Atlattık gibi biz şükürler olsun.
Canım Minaya babaannesi bakıyor ve genel olarak ıslak mendil kullanılıyor. Prima pampers kullanıyorum doğduğundan beri ıslak mendili. Valla büyük ihtimal altı silinip hemen kapatıldığından ıslak kaldığından oldu.

ohh babaannesiyle oynadı demek ne kadar mutlu olmuştur kimbilir nil ne kadar şanslılar kuzucuklar anneanne babaanneleri var bizimkide çok.sever ikisinide Allah onları başımızdan eksik etmesin

geçmiş olsun cnm hem bal böcüğüne hemde sana nasıl ağladınızmı aşıy yaparken ..
biz hala öksürmeye devam ediyoruz
evetya allahım bozmasın..
ağladık teyzesi hem de ne ağlama yavrum çok canı yandı demek ki buarada kilomuz 10300 gr olmuş 300 gr almışız buyumuz da 74 cm olmuş 2 cm uzamışız bizden haberler böyle. nilin öksürüğü aşıdan di mi cnm. geçer inş. bir an önce

Günaydınn...
Haftanız güzel geçsin

amin cnm sana da günaydın... elif minacık nasıl oldu kuzu iileşmiştir inş.

Gunaydin tatlim nasildi bakalim haftasonu fistik biraz hiysuzlanmis insalla o kaddarla atlatirsiniz cnm

Cnm kv ile.ayni sehir degili izmit sakarya aramiz yatimsaatten fazla
Iliskilero cok guzel.cunku kv gonullerini cok guzel.yapiyo inlari cok.mutlu ediyo

canım sanada zeynebime geçmiş olsun geçen cig kofte beni de bozdu
zeynebim de inşallah en kısa zamanda atlatır aşının.etkilerini
Günaydınn...
Haftanız güzel geçsin

günaydın canım seninle güzel geçsin

günaydın cnm hafta sonu huysuzluk dışında iiydi. kuzenimin oğlunun sünneti vardı oraya gittik zeynep ilyın üstünde kolsuz kıyafet vardı böyle kollarına dokundum soğuk geldi 'kuzum üşüdün mü sen yaaa ' dedim kuzum da 'amananneeeeeee' dedi ben ŞOK ! abimin eşiyle gözgöze geldik aynı anda. demedi di mi dedim 'valla dedi' dedi ay gayriihtiyari söyledi bilinçsizdi tabi ama çok hoşuma gitti böyle sanki cevap vermiş gibi bal böcüğü:) bizden haberler böyle cnm kv denle aran çok ii maşallah .... allah bozmasın... çocukların gönlünü yapabilen büyüklere bayılırımmm ... nasıl talı oluo onları izlemek...
neyse ben kaçar kızlar öptüm sizleri ii bakın kendinize öğleden sonra görüşürüz inş.

Merhaba cnm
Desene bu hafta sonu babannelendik nilde pek mutlu oldu demekki eminim.babannenizde mutludur
Ben birakio dugune bile gittim BILIYORMUSUN YATEN BABANNEAINE SALINCAGINI BILE.SALLATMAzdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…