2012 kasım bebekleri büyüyor..

Geçmiş olsun cnm[/QUOTE]

kızarak demediler canım ama söyluyorlar yani evet canım sıcaktan galiba ama hiç serin odamız yok malesef bide dişleri yordu baya hepsi bir oldu .hemde nasıl canım ya.

canım yok malesef yazları cekilmez oluyo izmirr

Son düzenleme:
yok cnm diyet falan yapmıyorum mide bulantısından cnm bişey istemiyor.sırf daha kötü olmamak için yedim bunları da

aynen bende senin gibiyim canım canım hiçbirsey istemiyor surekli mide bulantısı ve ben 9 aydır hala adet olmadım doktora gittim birsey yok dedi bence sıcaklardan

Selamün. Aleykum kim var kim yok göremiyorum nasılsınız kasım anneleri biz İyiyiz toparlandik sayılır hala o minik burnundan bi ton sümük çıkıyor ama şükür öksürük ateş olmadı

Selamün. Aleykum kim var kim yok göremiyorum nasılsınız kasım anneleri biz İyiyiz toparlandik sayılır hala o minik burnundan bi ton sümük çıkıyor ama şükür öksürük ateş olmadı

A.s cnm
Ay insalka bukadarka atlatirsiniz ama ilk basta ilac vermeseydin inan bu kadar cabuk toparlanmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…