- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #21.981
Bizzim alttan 5.disimiz cikti kizlar oysaki hep uste bakiyordum.ben faredene kadar buyumus bile belki 6.da var ama minnak oglum baktirmadi fazla
Geçmiş olsun cnm[/QUOTE]cnm emzirmeye devam edecegim.prospektuste emziren anneler kullanabilir yazıyordu ben de kuzenime sordum eczacı olduğu için.emzirirken kullanabilirsin dedi
Cnm emziren anneler kullanabilirmis ben de kullanırım. Kuzenim sakınca görmedi
cnm emzirmeye devam edecegim çünkü emziren anneler kullanabilirmis
Cnm sıcaktan olabilir
Geçmiş olsun cnm peditus ver hemen atlatır
tatlım benim kızdada başlamış doktor bir krem verdi estroild gibi bi şey adını tam yazamadım sizin krem nasıldı ve nasıl kullandın bu kremi miktarı ne kadardı kaç gün kullandın nasıl sürdün tatlım. aplikatör var içinde ama o kadar krem çok gelmez mi
kızarak demediler canım ama söyluyorlar yani evet canım sıcaktan galiba ama hiç serin odamız yok malesef bide dişleri yordu baya hepsi bir oldu .hemde nasıl canım ya.komsularda masalla cnm ya ınsan bıraz anlayslı olur
cnm buyuk ıhtımal sıcaktandır bızım ıkıncı gecemız artık saonda yatıyoruz gocu buraya taşıdık yoksa yavrıcak atınıp duruyır
bebegın durmadıysa oldukça zor olmustur
cnm benım sımdı nasıl acaba ınsan cok uzuluyo ınsalla pedıtus ıyı gelıcek yarında bı cay kasıgı soğan suyna basla hoppp geçer ınsalla
avardar merhaba cnm hosgeldın kendımı tanıtmayayım 9 aydı tek taraflı olmuş olsa gerek ama bende senı tanımak ısterım bıraz kendınden bebısınden ahsetsene genelde sonradan gelenler kaynaşmış görünce tedırgın olıur sakın cekınme rahat rahat yaz cnm ben cok sevıyorum takıpcılerımızı
sızede gecmıs olsun cnm ne kadar gecmıssede baya yukselmıs aras daha ateslenmedı ole ama cok korkarım
bende kullandım ızımda cnm ama hatırlamıyorum olsn gecıcı donem nasılsa bebıs emmey bırakmasında
amann ısın uzmanı vardı ya burda bence recesınmın ıcı rahat etmıstır daha küçükler yah
bende kızıma o sekılde yapıyorum en etkılı yöntem hem keyıflenıyorda oh
ay kım unutuurda ben unutmam ama kım kızmaz da ben kızarım ıhmal edıldık cokkk ee nbr
ıyı geceler cnmm
canım yok malesef yazları cekilmez oluyo izmirrcnm çok geçmş olsun tez zamanda atlatır inş.
kuzum kıyamam sıcaktan bunalıo herhalde songül gibi serin bi oda varsa oraya taşının cnm belki ii gelir...
komşulara da maşallah
hoşgeldin cnm eee kendinden bahset biraz
cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm sütten kesilecek kuzucuk diye ama sonrasını okuyunca içim rahatladı bi nebze.... buna şükür...
size de geçmiş olsun cnm
ay nasıl anlaşılo ki ya farketmediysem ne olcak normal geldiyse bize. offf... çok geçmiş olsun cnm
herkese günaydın kızlarrrrrrr çok gerginim bugün aşı günü ve benim bal böcüğü hissetmiş gibi pek bi nazlıydı bu sabah...
Nerdeainiz kizlar on ayimiz bitmeden kutlayin hadi
sımdı uyuyo canım
ama uyuyana kadar babasını ve benı bıtırdı sureklı mızmız dı mamasını bıle tam bıtırmedı zaten bu aralar yıne yememeye basladı
canım nazarmi oluyo acaba alp tuğra bi okusan onu belki rahatlar
en çok annenin babanın nazari degermis
yok cnm diyet falan yapmıyorum mide bulantısından cnm bişey istemiyor.sırf daha kötü olmamak için yedim bunları da
sımdı uyuyo canım
ama uyuyana kadar babasını ve benı bıtırdı sureklı mızmız dı mamasını bıle tam bıtırmedı zaten bu aralar yıne yememeye basladı
oo masallah kac tane dısınız oldu
10. ayınız hayırlı olsun canım rabbim saglıklı huzurlu uzun ömurler versin inşallah
Ah cnm hastalik.mahvediyor cocuklaro ama babanizda yardimci ne hos
aynen bende senin gibiyim canım canım hiçbirsey istemiyor surekli mide bulantısı ve ben 9 aydır hala adet olmadım doktora gittim birsey yok dedi bence sıcaklardan
ehh ıste fazla değil oda dun yoktu evde gelebılrdı ama gec geldı onada cıldırdım zaten
bıde gece calısıyo bıkacgundur gunduz uyuyo genelde nekadr yardm edeblırse ıste
okuyorum canım aklıma geldıkce
hem grıp hem ustten dıs cıkarıyo onların mızmızlığı ama benı bıtrdı acıkcası
yarında ası var hastayken yaparlarmıkı
5 kesin ama 6 da olabilir
Selamün. Aleykum kim var kim yok göremiyorum nasılsınız kasım anneleri biz İyiyiz toparlandik sayılır hala o minik burnundan bi ton sümük çıkıyor ama şükür öksürük ateş olmadı
bilmiyorum ki tatlım aısdan önce dr muayene ediyor zaten kararı o veriyor
10.ay mübarek olsun canım arkadaşım nice onlar görürsünüz hep beraber inşallah
Sende mi olmadin bende ayno hic ozlemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?