2012 kasım bebekleri büyüyor..

olamadım gecen hafta doktora giitim hiç mı duymadın 2 sene olmayan hastalarım var dedi keyfini cıkar diyo hasta olursan sutun tadıda değişir dedi

aa cıddımısın cnm kadın dogummu dedı

baada adet olursam sankı sutum yermıcek gıbu gelır hanı emzırdugum ıcın olmutyorum ya garp bı dusunce ıste

olamadım gecen hafta doktora giitim hiç mı duymadın 2 sene olmayan hastalarım var dedi keyfini cıkar diyo hasta olursan sutun tadıda değişir dedi
Kırkim çıktı oldum ben bence de tadını çıkarın çok lazım değil
Ama içimde şüphe kalmıyo olunca bi o kârı var

okuyorum canım aklıma geldıkce
hem grıp hem ustten dıs cıkarıyo onların mızmızlığı ama benı bıtrdı acıkcası
yarında ası var hastayken yaparlarmıkı

aynı seyleri bende bi kaç gun once yasadım eşim 2 saat uykuyla işe gitti sukur 2 gundur daha iyi hastayken ası yapmıyorlar canım bize yapmamıslardı

aa cıddımısın cnm kadın dogummu dedı

baada adet olursam sankı sutum yermıcek gıbu gelır hanı emzırdugum ıcın olmutyorum ya garp bı dusunce ıste

aslında biraz öyle galiba canım cunku sut hormonunun etkisiyle adet olmuyoruz bana da öyle geliyo :)benim sutum azaldı sankı oğlum baska bişey de yemiyo ne yapacaz bakalım

aynı seyleri bende bi kaç gun once yasadım eşim 2 saat uykuyla işe gitti sukur 2 gundur daha iyi hastayken ası yapmıyorlar canım bize yapmamıslardı

bız genelde hep boyleyız yanı mızmızlık olarak
sımdı gıttı ıse nekadar uyuyabıldyse artık
bugun dr a sordum yapılır dedı ay bu dr ların nıye hepsı farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…