- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.001
evet o ilaç sayesinde topladı zaten ben de onunla biraz daha çabuk topladım bitti süresi 5 günden fazla vermewin diyorA.s cnm
Ay insalka bukadarka atlatirsiniz ama ilk basta ilac vermeseydin inan bu kadar cabuk toparlanmazdi
olamadım gecen hafta doktora giitim hiç mı duymadın 2 sene olmayan hastalarım var dedi keyfini cıkar diyo hasta olursan sutun tadıda değişir dedi
Kırkim çıktı oldum ben bence de tadını çıkarın çok lazım değilolamadım gecen hafta doktora giitim hiç mı duymadın 2 sene olmayan hastalarım var dedi keyfini cıkar diyo hasta olursan sutun tadıda değişir dedi
okuyorum canım aklıma geldıkce
hem grıp hem ustten dıs cıkarıyo onların mızmızlığı ama benı bıtrdı acıkcası
yarında ası var hastayken yaparlarmıkı
Hangi dr???????
Kırkim çıktı oldum ben bence de tadını çıkarın çok lazım değil
Ama içimde şüphe kalmıyo olunca bi o kârı var
evet o ilaç sayesinde topladı zaten ben de onunla biraz daha çabuk topladım bitti süresi 5 günden fazla vermewin diyor
aa cıddımısın cnm kadın dogummu dedı
baada adet olursam sankı sutum yermıcek gıbu gelır hanı emzırdugum ıcın olmutyorum ya garp bı dusunce ıste
aile hekimi tatlım
aslında biraz öyle galiba canım cunku sut hormonunun etkisiyle adet olmuyoruz bana da öyle geliyo :)benim sutum azaldı sankı oğlum baska bişey de yemiyo ne yapacaz bakalım
hmmm mantıklı
humana basşla cnm en azıdan emıyoırsa sutun olsun sevmıyormu yemek yemegı
rezene aldım bu gun okadar cok sutum vardı kı ustum basım dayanmıyordu sımdıde yok işte şikaytlendim galıbaagzını bile acmıyor 2 cay kasıgı yese mutlu oluıyorum
hmmm mantıklı
humana basşla cnm en azıdan emıyoırsa sutun olsun sevmıyormu yemek yemegı
aynı seyleri bende bi kaç gun once yasadım eşim 2 saat uykuyla işe gitti sukur 2 gundur daha iyi hastayken ası yapmıyorlar canım bize yapmamıslardı
zor kuzum zor varlık ıcınde yokluk resmen
ıs sut artar olmadı humaa dene nazarmı oldu ne
bilmiyorum ki tatlım aısdan önce dr muayene ediyor zaten kararı o veriyor
bız genelde hep boyleyız yanı mızmızlık olarak
sımdı gıttı ıse nekadar uyuyabıldyse artık
bugun dr a sordum yapılır dedı ay bu dr ların nıye hepsı farklı
valla bilmiyorum kı canım her gittiğim yerde biraz dısarı cıkardı göğüs pedi kullandıgım halde inş. tekrar artar yoksa yusuf bera ile işimiz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?