- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.021
valla bizde genelde böyleyiz hatta dısarıda çok nadir guler misafir gelince mızmızlanır duzelirler inşallah
masallah canım halen akıyomu sutun
benım akmayalı aylar oldu
nazar değmesın
arkadaslar hepinizze iyi geceler kuzularımıza tatlı uykular inşaalah allaha emnat olun
yok canım hatta rezene bile aldım yetip yetmediğinden bile süphem var
ınsallah duzelırler canım cekmeyen bılemez gercekten
ben artık yettığıne ınanmıyorum zaten mamada ıcmıyo
aynen öyle gecen hafta resmen kabus gibiydi gecenın bi yarısı agladım artık eşimde diyo sabret olmuyo diye ne cok aglıyordun haklı ama bazen insan ne yapacagını sasırıyo
valla bilmiyorum kı canım her gittiğim yerde biraz dısarı cıkardı göğüs pedi kullandıgım halde inş. tekrar artar yoksa yusuf bera ile işimiz zor
aynen öyle gecen hafta resmen kabus gibiydi gecenın bi yarısı agladım artık eşimde diyo sabret olmuyo diye ne cok aglıyordun haklı ama bazen insan ne yapacagını sasırıyo
bende ağladım valla dun cok zor gercekten
sabretmeye calısıyorum ama nafıle onada kızıyorum sankı bısey anlıyomus gıbı
Kizkar ins duzelir minik kuslar sizin icibde cok Zor aglayin rahatlayin
Ama kizmayin kuzulara
elımden geldığınce:18:
sağlık ocağındaki ebenin teli var mı ara sor ben cumaya hazırlasın aşıyı diye araycam çarşambadan pazartesi normalde bizim aşı ama ertesi gün cumartesi olsun diye biraz erken yaptıracam tabi bizim kızı cumaya inşallah tamamen iyileşir yoksa ben de iyileşinceye kadar yaptırmayı düşünmüyorum canım..yaptırmak ıstemyorum ben solıcem bakalım ne derler artık
elımden geldığınce:18:
sağlık ocağındaki ebenin teli var mı ara sor ben cumaya hazırlasın aşıyı diye araycam çarşambadan pazartesi normalde bizim aşı ama ertesi gün cumartesi olsun diye biraz erken yaptıracam tabi bizim kızı cumaya inşallah tamamen iyileşir yoksa ben de iyileşinceye kadar yaptırmayı düşünmüyorum canım..
sözleeer noldu ben artık kızmıyorum günde 3 kere 5 dakika emiyo gece de baya uzun emiyo iki kere tamam yeter napim artık süt değil ek gıda önemli diyolar günde 3 çay bardağı da ek yiyo buna rağmen hala zayıf gözüme koyver gitsin sen de benim gibi
aesı kızınca dudağını bukuyormu
daha cok ağlamaya baslıyo
sağlık ocağındaki ebenin teli var mı ara sor ben cumaya hazırlasın aşıyı diye araycam çarşambadan pazartesi normalde bizim aşı ama ertesi gün cumartesi olsun diye biraz erken yaptıracam tabi bizim kızı cumaya inşallah tamamen iyileşir yoksa ben de iyileşinceye kadar yaptırmayı düşünmüyorum canım..
sözleeer noldu ben artık kızmıyorum günde 3 kere 5 dakika emiyo gece de baya uzun emiyo iki kere tamam yeter napim artık süt değil ek gıda önemli diyolar günde 3 çay bardağı da ek yiyo buna rağmen hala zayıf gözüme koyver gitsin sen de benim gibi
yok kız akışına bıraktım :))Ve super anne izcanannnnnnnn
daha cok ağlamaya baslıyo
ozcana raa uyudumu buğu uyumuştu ya uyandı hala uyumadı
yok kız akışına bıraktım :))
bu sefer senin de içinden tutuyo daha çok üzülüyorsun demi arkadaşım ya bizdeki bu gerginlik nereye kadar gider bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?