2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen öyle gecen hafta resmen kabus gibiydi gecenın bi yarısı agladım artık eşimde diyo sabret olmuyo diye ne cok aglıyordun haklı ama bazen insan ne yapacagını sasırıyo

bende ağladım valla dun cok zor gercekten
sabretmeye calısıyorum ama nafıle onada kızıyorum sankı bısey anlıyomus gıbı

aynen öyle gecen hafta resmen kabus gibiydi gecenın bi yarısı agladım artık eşimde diyo sabret olmuyo diye ne cok aglıyordun haklı ama bazen insan ne yapacagını sasırıyo

bende ağladım valla dun cok zor gercekten
sabretmeye calısıyorum ama nafıle onada kızıyorum sankı bısey anlıyomus gıbı

Kizkar ins duzelir minik kuslar sizin icibde cok Zor aglayin rahatlayin
Ama kizmayin kuzulara

yaptırmak ıstemyorum ben solıcem bakalım ne derler artık
sağlık ocağındaki ebenin teli var mı ara sor ben cumaya hazırlasın aşıyı diye araycam çarşambadan pazartesi normalde bizim aşı ama ertesi gün cumartesi olsun diye biraz erken yaptıracam tabi bizim kızı cumaya inşallah tamamen iyileşir yoksa ben de iyileşinceye kadar yaptırmayı düşünmüyorum canım..
elımden geldığınce:18:

sözleeer noldu ben artık kızmıyorum günde 3 kere 5 dakika emiyo gece de baya uzun emiyo iki kere tamam yeter napim artık süt değil ek gıda önemli diyolar günde 3 çay bardağı da ek yiyo buna rağmen hala zayıf gözüme koyver gitsin sen de benim gibi

Ve super anne izcanannnnnnnn

var canım numara noyu bulursam ararım yoksa yakın zaten sağlık ocağı
yaptırmak ıstemıyorum ya oyle bı hakkım varsa
sız atlattnzı sukur canım ınsallah bızde atlatırız su grıbı
sozler aklımda:18:
ama ınan elımde olmuyo artık canım eşım sabırlıdır bana gore ama onunda sabrı tukendı dusun artık yanı gormen lazım
hıcbısey yaptrmıyo bana sureklı kucağımda onda bıle mızmız oluyo
bızde sut te az ek te az canım
koyverdm zaten ben ama boyle gıderse adam gıbı bı dr a goturmem gerek boyle olmaz cunku

ozcana raa uyudumu buğu uyumuştu ya uyandı hala uyumadı

saat 11 e geliyodu uyuduğu biraz zor uyudu banyo yaptırmadım ya sıcak tabi popo durmuyo kımıl kımıl en sonunda bizim yatağa bıraktım alkışlaya alkışlaya uyuya kaldı :) yatağına yatırdım artık zor geldi yıkamak ya ama onu uyutur uyutmaz kendim girdim rahatça bi banyo yaptım miss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…