- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.041
var canım numara noyu bulursam ararım yoksa yakın zaten sağlık ocağı
yaptırmak ıstemıyorum ya oyle bı hakkım varsa
sız atlattnzı sukur canım ınsallah bızde atlatırız su grıbı
sozler aklımda:18:
ama ınan elımde olmuyo artık canım eşım sabırlıdır bana gore ama onunda sabrı tukendı dusun artık yanı gormen lazım
hıcbısey yaptrmıyo bana sureklı kucağımda onda bıle mızmız oluyo
bızde sut te az ek te az canım
koyverdm zaten ben ama boyle gıderse adam gıbı bı dr a goturmem gerek boyle olmaz cunku
daha cok ağlayınca ıcıme sokasım gelıyo
emınım ama sen benden daha sakınsın ben resmen bağırıyorum:18:
Allah yardımcımız olsun canım benim valla haklısın rana da babayı hiç istemiyo çok nadir babası ona şebeklik yapacak da ondan sonra onunla oyun oynayacak işi gücü benim ya yalvarır gözlerle bakıyo beni al diye dayanamıyorum solağım ben bi de rana sürekli sağ kolumda kolum inceldi:)) yürüteci koyuyorum mutfağa eteğimden tutuyo beni al diye bi de bugün eteğimin altına girip ceeee yapmayı öğrendi yapmayınca resmen ağlıyo gözlerinden yaş geliyoyürütecine bindirinece onu kovalamamı istiyo peşinden koştur babam koştur ozcananın işi ne
adam gibi doktor yok bu devirde hiç birine güvenmiyorum canım sen de dikkatli ol en az 5 doktordan sonra karar verecem artık ben tabi etrafımda o kadar çocuk doktoru bulursam
wavvss sen mi söylemiştin katreinur mu bana salıncağı ya unuttum kimin söylediğini ama tavsiyeye uyup aldım gayet de memnunum çok güzel yemek yediriliyo ya yorulmuyorum hiç kim söylediyse allah razı olsun Eki Görüntüle 781574 Eki Görüntüle 781575
yok ben bağırmıyorum ama çalışmamın etkisi büyük bağırmamamda çünkü hafta sonu daha çok sinirlendiriyo :)) hafta içi çalışınca özlüyorum hiç bişi demiyorum alıştım yani sümüğünü falan omzuma sürüyo her yerim salya sümük iğrenç oldum pardesümü her hafta yıkıyorum aşındı artık o kadar diyim ama napim ya onu arkamda bırakıp gitmek çok koyuyo her seferinde gözlerim doluyo
geçen bakıcısının evine götürdük arabayla işe gidecez arkama baktım rana başkasının kucağında ona sarılıyo küçük meleğim benim değil başkasında bak doldu yine gözler o an başkaydı her zaman bırakıyorum ama o zaman arkama baktım ya çoook kötü oldum tarif imkansız
alp tuğrada babaya daha duskun bunu gozlemlıyorum artık ıcımı acıtmıyor değil ama oda benden bıkıyor heralde
zorla uyut zorla yemek yedır baba sadce baksın sevsın
artık ben yurutecı kaldrdım heryerı emekleyerek ve tututnup kalkarak gezınıyo sıralamıyo ama sureklı kalkma derdınce tabı sonrada hopp dusuyo sonra bunun ıcınde ağla
babaya gıtmıyosa senın ısın dahada zor canım
aslında haklısın adam gıbı bı dr yokkı etrafta 5 dr u nerden bulacaz
cok kalıtelı gercekte
cnm bı telıe baksna
bız sureklı bırlıkte oldğumuz ıcın artık benım sabrım tasıyo sen anlıyosun benı canım
bu yuzden gercekten calısmak ısterdm onu ozlemek ısterdım
ay canım arkadasım benım uzulme sonucta sen onun annesısın kıme sarılırsa sarılsın ama ana yureğı ıste
ben de kaldırsam yürüteci hep düşecek ve çok ağlayacak hafta sonu hiç yürütece binmedi iki kere burnunun üstüne düştü kalkmak isterken o yüzden yürümek istediğinde yürütecine koyuyorum hem de iş yapabiliyorum öbür türlü masanın altına falan gidiyo kafyaı gözü yaracak
aslında bizim çoçuklar işlerine nasıl gelirse onu daha çok seviyolar akşam babası dışaı çıkacaktı onu da alacak sandı bana gelmiyo illa babası tabi baba tek gidince arkasından çok ağladı.. ama ben işe giderken arkamdan ağlamıyo yani çok şükür tabi ağlamasın ama babasının arkasından da ağlamasın yaun
alp tuğrada aynı kım gıdecekse ona gıdıyo
dımı sadece bızım ıcın ağlasın
salıncağınz pek guzelms canım gule gule kullanın
nur solemıstı heralde bızım salıncağmz yok
bi gün çalışsan bile asla istemezsin çalışmayı emin ol tamam bazen kaçıyo insan orası ayrı ama ben her pazartesi içimde bi sıkıntıyla gidiyorum işe ve o sabah hiç bişi yemiyorum cadı kızım yüzünden hiç aklımdan çıkmıyo :)
kızlar yaa kocam tepemde hadi yatalım diye dişlerini fırçalamaya gönderdim benim fırçaya macunu sürmüş bekliyo
ben kaçıyorum yüksek müsadenizle öpüldünüz
wavvs alp tuğrayı benim için koklaya koklaya öp annesi
bızımkısıde ole hersezle gıdocek gezmek olsun yeterkı
bu arada selım dusmus cenesıne dıkıs atmıslar mertur yazdı bı daha yazmadı cok uzuldum
ay yavrum nasıl dustukı daha oncede dusmustu dımı o
nasıl canı yanmıstır kuzumun cok gecmıs olsun konusursan solersın canım
evet cn malesef
pasa uyusa arıcam da hala uyumadı
kızlar selam dah yeni üye oldum siteye 30 kasım doğumlu bi oğluşum var reflü oldu bıktık usandım kusmalarından habire ökürük ilaçta kullanıyorum ama çokta iştahsız varmı aranızda çözüm bulan ne yemek yiyo ne mama içio zorla tıkıyorum onuda kusuyo
aa aras uyumadmı hala uyurdu o bu saate kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?