2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay canım kv kp tahmin edebiliyorum.ece de 1 ay kadar önce hastalanmıştı.eşim de yanımda yoktu.çocuk gece nerdeyse hiç uyumadı sürekli ağladı.onlar yan odadan sabah kalkmış nasıl ateşi var mı diye soruyorlar.tabii ertesi gün yine tüm gün kucağımda.bu böyle 1 hafta sürdü.sonra ay senin durumunu acıdım diyor utanmadan kv.acıyacağına 10 dk kucağına alsaydın dinlenseydim.

o masallah baya gezmişsınız ne güzel

Allah razı olsun bizimkiler yardımcılar haklarıını yiyyeemem gece kalsın sizde desem bakarlar da ben bırakmam songülüm kv yemek yapıyo arada arada ben yapıyorum ama bulaşık bende tabi çay vs derken uzuyo iş :) ama en güzeli dün kv ütümü yapmış nasıl iyi geldi anlatamam :)

songülüm bu kolumdaki nasıl alıcak bilmiyorum ayakta yapılır dedi lokal yapıcak kolumu uyuşturacak sadece ben nasıl bakmadan duracam bilmiyorum bakarsam da bayıulırım zaten doğal anestezi yaparım kendime
şimdiden düşünmüyorum çok ağrıyor ama çoook

a o zaman sevindim canım.çünkü sürekli yanında olup yardım etmeseler çok zor olurdu.

oh afiyet olsun benim oğlum da çok seviyor dondurma yi
Ay evet binkornet yiyo ortu seriyorum cok seviuo

Aman kuzum sevindum baknyardim etmwsine umru olmasa kotunolirdu cok

Ay nasil olcak kuzum ben de bintirsik ama sen canli canli sezeryan olmus bi kadinsin bunuda basarirsin

canım çok geçmiş olsun Allah kolaylik versin işin gerçekten çok zor ne zaman gidecek kv ve kp onlar gidince en.azından dinlensin biraz

canım iyiyiz çok şükür ama elif devamlı mikirdiyor gürültü var diye.uyuyamiyor oyüzden hep mutsuzallahtanki bir sürü.insan.var da.çok takmiyprum oyalaniypr

cnm o saatten beri ayakta olmak zor. evde olsan yine o kadar yormaz ama o kadar uykusuzlukla çalışmak daha zor.ben iyiyim cnm. defne de iyi sayılır. çok şükür şimdilik iyiyiz

geçmiş olsun cnm benim.kv kp ile aynı ev çok zor.insan işten gelince azıcık dinlenmek ister ama onlar olunca uzanamıyorsun bile.ama allahtan işini yapmışlar.en azından faydaları dokunuyor

Gunaydin cnm acilis sendenn kapanisida gece beraber yapariz indslla
inşallah cnm benim birlikte kaparız
arasın kornet yerken düşünemiyorum tam yemelik olur.maşallah paşaya
songülüm bu arada hala senin geçenki misafir ikramlarının tariflerini beklediğimi hatırlatırım

kızlar buarada cumanız mübarek olsun
sabah aceleyle yazınca unutmuşum

yasmin aşk olsun, güldenin yerini dolduramam ama ben burdayım

Cnm coxuklarin sesindenuyaniyormu
Uyku alamayincada kotu oluyor degilmi

bence de:)her çocuk bir olmaz gerçi ama zor iş valla
hayırdır canım uymadı mi

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun galiba bütün bebekler anlaşma yapmış

Hemen yazoyorim cnm

Baklavalik hazir yufkanin iki adetini serin uzerine siviyag margarin ve su karisimini surun iki kat daha serip yeniden karisimi surun
Ic harci olarak sigan incecik dogranmis patates tuz karabibwr harci hazirlayin uzunlamasina yufkalara serin yan taraflari kapatip rulo yapin
Kalan yufkalarida ayni sekilde yapip.18o derecede ustu kizarana kadar pisirin

Afiyet olsun

1 bardak iliksu
Bir bardak ilik sut
Bi bardak siviyag
3 tatli kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
1 adet tek kullanumlik maya

Ilk olarak ilik su vw sutun icinde mayayi ve sekeri eritin sonra kalan malzeleri katip hamuru olusturun icine iatwdiginiz harci koyarak 18o derece isitilmis firinda yumurta ve susam esligunde firina verin
Ustu alti pisince firindan alin
Alinca ustune naylon ve hafif bi bez ortup bekletin

Tavuk haslanio didiklenir
Patlican kozlenio bizak yardiki ile ufacik hale getiritilir
Bi kaba tavuk patlican dereotu 1 paket etimek kirilip koyulur
Yogurtlu sarimsak yapip karsimina koyulur

Afiuet olsun

3 yumurta 1.5 bardak seker cirpilir yarim bardak siviyag iki kasik margarin 1 su bardagi sut 2 paket kabartma tozu bi vanilye3 kasik kakao karistirilir 18o derece isitilmis firinda pisirilir
Ilininca iki bardak sut ile islatilir
Kendini cekince bi paket kremsanti surulur
Sonrasinda cikolata sosu dokulur
Afiyet olsun

masallah becerikli hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…