- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.361
Kizlar hepinizenhayirli geceler bunca saat goremedim.mumkun olmayan bi durum tabi
Esim.izinliydi.
Sabah kahvaltiya
Ordan kv ye
Ordan esimin annnenesine
Ordan avm ye
Ordan benim.ananeme ancak eve girdik
Sabah beri sokaklardayiz.yani arasta bo mutluydu bugun ki sormayin
Ozcanan tatlim benim cok sukur ki bu ayimiza.kadar emzirdik.hep seni emio.cok.istahsizz oksa daha kotuydu bak ben yareni o.kadarfa emZiremedim stres etme cnm.artik kendine artik slk emmiyolar arasta ginde 4 kez falan emiyo oda cok uzun deegil
Canlari icinde olsun takma cnm kafana
bende dedım bu kız nerelerde
masallah bayağ bı gezmıssınız
aras sorun cıkarmadysa neguzel
buakadr gezmeye aras ın yemesını nasıl yapıyosun
bu arada sana hayranım bu gezme konusnda
Ay bugun bende hayran kAldim inan bu kadar kapi cok olduu esim bAyramda calizsiyo ya gonul almaca
Cnm sabah evde yedordim kv de corba
Aksam ustu kofte yedi ananemde dondurnasinu muhallabisini yedi
AZ evvel emdi simdibuyuttum
ohhh yemeklerınıde tam yemıs kuzum dondurmasnıda yemıs mıs gıbı
bıraz enerjı banada yolla evden cıkmak hıc ıcımden gemyor bazen
öptüm öptümmm bol bol:)canım kısmet diyelim..
görüşürüz tatlım sende zeynebi öp diyecem ama artık yarın görürsün
canım düğün kimindi..
ayy daha fazla konuşmayalım bu konuyu yoksa ikna ediceksiniz beni oyüzden kapatalım
ama şu kimsesiz çocuk yetiştirme fikrinizi çok tuttum cnm
tebrik ediyorum şimdiden..
ben de korkmuo değilim cnm haklısın . tecrübeli annelere sormak lazım:)valla süper mis açıkçası bende korkuyorum artık ikinci cocuktan
Bizim kız da anne dedi(ilk anne dedi:)), eda dedi(teyzemiz:)), dede, mama dedi ama baba yok. Babayı görünce atta diyor sokak kapısına gidiyor:)) korkarım sonumuz turkcell reklamı gibi olacak
:)biz ilk dede dedik şimdi annem diyo ben onu öyle seviyorum benden alıştı galiba
maşallah subhanallah tüm kuzularaaaabiz de baba,mama memmm,son olarak hav hav ı öğrendik.birde hala geri geri sürünüyoruz ve ayakta tutunup durmayı çok seviyoruz.alkış, bir bir, alo,gel gel de bazı marifetlerimiz teyzeleri
rana bakıcının eşini görünce başlıyo dededee demeye bi de mutfağa girince mammaa ne anne ne baba yok hiç bişi
ama varmış yokmuş ne zaman olacak diye düşünmeyecem artık eninde sonunde erken de olsa geç de olsa söyleniyo yapılıyo bu gün usundırdı rana öğleden sonra sabahınkinin tam tersine çok yordu beni çok ağladı sıkıldı ve yine göğsümü reddetmeye başladı boynuma sarılıyo akşam uyandıktan sonra emzireyim diyorum uykudan uyandı ya o kadar ağlıyo ki sanki bi yerine bişi batmış ben de başladım ağlamaya günün yorgunluğu da vardı biraz ben ağlayınca sarılıp ağlaştık baktım komik bi durum gülümsedim o da güldü emzirmek için zorlamadım muhallebi yaptım bi koca kase hepsini yedi
ama bu emme reddetme meselesi beni çok yaralıyo moralim alt üst oluyo çok üzgünüm bugün çok canım sıkkın kızlar
cnm benim sıkma canını benimki de bu ara tam ters durumda eklerin yüzüne bakmıo ben da kafaya takmamaya çalışıyorum en azından emio diye, çok şükür ki rana da ekleri güzel yio annesi maşallah. ya hiç bişey yemese işte insan o zaman daha kötü hisseder.kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir derdim var okuyup yatacam kızlar öptüm bana dua edin toparlayayım kendimi iyi geceler
ay ben de yesin istiyorum çok nazlı yio kökten bırakacak ekleri böyle giderse. emerken de oturupta emiyoruz artıkkk öyle sevio küçük hanım...bende senın gıbı dusunuyorum ek den cok emsın ıstıyorum
o bağ bambaska bısey
sıkma canını dıcem ama bılıyorum cok uzuluyosun duzelır demekten baska bısey gelmıyo elımden keske gelse
ıyı uykular canım
hay maşallah cnm yaa seni ablama benzetiyorum o da gece gündüz demez iki çocukla hiç erinmez yeter ki gezme olsun hayranım sizin gibi hatunlara:)Kizlar hepinizenhayirli geceler bunca saat goremedim.mumkun olmayan bi durum tabi
Esim.izinliydi.
Sabah kahvaltiya
Ordan kv ye
Ordan esimin annnenesine
Ordan avm ye
Ordan benim.ananeme ancak eve girdik
Sabah beri sokaklardayiz.yani arasta bo mutluydu bugun ki sormayin
Ozcanan tatlim benim cok sukur ki bu ayimiza.kadar emzirdik.hep seni emio.cok.istahsizz oksa daha kotuydu bak ben yareni o.kadarfa emZiremedim stres etme cnm.artik kendine artik slk emmiyolar arasta ginde 4 kez falan emiyo oda cok uzun deegil
Canlari icinde olsun takma cnm kafana
Günaydın kızlar
Benimde ayni oluuo tatlim bazen esim varken o.motive ediyo gezelim diye yoksa hazirlan falan useniyorum bazen
Iyi gwcelwr cnm
afedersin cnm benim seni unuttuğum için değil genel de açılışı biz yaptığımız için dedim tatlım. bak ihmal etmeme konusunda en ii başaran sensin tatilde bile yalnız bırakmıyorsun arkadaşım. en vefalı yağmur:)))günaydın arkadaşlar
yasmincim aşk olsun bak ben tatilde bile yaziyorum çok sık olmasada burayi.ihmal etmemeye calisiyorum hakkımı yiyosun bak
günaydın kızlar nasılsınız hep burdayım ama hiç yazmıyorum yazamıyorum çok yorgunum uykusuzum neredeyse 1 haftadır erdem bey çok huzursuz uykusuz sabah kalk işe gel akşam git kv kp evde uzanıp dinleneme yemek vs uğraş gece erdem uyumasın
salı günü spora başladım iş çıkışı oraayada gidiyorum sonra başka bir sıkıntımda kolumda bir yağ bezesi vardı duruyordu doktor sıkıntı değil demişti 1 hafta önce iltihap kaptı tüm kolum zonkluyo iltihap giderici antibiyotikli merhem verdi ama hala geçmedi çok ağrıyo iltihap kuruyunca ameliyatla alıcam dedi bekliyorum çok yorgun uykusuz ve acı çekiyorum :) çok dertliyim çooook
günaydın kızlar nasılsınız hep burdayım ama hiç yazmıyorum yazamıyorum çok yorgunum uykusuzum neredeyse 1 haftadır erdem bey çok huzursuz uykusuz sabah kalk işe gel akşam git kv kp evde uzanıp dinleneme yemek vs uğraş gece erdem uyumasın
salı günü spora başladım iş çıkışı oraayada gidiyorum sonra başka bir sıkıntımda kolumda bir yağ bezesi vardı duruyordu doktor sıkıntı değil demişti 1 hafta önce iltihap kaptı tüm kolum zonkluyo iltihap giderici antibiyotikli merhem verdi ama hala geçmedi çok ağrıyo iltihap kuruyunca ameliyatla alıcam dedi bekliyorum çok yorgun uykusuz ve acı çekiyorum :) çok dertliyim çooook
afedersin cnm benim seni unuttuğum için değil genel de açılışı biz yaptığımız için dedim tatlım. bak ihmal etmeme konusunda en ii başaran sensin tatilde bile yalnız bırakmıyorsun arkadaşım. en vefalı yağmur:)))
eee nasılsın cnm tatil nasıl gidiyor elifcik nasıl
cnm benim çok geçmiş olsun bi an önce şifa bulursun inş. bu ara bu bebeklere bi haller oldu bende zeynebi başedemiyorum
gecmis olsun cnm acil sifalar,kuzucuklara bu ara biseyler oldu gercekten benim oglumda hep miz miz hep huzursuzdu meger yavrum 3 dis birten cikartiyormus huysuzlugu ondandir diyorum artik
Gunaydin cnm acilis sendenn kapanisida gece beraber yapariz indsllaGünaydın kızlar
öptüm öptümmm bol bol:)
ben de korkmuo değilim cnm haklısın . tecrübeli annelere sormak lazım:)
maşallah subhanallah tüm kuzularaaaa
cnm benim sıkma canını benimki de bu ara tam ters durumda eklerin yüzüne bakmıo ben da kafaya takmamaya çalışıyorum en azından emio diye, çok şükür ki rana da ekleri güzel yio annesi maşallah. ya hiç bişey yemese işte insan o zaman daha kötü hisseder.
ayrıca ben bir derdim varı okuyunca kendimi çok kaptırıyorum daha çok moralim bozuluo sanki. okuma böyle zamanlarda arkadaşım neşelendirmeye bak kendini. öyle ya da böyle büyüyo kuzular annesi maşallah barekallah...
ay ben de yesin istiyorum çok nazlı yio kökten bırakacak ekleri böyle giderse. emerken de oturupta emiyoruz artıkkk öyle sevio küçük hanım...
hay maşallah cnm yaa seni ablama benzetiyorum o da gece gündüz demez iki çocukla hiç erinmez yeter ki gezme olsun hayranım sizin gibi hatunlara:)
Haha ama onceden bilicem psikolojik olarak hazir olucam
Cnm geziyorum valla oh evde iki cocukla ruhi bunalimlara girebilirim yoksammm yaseminim sen napiyorsun hafta sonu geziyormisun
günaydın cnm benim nasılsın , biz 4buçuktan beri ayaktayız uyanık tutmaya çalışıyorum kendimi
Aaaa hadi ya bende ne igne bile takmam em kolay onu yaparim aynaya bakmadan bileay ben başörtü yapmaya çok üüşeniyorum bazennnnnnnnn
Aaaa cok uzuldum bak boyle demene gozumu aciyorum bebeem.uyurken buraya bakiyorum bak tesuf ettimgüldenide yok bugün kimseler uğramaz artık
Aynen cnm bize tatil yol gezmek islemiyo:)günaydın arkadaşlar
yasmincim aşk olsun bak ben tatilde bile yaziyorum çok sık olmasada burayi.ihmal etmemeye calisiyorum hakkımı yiyosun bak
afedersin cnm benim seni unuttuğum için değil genel de açılışı biz yaptığımız için dedim tatlım. bak ihmal etmeme konusunda en ii başaran sensin tatilde bile yalnız bırakmıyorsun arkadaşım. en vefalı yağmur:)))
eee nasılsın cnm tatil nasıl gidiyor elifcik nasıl
Ya ben aaaaaâaaaaa
cnm benim çok geçmiş olsun bi an önce şifa bulursun inş. bu ara bu bebeklere bi haller oldu bende zeynebi başedemiyorum
Ah cnmnkimbikir cocuk kendi dunyasinda neler yasiyorgecmis olsun cnm acil sifalar,kuzucuklara bu ara biseyler oldu gercekten benim oglumda hep miz miz hep huzursuzdu meger yavrum 3 dis birten cikartiyormus huysuzlugu ondandir diyorum artik
ya kime sorsam aynı zaten erdem beyde 1 tane bile diş yok dişsiz dede o daha :)
Gunaydin cnm acilis sendenn kapanisida gece beraber yapariz indslla
Aaaa hadi ya bende ne igne bile takmam em kolay onu yaparim aynaya bakmadan bile
Aaaa cok uzuldum bak boyle demene gozumu aciyorum bebeem.uyurken buraya bakiyorum bak tesuf ettim
Aynen cnm bize tatil yol gezmek islemiyo:)
Ah cnm benim ya ne kadar zor bi donem kv yapmiyormu yemek cnm keske spora onlar gidince baslasaydin ay gozmde canlandi bide erdem.uyumamasi son noktadir yatakta dinlenirdin bari
Ay kolun icin cok uzuldum cnm.ciddi ciddi ameliyatmi olucaksin puf nasilnseymis cnm bu gecmis olsub
Ay aman ucim.karardi innan cok uzuldum
Ah cnmnkimbikir cocuk kendi dunyasinda neler yasiyor
Yerim ben o dedeye o dis cikacak elbet annesi
karadenızlısın yanı bende orduluyum ama zonguldakta oturuyorum
benım oğlum enazndan arabayı sevıyor sorun cıkarmıyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?