- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.341
canım ya uzulme mesela bugun hıcmı emmedı
heralde sıklınca bu kız sana cezamı verıyo ne annesı
kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir derdim var okuyup yatacam kızlar öptüm bana dua edin toparlayayım kendimi iyi geceler
her halleri güzel ama bazen çok üzuyor beni bi kaç gündür babamız da isyan larda hiç uyku yok ama bu gün biraz yemek yedi çok mutluyum
canı sıkılıyo haydiii anneyi emme
bi yeri ağrıyo haydii anneyi emme
diş çıkar aynı
uyuyama aynı
bilmiyorum wavvs millet emmesini istemiyo çocuklarının ek gıda yemiyo diye ama ben de emsin istiyorum bağımız kopmasın((
evet ne yapacağız biz böyle ne zaman .doğdu senin bebis canımsenın bebısle benımkı cok benzıyor bırbırıne huysuzluk yemek yememe hep aynı
evet ne yapacağız biz böyle ne zaman .doğdu senin bebis canım
on gün erken doğdu 2 kasım da doğdu en son 8.5 kilo 73cm di canım zayıf yani senin ki nasıl canım15 kasımda doğdu canım
senınkı nezamn doğdu kackılo boyu kac
on gün erken doğdu 2 kasım da doğdu en son 8.5 kilo 73cm di canım zayıf yani senin ki nasıl canım
benımkıde 9 gun erken doğdu
2 gun once sağlık ocağına gıttık aynen 8,5 kılo boy 73 kafa 44,5
bıraz zayıf ama napıyım yemezse alamazkı kılo
aynen yemiyor lar ne yapacağını sasiriyor insan boyları iyi ama bizde gide lı 20gün oldu galiba bakalım bu ay başka doktora gidicez inşallah
hergun değısık seyler yapıyım dıyorum ama yıne yemedğı cok oluyo
senınkı kılo almıstır 20 gun olduysa
evet boylerı ıyı bırazda kılo olsa yanı yese
nezamn gıdıcen dr a
Cnm inşallah kısmet olur da bu düşünceyi gerçekleştiririz. Sen de nile kardeşi mutlaka yap pişman olmazsincanım kısmet diyelim..
görüşürüz tatlım sende zeynebi öp diyecem ama artık yarın görürsün
canım düğün kimindi..
ayy daha fazla konuşmayalım bu konuyu yoksa ikna ediceksiniz beni oyüzden kapatalım
ama şu kimsesiz çocuk yetiştirme fikrinizi çok tuttum cnm
tebrik ediyorum şimdiden..
Cnm belki geçici bi dönemdir. Üzülme sütün gider bakrana bakıcının eşini görünce başlıyo dededee demeye bi de mutfağa girince mammaa ne anne ne baba yok hiç bişi
ama varmış yokmuş ne zaman olacak diye düşünmeyecem artık eninde sonunde erken de olsa geç de olsa söyleniyo yapılıyo bu gün usundırdı rana öğleden sonra sabahınkinin tam tersine çok yordu beni çok ağladı sıkıldı ve yine göğsümü reddetmeye başladı boynuma sarılıyo akşam uyandıktan sonra emzireyim diyorum uykudan uyandı ya o kadar ağlıyo ki sanki bi yerine bişi batmış ben de başladım ağlamaya günün yorgunluğu da vardı biraz ben ağlayınca sarılıp ağlaştık baktım komik bi durum gülümsedim o da güldü emzirmek için zorlamadım muhallebi yaptım bi koca kase hepsini yedi
ama bu emme reddetme meselesi beni çok yaralıyo moralim alt üst oluyo çok üzgünüm bugün çok canım sıkkın kızlar
Cnm dualarimiz seninlekendimi hiç iyi hissetmiyorum bir derdim var okuyup yatacam kızlar öptüm bana dua edin toparlayayım kendimi iyi geceler
hafta ya iki günlüğüne balikesir e gidecez inşallah dönüşte götürürum burnum dan gelmezse iyidir arabayı hiç sevmiyor
İyi geceler kızlar ben de kaçıyorum
ailem karadeniz de canım ben ızmir deyin orda kuzenim var onun yanına gidiyoruz inşallah valla sikiliyor sevmiyorsuan nerdesın canım aılenın yanınamı gıdıcen
ınsallah sorunsuz gecer yolculuk halbukı cocuklar arabayı sever ama
İyi geceler kızlar ben de kaçıyorum
ailem karadeniz de canım ben ızmir deyin orda kuzenim var onun yanına gidiyoruz inşallah valla sikiliyor sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?