2012 kasım bebekleri büyüyor..

kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir derdim var okuyup yatacam kızlar öptüm bana dua edin toparlayayım kendimi iyi geceler

canım ya uzulme mesela bugun hıcmı emmedı
heralde sıklınca bu kız sana cezamı verıyo ne annesı

canı sıkılıyo haydiii anneyi emme
bi yeri ağrıyo haydii anneyi emme
diş çıkar aynı
uyuyama aynı

bilmiyorum wavvs millet emmesini istemiyo çocuklarının ek gıda yemiyo diye ama ben de emsin istiyorum bağımız kopmasın((

bende senın gıbı dusunuyorum ek den cok emsın ıstıyorum
o bağ bambaska bısey
sıkma canını dıcem ama bılıyorum cok uzuluyosun duzelır demekten baska bısey gelmıyo elımden keske gelse
ıyı uykular canım

benımkıde 9 gun erken doğdu
2 gun once sağlık ocağına gıttık aynen 8,5 kılo boy 73 kafa 44,5
bıraz zayıf ama napıyım yemezse alamazkı kılo

aynen yemiyor lar ne yapacağını sasiriyor insan boyları iyi ama bizde gide lı 20gün oldu galiba bakalım bu ay başka doktora gidicez inşallah

aynen yemiyor lar ne yapacağını sasiriyor insan boyları iyi ama bizde gide lı 20gün oldu galiba bakalım bu ay başka doktora gidicez inşallah

hergun değısık seyler yapıyım dıyorum ama yıne yemedğı cok oluyo
senınkı kılo almıstır 20 gun olduysa
evet boylerı ıyı bırazda kılo olsa yanı yese
nezamn gıdıcen dr a

hergun değısık seyler yapıyım dıyorum ama yıne yemedğı cok oluyo
senınkı kılo almıstır 20 gun olduysa
evet boylerı ıyı bırazda kılo olsa yanı yese
nezamn gıdıcen dr a

hafta ya iki günlüğüne balikesir e gidecez inşallah dönüşte götürürum burnum dan gelmezse iyidir arabayı hiç sevmiyor

Cnm inşallah kısmet olur da bu düşünceyi gerçekleştiririz. Sen de nile kardeşi mutlaka yap pişman olmazsin
Cnm belki geçici bi dönemdir. Üzülme sütün gider bak
kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir derdim var okuyup yatacam kızlar öptüm bana dua edin toparlayayım kendimi iyi geceler
Cnm dualarimiz seninle

Kizlar hepinizenhayirli geceler bunca saat goremedim.mumkun olmayan bi durum tabi
Esim.izinliydi.
Sabah kahvaltiya
Ordan kv ye
Ordan esimin annnenesine
Ordan avm ye
Ordan benim.ananeme ancak eve girdik
Sabah beri sokaklardayiz.yani arasta bo mutluydu bugun ki sormayin

Ozcanan tatlim benim cok sukur ki bu ayimiza.kadar emzirdik.hep seni emio.cok.istahsizz oksa daha kotuydu bak ben yareni o.kadarfa emZiremedim stres etme cnm.artik kendine artik slk emmiyolar arasta ginde 4 kez falan emiyo oda cok uzun deegil
Canlari icinde olsun takma cnm kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…