- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.401
kızlar bende hiç derman yok iş güç biraktim hepsini
sağol canım benimcanım çok geçmiş olsun Allah kolaylik versin işin gerçekten çok zor ne zaman gidecek kv ve kp onlar gidince en.azından dinlensin biraz
canım iyiyiz çok şükür ama elif devamlı mikirdiyor gürültü var diye.uyuyamiyor oyüzden hep mutsuzallahtanki bir sürü.insan.var da.çok takmiyprum oyalaniypr
canım çok şükür faydaları var en büyük faydası çocğuma bakıyorlarcnm o saatten beri ayakta olmak zor. evde olsan yine o kadar yormaz ama o kadar uykusuzlukla çalışmak daha zor.ben iyiyim cnm. defne de iyi sayılır. çok şükür şimdilik iyiyiz
geçmiş olsun cnm benim.kv kp ile aynı ev çok zor.insan işten gelince azıcık dinlenmek ister ama onlar olunca uzanamıyorsun bile.ama allahtan işini yapmışlar.en azından faydaları dokunuyor
inşallah cnm benim birlikte kaparız
arasın kornet yerken düşünemiyorum tam yemelik olur.maşallah paşaya
songülüm bu arada hala senin geçenki misafir ikramlarının tariflerini beklediğimi hatırlatırım
kızlar buarada cumanız mübarek olsun
sabah aceleyle yazınca unutmuşum
yasmin aşk olsun, güldenin yerini dolduramam ama ben burdayım
çok geçmiş olsun galiba bütün bebekler anlaşma yapmış
hiçte zayıf değil. maşallahları var. benim kızım da tombik değil. normal ölçülerde 6 aylık 7 kilo. doktor ne zayıf ne kilolu bir kız olacak dedi. orta karar. sağlığı da yerinde çok şükür. daha ne isteyelim:) aralık annesi bir tanıdığım var bebeği 7 kilo şu anda. sizin ki gayet normal.benımkıde 9 gun erken doğdu
2 gun once sağlık ocağına gıttık aynen 8,5 kılo boy 73 kafa 44,5
bıraz zayıf ama napıyım yemezse alamazkı kılo
benımkıde 9 gun erken doğdu
2 gun once sağlık ocağına gıttık aynen 8,5 kılo boy 73 kafa 44,5
bıraz zayıf ama napıyım yemezse alamazkı kılo
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yaparim-ilk-hedefim-75-a-17.html#post31637475
kızlar ben bu sefer gerçekten spora başladım yediklerimi menülerimi paylaşıyorum bu linkte olurda şu kıza bir yorum yazıyım bakalım düzgün yemişmi derseniz diye linkimi paylaşıyım dedim öpüyorum sizi
Hadi bakalim cnm.insalla gonkunce olur
Hangi salona gidiyorsun cnm
b-fit tatlım şişko olaydın senide beklerdim ama sana gerek yok
Haha sen kendininsisko saniyorsun kusum oysaki boyun var kaldiriyo seni
Ay yorucu oluyormu
cnm tarifler için sağol3 yumurta 1.5 bardak seker cirpilir yarim bardak siviyag iki kasik margarin 1 su bardagi sut 2 paket kabartma tozu bi vanilye3 kasik kakao karistirilir 18o derece isitilmis firinda pisirilir
Ilininca iki bardak sut ile islatilir
Kendini cekince bi paket kremsanti surulur
Sonrasinda cikolata sosu dokulur
Afiyet olsun
cnm tarifler için sağol
buarada bu tarife un konuluyor mu?
boyda bir yere kadar songülüm kaldırmıyor artık :) yorucu oluyor tabi ama mecburum gidişata bir dur demem laızım
albümüme ekledim kendimi kızlar merak ediyorsanız son son şişko halimi görün bir sene sonra nasip olurda görüşmeye devam edersek bu halde olmayacam Allahın izniyle
albümüme ekledim kendimi kızlar merak ediyorsanız son son şişko halimi görün bir sene sonra nasip olurda görüşmeye devam edersek bu halde olmayacam Allahın izniyle
Ccnm arkadasim gayet hos ve sik gorunuyorsun ozlemisimmm
arkadaşım masallah çok güzel xikmissin hicde söylediğin kiloda.gorunmuyorsun ama inşallah istedigin kiloya ulasirsin
Cnm arkasas yazinca farkettin gece pek bakamadim gecmise
Bence tugra ortalama bi bebek helw yememesine gore super zayif degil tatlim
Gribiniz basil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?