2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi geceler kızlar. Ben şu an çok sinirliyim. Eşimle tartıştık.sebep: eşim bu haftasonu izmire bizim arabayi almaya gitti. Otogardan beni aradi vardıgini söyledi. biz de annemlerle avm deydik . Bana dedi ki kıza dikkat et usutup hasta etme. Eşim bu lafı hep ben annemlerle olduğum zaman söyler. Onun annesinin yanında asla söylemedi. Ben de nedense hep annemlerle olduğumda söylüyorsun dedim ve tartıştık. Gerçi annemlere de belli etmemek için çok bişey diyemedim. Neymiş beyefendi annesinin yaninda konuşupta onu uzemezmis illa o eve annesinin yanına gitmeden konuşacakmisiz. Ben de benimkilerin yanında konuşmak istemedim onlar üzülmesin diye ve böylece tartışma yarıda kaldı. Çok mutsuzum. Bu davranışlari ona karşı sevgimi bitiriyor ama o farkında değil...

cnm benım bece esın kotu nıyetlı dememıstrı haı ağızda olur ya ama dıkkat et usutme hasta etme dıye annemde cok der telefoda mesela bana sankı esı kotu nıyetlı degıl geldı

canım benim sıkma canını.erkekler genelde aynı.ailelerine hele annelerine toz kondurmazlar üzmek istemezler.ama ilişki zamanla oturunca öncelikli olanın eşleri ve çocukları olduklarını farkettiklerinde bu sorunlar aşılıyor.ben mesela artık annesiyle ilgili rahatsız olduğum herşeyi söyleyebiliyorum.eskiden konuşamazdık.annen bana şunu dedi dediğimde kabul etmez annem yapmaz derdi kavga ederdik

zaten onlar analarının yanına gıdınce onlara bısey oluyo
senden sonra o bebeğe enıyo bakacak olan kısı annendır bıkere
onlar bunu nekadar anlamasada onlatn annelerı bıtanedır
ay bende doluyumda
takma canım bosver

Valla ben hiç o günleri görebileceğimi sanmıyorum. Evlendikten sonra annesine aşırı düştü.
Ben öyle boşveremiyorum cnm. Yapı meselesi aslında. Keşke yapabilsek

Songül cnm nice mutlu yıllara. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yaşlara

canım zaten bizim alerji degerimiz 17 çıkınca dr herşeyi yedir büyüme çağında hiç biseyi kısma dedi.ee neden kabarıyor böyle o zaman dedim deterjandan sampuandan sabundan da olabilir dedi sabamed aldım onu kullanicam artık bide çamaşırları için sivi deterjan.al.dedi sabun tozu kalabilmiş oda yapabilirmis dalının yeşil kapakli si vi deterjani kullan dedi yumuşatıcı kullanmicaz ve iki defa durulma yapican
bizimki yumurtadan kabarıyor herhalde ne zaman yayla çorbası yese artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…