- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.521
oooo masalla cm nıce 9 aylara ay büyüdüler be sprıt
9. ayınz kutlu mutlu olsun canım
basak ı goruyorum sankı
İyi geceler kızlar. Ben şu an çok sinirliyim. Eşimle tartıştık.sebep: eşim bu haftasonu izmire bizim arabayi almaya gitti. Otogardan beni aradi vardıgini söyledi. biz de annemlerle avm deydik . Bana dedi ki kıza dikkat et usutup hasta etme. Eşim bu lafı hep ben annemlerle olduğum zaman söyler. Onun annesinin yanında asla söylemedi. Ben de nedense hep annemlerle olduğumda söylüyorsun dedim ve tartıştık. Gerçi annemlere de belli etmemek için çok bişey diyemedim. Neymiş beyefendi annesinin yaninda konuşupta onu uzemezmis illa o eve annesinin yanına gitmeden konuşacakmisiz. Ben de benimkilerin yanında konuşmak istemedim onlar üzülmesin diye ve böylece tartışma yarıda kaldı. Çok mutsuzum. Bu davranışlari ona karşı sevgimi bitiriyor ama o farkında değil...
İyi geceler kızlar. Ben şu an çok sinirliyim. Eşimle tartıştık.sebep: eşim bu haftasonu izmire bizim arabayi almaya gitti. Otogardan beni aradi vardıgini söyledi. biz de annemlerle avm deydik . Bana dedi ki kıza dikkat et usutup hasta etme. Eşim bu lafı hep ben annemlerle olduğum zaman söyler. Onun annesinin yanında asla söylemedi. Ben de nedense hep annemlerle olduğumda söylüyorsun dedim ve tartıştık. Gerçi annemlere de belli etmemek için çok bişey diyemedim. Neymiş beyefendi annesinin yaninda konuşupta onu uzemezmis illa o eve annesinin yanına gitmeden konuşacakmisiz. Ben de benimkilerin yanında konuşmak istemedim onlar üzülmesin diye ve böylece tartışma yarıda kaldı. Çok mutsuzum. Bu davranışlari ona karşı sevgimi bitiriyor ama o farkında değil...
kızlar herkese hayırlı geceler
ben cıkıyorum optum sızlerı
Valla ben hiç o günleri görebileceğimi sanmıyorum. Evlendikten sonra annesine aşırı düştü.canım benim sıkma canını.erkekler genelde aynı.ailelerine hele annelerine toz kondurmazlar üzmek istemezler.ama ilişki zamanla oturunca öncelikli olanın eşleri ve çocukları olduklarını farkettiklerinde bu sorunlar aşılıyor.ben mesela artık annesiyle ilgili rahatsız olduğum herşeyi söyleyebiliyorum.eskiden konuşamazdık.annen bana şunu dedi dediğimde kabul etmez annem yapmaz derdi kavga ederdik
Ben öyle boşveremiyorum cnm. Yapı meselesi aslında. Keşke yapabilsekzaten onlar analarının yanına gıdınce onlara bısey oluyo
senden sonra o bebeğe enıyo bakacak olan kısı annendır bıkere
onlar bunu nekadar anlamasada onlatn annelerı bıtanedır
ay bende doluyumda
takma canım bosver
songül cnm nice mutlu yıllara. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yaşlara
Ay ısımlerınızı ogredım nasıl alısıcamkı sımdı
nasıl rahat edersen öyle hitap et cnm. Benim için hiç sorun değil
ay be alısamam heme reces reces tır ay reces ne demekkı
O zaman birazda sevinmelyiz sanki canm bak birkaç çocukda aynı şey oluyorsa demekki kötü değil herhalde vallahi neyi düşünceğimi şaşırdım artık.göğsünde ve sırtında hiç yok doktor özellikle baktı.ben bazen sıvı sabunla ellerini filanda yıkıyorum acaba omu yapıyo diye şimdi onuda düşünmeye başladım. sizn doktorunuz ne dedi bu duruma.
al benden de okadar canım. dün geceden beri düşünüyorum 12-18 mi 18-24 mi alsam diye. ne yapsakki ya. birde lcw nin yazlık tsörtlerinin kalıpları dar ben hep emire 18-24 giydirdim ama kışlıklarda 18-24 çok büyük oluyor. ay hiçde sevmem çocuğa vücudundan bol giydirmeyi.
basakss nerde hiç girmiyor heberin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?