2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay ısımlerınızı ogredım nasıl alısıcamkı sımdı

canım alıştığın gibi devam et no problem
Sprint 9. ayınız kutlu olsun cnm nice 9 aylara

çok teşekkürler teyzelerim

gunaydin teyzoslar biz bugun 9 aylik olduk,daha nice 9 aylara insallah :)
a doğum günümüz aynıymış rüzgar beyle.çok sevindim.siz kızamık aşınızı oldunuz mu?

hani nerde yazıyo da öğrendin yaa :26::26::26::26::26::26:
beysalın topiki vardı canım orda yazmıştık benim adım funda

Valla ben hiç o günleri görebileceğimi sanmıyorum. Evlendikten sonra annesine aşırı düştü.

Ben öyle boşveremiyorum cnm. Yapı meselesi aslında. Keşke yapabilsek

sana bosver dıyorum ama bende bosveremıyorumkı
bızde cok problemler yasıyoruz bence daha bızım evlılığmız oturmus değil daha aıle oldğumzun farkında değilz daha buyuyemedk

sızınde 9. ayınz kutlu olsn canım gece kutladmmı hatrlayorum
beysal ın topığı nerde bız neden bılmıyoruz neler donuyo burda bızden habersız

Nice 9 aylara cnm

Sagol yavru kusum

Trsrkkur ederim kacak neeerelerdesinn

Hiç sorma bayadir giremiyorum annemlerdeydim bir hafta sonra onlar geldi yanima hiç vakit bulamadım efe bu sıralar çok ilgi bekliyor beraber oyunlar oynuyoruz artik bide diş buğdayı yaptim yogundum yani buaralar canim

Hiç sorma bayadir giremiyorum annemlerdeydim bir hafta sonra onlar geldi yanima hiç vakit bulamadım efe bu sıralar çok ilgi bekliyor beraber oyunlar oynuyoruz artik bide diş buğdayı yaptim yogundum yani buaralar canim

Anladim.cbm.zaten buyukler varken olmuyo pek
Dis bugdayiniz nasikdi efe neyi secti.foto.istiyoruz

Anladim.cbm.zaten buyukler varken olmuyo pek
Dis bugdayiniz nasikdi efe neyi secti.foto.istiyoruz

Diş buğdayimiz çok güzel geçti teyzesi :)))
Oğlum kuran'i kerim seçti teyzesi görsen direk ona gitti çok duygulandım misafirlerdeb bir alkış koptu görmeliydin korktu tabi yavrum alkıştan

Diş buğdayimiz çok güzel geçti teyzesi :)))
Oğlum kuran'i kerim seçti teyzesi görsen direk ona gitti çok duygulandım misafirlerdeb bir alkış koptu görmeliydin korktu tabi yavrum alkıştan

Ooo kuzum benim ya ne hos rabbim.hayirli evkat olmasini nasio etsin

Huzurszudu xnm.en son simdilerde nasil

Ooo kuzum benim ya ne hos rabbim.hayirli evkat olmasini nasio etsin

Huzurszudu xnm.en son simdilerde nasil

Amin canimm benim amin...

Allaha sükür iyi canimm bugün biraz huysuz 5. Dişimizde patlamış sanirim ondan
Sen nasilsin aras paşamiz nasil eşin sürpriz yaptimi doğum gününe

Amin canimm benim amin...

Allaha sükür iyi canimm bugün biraz huysuz 5. Dişimizde patlamış sanirim ondan
Sen nasilsin aras paşamiz nasil eşin sürpriz yaptimi doğum gününe

Cok sukur cnm arasimiz iyi

Bugun biraz ters bi gundu esim.normalde gece kadar uyur baktim saatini kurmus ne oldu dedom disarida islerim var dedi ben anladim.tabi hemen esim.lavobaadayken telefon caldi kv aksamdan bwri dis damak agrisindan duramiyormja 8.5 senedir kadincagiz ilk aradi esim ne yapsak falan dedi dedim.git al gunah bide yarim saatten fazla arabayla otobuske hic sorma.tabi esimaldi disciye gitti derken tum zamani orda gecti bi daha kv ike geldiler
Esik dogumgunumu odamizda kutladi:)farkli olanlarim vardi hediyemide yetistiremedom.dedi ayirdigi butceyi bana verdi izin gunumde telafi edicem.dedi.ole gecti cnm
Ne edelim saglik olsun kv min cani yerindr olsun yine kutlariz basbasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…