- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.561
Cok sukur cnm arasimiz iyi
Bugun biraz ters bi gundu esim.normalde gece kadar uyur baktim saatini kurmus ne oldu dedom disarida islerim var dedi ben anladim.tabi hemen esim.lavobaadayken telefon caldi kv aksamdan bwri dis damak agrisindan duramiyormja 8.5 senedir kadincagiz ilk aradi esim ne yapsak falan dedi dedim.git al gunah bide yarim saatten fazla arabayla otobuske hic sorma.tabi esimaldi disciye gitti derken tum zamani orda gecti bi daha kv ike geldiler
Esik dogumgunumu odamizda kutladi:)farkli olanlarim vardi hediyemide yetistiremedom.dedi ayirdigi butceyi bana verdi izin gunumde telafi edicem.dedi.ole gecti cnm
Ne edelim saglik olsun kv min cani yerindr olsun yine kutlariz basbasa
bende soracaktım esın ne surprız yaptı dıye
odanızda tavsan mı vardı
dedğın gıbı yıne kutlarsnz canım napıcaz sağlık onde gelıyo
Hah sincapta yakalayamadik kv de evdeydi malum
Acaba adam.ondan mi dedi izin gunumde telafi diye:)
guldurdun benı
olabılır canım hem hedıyenı hem bunu telafı eder ıste
Hediyeyi telafi etti cnm ayirdigi butceyi verdo gerek yok deyio koydum kenar haha
hımm ben ayrıyetten tekrar belkı bısey alır dıye dusunmustum ama
ıyı yapmısın canım ıhtıyacın oldğunda harcarsın
bılıyomusun bızım tasınma ıhtımalımz var gebzeye
Aa beni birak
Bu cok onemli.bi konu arkadasim nasil gelistiki
songul hatun benim kürk noldu
koca delikanlıma maaşallahcanimmm oglumm
Cok sukur cnm arasimiz iyi
Bugun biraz ters bi gundu esim.normalde gece kadar uyur baktim saatini kurmus ne oldu dedom disarida islerim var dedi ben anladim.tabi hemen esim.lavobaadayken telefon caldi kv aksamdan bwri dis damak agrisindan duramiyormja 8.5 senedir kadincagiz ilk aradi esim ne yapsak falan dedi dedim.git al gunah bide yarim saatten fazla arabayla otobuske hic sorma.tabi esimaldi disciye gitti derken tum zamani orda gecti bi daha kv ike geldiler
Esik dogumgunumu odamizda kutladi:)farkli olanlarim vardi hediyemide yetistiremedom.dedi ayirdigi butceyi bana verdi izin gunumde telafi edicem.dedi.ole gecti cnm
songul hatun benim kürk noldu
hoşgeldinnnnn....................songul hatun benim kürk noldu
esım ıs gorusmesıne gıttı gecen gun maası bıraz az gelmıstı bıze vazgecmıstık
daha sonra tekrar tlf nda gorustu bıraz yukseltmısler burdan daha ıyı maası olanakları
pazartesı kesın bı cvp beklıyolar bızden ama ben bıraz kararsızım
hıc bılmedğım tanımdğım bıyere gıtmek acıkcası bıraz korkutuyo benı bıde burda herseyı bırakıp gıtmek aılelerde burda
koca delikanlıma maaşallah
üzüldüm canım.ama eşin telafi eder eminim
Sağlık olsun canimm hiç değilse eşin unutmamis doğum günü :)))Cok sukur cnm arasimiz iyi
canım masallah efe ye buyumus adam olmus Kuran ı da secmıs akıllı oğlum benım
hayırlı bı evlat olur ınsallah
Tabi tatlim ya cok zor bi karar bak ben sizin geleceginizi asla etkilemek istemem
Ama esim bir yil gebzede calisti evinizi orda tutmayin is olsada ole tavsiye ederim
koca delikanlıma maaşallah
üzüldüm canım.ama eşin telafi eder eminim
Cnm aksam.5 ten sonra cok sakin ic karartici oluyomus bibbayan bilee o saatten sonra cikmaya urker diyorduneden pekı
aslında bızde oyle dusunuyoruz oranın mudurude ole demıs ya ızmıt ten yada pendık kartal tuzla tarafı falan demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?