- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.581
Cnm aksam.5 ten sonra cok sakin ic karartici oluyomus bibbayan bilee o saatten sonra cikmaya urker diyordu
Bak tuzlada arkadasim cok guzel bi sitede makul fiyata oturuyor
Servis varmo
Sağlık olsun canimm hiç değilse eşin unutmamis doğum günü :)))
Büyüdü teyzesi :))
Amin canim amin bütün evlatlarimiz hayırlı imanli olurlar ins
hımm anladm canım bıde havası boğucuymus heralde
evet servısı varmıs
Aynen tatlim
Ben kv mi cok seviyorum kadincagizin cani yanmasin ben her sene dogarimmm yeni bi yasa
Aaay ilk defa seni gördum kv desini seven helal olsun valla:))
Benim kv olsaydi nasil olurdu cok merak ederdim valla
Bak tuzla okursa arkadasima komsu ol.derim cokta arkadasi var cocuklar birlikte ne guzel
Aa sprintte tuzlaya tasinicak
tam olarak orayı bılmedğımz ıcın nerde oturcağmz konusunda bı dusuncemz yok suan
ama tuzla olursa tekrar konusurz canım
tuzla ıs yerıne nekadar uzaklıkta daha doğrusu ne nerde bılmyoruz
evet dımı oda tasınacak belkı bız bulusuruz onunla
Cnm gercekten benle ilgili degil durum cok iyi birisi herkez cok seviyor cok sansliyim gercekten
Yoksa gekin kismisi dogumgununde surpriz arefrsinde kocasini gonderirmi
Bide gelde demiyo dr u arasak.ilac verse diyo
Ay zor bi durum.egwrki aradaki maas farki sizi tatlim.ediyosa kacirmayin cnm
Sy kiskandim.he
Siz izmite tasinin bence
Rabbim mutlulugunuzu bozmasin canim çok sansliymissin böyle kv nin ellerinden operim
burda esım gercekten az bı maasla calısıyo orda buranın 2 katına yakın
yıne cok cok değil tabı ama burdan daja ıyı
ızmıt e nıye kız
kıskanma enazndan sana daha yakın olıcam
Iki katina yakin baya fark cnm benim ya dusunsene iki kisi calisiyormus gibi atla gel tatlik dogdugun yer degil doydugun yer demisler
Biz izmite slk gideeriz gorusuruz diye sey ettim di
bende esımde doğduğumzdan berı burdayız oyuzden karar vermek zor oluyo
ama dedğın gıbı doyduğun yer
ooo tamam ozaman eğerkı gıdersem kesın gorusuruz
He bakma bu sekilde konustuguma bikac yil once y istanbuldan esime teklif gelmisti bi otelden ki o donem maddi slklntilarimizda vardi adam evde vericekti bem tabi duygusal.moda girdim cikamadim sonuc kaldik
Malum.takinti sahibi bi sahis olarak benim.icin sehir degistirmek imkansiz
Kesinlikle doğru söyledin cnm. Eşim hala bizim artık ayrı bi aile olduğumuzun farkında değil. Rabbim hayırlısini versin. Yuvalarimizdan,huzur,mutluluk,saygı ve sevgiyi eksik etmesinsana bosver dıyorum ama bende bosveremıyorumkı
bızde cok problemler yasıyoruz bence daha bızım evlılığmız oturmus değil daha aıle oldğumzun farkında değilz daha buyuyemedk
Kesinlikle doğru söyledin cnm. Eşim hala bizim artık ayrı bi aile olduğumuzun farkında değil. Rabbim hayırlısini versin. Yuvalarimizdan,huzur,mutluluk,saygı ve sevgiyi eksik etmesin
bu erkeklerın coğu boyle heralde
aıle dıyınce onun aklına annesı babası gelır
bızde sureklı problem bunlar
ama nıyeyse benım annem babamdan bı problem yok
Bak tuzla okursa arkadasima komsu ol.derim cokta arkadasi var cocuklar birlikte ne guzel
Aa sprintte tuzlaya tasinicak
Aynen cnm ama artık ben şaşırmıyorum. Çünkü kv çok nankör. gelir senin evinde en iyi şekilde ağırlanir ama ardından da söylemedigi kalmaz herşeyine bi bahane bulur. En sevdiği arkadaşına, akrabalarina, tanıdıklarına herkese karşı öyle. Allah ıslah etsin. Hacca gidecek inşallah dönünce değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?