2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin canım.biz de 2 diş var ama yürüme ve emekleme yok

hoşgeldin canım.biz de 2 diş var ama yürüme ve emekleme yok

bu arada kızlar bi şey sorıcam.şöyle derin dondurucuya yemek olarak neler atıyorsunuz.ben çalışırken hep istedim yapayım hazır hemen
yiyelim.ama aklıma çok bi şey gelmiyor.fikir verirseniz çok sevinirim

Cnm ben pogaca borek fazla yaptiysam.atarim ani gelen olursa iyi oluyor bide kofte

Ama.calisan arkadaslarim nohut fasulye et haslarken fazla haslayip kucuk posetlerw koyuyorlardi hemen yag sogan al sana yemek

Benimde binsorum var kizlar

Bebeklerimiz iyi kotu biseyler soylemeye genelde ayni sozcukleri soyluyorlar
Aktif olarak girenlerin arasinda ablasi olan pek yok

Simdi.soru geliyor
Bebekleriniz anlasilir bicimde abla diyormu
Aras okadar belirgin ve slk soyluyorki yaren surekli.mest

Merak ettigim.bilinclimi.yoksa bebeklwrimizin cogunlugu soyluyormu

Sevgiler saygilar.....

Hosgeldin c.benim
Nasil.dayandin onca ay yahu ben.catlardim
Nasil.alistinizmi yeni eviniZe

Yarenin annesi maya
TurkiZin annesi carmenares
Er ca
Nerelerdesinizzz

herkese slmlar ben her zamanki gibi size yine yetişemdim siz de benım gıbımısınız oğlum 15 gundur burnumuzdan getiriyor cok huysuz ne yapacagımı sasırdım gece yatakta dönup duruyo kendı yatagında yatmıyo uyku zaten cok az gece 12 den önce uyumyo

bizim abla olmayınca demiyor canım yani hiç denemedim.ama abimiz abi desin çok istiyor.bi de "barış bak orda" deyince bozuluyor barış demicekmişiz abi diyecekmişizama daha tık yok ecede

yaren2007 :)
ablayı bilinçli söylüyor aras çünkü rana da dede diyo ya ben babaaa diyorum eşimi göstererek başlıyo ona bakarak babaaa demeye sürekli dede derken eşimi görünce başlıyo babaa demeye

Kızlar ....
Geçmişe bakamadım herkesten özür dilerim. Haftasonu çok yorucuydu, bebeğimden ayrı geçen 48 saat rezaletti ammmaaaa sütüm kesilmedi, kızım da beni bırakmadı. Eşim hastane tipi pompa kiralamış. Göğüs çapı benim gibi büyük olanlara özel başlıkla beraber. Bir sürü sütümüz var artık buzlukta yedek:)) çok mutluyum....

gözün aydın canım çok sevindim

şimdi ben öğleden sonra eşim işten gelmeden rana da uyurken kk ya girdim bi güzel baştan geçmişi okuyup alıntı yaptım sonra yemeğe bakmaya gittim soğandı biberdi domatesti derken alıntılar bekliyor hala tabi :) eşim geldi ve rana uyandı hadi dedim yemeği koydum rana yürütecine bindi laptop kanepede tabi başladı ağlamaya neymiş laptobu istiyomuş.. babası oyaladı biraz ben yazdım tek tek cevapladım ama rana yürüteçle geldi ve nasıl bi beceridir bilemem kapattı sinirlenmedim çünkü rana bana bi ton laf saydı resmen kızdı ya eşimle şok olduk atttaaa tettteee mmeeemmme bunların arasında bi ton çığlııık ellerini yumruk yapma korktum
aklımda kalanları yazayım dedim şimdi rahat kafayla akşam üstü ttnet netimi kesti o da ayrı bi sinir eşim bilişim tek. şikayet etti bakalım nolacak
şimdi wavvs arkadaşım eksiler ve artıları ayrı ayrı yazın çünkü sen gitmek istersin eşin pişman olur suçlu sen olursun iyice düşün tamam miktar süper alp tuğranın geleceği için birikim de olur ama yine de iyi düşünmek lazım çünkü biz eşimle yeni bi hayata ilk uzakta başladık ama siz kurulu düzen bozup alıştığınız yaşamdan uzaklaşaksınız bu eşinle aranın bozulmasına da yol açabilir düşün yine sen
yasemin sana da hiç bişi diyemedim canım ya eşin fedakarlık yapmış güzel ama işin içinde kızın var kv nin annen kadar güzel bakacağına eminsen ve huzurunuzun yerinde olacağına tabiki düşünme git derim ama eşin kv ye bağlı mı değil mi bi de görümce eklenecek kdv gibi yani senin iş ortamın nasıl olacak yoğun mu olacaksın bunları düşün
masalece hoşgeldin kuzum bizim kızın da 2 dişi var emekliyo koşar gibi popoyu havaya dikiyo ama yürüme yok
sprint tuzladan izmire arabayla giderken çanakkaleden geçer misiniz ki

canım emirde abla, abi, baba, dede hatta arada zor anlaşılır anne diyor. ama ben bilinçli olarak söyledikleirni düşünmüyorum. uzman tv de dinlemiştim bu dönemde kelime çıkarırlarmış ama bilinçsizce demişti.
bazen bababa, dedede, ablaaaa diye bağırdığı oluyor. bizim evde hiç abla abi lafı geçmez aslında.babasına diyorum bak baba diyor sana diye ama bilinçli demiyorki diyo.e be adam sevinsene banada bilerek anne demiyo ama söyleyince ölüyorum mutluluktan.

boşver bilinçli demesede yarenim sevinsin. sonunda arasta bir gün abla abla diye ayrılmıycak ablasının peşinden.

ayrı klamak zor olmuştur eminim.bende 48 saat ayrı kalsam inan çok korkardım unutur memeyi dye. çok sevindim maşallah

canım benim normal yolda bildiğim kadarıyla geçilmiyor.manisa balıkesir bursa istikametine gidiliyor.ama bir geçişimizi ordan yaparız mutlaka.eşimle ilişkimizin temelleri çanakkalede gezisinde atılmıştı o yüzden de manevi değeri büyük bizim için.12 yıldır da görmedim çok özledim oraları.o zaman mutlaka görüşmek isterim

kapım açık her zaman beklerim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…