- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #22.801
şimdi ben öğleden sonra eşim işten gelmeden rana da uyurken kk ya girdim bi güzel baştan geçmişi okuyup alıntı yaptım sonra yemeğe bakmaya gittim soğandı biberdi domatesti derken alıntılar bekliyor hala tabi :) eşim geldi ve rana uyandı hadi dedim yemeği koydum rana yürütecine bindi laptop kanepede tabi başladı ağlamaya neymiş laptobu istiyomuş.. babası oyaladı biraz ben yazdım tek tek cevapladım ama rana yürüteçle geldi ve nasıl bi beceridir bilemem kapattısinirlenmedim çünkü rana bana bi ton laf saydı resmen kızdı ya eşimle şok olduk atttaaa tettteee mmeeemmme bunların arasında bi ton çığlııık ellerini yumruk yapma korktum
aklımda kalanları yazayım dedim şimdi rahat kafayla akşam üstü ttnet netimi kesti o da ayrı bi sinir eşim bilişim tek. şikayet etti bakalım nolacak
şimdi wavvs arkadaşım eksiler ve artıları ayrı ayrı yazın çünkü sen gitmek istersin eşin pişman olur suçlu sen olursun iyice düşün tamam miktar süper alp tuğranın geleceği için birikim de olur ama yine de iyi düşünmek lazım çünkü biz eşimle yeni bi hayata ilk uzakta başladık ama siz kurulu düzen bozup alıştığınız yaşamdan uzaklaşaksınız bu eşinle aranın bozulmasına da yol açabilir düşün yine sen
yasemin sana da hiç bişi diyemedim canım ya eşin fedakarlık yapmış güzel ama işin içinde kızın var kv nin annen kadar güzel bakacağına eminsen ve huzurunuzun yerinde olacağına tabiki düşünme git derim ama eşin kv ye bağlı mı değil mi bi de görümce eklenecek kdv gibi yani senin iş ortamın nasıl olacak yoğun mu olacaksın bunları düşün
masalece hoşgeldin kuzum bizim kızın da 2 dişi var emekliyo koşar gibi popoyu havaya dikiyo ama yürüme yok
sprint tuzladan izmire arabayla giderken çanakkaleden geçer misiniz ki
nbr canım nererdesin ne zamandır takip edemiyorumbayram tatilinden sonra görüşemedik. bak sen rana hanıma nelerde yapıyor.
bu arada emirde laptop hastası sıkıysa aç yanında deliye dönüyor ulaşamazsa.
iyiim canım sen nasılsın tam çıkıyodum valla pazartesileri çok yorucu oluyo sabah 7 de kalktık ranayla buranın pazarı oluyo pazartesi günleri pazar falan yap iş yerinde tutuklu iş vardı onun duruşmasına gir gözlerime kibrit çöp koymam lazım açık kalması için çoook yorucu ranayla çıtı pıtı minnacık ama poposunda kurt olduğunu düşündüğüm çünkü bi dakka yerinde durmayan bi ranam var işte :))
emir napıyo nasıl
sen yaz ben sabah okurum çünkü dayanamayacam öptüm canım benim iyi geceler
her zamanhımm esıızde cok değer verıyor demek nobetcı eczane bıle bulmus
yok tatlım ilgisiz değil bizi çokçok sever gurur duyar mutlu olur bizimleneoldukı bebıs olduktan sonra neguzel evlılığnız varmıs kv yle yasamana ragmen byuk basarı
ılgısızmı sana ve ege ye karsı
biliyorum ca<nım ya herkes zamanla monotonlaşıyo ama farklı bi heyecanı olmalıcnm alışmışım ya hep eselı yazmana bı garıp oldum
ıste bı sure sonra mootolasıyor sanırım yada öncede yeten sora yetmez hale gelıyo
ınsalla zamanla eskı heyecanına kavuşur ılıskınız
ama samakı herkez tum gu klbı kut kut dolasıyor
evet cnm ikimizde kamudayız benim ailemle biz merkezdeyiz eşimin ailesi ilçede. çok iç içe bi hayat yaşıyıoruz ve eşimin işi burda çok yoğun bi kurumun en yoğun servisinde. bu nedenle eşim başka bi ile gitmek istiyor ama gittiğimiz ilde de eşimin abisi ve ablası var. burda bebeğime annem bakıo taşınırsak kayınvalidem de oraya taşınıp o bakacak kızımıza. çünkü onun üç çocuğu da orda olcak ben de giderim diyo. bunların hepsinden önemlisi de eşim nişanlıyken çok sevdiği polislikten benim için istifa etti ama şu an çalıştığı yerde mutsuz o benim için bi fedakarlık yaptı ve şimdi sıra bende sanırım... ama kızıma kıyamıyorumkararsızımmm ama yine de yüksek lisans sonucu olumlu olursa tayin istiycem eşim mutlu olsun diye
çoook teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin
bu arada geçmişi ancak okudum kararnız ne oldu geliyormusunuz sakaryanın yakınlarına :)
kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim neler olmuş neler sor aklımda tutabildimmi hayır :) ama herkes iyiymiş :)
şimdi ben öğleden sonra eşim işten gelmeden rana da uyurken kk ya girdim bi güzel baştan geçmişi okuyup alıntı yaptım sonra yemeğe bakmaya gittim soğandı biberdi domatesti derken alıntılar bekliyor hala tabi :) eşim geldi ve rana uyandı hadi dedim yemeği koydum rana yürütecine bindi laptop kanepede tabi başladı ağlamaya neymiş laptobu istiyomuş.. babası oyaladı biraz ben yazdım tek tek cevapladım ama rana yürüteçle geldi ve nasıl bi beceridir bilemem kapattısinirlenmedim çünkü rana bana bi ton laf saydı resmen kızdı ya eşimle şok olduk atttaaa tettteee mmeeemmme bunların arasında bi ton çığlııık ellerini yumruk yapma korktum
aklımda kalanları yazayım dedim şimdi rahat kafayla akşam üstü ttnet netimi kesti o da ayrı bi sinir eşim bilişim tek. şikayet etti bakalım nolacak
şimdi wavvs arkadaşım eksiler ve artıları ayrı ayrı yazın çünkü sen gitmek istersin eşin pişman olur suçlu sen olursun iyice düşün tamam miktar süper alp tuğranın geleceği için birikim de olur ama yine de iyi düşünmek lazım çünkü biz eşimle yeni bi hayata ilk uzakta başladık ama siz kurulu düzen bozup alıştığınız yaşamdan uzaklaşaksınız bu eşinle aranın bozulmasına da yol açabilir düşün yine sen
yasemin sana da hiç bişi diyemedim canım ya eşin fedakarlık yapmış güzel ama işin içinde kızın var kv nin annen kadar güzel bakacağına eminsen ve huzurunuzun yerinde olacağına tabiki düşünme git derim ama eşin kv ye bağlı mı değil mi bi de görümce eklenecek kdv gibi yani senin iş ortamın nasıl olacak yoğun mu olacaksın bunları düşün
masalece hoşgeldin kuzum bizim kızın da 2 dişi var emekliyo koşar gibi popoyu havaya dikiyo ama yürüme yok
sprint tuzladan izmire arabayla giderken çanakkaleden geçer misiniz ki
her zaman
kıskanmada
yok tatlım ilgisiz değil bizi çokçok sever gurur duyar mutlu olur bizimle
ne oldu bende bilmiyorum ama aslında biliyorumda ifade edemiyorum
aramızda bi sınır vardı bi saygı çizgisi vardı biraz aşıldı sanırım
ve ben önceden kendi içimde bile eşime karşı ayrı bi saygı duyardım ama artık o duyguyu hissetmiyorum
anlatabildimmi bilmiyorum ama gozumde esksi gibi buyutmuyorum onu
bayılmıyorum onaanlattım sanırım
biliyorum ca<nım ya herkes zamanla monotonlaşıyo ama farklı bi heyecanı olmalı
arada sırada da olsa bişiler yapılmalı
yukardada anlattığım gibi bişey
eski haline dönermi bilmem çünkü eşime eski saygıyı duymuyorum
mesela eskiden ona kızdığımda bile arkasından kötü söz söylemezdim çünkü ona saygım vardı
şimdi ise sövüp sayıyorum
Cnm aynı duyguyu ben de hissediyorum. Sanki bişey oldu ve büyü bozuldu. Deli gibi aşık olduğum adam bu mu diyorum. Neden böyle olduğunu bilmiyorum. Adam telefonda romantik şeyler söylüyor, seni çok seviyorum diyor bense odun gibi sadece "ben de seni" diyorum. Ama bunu hissederek değil sırf söylemiş olmak için söylüyorum. Birde en ufak sözüne alınıyorum. Allah eşime karşı olan hislerimi bir an önce geri verir inşallah. Muhabbetimizi eskisi gibi yapar inşallah. Ya bazen başkalarini düşünunce şükrediyorum. Beni dovmuyor, rızkımı kumara,kadınlara götürmüyor, çocuğunu seviyor, harama el uzatmiyor , namazinda ama böyle düşünmeden de edemiyorum. Rabbim hayırlısini versinher zaman
kıskanmada
yok tatlım ilgisiz değil bizi çokçok sever gurur duyar mutlu olur bizimle
ne oldu bende bilmiyorum ama aslında biliyorumda ifade edemiyorum
aramızda bi sınır vardı bi saygı çizgisi vardı biraz aşıldı sanırım
ve ben önceden kendi içimde bile eşime karşı ayrı bi saygı duyardım ama artık o duyguyu hissetmiyorum
anlatabildimmi bilmiyorum ama gozumde esksi gibi buyutmuyorum onu
bayılmıyorum onaanlattım sanırım
biliyorum ca<nım ya herkes zamanla monotonlaşıyo ama farklı bi heyecanı olmalı
arada sırada da olsa bişiler yapılmalı
yukardada anlattığım gibi bişey
eski haline dönermi bilmem çünkü eşime eski saygıyı duymuyorum
mesela eskiden ona kızdığımda bile arkasından kötü söz söylemezdim çünkü ona saygım vardı
şimdi ise sövüp sayıyorum
Cnm aynı duyguyu ben de hissediyorum. Sanki bişey oldu ve büyü bozuldu. Deli gibi aşık olduğum adam bu mu diyorum. Neden böyle olduğunu bilmiyorum. Adam telefonda romantik şeyler söylüyor, seni çok seviyorum diyor bense odun gibi sadece "ben de seni" diyorum. Ama bunu hissederek değil sırf söylemiş olmak için söylüyorum. Birde en ufak sözüne alınıyorum. Allah eşime karşı olan hislerimi bir an önce geri verir inşallah. Muhabbetimizi eskisi gibi yapar inşallah. Ya bazen başkalarini düşünunce şükrediyorum. Beni dovmuyor, rızkımı kumara,kadınlara götürmüyor, çocuğunu seviyor, harama el uzatmiyor , namazinda ama böyle düşünmeden de edemiyorum. Rabbim hayırlısini versin
yavrum benim kıyamam ya kim bilir ne kadar canları yanıyor
cnm bebekken ben de ayak parmak ucuna basarak yürümüşüm.beni dr a götürmüşler.dr da babaanneme kızmış."teyze hadi çocuğun annesi tecrübesiz ama sen hiç çocuk büyütmedin mi?bu çocuk sapasağlam"demiş. balböcüğü de sapa sağlam bence
defne de yapma dediğim zaman bana gülümseyip,şirinlik yapıp o eylemi gerçekleştiriyor
hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar ben öncce spora oradan eve koşuyorum byeeee
Cnm ben pogaca borek fazla yaptiysam.atarim ani gelen olursa iyi oluyor bide kofte
Ama.calisan arkadaslarim nohut fasulye et haslarken fazla haslayip kucuk posetlerw koyuyorlardi hemen yag sogan al sana yemek
Benimde binsorum var kizlar
Bebeklerimiz iyi kotu biseyler soylemeye genelde ayni sozcukleri soyluyorlar
Aktif olarak girenlerin arasinda ablasi olan pek yok
Simdi.soru geliyor
Bebekleriniz anlasilir bicimde abla diyormu
Aras okadar belirgin ve slk soyluyorki yaren surekli.mest
Merak ettigim.bilinclimi.yoksa bebeklwrimizin cogunlugu soyluyormu
Sevgiler saygilar.....
zamanla değısıyo hersey gercekten canım ınsanda bı yorulma hıssı olabılıyo ve ıster ıstemz ona gore davranyosun esındede belkı oyle olmustur
saygı cok onemlı o azalınca olmuyo ıste
Cnm aynı duyguyu ben de hissediyorum. Sanki bişey oldu ve büyü bozuldu. Deli gibi aşık olduğum adam bu mu diyorum. Neden böyle olduğunu bilmiyorum. Adam telefonda romantik şeyler söylüyor, seni çok seviyorum diyor bense odun gibi sadece "ben de seni" diyorum. Ama bunu hissederek değil sırf söylemiş olmak için söylüyorum. Birde en ufak sözüne alınıyorum. Allah eşime karşı olan hislerimi bir an önce geri verir inşallah. Muhabbetimizi eskisi gibi yapar inşallah. Ya bazen başkalarini düşünunce şükrediyorum. Beni dovmuyor, rızkımı kumara,kadınlara götürmüyor, çocuğunu seviyor, harama el uzatmiyor , namazinda ama böyle düşünmeden de edemiyorum. Rabbim hayırlısini versin
Gunaydin kizlarrrrr masal ve ben sizi opuyoruzz
Günaydın herkese. İnşallah bebisler iyidir çünkü defne çok huysuz dünden beri
Cnm acaba hepimiz aynı şeyleri hissettiğimize göre acaba bu dönem bi geçiş dönemi mi? Songül,sprint siz ne diyorsunuz tecrübe olarak?çok fena bunlar çok dönüyo yüzüme bakıp yapıyo özellikle..
ohhh siportmen anne:)
poça böğreği bende atıyorum ama yemek atmadım hiç.
cnm bilinçli diyolar durup dururkende abla diyo nil ama yeğenim gelince özellikle ablaaaa diyo yani herşeyi biliyolar her konuştuğumuzu anlıyolar ve ona göre cevap veriyolar
biz abla baba ağlarken anne ve annane diyoruz ya resmen ananne diyo bizimcadı..
atte hadi diyo bide pepe diyomuş ama ben daha raslamadım
ha bide akşam suya bu dedi..
saygı gerçekten çok önemli
canım tamda yazmak istediklerimi yazmışsın aynını bende hisediyorum
aynı eşim gerçekten aynı anlattığın gibi
ama onun durup dururken febri çıkışlarına tahammül edemiyorum artık mesela bu febri çıkışı yüzünden şuande 2 gündür konuşmuyoruz ve akşam gidip salonda yattı ve yaptığının yanlış olduğunu anlatamıyorum ona
ki biz nekadr kavga edersek edelim asla yanlız uyuyamazdık ama biliyo benimle uyursa dayanamayıp sarılacak..
günaydın cnm.
günaydın canım bu defneyle nil galiba anlaşıyolar
akşam uykusuvar kafasını omzuma koyuyo ve çılık çılığa ağlıyo hiç bişey anlamadımben dün hiç birşey yememiş dorudürüst akşam kaşık maması yedi bide devam sütünü içti gece
diş diyorum amabilmiyorum örneğin dün 4te kalkmış akşam 11 buçukta uyudu ağlıyarakkk
Cnm acaba hepimiz aynı şeyleri hissettiğimize göre acaba bu dönem bi geçiş dönemi mi? Songül,sprint siz ne diyorsunuz tecrübe olarak?
Cnm defne de aynı. Dün kuzenim baktı doğru düzgün bişey yememiş, uymamış. Akşam 2 kaşık çorba yedirdim ama nasıl ağlıyor. Ben de sinirlendim ve bağırdım. Yere koydum. Bulaşıklari topluyordum. Nasıl ağladı. Gelip bacaklarıma sarıldı. Ben de dayanamayıp kucağıma aldım. Sarıldım,öptüm. Bu sefer de bana tavır yaptı. 2saat sonra annem odadan bana bişey sordu ben de sesimi duysun diye yüksek sesle cevap verdim. Ona kızdım zannetti ve ağladı. Hemen sana bagirmadim annecim dedim sustu. Acaba akşam kızdığım için korktu da huzursuzlandi?
Bizim uykulari rahat yemek yiyo demekki daha dis cikartmicaz :) ben disini sabirsizlikla bekliom bayiliom ilk dislerine bebeklerde ama bizimki dissiz kalcak die bile dalga gecioo babamiz kurbana kadar yuruse keske ilk bayramimizda elinde tutsak yuruse hayal ediyorum da tam bi mutlu aile tablosu
ben okumadım bulamadım ekim annelerinde bakıcı ne yapmış sayfayı söyleyin de bende okuyayım .bilinçlenelim bakıcılara karşı gerçi benim annem bakacak inşallah. allah sağlık sıhhat verdiği sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?