2012 kasım bebekleri büyüyor..

allahım sen yavrularımızı koru yarabbim
günaydın kızlar nasılsınız ben çalışıyorum erdem beyin bu sabah burnu akıyordu öksürük başladı tatile gidicez ya :) neyse bakalım takipteyiz kızlar perşembe akşamı istanbula ablama oradan dacuma sabah edirneye diğer ablama gidicez pazar akşamıda eşimin arkadaşı aynı zamanda bizim nikah şahidimizin düğününe gidip dönücez bakalım

Merhaba kizlar nasilsiniz
Bu aralar eslere biraz takilmis durumdayiz galiba banada sormussunuz bende kendimce fikirlerimi soyleyim
Tabiki evlilikte sorunlar kuslukler kavgalar olucaklar bunlar com dogal seyler hatta evliligin tuzu biberi aski ayakata tutmaya yaradiginu dusunuyorum hatta
Kusken ozlemek baristigindaki o huZur....
Evlilikte boyle donemler var tabikide gecici donemler ama bunun gidisati sizlerw bagli negatif dusinirseniz durum daha da kotuye gidebilir

Evlilikte sevgili gibi beklemyin sinirli zamanda gorusmek hasret bunlardan dolayi surprizler daha cok uste dusmeler biz de eski bizmiyiz onuda sorgulamali.ilk baslarda cogumuz yemek bile yiyemeyip.ac kalirdik belki simdi olemi o heyecan varmi bi bulusma zamabi binbir turlu bakim.simdi yapabilirmiyiz yapsak adamlar surpriz olarak algiliyor biz nasil bazi konularda evrim.gecirdiysek onlarda geciriyorlar

Mesela birazda erkekllerin dunyasina gitmek lazim kimbilir onlar ne duygulardalar bebek olmadan daha fazla.ilgi goren merak edilen zamaninin kalanini nerdeyse hep bebeginle.geciren bi anne ve genelde.isittigi gundem.konusu uyumuyor.yemoyor huysuz bak onunyapti bunu yapti erkekler icinde cok buyuk bir degisim
Hani diyoriz ya eskisi gibinilgilenmiyor esim surpriz yapmiyo monotonlasti eee bide onlari dusunmek lazim budurumda bebekle.gelen bambaska bi dunya ve eminim.kendince bebek bakiminda yardimcu olmaya cakistigi halde taktir edilmeyen bi adam sen oylesin sen boylesin doyen bi es biz bu kadarini duysak ooo perisan oluruz

Kizlar bebekleriniz olsada stresli zamanlar gecirsenizde esinizi kendiniZdwn guleryuzunuzden mahrum birakmayin
Hani bi bdt yi acin bakin ne insanlar var boyle esleri olmasi icin neleri vermezler

Son olarak eslerinize guleryuzlu sicak davranin davranin ki.kustugunuzde.o guleryuzunuze hasret kaldiginda en cok onlari ozlesin

(Sahsen esim.baristigimizda itiraflara basladiginda en cok.sicak konusmani ozledim der
Tersim cift kapiki no frostt gibidir:)

Kizlar anne baba kardesler herkez bi yana artik eslerimiz var geri kalan hayatta

Ay ciddimisin cnm.ne gerek vardiki simdik
Hemen peditus dicem kizlarla oyle yapiyoruz cnm ama siz ilac kullanmiyordunuz degilmi

Beysal cnk esimin kuzeni var onun eltisi dogum yapmisti mehmet kilica gidiyorlardi wsiminn kuzeni de eltisiyle birlikte gitmis kizinin ellerinde sigiller varmis dr u yumusak gorunce onlari sormus dr ilk hemen okudunuzmu demis oda okuduk demis gecmediyse igne batirim sigillere incir sutunu damlatiin bude dualarini soylemus su zaman lar o zaman gecer diye ama cok sasirmis dr un versigi tavsiyelere cocukta udak korkmus tabi igne batirmaya enfeksiyon olur falan diye
Ama bende sasirdim dr tavsiyesine
Simdi arastirmaya goturvek arasi goturdigumuz cildiyeye

Ay ciddimisin cnm.ne gerek vardiki simdik
Hemen peditus dicem kizlarla oyle yapiyoruz cnm ama siz ilac kullanmiyordunuz degilmi

canım benim ne güzel yazmışsın öle terapist olmalısın kız sen songün :)
canım bu arada ben ilaç kullansamda benim paşa kusuyor ilacı bliliyorsunki :)

canım doktorumu beğeniyorum hiç dua tavsiye etmedi ama siğilin dua ile geçtiğini çok net biliyorum :) içi rahat etmediyse gidin tabi cildiyeye tatlım ama emin ol bir sıkıntı görse ilaç verirdi

oyy kıyamam geçmiş olsun umarım ilelrlemez cnm evdede olmuyacaksın zor olur umarım sorunsuz geçer gezmenleriniz..

canım kesinlikle katılıyorum yazdıklarına ama bizde hem çalışıyoruz hem onlar hem bizim ilgimize daha çok muhtac olan bebeklerimiz hemde ev işleri gerçekten kolay değil benim en büyük sorunum eşimin anlayıp dinlemeden febri sert çıkışı
artık tahamül edemiyorum yani bende ona sert cevap veriyorum öyle olunca ama bunu hiç istemiyorum..

aaaa nasıl ya ben hiç bişey anlamadım bu işten..

canım benim ne güzel yazmışsın öle terapist olmalısın kız sen songün :)
canım bu arada ben ilaç kullansamda benim paşa kusuyor ilacı bliliyorsunki :)
Him.iste ondurum cok kotu insalla haftasonu slklnti olmaz eedemcik iyilesir
canım doktorumu beğeniyorum hiç dua tavsiye etmedi ama siğilin dua ile geçtiğini çok net biliyorum :) içi rahat etmediyse gidin tabi cildiyeye tatlım ama emin ol bir sıkıntı görse ilaç verirdi

Cnm zaten dua sini okutmuslar dedigin gibi sigilde akla gelen ilk sey duadir fayda gormedigi icin dr a danismis tabiki duaninda yerri var bu gibi durumlarda fakat duaninda yeterli gelmedigi bi durumsa slklnti vardir demekki

bi sürü şey alıntıladım hepsi silindi biz dr a gittik röntgen çekildi ağladı kuzum sonuçları öğleden sonra alcaz inş. ii çıkar... dua edin kızlar...
wavs cnm eşim ablasıyla abisiyle çok sıkı fıkı değil sorun olacağını sanmıyorum ama yine de tereddütlerim var tabi rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.
çıkıyorum ben kızlar ii bakın kendinize

Cnm zaten herzaman soyluyorum calisan bayanlarin isi gercekten cok zor ben evde oldugum halde ancak yetiyorum islerime
Esinim normal yapisi bu sekildemi cnm sinirlimi sorunlari daha sakin bi zamanda konusmak denek cok daha iyi olucak sende sinirle cvp verirsen olay dahada buyur
Benik esimde cok zor gercek anlamda sinirlenir cok nadirdir ama.sinirlenincede geri cekilirim tirsarim:) sonra sakinken devam ederim bide icimde kalirki sorma:)

Cnmbenim.kiyamam ya insaalla guzel.cikar sonuc dr ne dedi

anım sonuçları yaz hemen bize olurmu bide doktor bişey demedimi görünce peki yorum yapmadımı yani..

canım benim eşim anlayıp dinlemeden sert çıkıyo 5 dakika sonra geçiyo ondan ama benden geçmiyo işte .
ama budefa yine sert çıktı ama ben ona bunu anlatamıyorum malesef
ayrı uyumakta hiç hoşuma gitmedi
ama biliyo yanımda olursa bana sarılmadan uyuyamıyacak oyüzden salona gidiyo..
bilmiyorum kendi bilir ben artık bu sert çıkmalardan yoruldum

Cnm.en azindan 5 dk sonra geciyor gunlerce uzatanlar kusluk yapanlar var
Ama.bak yatak ayirma isi hos degil kavgadan sonra dedigin gibu aliskanlik olmmamali
Hic bu konuyu konustunmi
Korkma sarilmakran de haha

Cnm.en azindan 5 dk sonra geciyor gunlerce uzatanlar kusluk yapanlar var
Ama.bak yatak ayirma isi hos degil kavgadan sonra dedigin gibu aliskanlik olmmamali
Hic bu konuyu konustunmi
Korkma sarilmakran de haha

hayır cnm konuşmadım zaten konuşmuyoruz akşam
geldi sarılmak istedi izin vermedim çünkü hatasının farkında değil konuşucağımı düşünüyo budefa öyle konuşmak yok 2 gün oldu
sabah mesaj attım sadece hani ne olursa olsun ayrı uyumak yoktu diye dönmedi
bundan sonra kendi kararı cnm
bennim geri adım atmıyacağımı biliyo..
bende şuanda aileme yakın oturduğum için pişman olanlardanım
keşke aynı şehirde ama uzak olsaydım diyorum..

Cnm.ama.esinde adim.atmis demek hatasini anladi tabi ben konunuzu bilmiyorum.kiriciligi ne boyuttaydi bazen bi sarilma yeterki gelmeyebiliyor tabi

Cnm annenlerle.ayni binadasiniz.degilmi neden slklntiki hem bak nillede ilgilenirler bakiciyi yoklarlar

canım önce hatasını anlasın konuşalım sonra bana sarılsın öyle anlamadan sarılmasını istemiyorum ben..
ortada çok küçük bişey var aslında sorun onun sert çıkması
nil konusunda haklısın zaten öyle oluyo kadın bizim için birsürü şey yapıyo
ama sonuçta eşimin buyüzünü oda görüyo uzak olsaydık bunların hiç birisini bilmeyecekti
çünkü ben hiç birşey anlatmam ama böyle yakın olunca oda anlıyo..

annenin anlaması kötü. çünkü sen barışıp eşinin yaptığı şeyi affedebiliyorsun ama annenin içinden çıkmıyor.

rabbim bütün evlilere huzur aile saadeti versin inşallah herkese hayırlı akşamlar kocanıza kızsanızda küssenizde sakın ama sakın yataklarınızı ayırmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…