- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.361
allah size de hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
evet defneyle birazdaha ilgilenmek gerekiyor demekki
muhtemelen nilde bana kızıyor ve oyüzden uyumuyor of of..
evet defneyle birazdaha ilgilenmek gerekiyor demekki
muhtemelen nilde bana kızıyor ve oyüzden uyumuyor of of..
Büyük ihtimalle cnm. Nil de sana kızıp daha fazla vakit geçirmek için sende uyumuyor. İnşallah nilde defne de bir an önce atlatırlar, şu psikolojiden kurtulurlar
Kızlar defne terkedilmee korkusu yüzunden depresyona girmiş o yüzden yemek yemiyormus. Sabah dr a gittik.herşeyi normalmis çok şükür.geçen hafta kardeşim ameliyat olduğu için defneye kuzenim baktı. Bu yüzden terkedildi zannetmis. 6-12 ay arasında bebekler bu korkuyla yaşarmış.
ERDEMİN DİŞİYMİŞ BELKİ DE HASTALIĞI DEMİ CANIM YA ÇOK ŞÜKÜR O DA KAVUŞTU DİŞLERE ARTIK BEYSAL DÜŞÜNSÜN EMZİRİRKEN :)) BEN HALA RANA HANIM SİNİRLENİNCE ÇEKİYORUM ACISINIMerhaba kizlar nasilsiniz bakalim
Bugunun haberi erdemimim disi ve defnemin depresyonu sanirim
Erdemimin disine ve iyilesmesine cok sevindim bekleenen bi disti
Defneme.hic kiyamadim kuzum.ya rwces kendi gibi depresyonuda kucuktur insallla minigimin
Anne kiz ilac olucaksniz birbirinize
Bana gelince bem cok heyecanliyim
Yarin sakaryali annelerimizi.agirlicam.insalla.beysalimda kacamak.yapicak
Kiskanmayinda:)
Arasimin 8.dis geliyor sanirim.el agizda.hep arada bi estiriyo bende salatalik uzum.muz derken kandiriyorum
Bide iki gundir calpol veriyorum
Aksamda bi aglamak yapti birden belli cani yamdi bi baktim.ki agzo kan icinde.kuzum.dilini isirmis.cok ta acir sonra uzumle kandirdim ama insan evledininnkanini gorunce ici ciz ediyor
ERDEMİN DİŞİYMİŞ BELKİ DE HASTALIĞI DEMİ CANIM YA ÇOK ŞÜKÜR O DA KAVUŞTU DİŞLERE ARTIK BEYSAL DÜŞÜNSÜN EMZİRİRKEN :)) BEN HALA RANA HANIM SİNİRLENİNCE ÇEKİYORUM ACISINI
ben de gelmek istiyorum ama gelemiyorum bak çok küstüm kıskandım
şimdi daha iyi demi arasım ya valla pek üzüldüm selime de arasa da hep gözüm üstündeydi rananın bi yere çarpack diye korkuyorum düz duvara tırmanıyo artık
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim
Defneme.hic kiyamadim kuzum.ya rwces kendi gibi depresyonuda kucuktur insallla minigimin
Arasimin 8.dis geliyor sanirim.el agizda.hep arada bi estiriyo bende salatalik uzum.muz derken kandiriyorum
Aksamda bi aglamak yapti birden belli cani yamdi bi baktim.ki agzo kan icinde.kuzum.dilini isirmis.cok ta acir sonra uzumle kandirdim ama insan evledininnkanini gorunce ici ciz ediyor
imtihan ard arda geliyor reces rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım... defne biraz da sen üzgünsün diye yapmış olabilir çok etkileniyo ya onun yanında belli etmesen bile hissediyomuş çünkü ben fark ettim de ne zaman üzülsem rana beni emmedi ama şu anda maşallah hiç sıkıntım yok ama emme sıkıntımız da yok gayet güzel uzunca emiyo ( maşallah subhanallah) bi de işten döndüğüm zaman direk boynuma sarıldı bugün ben de sıarıldım daha üzerimi cıkarmadan oturduk bana anlattı durdu kendi çapında saydı bişiler ben de eee eveet başka diyorum devam :)) çok tatlıydı bugün ya çok güzel geçti oyunlar oynadık yemeği babamız yaptı hiç gitmedim mutfağa bulaşıkları bile o yerleştirdi ben hep ranayla oyun oynadım saklambaç oynadık yakalamaca oynadık dans ettik ve fark ettim ki rana çok mutlu ha bi de hiç uyumadı saat 3 ten sonra ama toplamda 14 saati tamamladığı için uykusu da gelmedi.. biraz önce uyudu ve ben uyumasını istemedim yaaa neyse demem o ki bazen ilgilenmediğim zamanlar oldu işten geldikten sonra yorgun oldum genelde şimdi üzülüyorum niye öyle yaptım diye çocukla kaliteli zaman geçirmek gerçekten önemli.. eminim sen defneye her sarıldığında o da sana sımsıkı sarılıp bu dert de geçecek
oy kuzum yaa kıyamam ona neyse ki tedavi de sıkıntı yok cnm annesi ona en yoğunundan sevgi terpisi yapar nasılsa... rabbim bi an önce şifa versin inş.CNM SADECE sabahtan akşama kadar kuzenimle kaldı
buradaki drumuz iyi birisi , gerçekten ilgili. tahlil sonuçları için bile ben aramadan çıkar çıkmaz o beni arar.(izmirdeki dr için aynısını söyleyemeyeceğim). bugün hatta alerji testi yaptırmak istedim. dr sa boşuna çocuğa eziyet etmeyelim 1 yaşında gelince zaten genel tarama yapacağız.kan alınırken alerji için de alınır olur biter dedi.özel hastane sonuçta para için hemen yapalım da diyebilirdi.
depresyonun geçmesi için benim defneye bol bol sarılmam, dokunmam, sürekli onunla ilgilenmem gerekiyormuş.böylelikle zamanla kendini güvende hisseder ve depresyondan çıkar dedi.
ben bile kendimi kötü hissettim ki seni düşünemiyorum bile cnm ama dediğim gibi tecavisinden sende bol bol var nasılsa :)defnenin depresyonda olduğunu duymak içimi ne kadar acıttı bi bilseniz
kendimi çok kötü hissettim.
imkanım olsa hemen istifa eder çocuğuma kendim bakardım
bundan sonra defne uyanıkken hiçbirşey umrumda olmayacak
herşeyiyle ben ilgileneceğim.
ayyy bilirim cnm o ağzında kan görünce ne hissettiğini için parçalanmıştı resmen zeynebin ağzını şişe kapağı kesmiştiMerhaba kizlar nasilsiniz bakalim
hoşgeldin cnm sağlıklı olsunda berra koştursun dursun ... biz artık herşeyden yiyoruz minik minik tadıyoruz desek daha doğru olur cnm. işine gelirse yio yoksa çenesini kitlio aç açabilirsen mesela dün bulgur pilavı götürdü bi güzel versem daha da yiyecekti ama gece rahatsız eder belki diye korktum :) iki dişimizle herşeyi halletmeye çalışıyoruz bi ara hiç bişey yemiyordu şimdi biraz daha ii çok şükür ama yine de iştahlı bi bebek diyemem zeymep için... bizden haberler böyle cnm...tatil dönüşü zor oluo bi de çocukla daha zor allah yardımcın olsunnn...selam kızlarr
biz evimize döndük ammaa sanki herşey benim nete girememem için el ele vermiş. berra, ev işleri, biligisyar hepsi bir oldu beni sizden ayrı düşürdüberra bi an bırakmaya gelmiyo çok fazla düşüyor. sürekli ilgilenmem gerekiyor uyanıkken paçamdan ayrılmıyo zaten. ev işleri desen tatil dönüşü bitmek bilmiyo. bi de laptop bozulmuş sanırım o kadar uzun uzun yazdım kaç kere pat kapanıverdi gitti bütün yazdıklarım
berra akşam erken uyudu ben de dayanamayıp yattım onunla birlikte. ama 1 de uyandı uyumuyor. şimdi oyuncaklara daldı biraz ben de fırsattan istifade yazabildim. inanın ben yetişemiyorum bu kızın hızına çok hareketli 2 dk otursa şükrediyorum. siz de durumlar nasıl bebişlerin neler ilgisini çekiyor neyle oyalıyorsunuz.
bi de bizim hala yeme sorunumuz var. kaşıkla pek bişey yemek istemiyo ama kendi eline alıp güzel yiyor mesela biraz önce elinde bi muzu bitirdi. bu kız erken başladı kendim yiycem olaylarına. 9. aydan sonra menüye bişeyler eklediniz mi değişiklikler var mı?
reces canım çok üzüldüm defneye bir an önce atlatır inşallah.
erdemin dişi çıkmış sanırım hayırlı olsun incileriniz beysalcım.
yakın geçmişe bakabildim sadece. öncesinden bihaberim. inşallah herkes iyidir
Günaydın kızlar
kıyamam ben kuzumaaa songüüül bir aksilik olmazsa oğluşumla iş çıkışı bizde geliyoruuuuz :)Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim
amanınnn bide bu boutu var dimii canan işimiz var benim oğlanda pek bir sinirli zaten yandım :)ERDEMİN DİŞİYMİŞ BELKİ DE HASTALIĞI DEMİ CANIM YA ÇOK ŞÜKÜR O DA KAVUŞTU DİŞLERE ARTIK BEYSAL DÜŞÜNSÜN EMZİRİRKEN :)) BEN HALA RANA HANIM SİNİRLENİNCE ÇEKİYORUM ACISINI
ben de gelmek istiyorum ama gelemiyorum bak çok küstüm kıskandım
şimdi daha iyi demi arasım ya valla pek üzüldüm selime de arasa da hep gözüm üstündeydi rananın bi yere çarpack diye korkuyorum düz duvara tırmanıyo artık
sağol nurcum sonunda bizimde 1 incimiz var atık :)selam kızlarr
biz evimize döndük ammaa sanki herşey benim nete girememem için el ele vermiş. berra, ev işleri, biligisyar hepsi bir oldu beni sizden ayrı düşürdüberra bi an bırakmaya gelmiyo çok fazla düşüyor. sürekli ilgilenmem gerekiyor uyanıkken paçamdan ayrılmıyo zaten. ev işleri desen tatil dönüşü bitmek bilmiyo. bi de laptop bozulmuş sanırım o kadar uzun uzun yazdım kaç kere pat kapanıverdi gitti bütün yazdıklarım
berra akşam erken uyudu ben de dayanamayıp yattım onunla birlikte. ama 1 de uyandı uyumuyor. şimdi oyuncaklara daldı biraz ben de fırsattan istifade yazabildim. inanın ben yetişemiyorum bu kızın hızına çok hareketli 2 dk otursa şükrediyorum. siz de durumlar nasıl bebişlerin neler ilgisini çekiyor neyle oyalıyorsunuz.
bi de bizim hala yeme sorunumuz var. kaşıkla pek bişey yemek istemiyo ama kendi eline alıp güzel yiyor mesela biraz önce elinde bi muzu bitirdi. bu kız erken başladı kendim yiycem olaylarına. 9. aydan sonra menüye bişeyler eklediniz mi değişiklikler var mı?
Günaydın kızlar
selam kızlarr
gümnaydın cnım:Günaydın kızlar
canım benim kıyamam yaa erdemde çok zor uyuyo diş sıkıntısı acayip var bakalım kuzumun kıyamıyorumdanrcum günaydın canım evine ve buraya hoşgeldin özlendin şekerim:
nilde aynı merak etme hiç durmuyo hiççç:
gümnaydın cnım:
neler yaptınız akşam defneyle..
yasmin ve beysalım günaydın fazla alıntı yapmadım iyice karışıyo diye:
kızlarrr herkese günaydın ben çok uykusuzum çokk
nil akşam 12 buçukta zorla uyudu uyumak istiyo başını koyuyo ama kendini ordan oraya attı belli bi sıkıntısı var yada bana kızdı
çünkü hadi gel uyuyalım dedim odaya gittik önce oynadık sonra kıyamet koptu uyumayacakmış ama esniyo acayip uykusuvar:
ne yapıcağınıo bilmiyo sonra tamam dedim madem bende uyumuyosun annanende uyu dedimve oturma odasına anneme bıraktım ama okadar kızdı ki sanıyorum anlatamam ne anneme ne eşime gitti
sonra nihayet zorda olsa uyudu
ve hiç abartmıyorum 12 buçuk sonratsı tam 1 saat arayla kalktı sürekli :
cnmm yaa bi an önce iileşir inşallah kolun kuzu da ne bilsin annesinin canı acıyokıyamam ben kuzumaaa songüüül bir aksilik olmazsa oğluşumla iş çıkışı bizde geliyoruuuuz :)
amanınnn bide bu boutu var dimii canan işimiz var benim oğlanda pek bir sinirli zaten yandım :)
sağol nurcum sonunda bizimde 1 incimiz var atık :)
günaydın canım
günaydın kızlar dün gece erdemim diş yüzünden sanırım hep ağladı benim kolum çok ağrıyor görseniz derim ayrıldı resmen yarık bir kolla geziyorum bakınca dayanamıyorum çok korkunç gözüküyor nasıl toparlanıcak bilmiyorm canım çok yanıyor erdem gece ağladıkça hep koluma vurdu
bu akşam songülüme gidiyorum sakaryalı anneler ve en önemlisi songüülümle buluşacaaam :)
nrcum günaydın canım evine ve buraya hoşgeldin özlendin şekerim:
nilde aynı merak etme hiç durmuyo hiççç:
gümnaydın cnım:
neler yaptınız akşam defneyle..
yasmin ve beysalım günaydın fazla alıntı yapmadım iyice karışıyo diye:
kızlarrr herkese günaydın ben çok uykusuzum çokk
nil akşam 12 buçukta zorla uyudu uyumak istiyo başını koyuyo ama kendini ordan oraya attı belli bi sıkıntısı var yada bana kızdı
çünkü hadi gel uyuyalım dedim odaya gittik önce oynadık sonra kıyamet koptu uyumayacakmış ama esniyo acayip uykusuvar:
ne yapıcağınıo bilmiyo sonra tamam dedim madem bende uyumuyosun annanende uyu dedimve oturma odasına anneme bıraktım ama okadar kızdı ki sanıyorum anlatamam ne anneme ne eşime gitti
sonra nihayet zorda olsa uyudu
ve hiç abartmıyorum 12 buçuk sonratsı tam 1 saat arayla kalktı sürekli :
canım benim kıyamam yaa erdemde çok zor uyuyo diş sıkıntısı acayip var bakalım kuzumun kıyamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?