- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.341
ooo beysalım inciniz hayırlı olsun cnmm:
iyi sayılırim cnm sen nasılsinGunaydin cnm nasilsin k
ohhh geldinmi canım hoşgeldin günaydın bu arada...
nasıl elif?
günaydın cnm:
ya bu sincap olayı nedir ben anlamıyorum:
cnm kakası bellide malesef uyku düzenimiz pek yok diyorumya bende uyumak istemiyoçok fazla ağlıyo annemde yada bakıcısında uyuyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum..
günaydın cnm benim nilim nasıl:? valla kızlar kusura bakmayın ama bazen erkeklerin odunluğu tıtıyo ne kadar anlatırsan anlat onlar dediklerinden şaşmıyor malesef... ay çok uykusuzummmmmmmmm
cnm hayırlı olsun dişiniz. İnşallah diğelerini de sorunsuz çıkarırsınızcanlarım müjdee benimde oğlumun incisi tık dedi artık kaşık ve bardakta tık sesini duyuyoruz hatta azıcık görünüyorda sanki hiç çıkmıcak gibiydi sonunda bizimde bir incimiz var teyzeleriiiiiiiiii
akşam gittik doktor amcamıza boğazlarımızda geçmiş kuzum benim çok şükür darısı inci bekleeyenleree
ısır teyzesi harbiden tombik ayaklı ama çok gıdıklanıo kuzum yaaa:)bak sen corapta giyermis gözümün önüne geldi şimdi çok tatlı gorunuyodur ya tombik ayaklarını isirabilir mıyım annesi
bizimkide bu aralar çorap sapka ve uzun kollu herşeye acayip gıcık çorabı ve sapkayi cikartiyo da badisinin kollarını bi cekstirmesi var çok komik
günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın
çok sevindim tatlım hadi hayırlı olsun inciniz babannesi gitmemistı dimi daha deseydin anne bak bakalım erdemin agzinda ne var
oh gelsin şimdi dış hediyeleri
kız kıyamam kii oy öpe öpe bitiririm ben onu:)ısır teyzesi ısır
günaydın vawsumm nasılsın alpçim nasıl
Masallh nilimeyerim o totosunu bizim Masalda duvara tutunup yuruo koltuktan sehpaya 2-3adim gidip tutunuo bizimkide bu ara atak yapti
Kızlar defne terkedilmee korkusu yüzunden depresyona girmiş o yüzden yemek yemiyormus. Sabah dr a gittik.herşeyi normalmis çok şükür.geçen hafta kardeşim ameliyat olduğu için defneye kuzenim baktı. Bu yüzden terkedildi zannetmis. 6-12 ay arasında bebekler bu korkuyla yaşarmış.
Kızlar defne terkedilmee korkusu yüzunden depresyona girmiş o yüzden yemek yemiyormus. Sabah dr a gittik.herşeyi normalmis çok şükür.geçen hafta kardeşim ameliyat olduğu için defneye kuzenim baktı. Bu yüzden terkedildi zannetmis. 6-12 ay arasında bebekler bu korkuyla yaşarmış.
ısır teyzesi harbiden tombik ayaklı ama çok gıdıklanıo kuzum yaaa:)
kız kıyamam kii oy öpe öpe bitiririm ben onu:)
benim kız da yapsın o ataklardan:)bende istiyom ben de:) oy maşallah masalımaaa
oyyy kıyamam ben defeeme ya doğrudur bu arada bizim pskolojimizde etkiliyo onları ..
peki ne yapılması gerekiyomuş cnm..
Ewt yaa hmn anliolar ruh halimizi cok dikkatli davranmaliyiz onkara yansitmamya calismaliyiz guldencim nil gece seninkemi uyudu senmi uyttun yani
CNM SADECE sabahtan akşama kadar kuzenimle kaldıaaa ılk defa duyuyorum boyle bıseyı
bukadar kucukken depresyon olabıleceğnı hıc dusunmemıstım acıkcası
kuzum benım ya nekadar ayrı kaldınızkı canım
nasıl duzelırmıs pekı
oyy kuzum benim yaa eee nasıl geçecekmiş cnm bu korku
kıyamam ben kuzumaa biraz izin al dicem ama ücretsizden yeni döndün neyse düzelir inşallah prenses
Ewt ben duymustum kitapta okumustum korku yanlizlik hislerini ogrenir 6aydan sonra diodu ama bunu anlicak doktor az yani iyi bi doktor bulmussun baskasi olsa cocuk bu olabilir der enfazla tahlil yapar bisey yok der gnderir gercekten ilgili bİ doktormus ee nasil gecermis oyle durumda napilirmis simdi yiyomu peki
oyyy kıyamam ben defeeme ya doğrudur bu arada bizim pskolojimizde etkiliyo onları ..
peki ne yapılması gerekiyomuş cnm..
CNM SADECE sabahtan akşama kadar kuzenimle kaldı
buradaki drumuz iyi birisi , gerçekten ilgili. tahlil sonuçları için bile ben aramadan çıkar çıkmaz o beni arar.(izmirdeki dr için aynısını söyleyemeyeceğim). bugün hatta alerji testi yaptırmak istedim. dr sa boşuna çocuğa eziyet etmeyelim 1 yaşında gelince zaten genel tarama yapacağız.kan alınırken alerji için de alınır olur biter dedi.özel hastane sonuçta para için hemen yapalım da diyebilirdi.
depresyonun geçmesi için benim defneye bol bol sarılmam, dokunmam, sürekli onunla ilgilenmem gerekiyormuş.böylelikle zamanla kendini güvende hisseder ve depresyondan çıkar dedi.
defnenin depresyonda olduğunu duymak içimi ne kadar acıttı bi bilsenizgercekten cok ılgılı bı dr mus
kuzum benım ınsallah ıyılesır enkısa zamnda annesı ona yeterınce ılgı gosterır zaten
ah ah benim evlendigim ay ne guzel benimde arkadasım dogum yapmıstı allah bizlerede nasip eder ins guzellıklerle buyutun bebeklerinizi
defnenin depresyonda olduğunu duymak içimi ne kadar acıttı bi bilseniz
kendimi çok kötü hissettim.
imkanım olsa hemen istifa eder çocuğuma kendim bakardım
bundan sonra defne uyanıkken hiçbirşey umrumda olmayacak
herşeyiyle ben ilgileneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?