2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin cnm nasilsin k
iyi sayılırim cnm sen nasılsin

Benim kızım da ben de uyumazdı. Şimdi her akşam yatmadan hep aynı sırayı takip ediyoruz. Uykusunun geldiğini anlar anlamaz yatırıyorum yoksa tren bi kaçarsa sağlam saçmalıyor. Kesinlikle uyutmak için inatlaşmıyorum. Ama en önemlisi ev işletini sallayıp kızımla daha çok vakit geçiriyorum ya da ev işletini beraber yapıyoruz. Birlikte olmak kadar birlikteliğin kalitesi de önemli. Bir de milupanın gece çayını deneyebilirsin. Biz düzene girik, darısı başınıza....[/QUOTE]

bide bunları deniyeyim cnm benututmaya çalışmasam kendiliğinden hiç uyumaz nil ne yapıcağımı bilmiyorum 9 aya kadar çokgüzeldi 10 en geç 10 buçukta uyuyodu ama artık malesef öyle değil offf umarım hallederiz..

günaydın cnm nasılsın?

kızlar herkese günaydınnn:[/QUOTE]
günaydın cnm iyi sayılırim sen nasılsin

günaydın cnm benim nilim nasıl:? valla kızlar kusura bakmayın ama bazen erkeklerin odunluğu tıtıyo ne kadar anlatırsan anlat onlar dediklerinden şaşmıyor malesef... ay çok uykusuzummmmmmmmm

cnm hayırlı olsun dişiniz. İnşallah diğelerini de sorunsuz çıkarırsınız

Kızlar defne terkedilmee korkusu yüzunden depresyona girmiş o yüzden yemek yemiyormus. Sabah dr a gittik.herşeyi normalmis çok şükür.geçen hafta kardeşim ameliyat olduğu için defneye kuzenim baktı. Bu yüzden terkedildi zannetmis. 6-12 ay arasında bebekler bu korkuyla yaşarmış.

ısır teyzesi harbiden tombik ayaklı ama çok gıdıklanıo kuzum yaaa:)

ısır teyzesi ısır
günaydın vawsumm nasılsın alpçim nasıl
kız kıyamam kii oy öpe öpe bitiririm ben onu:)

Masallh nilimeyerim o totosunu bizim Masalda duvara tutunup yuruo koltuktan sehpaya 2-3adim gidip tutunuo bizimkide bu ara atak yapti

benim kız da yapsın o ataklardan:)bende istiyom ben de:) oy maşallah masalımaaa

aaa ılk defa duyuyorum boyle bıseyı
bukadar kucukken depresyon olabıleceğnı hıc dusunmemıstım acıkcası
kuzum benım ya nekadar ayrı kaldınızkı canım
nasıl duzelırmıs pekı

oyy kuzum benim yaa eee nasıl geçecekmiş cnm bu korku

kıyamam ben kuzumaa biraz izin al dicem ama ücretsizden yeni döndün neyse düzelir inşallah prenses

Ewt ben duymustum kitapta okumustum korku yanlizlik hislerini ogrenir 6aydan sonra diodu ama bunu anlicak doktor az yani iyi bi doktor bulmussun baskasi olsa cocuk bu olabilir der enfazla tahlil yapar bisey yok der gnderir gercekten ilgili bİ doktormus ee nasil gecermis oyle durumda napilirmis simdi yiyomu peki

oyyy kıyamam ben defeeme ya doğrudur bu arada bizim pskolojimizde etkiliyo onları ..
peki ne yapılması gerekiyomuş cnm..

aaa ılk defa duyuyorum boyle bıseyı
bukadar kucukken depresyon olabıleceğnı hıc dusunmemıstım acıkcası
kuzum benım ya nekadar ayrı kaldınızkı canım
nasıl duzelırmıs pekı
CNM SADECE sabahtan akşama kadar kuzenimle kaldı

oyy kuzum benim yaa eee nasıl geçecekmiş cnm bu korku

kıyamam ben kuzumaa biraz izin al dicem ama ücretsizden yeni döndün neyse düzelir inşallah prenses

oyyy kıyamam ben defeeme ya doğrudur bu arada bizim pskolojimizde etkiliyo onları ..
peki ne yapılması gerekiyomuş cnm..

buradaki drumuz iyi birisi , gerçekten ilgili. tahlil sonuçları için bile ben aramadan çıkar çıkmaz o beni arar.(izmirdeki dr için aynısını söyleyemeyeceğim). bugün hatta alerji testi yaptırmak istedim. dr sa boşuna çocuğa eziyet etmeyelim 1 yaşında gelince zaten genel tarama yapacağız.kan alınırken alerji için de alınır olur biter dedi.özel hastane sonuçta para için hemen yapalım da diyebilirdi.
depresyonun geçmesi için benim defneye bol bol sarılmam, dokunmam, sürekli onunla ilgilenmem gerekiyormuş.böylelikle zamanla kendini güvende hisseder ve depresyondan çıkar dedi.

gercekten cok ılgılı bı dr mus
kuzum benım ınsallah ıyılesır enkısa zamnda annesı ona yeterınce ılgı gosterır zaten

gercekten cok ılgılı bı dr mus
kuzum benım ınsallah ıyılesır enkısa zamnda annesı ona yeterınce ılgı gosterır zaten
defnenin depresyonda olduğunu duymak içimi ne kadar acıttı bi bilseniz
kendimi çok kötü hissettim.
imkanım olsa hemen istifa eder çocuğuma kendim bakardım
bundan sonra defne uyanıkken hiçbirşey umrumda olmayacak
herşeyiyle ben ilgileneceğim.

doğrudur canım ıcın nasıl acımstır
sureklı onunla ılgılenırsen emınmkı duzelır enkısa zamnda canım
sende uzme kendını sndende etkılenr canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…