2012 kasım bebekleri büyüyor..

bız ıyıyız canım alp tuğra yaramazlık pesınde evde gıtmedğı yer yok
benım kuzuma baksana buyumuste corap gıymeye calısıyomıs onun o ayaklarını yerım ben
allah sağlık sıhhat versin cnm inş. tüm kuzulara. valla nnemle bizde çok şaşırdık cnm ya ben çorabını çıkarırken hep ucundan yavaş yavaş çekip oynatarak çekiyorum sanırım ondan dikkatini çekti, giymeye çalışması çok komikti:) rabbime şükürler olsun ki bizleri onlarla şereflendirdi rabbim utandırmasın eksikliklerini göstermesinnn..amin:)

canlarım müjdee benimde oğlumun incisi tık dedi artık kaşık ve bardakta tık sesini duyuyoruz hatta azıcık görünüyorda sanki hiç çıkmıcak gibiydi sonunda bizimde bir incimiz var teyzeleriiiiiiiiii
akşam gittik doktor amcamıza boğazlarımızda geçmiş kuzum benim çok şükür darısı inci bekleeyenleree

Günaydın kizlar nasılsınızzzz....
günaydın cnm benim biz iiyiz sen nasılsın

hayırlı uğurlu olsun cnm benim çook sevindim bi tık sesi bi insanı bu kadar mutlu eder mi anne olunca eder:) belki de diş sıkıntısı nedeniyle hastalığı zor atlattı kuzum ne çekio el kadar bebeler yaa kıyamam

Günaydın cnm bizde iyiyiz hamd olsun:))))

Inciniz hayırlı olsun cnm:))))ağrısız sizisiz cikartirsiniz ins.

hosbulduk tatlım alp tuğra kilo almış çok sevindim masallah artık yiyor ve annesini uzmuyo değilmi
sen nasılsın paşa nasıl
masallah baksana duvarlara tırmanıyor nilim az kalmış kendi kendine de kalkar

baba aşkı bitmez canım ya bizimkide tam aşık diyemem ama acayip diskun babasina o varken ben çok rahat iş yapabiliyorum

ay bitmesin cnm çocuklar babaları sevsin anneler rahat etsin:)

öyle güzelim ya anlatamıyorlar yavrularım benim rabbim hepsine kolaylık versin
Inciniz hayırlı olsun cnm:))))ağrısız sizisiz cikartirsiniz ins.

sağol canım benim tüm bebişler sıkıntısız çıkarsın inşallah

bak sen corapta giyermis gözümün önüne geldi şimdi çok tatlı gorunuyodur ya tombik ayaklarını isirabilir mıyım annesi
bizimkide bu aralar çorap sapka ve uzun kollu herşeye acayip gıcık çorabı ve sapkayi cikartiyo da badisinin kollarını bi cekstirmesi var çok komik
Günaydın kizlar nasılsınızzzz....
günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın

çok sevindim tatlım hadi hayırlı olsun inciniz babannesi gitmemistı dimi daha deseydin anne bak bakalım erdemin agzinda ne var
oh gelsin şimdi dış hediyeleri

Günaydın cnm bizde iyiyiz çok şükür bi sıkıntimiz yok:)))

cok sevındım canım sonunda cıktı desene
hayırlı olsun ıncınız
sukur boğazıda gecmıs

eskıye gore daha ıyı canım yemesı sukur
kahvaltsnı yedrdım sımdı
ıyıyız bız canım sız nasılsnz

babannemiz görmüş zaten teyzesi bakalım alır artık hediyemizi
cok sevındım canım sonunda cıktı desene
hayırlı olsun ıncınız
sukur boğazıda gecmıs

sağol canım benim sonunda çıktı :)

öyle güzelim ya anlatamıyorlar yavrularım benim rabbim hepsine kolaylık versin

sağol canım benim tüm bebişler sıkıntısız çıkarsın inşallah

Hayirli olsun disiniz bizimde daha ilk dis bende artik cikmicak sanmistim:)gecen hafta ilk gorduk tik sesini duyduk artik gorunuo ama minnicik daha tam uzamadi bayiliom iki disle guluolarya o hallreine

Hayirli olsun disiniz bizimde daha ilk dis bende artik cikmicak sanmistim:)gecen hafta ilk gorduk tik sesini duyduk artik gorunuo ama minnicik daha tam uzamadi bayiliom iki disle guluolarya o hallreine

bizim daha tık sesi var tam gözükmüyoo

Masallh nilimeyerim o totosunu bizim Masalda duvara tutunup yuruo koltuktan sehpaya 2-3adim gidip tutunuo bizimkide bu ara atak yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…