- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.321
allah sağlık sıhhat versin cnm inş. tüm kuzulara. valla nnemle bizde çok şaşırdık cnm ya ben çorabını çıkarırken hep ucundan yavaş yavaş çekip oynatarak çekiyorum sanırım ondan dikkatini çekti, giymeye çalışması çok komikti:) rabbime şükürler olsun ki bizleri onlarla şereflendirdi rabbim utandırmasın eksikliklerini göstermesinnn..amin:)bız ıyıyız canım alp tuğra yaramazlık pesınde evde gıtmedğı yer yok
benım kuzuma baksana buyumuste corap gıymeye calısıyomıs onun o ayaklarını yerım ben
günaydın cnm benim biz iiyiz sen nasılsınGünaydın kizlar nasılsınızzzz....
canlarım müjdee benimde oğlumun incisi tık dedi artık kaşık ve bardakta tık sesini duyuyoruz hatta azıcık görünüyorda sanki hiç çıkmıcak gibiydi sonunda bizimde bir incimiz var teyzeleriiiiiiiiii
akşam gittik doktor amcamıza boğazlarımızda geçmiş kuzum benim çok şükür darısı inci bekleeyenleree
günaydın cnm benim biz iiyiz sen nasılsın
hayırlı uğurlu olsun cnm benim çook sevindim bi tık sesi bi insanı bu kadar mutlu eder mi anne olunca eder:) belki de diş sıkıntısı nedeniyle hastalığı zor atlattı kuzum ne çekio el kadar bebeler yaa kıyamam
Inciniz hayırlı olsun cnm:))))ağrısız sizisiz cikartirsiniz ins.canlarım müjdee benimde oğlumun incisi tık dedi artık kaşık ve bardakta tık sesini duyuyoruz hatta azıcık görünüyorda sanki hiç çıkmıcak gibiydi sonunda bizimde bir incimiz var teyzeleriiiiiiiiii
akşam gittik doktor amcamıza boğazlarımızda geçmiş kuzum benim çok şükür darısı inci bekleeyenleree
hosbulduk tatlım alp tuğra kilo almış çok sevindim masallah artık yiyor ve annesini uzmuyo değilmigunaydınkızlar
nevgul buldu sonrada bızım dılımıze dolandı
oo senın kuzu evet babayı sevıyo bızımkı kafasına gore takılıyo bazen uyanıyo bazen uyuyo
yağmur evıne hosgeldın canım evet ev gıbısı yok valla
gulden yasmın sızede gunaydın
masallah baksana duvarlara tırmanıyor nilim az kalmış kendi kendine de kalkarnilin iyi cnm yok bi yaramazlık daha aramadım bakalım arıyayım.
ne yapıyo
evet ya arada odunlukları tutuyo..
yürüme çalışmaları devam ediyo cnm ama korkuyo arada aradada acayip cesaretleniyo
düz duvara tutunup kalka biliyo bide popoyu havaya dikip ellerini yere koyuyo kalkmaya çalışıyo ama tabi koco popo kalkmıyo..
devam edio sanırım cnm. sanırım diorum çünkü dün nerdeyse hiç görüşemediler. dün akşam eve geçerken elazığdan misafirim gleceğini öğrendim . eltimin dayısı vefat etmişti memleketine gitmişlerdi dönüşte bize uğradılar. eşim bizi eve bırakıp alışverişe gitti o arada benz eynebş uyuttum uyuyuş o uyuyuş sadece emmeye kalkıp kalkıp geri yattı taa ki 1 buçuğa kadar :) sonrası uykusuzlukhazırlıklarımı rahat yaptım misafirlerimle ilgilendim ana herkes yatınca olan bana oldu... babayla da pek görüşemediler böylece...
hosbulduk tatlım alp tuğra kilo almış çok sevindim masallah artık yiyor ve annesini uzmuyo değilmi
sen nasılsın paşa nasıl
masallah baksana duvarlara tırmanıyor nilim az kalmış kendi kendine de kalkar
baba aşkı bitmez canım ya bizimkide tam aşık diyemem ama acayip diskun babasina o varken ben çok rahat iş yapabiliyorum
öyle güzelim ya anlatamıyorlar yavrularım benim rabbim hepsine kolaylık versingünaydın cnm benim biz iiyiz sen nasılsın
hayırlı uğurlu olsun cnm benim çook sevindim bi tık sesi bi insanı bu kadar mutlu eder mi anne olunca eder:) belki de diş sıkıntısı nedeniyle hastalığı zor atlattı kuzum ne çekio el kadar bebeler yaa kıyamam
Inciniz hayırlı olsun cnm:))))ağrısız sizisiz cikartirsiniz ins.
bak sen corapta giyermis gözümün önüne geldi şimdi çok tatlı gorunuyodur ya tombik ayaklarını isirabilir mıyım annesiayy benim kızım bu sabah çorabını giymeye çalıştı çok komikti yaa çorap elinde ayağını havaya kaldırıyo ama bi türlü hedefi tutturamıo kuzum benim hep ayğının yan tarafını zorluo iki eliyle:)
günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın kizlar nasılsınızzzz....
çok sevindim tatlım hadi hayırlı olsun inciniz babannesi gitmemistı dimi daha deseydin anne bak bakalım erdemin agzinda ne varcanlarım müjdee benimde oğlumun incisi tık dedi artık kaşık ve bardakta tık sesini duyuyoruz hatta azıcık görünüyorda sanki hiç çıkmıcak gibiydi sonunda bizimde bir incimiz var teyzeleriiiiiiiiii
bak sen corapta giyermis gözümün önüne geldi şimdi çok tatlı gorunuyodur ya tombik ayaklarını isirabilir mıyım annesi
bizimkide bu aralar çorap sapka ve uzun kollu herşeye acayip gıcık çorabı ve sapkayi cikartiyo da badisinin kollarını bi cekstirmesi var çok komik
günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın
çok sevindim tatlım hadi hayırlı olsun inciniz babannesi gitmemistı dimi daha deseydin anne bak bakalım erdemin agzinda ne var
oh gelsin şimdi dış hediyeleri
canlarım müjdee benimde oğlumun incisi tık dedi artık kaşık ve bardakta tık sesini duyuyoruz hatta azıcık görünüyorda sanki hiç çıkmıcak gibiydi sonunda bizimde bir incimiz var teyzeleriiiiiiiiii
oyyy yerim ben onun totosunu:)daha ne olsun annesi dzü duvara bile tırmanıyo çocukk:) ayy ısırasım var şu an, o tırmanırken bacaklarını:)
hosbulduk tatlım alp tuğra kilo almış çok sevindim masallah artık yiyor ve annesini uzmuyo değilmi
sen nasılsın paşa nasıl
masallah baksana duvarlara tırmanıyor nilim az kalmış kendi kendine de kalkar
baba aşkı bitmez canım ya bizimkide tam aşık diyemem ama acayip diskun babasina o varken ben çok rahat iş yapabiliyorum
ısır teyzesi ısır
günaydın vawsumm nasılsın alpçim nasıl
babannemiz görmüş zaten teyzesi bakalım alır artık hediyemizibak sen corapta giyermis gözümün önüne geldi şimdi çok tatlı gorunuyodur ya tombik ayaklarını isirabilir mıyım annesi
bizimkide bu aralar çorap sapka ve uzun kollu herşeye acayip gıcık çorabı ve sapkayi cikartiyo da badisinin kollarını bi cekstirmesi var çok komik
günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın
çok sevindim tatlım hadi hayırlı olsun inciniz babannesi gitmemistı dimi daha deseydin anne bak bakalım erdemin agzinda ne var
oh gelsin şimdi dış hediyeleri
cok sevındım canım sonunda cıktı desene
hayırlı olsun ıncınız
sukur boğazıda gecmıs
öyle güzelim ya anlatamıyorlar yavrularım benim rabbim hepsine kolaylık versin
sağol canım benim tüm bebişler sıkıntısız çıkarsın inşallah
Hayirli olsun disiniz bizimde daha ilk dis bende artik cikmicak sanmistim:)gecen hafta ilk gorduk tik sesini duyduk artik gorunuo ama minnicik daha tam uzamadi bayiliom iki disle guluolarya o hallreine
nilin iyi cnm yok bi yaramazlık daha aramadım bakalım arıyayım.
ne yapıyo
evet ya arada odunlukları tutuyo..
yürüme çalışmaları devam ediyo cnm ama korkuyo arada aradada acayip cesaretleniyo
düz duvara tutunup kalka biliyo bide popoyu havaya dikip ellerini yere koyuyo kalkmaya çalışıyo ama tabi koco popo kalkmıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?