- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.381
aynen cnm ben de düşünemiyorum daha iki diş var aylardır sürünüyoruz gerisi nasıl çıkcak bilmiyorum rabbim kolayını versin inş. gece boyu uykusuz olup sonra işe gelmek çok zor evde olsan bebiş uyuyunca 10 dk da olsa uyuyup kendine gelio insan ama biz de malesef o lüks yokbilmiyorum canım umarım diştir..
yasminin demeya vallaha şimdi böyöleysek azı dişleri düşünemiyorum bennn:
kızlar günaydın
recescim defne ile ilgili yazdiklarin hiç aklımdan cikmiyor elife bakıp bakıp uzuluyorum çocuk yetiştirmek çok zor
Allahim şifa versin yardım etsin inşallah
canım ya şu dişler yüzünden çok sıkıntı çekiyor yavrucaklar uyuyamaxlar yiyemezlerkıyamam ben kuzumaaa songüüül bir aksilik olmazsa oğluşumla iş çıkışı bizde geliyoruuuuz :)
amanınnn bide bu boutu var dimii canan işimiz var benim oğlanda pek bir sinirli zaten yandım :)
sağol nurcum sonunda bizimde 1 incimiz var atık :)
günaydın canım
günaydın kızlar dün gece erdemim diş yüzünden sanırım hep ağladı benim kolum çok ağrıyor görseniz derim ayrıldı resmen yarık bir kolla geziyorum bakınca dayanamıyorum çok korkunç gözüküyor nasıl toparlanıcak bilmiyorm canım çok yanıyor erdem gece ağladıkça hep koluma vurdu
bu akşam songülüme gidiyorum sakaryalı anneler ve en önemlisi songüülümle buluşacaaam :)
elifte çok sık kalkiyor bir saat arayla bir buçuk saat arayla kendine uyumuyor benide uyutmuyornrcum günaydın canım evine ve buraya hoşgeldin özlendin şekerim:
nilde aynı merak etme hiç durmuyo hiççç:
gümnaydın cnım:
neler yaptınız akşam defneyle..
yasmin ve beysalım günaydın fazla alıntı yapmadım iyice karışıyo diye:
kızlarrr herkese günaydın ben çok uykusuzum çokk
nil akşam 12 buçukta zorla uyudu uyumak istiyo başını koyuyo ama kendini ordan oraya attı belli bi sıkıntısı var yada bana kızdı
çünkü hadi gel uyuyalım dedim odaya gittik önce oynadık sonra kıyamet koptu uyumayacakmış ama esniyo acayip uykusuvar:
ne yapıcağınıo bilmiyo sonra tamam dedim madem bende uyumuyosun annanende uyu dedimve oturma odasına anneme bıraktım ama okadar kızdı ki sanıyorum anlatamam ne anneme ne eşime gitti
sonra nihayet zorda olsa uyudu
ve hiç abartmıyorum 12 buçuk sonratsı tam 1 saat arayla kalktı sürekli :
cnmm yaa bi an önce iileşir inşallah kolun kuzu da ne bilsin annesinin canı acıyoama sizi çook pis kıskandım, sngül hanım da bunu böyle bile:)
işyeri ve uykusuzluk hiç ii gitmio cnm dünde ben öyleydim göz kapaklarım firaradadın kapanıp duruyordu:) nilimin neyi var ki acababurda arkadaşımın 13 aylık oğluşu var ve her iki günde bir uykusuz gelio bu azı dişler bizi mahvetti dio gelecek günlerden daha çok korkuyorum
günaydın yağmurcum elif nasıl?
canım ya şu dişler yüzünden çok sıkıntı çekiyor yavrucaklar uyuyamaxlar yiyemezler
elifin ustlerin yanları kabardı şimdiden başladı sikintisi
elifte çok sık kalkiyor bir saat arayla bir buçuk saat arayla kendine uyumuyor benide uyutmuyor
ne zaman uyucaz acaba iki yaşına gelince falan.mi
aynen cnm ben de düşünemiyorum daha iki diş var aylardır sürünüyoruz gerisi nasıl çıkcak bilmiyorum rabbim kolayını versin inş. gece boyu uykusuz olup sonra işe gelmek çok zor evde olsan bebiş uyuyunca 10 dk da olsa uyuyup kendine gelio insan ama biz de malesef o lüks yokbu günlerimize şükürler olsun rabbim eksikliklerini göstermesin
amin canım aminnn:
yağmurum evet yasmininde dediği gibi bize 2 seneden önce rahat yok ama allahım sağlık versin hem onlara hem bize yeterki başka dertleri olmasın ttüm meleklerinn:
günaydın cnm evet çocuk yetiştirmek çok zor ve çok büyük sorumluluk bi fidan yetiştiriyorsun ve onun geleceği senin bugün ki tavrınla şekilleniyor rabbimm hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inş. hepimize
Evine hoşgeldin cnm. Allah şimdiden kolaylik versinselam kızlarr
biz evimize döndük ammaa sanki herşey benim nete girememem için el ele vermiş. berra, ev işleri, biligisyar hepsi bir oldu beni sizden ayrı düşürdüberra bi an bırakmaya gelmiyo çok fazla düşüyor. sürekli ilgilenmem gerekiyor uyanıkken paçamdan ayrılmıyo zaten. ev işleri desen tatil dönüşü bitmek bilmiyo. bi de laptop bozulmuş sanırım o kadar uzun uzun yazdım kaç kere pat kapanıverdi gitti bütün yazdıklarım
berra akşam erken uyudu ben de dayanamayıp yattım onunla birlikte. ama 1 de uyandı uyumuyor. şimdi oyuncaklara daldı biraz ben de fırsattan istifade yazabildim. inanın ben yetişemiyorum bu kızın hızına çok hareketli 2 dk otursa şükrediyorum. siz de durumlar nasıl bebişlerin neler ilgisini çekiyor neyle oyalıyorsunuz.
bi de bizim hala yeme sorunumuz var. kaşıkla pek bişey yemek istemiyo ama kendi eline alıp güzel yiyor mesela biraz önce elinde bi muzu bitirdi. bu kız erken başladı kendim yiycem olaylarına. 9. aydan sonra menüye bişeyler eklediniz mi değişiklikler var mı?
reces canım çok üzüldüm defneye bir an önce atlatır inşallah.
erdemin dişi çıkmış sanırım hayırlı olsun incileriniz beysalcım.
yakın geçmişe bakabildim sadece. öncesinden bihaberim. inşallah herkes iyidir
Maşallah zeynepe inşallah yemesi daha iyi oluroy kuzum yaa kıyamam ona neyse ki tedavi de sıkıntı yok cnm annesi ona en yoğunundan sevgi terpisi yapar nasılsa... rabbim bi an önce şifa versin inş.
ben bile kendimi kötü hissettim ki seni düşünemiyorum bile cnm ama dediğim gibi tecavisinden sende bol bol var nasılsa :)
ayyy bilirim cnm o ağzında kan görünce ne hissettiğini için parçalanmıştı resmen zeynebin ağzını şişe kapağı kesmiştiayy canlandı gözümde... geçmiş olsun cnm
hoşgeldin cnm sağlıklı olsunda berra koştursun dursun ... biz artık herşeyden yiyoruz minik minik tadıyoruz desek daha doğru olur cnm. işine gelirse yio yoksa çenesini kitlio aç açabilirsen mesela dün bulgur pilavı götürdü bi güzel versem daha da yiyecekti ama gece rahatsız eder belki diye korktum :) iki dişimizle herşeyi halletmeye çalışıyoruz bi ara hiç bişey yemiyordu şimdi biraz daha ii çok şükür ama yine de iştahlı bi bebek diyemem zeymep için... bizden haberler böyle cnm...tatil dönüşü zor oluo bi de çocukla daha zor allah yardımcın olsunnn...
günaydın cnm benim nasılsın kuzucuk nasıl
geçmiş olsun cnm bir an önce geçer inşallah. Erdem belki dişten uyumuyordurkıyamam ben kuzumaaa songüüül bir aksilik olmazsa oğluşumla iş çıkışı bizde geliyoruuuuz :)
amanınnn bide bu boutu var dimii canan işimiz var benim oğlanda pek bir sinirli zaten yandım :)
sağol nurcum sonunda bizimde 1 incimiz var atık :)
günaydın canım
günaydın kızlar dün gece erdemim diş yüzünden sanırım hep ağladı benim kolum çok ağrıyor görseniz derim ayrıldı resmen yarık bir kolla geziyorum bakınca dayanamıyorum çok korkunç gözüküyor nasıl toparlanıcak bilmiyorm canım çok yanıyor erdem gece ağladıkça hep koluma vurdu
bu akşam songülüme gidiyorum sakaryalı anneler ve en önemlisi songüülümle buluşacaaam :)
Cnm dün akşam bol bol oynadık,uyurken de kucağıma alıp saçıni okşayarak uyuttum.nrcum günaydın canım evine ve buraya hoşgeldin özlendin şekerim:
nilde aynı merak etme hiç durmuyo hiççç:
gümnaydın cnım:
neler yaptınız akşam defneyle..
yasmin ve beysalım günaydın fazla alıntı yapmadım iyice karışıyo diye:
kızlarrr herkese günaydın ben çok uykusuzum çokk
nil akşam 12 buçukta zorla uyudu uyumak istiyo başını koyuyo ama kendini ordan oraya attı belli bi sıkıntısı var yada bana kızdı
çünkü hadi gel uyuyalım dedim odaya gittik önce oynadık sonra kıyamet koptu uyumayacakmış ama esniyo acayip uykusuvar:
ne yapıcağınıo bilmiyo sonra tamam dedim madem bende uyumuyosun annanende uyu dedimve oturma odasına anneme bıraktım ama okadar kızdı ki sanıyorum anlatamam ne anneme ne eşime gitti
sonra nihayet zorda olsa uyudu
ve hiç abartmıyorum 12 buçuk sonratsı tam 1 saat arayla kalktı sürekli :
amin cnm.sorumlulugumuz büyük. Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinkızlar günaydın
recescim defne ile ilgili yazdiklarin hiç aklımdan cikmiyor elife bakıp bakıp uzuluyorum çocuk yetiştirmek çok zor
Allahim şifa versin yardım etsin inşallah
amin canım aminnn:
eşim kızıyo akşam nile dedimya sana ne oluyoki ben kızıyorum ama sesimi yükseltmiyorum bile sanki sanayapıyo dedim ..
Masalin ilk disi daha gecen hafta gormustuk bugunde 2.disi gordum 9ay cikmadi simdi bihafts arayla cikio amazaten 2gundur uykuya dalamio uyuo ama uykusunda aglio mizirdanio su veriom o anlarda iyice dslinca aygimdan yatagina koyuyom sonra uyanmiio ama uyuyana kadar cok ugrasiiom basini sallayip kulaklarini tutup agliodu calpol verdim sakinlesti eminim agrisi var dun nette okudum kimi cocuk basini sallar kulagini ceker uykuya dalamaz uyusada mizirdanir kucak ister ishal kusma istahsizlik kaka sayisi artar ates bunlar olabilirmis ve dis cikartirken bagisiklik azaldigi icin grip oksuruk olabilirmis bence erdemin hastaligi nilin uykusuzlugu hep buyuzden masalda ayni cunku ys yeterki disten olsun sabretcez kimbilir nsl agriodur allh hepimize sabir bebeklerimize saglik versin kolayca atlatsinkar ins
selam kızlarr
biz evimize döndük ammaa sanki herşey benim nete girememem için el ele vermiş. berra, ev işleri, biligisyar hepsi bir oldu beni sizden ayrı düşürdüberra bi an bırakmaya gelmiyo çok fazla düşüyor. sürekli ilgilenmem gerekiyor uyanıkken paçamdan ayrılmıyo zaten. ev işleri desen tatil dönüşü bitmek bilmiyo. bi de laptop bozulmuş sanırım o kadar uzun uzun yazdım kaç kere pat kapanıverdi gitti bütün yazdıklarım
berra akşam erken uyudu ben de dayanamayıp yattım onunla birlikte. ama 1 de uyandı uyumuyor. şimdi oyuncaklara daldı biraz ben de fırsattan istifade yazabildim. inanın ben yetişemiyorum bu kızın hızına çok hareketli 2 dk otursa şükrediyorum. siz de durumlar nasıl bebişlerin neler ilgisini çekiyor neyle oyalıyorsunuz.
bi de bizim hala yeme sorunumuz var. kaşıkla pek bişey yemek istemiyo ama kendi eline alıp güzel yiyor mesela biraz önce elinde bi muzu bitirdi. bu kız erken başladı kendim yiycem olaylarına. 9. aydan sonra menüye bişeyler eklediniz mi değişiklikler var mı?
reces canım çok üzüldüm defneye bir an önce atlatır inşallah.
erdemin dişi çıkmış sanırım hayırlı olsun incileriniz beysalcım.
yakın geçmişe bakabildim sadece. öncesinden bihaberim. inşallah herkes iyidir
Masal artik herseyi yiyo diet uyguluyoduk dojtor listesini ama doktorda artik tuz seker e dikkat ey artik herseyi yiyebilir dedi et tavuk balik olan tum yemekleri yiyo kofte yapiorum amayagda degil ya sulu kofte yada firinda yapiorum salca az da olsa koyuyorum salcali daha cok sewio sogan sarimsak antibiyotik mutlaka kullaniorum corbadan cok yemek sewio kahvaltida salatlik domates rendeleyip oyle yediriorum yani artik biz neyersek yiyo tuz az atiorum
erkeklerin canı çok az bence canım hemen sıkılıp sinirlenebiliyorlar boşuna biz anne onlar da baba olmuo di mi ama:)
Masalin ilk disi daha gecen hafta gormustuk bugunde 2.disi gordum 9ay cikmadi simdi bihafts arayla cikio amazaten 2gundur uykuya dalamio uyuo ama uykusunda aglio mizirdanio su veriom o anlarda iyice dslinca aygimdan yatagina koyuyom sonra uyanmiio ama uyuyana kadar cok ugrasiiom basini sallayip kulaklarini tutup agliodu calpol verdim sakinlesti eminim agrisi var dun nette okudum kimi cocuk basini sallar kulagini ceker uykuya dalamaz uyusada mizirdanir kucak ister ishal kusma istahsizlik kaka sayisi artar ates bunlar olabilirmis ve dis cikartirken bagisiklik azaldigi icin grip oksuruk olabilirmis bence erdemin hastaligi nilin uykusuzlugu hep buyuzden masalda ayni cunku ys yeterki disten olsun sabretcez kimbilir nsl agriodur allh hepimize sabir bebeklerimize saglik versin kolayca atlatsinkar ins
bende geçen yoğurduna salatalık koydum salatalığı çok seviyor :) ama kahvaltıda aklıma gelmedi denemek lazım hep tatlı hep tatlı yiyor kahvaltıdaMasal artik herseyi yiyo diet uyguluyoduk dojtor listesini ama doktorda artik tuz seker e dikkat ey artik herseyi yiyebilir dedi et tavuk balik olan tum yemekleri yiyo kofte yapiorum amayagda degil ya sulu kofte yada firinda yapiorum salca az da olsa koyuyorum salcali daha cok sewio sogan sarimsak antibiyotik mutlaka kullaniorum corbadan cok yemek sewio kahvaltida salatlik domates rendeleyip oyle yediriorum yani artik biz neyersek yiyo tuz az atiorum
maşallah minik kuzuya erdemde sarımsaklı yoğurdu çok sever doktor artık ne yiyorsanız verin dedi banada erdem katı yiyemedği için ne yiyorsn geçir blendrdan ver dedi artık sizde erdemle birlikte az tuzlu az yağlı ve az salçalı yemekler yiyin dedi :)ohh yarasın masalıma:) yesinlerde büyüsünler inş. ben de herşeyi veriyorum artık . zaten kendisine yaptığım şeyleri istemiyor biz yemek yerken o da yediklerimizden yiycekmiş hanımefendi. bulgur pilavına makarnaya mantıya bayılıo:) özellikle de sarımsaklı yoğurda yalanıo resmen anasının kızı. ama babamız bu durumdan hiç hoşnut değil ağzı sarımsak kkokuo dio olsun doğal antibiyotik deyip çıkıorum işin içinden:)
domatesi resmen emio yaa eli yüzü batıyo ama rende hiç denemedim cnm dur bi de öyle vereyim. kahvaltı sıkıntı ne vereceğimi şaşırıyorum yumurta peynir fiks oldu da gerisi ?
neyse ben kaçıyorum öğleden sonra toplu firar etmeyin cnm sıkılıo tek başıma:)
Kimdi bakalim o kiskananlarr
Hava bi costuko sormayin kizlar gok guruldeme dolu ne isterseniz
Kizlaarin bebekleeri iki aylik
Cumaya almaya karar verdik
Beysalim cuma gunu sana uyuyor degilmi tatlim
yok güzelim dişçi randevum var malesef
amin cnm benim bende artık baharatsız az tuzlu yapıyorum yemekleri kuzu da yiyo bizde:)aynı anlattıkların var bizdede rabbim bebeklerimizin yardımcısı olsun inşallah
bende geçen yoğurduna salatalık koydum salatalığı çok seviyor :) ama kahvaltıda aklıma gelmedi denemek lazım hep tatlı hep tatlı yiyor kahvaltıda
maşallah minik kuzuya erdemde sarımsaklı yoğurdu çok sever doktor artık ne yiyorsanız verin dedi banada erdem katı yiyemedği için ne yiyorsn geçir blendrdan ver dedi artık sizde erdemle birlikte az tuzlu az yağlı ve az salçalı yemekler yiyin dedi :)
he he ne kıskanmışım be:)Kimdi bakalim o kiskananlarr
Hava bi costuko sormayin kizlar gok guruldeme dolu ne isterseniz
Kizlaarin bebekleeri iki aylik
Cumaya almaya karar verdik
Beysalim cuma gunu sana uyuyor degilmi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?