2012 kasım bebekleri büyüyor..

bilmiyorum canım umarım diştir..

yasminin demeya vallaha şimdi böyöleysek azı dişleri düşünemiyorum bennn:
aynen cnm ben de düşünemiyorum daha iki diş var aylardır sürünüyoruz gerisi nasıl çıkcak bilmiyorum rabbim kolayını versin inş. gece boyu uykusuz olup sonra işe gelmek çok zor evde olsan bebiş uyuyunca 10 dk da olsa uyuyup kendine gelio insan ama biz de malesef o lüks yokbu günlerimize şükürler olsun rabbim eksikliklerini göstermesin

kızlar günaydın
recescim defne ile ilgili yazdiklarin hiç aklımdan cikmiyor elife bakıp bakıp uzuluyorum çocuk yetiştirmek çok zor
Allahim şifa versin yardım etsin inşallah

günaydın cnm evet çocuk yetiştirmek çok zor ve çok büyük sorumluluk bi fidan yetiştiriyorsun ve onun geleceği senin bugün ki tavrınla şekilleniyor rabbimm hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inş. hepimize

canım ya şu dişler yüzünden çok sıkıntı çekiyor yavrucaklar uyuyamaxlar yiyemezler
elifin ustlerin yanları kabardı şimdiden başladı sikintisi
elifte çok sık kalkiyor bir saat arayla bir buçuk saat arayla kendine uyumuyor benide uyutmuyor

ne zaman uyucaz acaba iki yaşına gelince falan.mi

kv dem 2 yaşıma gelince ancak rahat edersiniz dio cnm inş. o zamana kalmaz ama ona da razıyım bir yılı gitti sayılır buna şükür:)

amin canım aminnn:
eşim kızıyo akşam nile dedimya sana ne oluyoki ben kızıyorum ama sesimi yükseltmiyorum bile sanki sanayapıyo dedim ..

Evine hoşgeldin cnm. Allah şimdiden kolaylik versin
cnm sağol inşallah defne bir an önce atlatır

Maşallah zeynepe inşallah yemesi daha iyi olur
ben iyiyim cnm. Defne de iyi sabah emzirdim,oyun oynadık ve ben çıktım
geçmiş olsun cnm bir an önce geçer inşallah. Erdem belki dişten uyumuyordur

Cnm dün akşam bol bol oynadık,uyurken de kucağıma alıp saçıni okşayarak uyuttum.

nil bence seninle oynamak için uyumak istemiyor. Çünkü akşam defne de uyumak istemedi benimle oynamak için. Ama okşayarak uyutunca kolayca uyudu.sende dene bence
kızlar günaydın
recescim defne ile ilgili yazdiklarin hiç aklımdan cikmiyor elife bakıp bakıp uzuluyorum çocuk yetiştirmek çok zor
Allahim şifa versin yardım etsin inşallah
amin cnm.sorumlulugumuz büyük. Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin

amin canım aminnn:
eşim kızıyo akşam nile dedimya sana ne oluyoki ben kızıyorum ama sesimi yükseltmiyorum bile sanki sanayapıyo dedim ..

erkeklerin canı çok az bence canım hemen sıkılıp sinirlenebiliyorlar boşuna biz anne onlar da baba olmuo di mi ama:)

Masalin ilk disi daha gecen hafta gormustuk bugunde 2.disi gordum 9ay cikmadi simdi bihafts arayla cikio amazaten 2gundur uykuya dalamio uyuo ama uykusunda aglio mizirdanio su veriom o anlarda iyice dslinca aygimdan yatagina koyuyom sonra uyanmiio ama uyuyana kadar cok ugrasiiom basini sallayip kulaklarini tutup agliodu calpol verdim sakinlesti eminim agrisi var dun nette okudum kimi cocuk basini sallar kulagini ceker uykuya dalamaz uyusada mizirdanir kucak ister ishal kusma istahsizlik kaka sayisi artar ates bunlar olabilirmis ve dis cikartirken bagisiklik azaldigi icin grip oksuruk olabilirmis bence erdemin hastaligi nilin uykusuzlugu hep buyuzden masalda ayni cunku ys yeterki disten olsun sabretcez kimbilir nsl agriodur allh hepimize sabir bebeklerimize saglik versin kolayca atlatsinkar ins

dr zeynep ilaya zymafluor diye flour verdi diş için sen kullanıyordun sanırım sizin ilaç da mı bu

hayırlı olsun cnm yeni inciiniz:) bizim de iki diş peşi peşine çıktı. zyenep ilay da diş çıkarırken uykuya daha zor geçio sürekli kulağını çekiştiriyo ve mutlaka ishal oluo kaka sayısı artıyor. geceleri uykusunda ağlıo... ay ne çekio kuzular kim bilir benim bi kaç gündür 20 lik dişim zorluo beni yavrumu daha ii anlıyorum

Masal artik herseyi yiyo diet uyguluyoduk dojtor listesini ama doktorda artik tuz seker e dikkat ey artik herseyi yiyebilir dedi et tavuk balik olan tum yemekleri yiyo kofte yapiorum amayagda degil ya sulu kofte yada firinda yapiorum salca az da olsa koyuyorum salcali daha cok sewio sogan sarimsak antibiyotik mutlaka kullaniorum corbadan cok yemek sewio kahvaltida salatlik domates rendeleyip oyle yediriorum yani artik biz neyersek yiyo tuz az atiorum

ohh yarasın masalıma:) yesinlerde büyüsünler inş. ben de herşeyi veriyorum artık . zaten kendisine yaptığım şeyleri istemiyor biz yemek yerken o da yediklerimizden yiycekmiş hanımefendi. bulgur pilavına makarnaya mantıya bayılıo:) özellikle de sarımsaklı yoğurda yalanıo resmen anasının kızı. ama babamız bu durumdan hiç hoşnut değil ağzı sarımsak kkokuo dio olsun doğal antibiyotik deyip çıkıorum işin içinden:)
domatesi resmen emio yaa eli yüzü batıyo ama rende hiç denemedim cnm dur bi de öyle vereyim. kahvaltı sıkıntı ne vereceğimi şaşırıyorum yumurta peynir fiks oldu da gerisi ?
neyse ben kaçıyorum öğleden sonra toplu firar etmeyin cnm sıkılıo tek başıma:)

erkeklerin canı çok az bence canım hemen sıkılıp sinirlenebiliyorlar boşuna biz anne onlar da baba olmuo di mi ama:)

aynen canım aynen

recisim inan denemediğim yöntem kalmıyo sırtını ovuyorum saçını okşuyorum kucağıma alıyorum
uykusuvar kendini bi oraya atıyo bi oraya
ama bende yanında olcam
kucağımda uyumuyo ama ben orda olmalıyım yine
ay nasıl bi taktik uyguluyacam bilmiyorum..

aynı anlattıkların var bizdede rabbim bebeklerimizin yardımcısı olsun inşallah
bende geçen yoğurduna salatalık koydum salatalığı çok seviyor :) ama kahvaltıda aklıma gelmedi denemek lazım hep tatlı hep tatlı yiyor kahvaltıda

maşallah minik kuzuya erdemde sarımsaklı yoğurdu çok sever doktor artık ne yiyorsanız verin dedi banada erdem katı yiyemedği için ne yiyorsn geçir blendrdan ver dedi artık sizde erdemle birlikte az tuzlu az yağlı ve az salçalı yemekler yiyin dedi :)

Kimdi bakalim o kiskananlarr

Hava bi costuko sormayin kizlar gok guruldeme dolu ne isterseniz

Kizlaarin bebekleeri iki aylik
Cumaya almaya karar verdik

Beysalim cuma gunu sana uyuyor degilmi tatlim

Kizlar ya arasmda gece hic uyuyamadi cok uzgunum.o kadar kafasi kasindiki kasinmaktan zorluk cekti uyanmiyo aglamiyo ama heo kasiniyo kafasi bi o yana bi bu yana atiyor kendisini
Ya bi kafa neden bu kadar kasinir sicak yok hic terlemiyorda zaten ne olcqk bu cocugumun kasinganligi ben bilmem

amin cnm benim bende artık baharatsız az tuzlu yapıyorum yemekleri kuzu da yiyo bizde:)

Kimdi bakalim o kiskananlarr

Hava bi costuko sormayin kizlar gok guruldeme dolu ne isterseniz

Kizlaarin bebekleeri iki aylik
Cumaya almaya karar verdik

Beysalim cuma gunu sana uyuyor degilmi tatlim
he he ne kıskanmışım be:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…