- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.421
Haha bende bende
Birak onlar sesnimkiskansin
Ooo ben basladim cnm
Genekde salca yerinw domates kullaniyorum
Bigun barbunya pilav yapicam
keşke cnm...
evet cnm ben kendi yemeklerimizden veriyourm ama ev salçası kullanııyorum ben kayınvalidem yapmıştı sağolsun ama bitince ne yaparım bilmem keşke çok olsa sana da gönderirdim seve sevepilav makarna filan vermio musun cnm henüz benim ki bulgur pilavına bayılıo az az veriyorum at kabak mücveri de çok sevdi kuzu da yağda kızartıyorum ya 1 tane yedirdim napıım:)
nasıl kullanıosun cnm dişine mi sürüyorsun... unutmazsa babamız bugün alcak akşam yatmadan kullan dedi dr , dr un görümcesi de diş hekimimiymiş kesinlikle önerio ben kendi çocuklarıma da kullandım deyince karar verdim kullanmaya
Haha bende bende
Birak onlar sesnimkiskansin
Ooo ben basladim cnm
Genekde salca yerinw domates kullaniyorum
Bigun barbunya pilav yapicam
he he sende kıskançsın o zaman, evin en küçüğümüsün sen de:)
bizde de akşam kuru fasulye pilav olcak... ben daha hiç kuru fasulye vermedim sen verdin mi gaz yaptı mı versem mi ki akşam:)
kuzum köftesini yemiş bugün mutlu oldum:)
cnm dişi çıktığı andan itibaren kullanılıomuş diş sağlığı için flour. suda artılk flour oranı az olduğu için kullanılmalı dedi dr muz.ne kullanıyosunuz ben anlamadım filor dişler çıkıncamı kullanıyo ney içinmiş söyleyin bakalım..
bulgur verdım tuzsuz yaptım domateslı
ama baska hep ona gore yapıyorum yoruldum artık valla
balık yaptım bende gecen gun yağda kızarttım :26: napıyım oyle verdım
bıtınce kv den yıne verır canım
bende evın kucuğuyum zaten ıkı kardesız ablam var
yanı barbunya pılav yapıcan pasam da yıcek yanı masallah kuzuma
barbunyayı damı domatesle yapıcan
hee cahil ben dişe sürülüo sandım:) akşam görcemm bakim benim kız ne tepki vercekYok cnm minihap o ezip agzina veriyorsun
Naneli gibi
Bende dr muza guveniyoruk o ne derse okey
ayy en küçükler toplanmışşşş:)bende evın kucuğuyum zaten ıkı kardesız ablam var
yanı barbunya pılav yapıcan pasam da yıcek yanı masallah kuzuma
barbunyayı damı domatesle yapıcan
Hehe yok valla degilim ama buyukler kiskandimi bilemedim kucuk olduguma ben hala.bebek annem.hala yemegini ye vb bi suru seyler tembihler
Cnm arasa gaz yapmadi ama arasin hoc gaz olayi olmadi bilemeedim
Yarasin kuzuma kofteler
songülümmmm
nabersin bakalım
görüşemiyoz şekerim
bu arada söyle bakalım nili nasıl uyutmam lazım benim şekerim offf:
hee cahil ben dişe sürülüo sandım:) akşam görcemm bakim benim kız ne tepki vercek
ayy en küçükler toplanmışşşş:)
sorma cnmm ya bi süre yemedi hiç bişey şimdi yiyince çok mutlu oluorummm:) şükür başladı yemeye azar azar iki gündür:)
Cnm benim.ole oldu sanki dimi
Iyilik sekercim
Bence nile salincak al.kuzum en rahati
evet ya görşemiyosss
bende düşündüm aslında ama
yeğenimde var hatta gidince oraya bibndiriyorum ama çok çabuk sıkılıyo bizimki oturmayı sevmiyo hep haraketli olacak o..
kıyamam ben kuzuya yaKizlar ya arasmda gece hic uyuyamadi cok uzgunum.o kadar kafasi kasindiki kasinmaktan zorluk cekti uyanmiyo aglamiyo ama heo kasiniyo kafasi bi o yana bi bu yana atiyor kendisini
Ya bi kafa neden bu kadar kasinir sicak yok hic terlemiyorda zaten ne olcqk bu cocugumun kasinganligi ben bilmem
darısı defnenin başına. o da 1 haftadır bişey yemiyor.hee cahil ben dişe sürülüo sandım:) akşam görcemm bakim benim kız ne tepki vercek
ayy en küçükler toplanmışşşş:)
sorma cnmm ya bi süre yemedi hiç bişey şimdi yiyince çok mutlu oluorummm:) şükür başladı yemeye azar azar iki gündür:)
cnm dişi çıktığı andan itibaren kullanılıomuş diş sağlığı için flour. suda artılk flour oranı az olduğu için kullanılmalı dedi dr muz.
akşam alcak babamız başlıycaz untmazsa tabi:)
sade nohutlu bulgur pilavı yapıyorum cnm tereyağlı, veriyorum yio. pirinçde aynı şekilde...
cnm ev salçası olmayınca eser ve olca salça var cnm tokatta üretilio ülke geneli satış yapılıo,üretimini biliyoruz ondan kullanıyorum ben, ondan da olsa veririm yemekleri.kızartma olanlardan da azar azar veriyorum cnm köfte filan
Cnm ilk basta slkllir ama sonra alisir
kıyamam ben kuzuya ya
dr bişey demiyor mu?
darısı defnenin başına. o da 1 haftadır bişey yemiyor.
inşallah bir an önce yemeye başlar
hatta bütün bebekler ne verirsek yesin, biz de onlar da rahat etsin
Demek sende kucuksun he ohhhh
Benimde.iki ablam.var
Cnm aras seviyo ev yemeklerini soganli falan dometesin mevsimi diye domatesli yapiyorum
Pilavimizida tavuklu yaptimmi tamamdir bugun salataya koymak icin hAzirlamistim
Pilavi arasp usulu yiyoruz ama
kucuk benım ama sankı ben buyuğum
yemeklerıne soğan koyuyorum bende
yedıklermzden azar azar verıyorum
sen super annesın yaparsın tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?