- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.241
sorma cnm yaa allah razı olsun iş yerimdeki tüm amirlerim çok ii bir haftadır doğru düzgün iyerinde durmadım ne raporum var ne iznim . durumu bildilkleri miçin idare ediorlar sağolsunlar. bakarım duruma göre yarında gelmeyebilirim kızlar blginiz olsun. artık ptesi doğum günümüzden karelerle dönerim artık:)
ohhh negüzel git dinlen cnm bugün sonrasına bakarsın..
biraz zeynep annende kalsın bencesen birkaç saat kesintisiz uyuki vicut kendini biraz toprlasın çünkü dirençte düşüyo oyüzden kolay hasta oluyoruz..
inşallah öyle olur cnm nebileyim
benim için kimsede rahat değilbe nurayım:
sanki ona benden daha iyi hiç kimse bakamıyo gibi hissediyorumve üzülüyorum..
Senden iyi kinse bakamaz tabi cnm annelik icgudusu yok kimsede o yuzdenohhh negüzel git dinlen cnm bugün sonrasına bakarsın..
biraz zeynep annende kalsın bencesen birkaç saat kesintisiz uyuki vicut kendini biraz toprlasın çünkü dirençte düşüyo oyüzden kolay hasta oluyoruz..
inşallah öyle olur cnm nebileyim
benim için kimsede rahat değilbe nurayım:
sanki ona benden daha iyi hiç kimse bakamıyo gibi hissediyorumve üzülüyorum..
İns iyi olursun da tatlim cok guzel bi dgunu gecirirsinizsorma cnm yaa allah razı olsun iş yerimdeki tüm amirlerim çok ii bir haftadır doğru düzgün iyerinde durmadım ne raporum var ne iznim . durumu bildilkleri miçin idare ediorlar sağolsunlar. bakarım duruma göre yarında gelmeyebilirim kızlar blginiz olsun. artık ptesi doğum günümüzden karelerle dönerim artık:)
ayyy seni en ii ben anlarım cnmmm... zeynep ilaya annem bakıo gözü gibi baktığını çok ii biliyorumm... ama yine de ben bakmak isterdim. sana en küçük örnek, malesef benim kızım aşırı nazlı ve bunu da değiştirme şansım yok. bizim şanssızlığımız her iki tarafta yani hem eşimin tarafı hem benim tarafım çocuğu hırpalayarak seviolaren ufak bi dokunmalarına bile çok ağlıo kuzum hani böyle totosuna vururlar ya severken onda bile içlenerek ağlıo görüorum dayanamıorum. annem sabah senin o dudaklarını yerim dedi böyle vurur gibi yaptı dudağına, başladı kuzum ağlamaya, en sonunda dedim bende tamam seviosunuz ama bu çocukta gerçek sanıo ağlıo işte yapmayın artık dedim dayamamadım belki de kırdım onu bilemiorum ama çok ağlıo yavrum
Senden iyi kinse bakamaz tabi cnm annelik icgudusu yok kimsede o yuzden
İns iyi olursun da tatlim cok guzel bi dgunu gecirirsiniz
aynen cnm bende istemiyorum..
ama bişey diyemiyosun dediğin gibi sonra bu çocuk nerden vurmayı öğreniyo sizden tabiki..
ben teyzemle nil 2 aylıkken tartıştım ve 5 6 ay bizimle klonuşmadı nile dokunmadı
küçücük bebeği şapur şupur öpüyo sıkıştırıyo
bitek sizinmi çocuğunuz var diyeo evet benim var
şimdi şimdi başladı nili sevmeye çokta umrumda değil açıkçası
halada laf sokuyo gıcıkkk:
aynen cnm bakamaz..
bu arada aklımdayken bende yarın yokum kızlar..
valla cnm sadece defneye türk parasıyla 24.-tl ye bebek almış.düğmesi var basıyorsun arapça şarkı söylüyor.vallaha cnm senin kayın valide ilginç insan
ayy günaha girmekistemiyom ama orayada gösteriş için gitmiş gibi geliyo bana..
ayy allahım sen afet..
ama susma gerektiğinde lafını söyle cnm:
ozaman madem öyle diyosun tamam iptal et biz onun doğum gününü yaptıkde..
bişekilde anlaması lazım
arkadaşına nediyeceksinki sonuçta söylemişsin..
merak ettim biraz özel olacak
ama hani acılığa gidince hediyeler getirilirya getirmişmi sana ve defneye özellikle..
cnm artık sürekli arıyorum şunu yaptın mı, bunu verdin mi diye.Gunaydin cnm cok gecmis plsun noldu sana boyle tam dgunu oncesi
Gunaydin cnm bebegine tabiki en iyi sen bakabilirsin cnm ama sartlar el vermiyosada cok uzme kendini
elifte sabah sekizde uyanir ama onda tekrar uyur canim sonrada ogleden sonra ucte uyur bizim duzenimiz boyle ben uyutmak istemesemde durmaz aglar o yuzden uyumadan bi yere gidemeyiz bile yani bakicini korumak icin soylemiyorum ama elifte oyle
Canim gunaydin cok guzel olmus tutu bende yaptim dun ustunede beyaz badi giydiricem badiyede tulden gul yaptim ve bandanasinada gul dikicem yine tulden ins guzel olur
Canim gunaydin inan cok uzuldum senin bu kv adam olmaz demek yvnin parasini odersiniz dedi cocugun uzerine dusermi bisey olurmu dusundugu yok sen devamli uyarican pnu canim napcan sessiz kalna
Ayricada soylemis ama sonrada vazgecmis galiba bahane bulmaya basliyo bence sen senin evinde yap anne senin evin batmasin gelenler olcak burda yapalim de
hayırdır cnm sen neden yoksun bi sorun yk di mi
ben kaçtım kızlar dua edin benim içinde çabuuk iileşeyim
Merhaba anneler bende kasim annesiyim 20sinde oglumda 1yasini doldurucak sizleri firsat buldukca okuyordum ama uye olmak yeni nasip oldu.
valla cnm sadece defneye türk parasıyla 24.-tl ye bebek almış.düğmesi var basıyorsun arapça şarkı söylüyor.
başka bişey almamış
giderken bana inci alacağını söylemişti ama almadı
hacca gitmeden buradan millete dağıtmak için seccade,tesbih vs almıştı.herkese verdiği gibi bana da onlardan verdi
bir de hacdan aldığı hurmadan verdi biraz
cebine 1000 dolar ile 500 riyal harçlık koymuştuk o parayı ne yaptı bilmiyorum
yani anlayacağın hacdan gelen özel bişey yok
cnm artık sürekli arıyorum şunu yaptın mı, bunu verdin mi diye.
sabah arkamdan çok ağlamış
kapıya bakıp bakıp ağlamış
bir daha işe giderken defneyi öpmeyecekmişim
neyse ne yapıyım şimdilik sürekli aklım orada ama böyle idare edeceğim
sürekli hatırlatıyorum ama bu seferde bana güvenmiyorsun diye kızıyor
Hosbulduk adim fatma bursada oturuyorum tatli bi oglum var adi eren ev hanimiyim calismiyorum aciktan imam hatip lisesini okuyorum yasimda 23.
Bisey sorucam bu alintilar nasil yapiliyo bide resim yuklemeler onlari ogrensem iyi olucak yardim edermisiniz.
wavss67 canım çok olmuş ama konuyu geçeli ,
akşam muhallebi çeşitleirni sürekli bittikçe değiştiriyordum,ama en son
bende sütlü pirinçliye geçtim emir bayılıyor en çok onu sevdi diyebilirim. o yüzden ona devam ettim.topak olmaısnı sormuşsun ya suya mamayı atınca çatalla iyice karıştırırsan çırpar gibi hiç topak olmuyor , ben bazen soğukken çırpıyorum sonra ocakta ısıtıyorum.
Telefondan giriyorum ben alinti falan yazmiyo ama tekrar bakicam canim sagol.Dogum gunu yapicam bende ama bizim bursada kimse yok annemler esimin akrabalari falan hepsi koyde farkli yerlerde sadece benim annem ablam falan gelir iste bende oglumun resmini pastaya koydurucam kendi aramizda kucuk bisey yapicaz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?