2012 kasım bebekleri büyüyor..

gelme bencede cnm ozaman bgün dinlen yarın hepsini halledersin..

ayyy seni en ii ben anlarım cnmmm... zeynep ilaya annem bakıo gözü gibi baktığını çok ii biliyorumm... ama yine de ben bakmak isterdim. sana en küçük örnek, malesef benim kızım aşırı nazlı ve bunu da değiştirme şansım yok. bizim şanssızlığımız her iki tarafta yani hem eşimin tarafı hem benim tarafım çocuğu hırpalayarak seviolar en ufak bi dokunmalarına bile çok ağlıo kuzum hani böyle totosuna vururlar ya severken onda bile içlenerek ağlıo görüorum dayanamıorum. annem sabah senin o dudaklarını yerim dedi böyle vurur gibi yaptı dudağına, başladı kuzum ağlamaya, en sonunda dedim bende tamam seviosunuz ama bu çocukta gerçek sanıo ağlıo işte yapmayın artık dedim dayamamadım belki de kırdım onu bilemiorum ama çok ağlıo yavrum

Senden iyi kinse bakamaz tabi cnm annelik icgudusu yok kimsede o yuzden
İns iyi olursun da tatlim cok guzel bi dgunu gecirirsiniz

aynen cnm bende istemiyorum..
ama bişey diyemiyosun dediğin gibi sonra bu çocuk nerden vurmayı öğreniyo sizden tabiki..
ben teyzemle nil 2 aylıkken tartıştım ve 5 6 ay bizimle klonuşmadı nile dokunmadı
küçücük bebeği şapur şupur öpüyo sıkıştırıyo
bitek sizinmi çocuğunuz var diyeo evet benim var
şimdi şimdi başladı nili sevmeye çokta umrumda değil açıkçası
halada laf sokuyo gıcıkkk:

off cnm anlıorum cnm senin inan, benim ablamda sıkıştırarak sever, ama zeynep ilayın ağladığını bildiği için dokunmuo bile dişlerimi sıkıoum onu sıkmamak için dio. dün akşamda kp in eli değdi kucağına alırken adam aldığına pişman oldu nasıl ağlıo sanki bi yeri koptu allah korusun öyle iç çekio. e üzülüorum bende haliyle . anlamıo ki daha ne gerçek ne değil çok içli ağlio kuzum

Merhaba anneler bende kasim annesiyim 20sinde oglumda 1yasini doldurucak sizleri firsat buldukca okuyordum ama uye olmak yeni nasip oldu.

valla cnm sadece defneye türk parasıyla 24.-tl ye bebek almış.düğmesi var basıyorsun arapça şarkı söylüyor.
başka bişey almamış
giderken bana inci alacağını söylemişti ama almadı
hacca gitmeden buradan millete dağıtmak için seccade,tesbih vs almıştı.herkese verdiği gibi bana da onlardan verdi
bir de hacdan aldığı hurmadan verdi biraz
cebine 1000 dolar ile 500 riyal harçlık koymuştuk o parayı ne yaptı bilmiyorum
yani anlayacağın hacdan gelen özel bişey yok

cnm artık sürekli arıyorum şunu yaptın mı, bunu verdin mi diye.
sabah arkamdan çok ağlamış
kapıya bakıp bakıp ağlamış
bir daha işe giderken defneyi öpmeyecekmişim
neyse ne yapıyım şimdilik sürekli aklım orada ama böyle idare edeceğim
sürekli hatırlatıyorum ama bu seferde bana güvenmiyorsun diye kızıyor

Merhaba anneler bende kasim annesiyim 20sinde oglumda 1yasini doldurucak sizleri firsat buldukca okuyordum ama uye olmak yeni nasip oldu.

merhaba hoşgeldiniz kızmı erkekmi bebişiniz nerede oturuyorsunuz?

adınedir bebişin?

diyecek bişey bulamadım cnm yok artık diyorum başkada bşey demiyorum
neyse onu allşaha havale etmek en iyisi ama tepkisiz kalma lütfen
ayrıca sabah sarıl defneye öp ve işe gittiğini akşama geleceğini defne sakinken anlat sen ona bakma
bu belirsizlik daha kötü budefa hiç gelmiyeceğini zannediyolar..
defneyi öpüp öpmeyeceğine kendisi karar vermemez kusura bakmasın..

Hosbulduk adim fatma bursada oturuyorum tatli bi oglum var adi eren ev hanimiyim calismiyorum aciktan imam hatip lisesini okuyorum yasimda 23.

Bisey sorucam bu alintilar nasil yapiliyo bide resim yuklemeler onlari ogrensem iyi olucak yardim edermisiniz.

cnm bumesajdan alıntı diyo hemen mesajdan sonra orayı tıklıyosun en sonundada konuya cevap ver diyosun.
ama resim eklemeyimalesef bende bilmiyorum bukonuda yapan arkadaşlar yardımcı olacaktır..

Telefondan giriyorum ben alinti falan yazmiyo ama tekrar bakicam canim sagol.Dogum gunu yapicam bende ama bizim bursada kimse yok annemler esimin akrabalari falan hepsi koyde farkli yerlerde sadece benim annem ablam falan gelir iste bende oglumun resmini pastaya koydurucam kendi aramizda kucuk bisey yapicaz artik.

alp tuğra ya sevmedı yada tok oldğu zanlara denk geldı yemek ıstemedı oyuzden bende baska aldım canım
2 kere yaptım ıkısındede topak oldu beceremedım

negüzel olsun önemli olan yapmak
cnm telde olmıya bilir bilmiyorum..
vaws naber cbnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…