2012 kasım bebekleri büyüyor..

Güldencim üzülme belki gerçekten uykusu gelmiştir rana ek saat 7 de kalktı ama 9 buçukta yine uyumus hemde 11 buçuga kadar şimdi saat 5 e kadar uyumaz ben gelince ben uyutuyorum akşam da on gibi yatınca gece bi kere kalkıyo böyle sistem oluştu hafta sonuda böyle çünkü rana nasıl isterse öyle yapıyoruz bakıcı ne kadar istese de rana hayatta uyumaz biliyorum
Belki nil de istediği için karnı doyunca tekrar uyumak istiyor olabilir

ayyy bilmiyorum cnm neense bende istemiyo bi türlü sabah 8de kalkmış 9 yokken bidaha uyumuş sonra 10 buçukta kalkmış ve 1de tekrar uyumuş
bu normalmi yani sizce

normalde nilin ben evdeyken rutini var sabah en geç 8 gibi kalkıyoruz sonra 10 yada 10 buçuk gibi uyuyyoruz sonra uyanışa göre 3 yada 4 gibi tekrar uyuyoruz akşamda en geç 11de uyuyoruz..

Sizleri okurken bebek esyasi isteyen arkadasimizin msjini okuyunca bende biseyler gondermek istedim az cok ne olursa icimden geldi ama burayada uye degildim adresi yoktu bende mail hesabim olmadigi icin bi turlu uye olamamistim dun sabah rastgele netten girdim denedim hesap acmayi ve oldu yatarkende buraya uye olmayi denedim oda kolay oldu sabahta onay mailini aldim cok sevindim daha once biturlu uye olamamistim bebis sans getirdi lutfen bi numara falan verirseniz bende elimden geldigi kadar gondermek istiyorum.

ay necok gecmıs bırıkmıs
yasmıncım cok gecmıs olsuncanım
guldencım ıyıyım alp tuğranın doğumgunu var yarın bugun temzlık yapyorum bı bakyım dedım sızlere
aksama gırmeye calısrım songulum merak etömıs benı hadı ben kactım

cnm bende yok malesef ama birkaç sayfa gerilere bak istersen..

ooo neler yapıcaksın alpimin doğum gününe bakyimmm:

Ben geldimmm....
İznim bitti bugün işe başladım ve biriken tüm işi gücü bıraktım geçmiş okuyorum:)
Herkes iyidir umarım..

Belki gazetelerde görmüşsünüzdür.
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin ile ilgili 3,5 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden olduğu ile ilgili bir haber var..Sabah sabah yıkıldım haberi görünce. Ve biliyorsunuz ki kitapları da var ve bende de mevcuttu. Yaş grubuna göre bakınca kendi çocuğunuzu salak bişey görüyorsunuz resmen onun yazdıklarına göre.. Kadın ölümüne sebep olduğu çocuğun evine giderek ailesine resmen yalvarıyor kendisini şikayet etmesin diye.
Lanet olsun

Bizde de aynı sorun var.. Gece uykularımız çok kesintili ve ağlayarak uyanıyor. Bizim azı dişlerimiz geliyor galiba yerleri çok şişti. Ben de dişe bağlıyorum..Kolayca çıkıverse kuzucuklarımızın dişleri de rahat etseler..

Gecmis sayfalarda falan okumustum hicbi adres numara yoktu sadace bi arkadasimiz okisiden adresi msjla gonder demisti hatta kargoyla yarin gonderirim demisti ismini unuttum arkadasin biliyosa banada soyleyebilirmi acaba burdan soylemek istemesse faceden msj atabilir ismim fatma coskunsever burdaki arkadaslada istek gonderebilir ordanda gorusuruz isteyen olursa.

Merhaba anneler bende kasim annesiyim 20sinde oglumda 1yasini doldurucak sizleri firsat buldukca okuyordum ama uye olmak yeni nasip oldu.
Merhaba canim hosgeldin benimde kizim 20 kasim dogumlu memleketimden yaziyosun cok selamlar bursaya
Rabbim hayirli omurler versin yavruna
Olsun kzsin canim sen ara oyle oyle alussin sorumluluklarinin bilincine varsin

Canim tel yaxan kisinin ssag alt kosesinde uzerinde arti olan birden fazla alinti yapmani saglar artisiz olanda sadece o kisiden alinti yapmani saglar

Son düzenleme:
Kolay gelsin canim resim isteriz

Hosgeldin cnm ozlettin.kendini elif mina cok guzel olmus melek kiyafetinin icinde

Amin canim Allah hepimizin yavrularini korusun insallah hepsi ayri ayri cok kiymetliler.telefondan girdigim icinmidir nedir msj yazicakken surekli benden giris istiyo yaa kabullenemedi beni galiba sen nerde oturuyosun daha once bursadamiydin.

hoşgeldin cnm
zaten o kadın daha önce devlet tarafındanda uyarı almış
ee madem uyarı alıyosjun işni güzel yapsana
evet akşam bende izledim çok kötü oldum
allahım
bütün melekellerimizi korusun...

Selnec minik.kizin cok.tatli.olmsu hersey cok.guzel.gorunuyor.
Haha melek.olmus gercekltwn kanatlarini yesinler

ayy bayıldım cok guzelmıs kuzumuz tam melek olmus ıyıkı dogmus fıstık mutlu yıllar

herzamnkı gıbı cok tatlı masallah melek olmak cok yakısmıs

Biz seviyoruz ki sizi Teşekkkür ederiz teyzoşlar..
Bizim sıpayı kanatlandırdık ama bizim kuzularımızın hepsi melek maşallah..Allah nazarlardan korusun hepsini..
cvr; canım normal çekim ama ben fotoğraflar üzerinde oynuyorum biraz..

ıyı geceler teyzoslarrrrrrr kardeslerımı opun koklayın yerıme:)

Kuzuma benim maşallah...

çok geçmiş olsun yasmininm yaa inşallah dgunune kadar toplarsın

selnec çoooook tatlısınız ya maşallah size rabbim korusun

cnm nil 20 giyiyo ama arkaya göre deyişiyo.

en iyisi cnm:

selmeç maşallah elif minaya nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllara:
öpüyorum sizi bende..y

Canım benim teşekkürler..
Hep beraber inşallah kuzucuklarımızla..

Resimlerinizi gördümm.. Maşallah süper Erdem olmuşş..Nice nice yıllara inşallah..

kızlar kafayı yemek üzereyim
sabah benden sonra kv defneyi uyutmuştu ya
uyanınca almış çocuğu ablasına ev oturmasına götürmüş
öğlen olunca çocuğa yemek yedirememiş
2 çeşir çorba yapmıştı ikisindende yedirememiş
çocuğa demirdamlasını içirip üstüne çikolata yedirip aç aç yatırmış
neden aç yatırdın diye sordum. çikolata yetermiş, çocuğun karnı doyarmış
bunu duyunca kalkınca makarna yedirmesini söyledim
defne makarnaya bayılır.koca bir tabak yer
nasıl yapacağını tarif ettim.tamam dedi
yarım saat sonra aradım
makarnayı da yedirememiş
pirinç unundan muhallebi yap yedir dedim. öğlen yedirmeyim dedi. aç duracağına yesin dedim.
nasıl yapacağını, ne kadar yapacağını anlattım.
şimdi aradım çok şükür muhallebinin hepsini yemiş
şimdi tekrar uyumuş
defne sürekli uyuyor nasıl oluyor anlamadım. normalde defne gün içinde 2 kere uyurdu
ya çıldırıyorum resmen

cnm nilde bugün pek yemiyomuş
ama iyide çocuk yemedi diye çukulata verilirmi hem çukulata yasak onlara ben sadece birinde görürse tattırıyorum
hadi onuda geçtim çukulatayla hiç doyulurmu aaa töbe töbe
allahım sen benim aklıma mukayet ol
senin defne bende nil herhalde sadece bizde uyumuyolar
onlarda nasıl uyuduklarını bende çok merak ediyorum..
çukulatayı yasakla vermemesi gerektiğini söyle cnm
birdaha asla engelliyemezsin bikere alışırsa..

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki. Allah kolaylık versin. Bizde de aynı sıkıntı var ama ben şöyle yapıyorum. Gün içinde ne yiyecekse yoğurt olsun, yemek olsun tüm ana öğünlerini kendim hazırlayıp götürüyorum. Çünkü onun vereceği besinleri az çok tahmin ediyorum. Ve diğer şekilde başka bir şey yedirmemesini söylüyorum, tabi ne kadar uyuyor bilemiyorum ama.. Çikolata neden vermiş onu anlamadım açıkçası.Sen de kendin yapıp götürsen yemekleri, hiç olmadı nasıl yaptı diye de aklın takılmaz.

Ben şu ana kadar dışarıdan hiç bir şey vermedim, ekstra tuz, şeker v.b. buna dahil. Ve yakın zamanda babaannemiz bizden saklı çikolata yedirmiş çocuğumun her yeri alerji oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…