- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.261
Güldencim üzülme belki gerçekten uykusu gelmiştir rana ek saat 7 de kalktı ama 9 buçukta yine uyumus hemde 11 buçuga kadar şimdi saat 5 e kadar uyumaz ben gelince ben uyutuyorum akşam da on gibi yatınca gece bi kere kalkıyo böyle sistem oluştu hafta sonuda böyle çünkü rana nasıl isterse öyle yapıyoruz bakıcı ne kadar istese de rana hayatta uyumaz biliyorum
Belki nil de istediği için karnı doyunca tekrar uyumak istiyor olabilir
Sizleri okurken bebek esyasi isteyen arkadasimizin msjini okuyunca bende biseyler gondermek istedim az cok ne olursa icimden geldi ama burayada uye degildim adresi yoktu bende mail hesabim olmadigi icin bi turlu uye olamamistim dun sabah rastgele netten girdim denedim hesap acmayi ve oldu yatarkende buraya uye olmayi denedim oda kolay oldu sabahta onay mailini aldim cok sevindim daha once biturlu uye olamamistim bebis sans getirdi lutfen bi numara falan verirseniz bende elimden geldigi kadar gondermek istiyorum.
ay necok gecmıs bırıkmıs
yasmıncım cok gecmıs olsuncanım
guldencım ıyıyım alp tuğranın doğumgunu var yarın bugun temzlık yapyorum bı bakyım dedım sızlere
aksama gırmeye calısrım songulum merak etömıs benı hadı ben kactım
benim oğlum geceleri tam uykua dalana kadar 2-3 kez hep ağlayarak uyanıyor , her defasında ya sallıyorum yada emziriyorum. gündüz uykularında da ağlayarak uyanıyor çok nadir oluyor yatağında mutlu oynayarak uyandığı . ama 7-8 aylıkken uykusunu almışsa hep mutlu kalkıyordu. 10. aydan sonra böyle olmaya başladı neden ki acaba anlamıyorum. dişmi gazmı nesi var acaba .
birde sabahları ve öğlen uykusundan kalkınca çok iyi ama akşam saatleri örneğin 4ten 5 ten sonra çok huzursuzlanıyor hep mızmız memnuniyetsiz bir çocuk oluyo bu konuda fikri olan varmı.çok kafama takılıyor
Merhaba canim hosgeldin benimde kizim 20 kasim dogumlu memleketimden yaziyosun cok selamlar bursayaMerhaba anneler bende kasim annesiyim 20sinde oglumda 1yasini doldurucak sizleri firsat buldukca okuyordum ama uye olmak yeni nasip oldu.
Olsun kzsin canim sen ara oyle oyle alussin sorumluluklarinin bilincine varsinvalla cnm sadece defneye türk parasıyla 24.-tl ye bebek almış.düğmesi var basıyorsun arapça şarkı söylüyor.
başka bişey almamış
giderken bana inci alacağını söylemişti ama almadı
hacca gitmeden buradan millete dağıtmak için seccade,tesbih vs almıştı.herkese verdiği gibi bana da onlardan verdi
bir de hacdan aldığı hurmadan verdi biraz
cebine 1000 dolar ile 500 riyal harçlık koymuştuk o parayı ne yaptı bilmiyorum
yani anlayacağın hacdan gelen özel bişey yok
cnm artık sürekli arıyorum şunu yaptın mı, bunu verdin mi diye.
sabah arkamdan çok ağlamış
kapıya bakıp bakıp ağlamış
bir daha işe giderken defneyi öpmeyecekmişim
neyse ne yapıyım şimdilik sürekli aklım orada ama böyle idare edeceğim
sürekli hatırlatıyorum ama bu seferde bana güvenmiyorsun diye kızıyor
Telefondan giriyorum ben alinti falan yazmiyo ama tekrar bakicam canim sagol.Dogum gunu yapicam bende ama bizim bursada kimse yok annemler esimin akrabalari falan hepsi koyde farkli yerlerde sadece benim annem ablam falan gelir iste bende oglumun resmini pastaya koydurucam kendi aramizda kucuk bisey yapicaz artik.
Kolay gelsin canim resim isterizay necok gecmıs bırıkmıs
yasmıncım cok gecmıs olsuncanım
guldencım ıyıyım alp tuğranın doğumgunu var yarın bugun temzlık yapyorum bı bakyım dedım sızlere
aksama gırmeye calısrım songulum merak etömıs benı hadı ben kactım
Ben geldimmm....
İznim bitti bugün işe başladım ve biriken tüm işi gücü bıraktım geçmiş okuyorum:)
Herkes iyidir umarım..
Belki gazetelerde görmüşsünüzdür.
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin ile ilgili 3,5 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden olduğu ile ilgili bir haber var..Sabah sabah yıkıldım haberi görünce. Ve biliyorsunuz ki kitapları da var ve bende de mevcuttu. Yaş grubuna göre bakınca kendi çocuğunuzu salak bişey görüyorsunuz resmen onun yazdıklarına göre.. Kadın ölümüne sebep olduğu çocuğun evine giderek ailesine resmen yalvarıyor kendisini şikayet etmesin diye.
Lanet olsun
Kolay gelsin canim resim isteriz
Hosgeldin cnm ozlettin.kendini elif mina cok guzel olmus melek kiyafetinin icinde
Ben geldimmm....
İznim bitti bugün işe başladım ve biriken tüm işi gücü bıraktım geçmiş okuyorum:)
Herkes iyidir umarım..
Belki gazetelerde görmüşsünüzdür.
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin ile ilgili 3,5 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden olduğu ile ilgili bir haber var..Sabah sabah yıkıldım haberi görünce. Ve biliyorsunuz ki kitapları da var ve bende de mevcuttu. Yaş grubuna göre bakınca kendi çocuğunuzu salak bişey görüyorsunuz resmen onun yazdıklarına göre.. Kadın ölümüne sebep olduğu çocuğun evine giderek ailesine resmen yalvarıyor kendisini şikayet etmesin diye.
Lanet olsun
Selnec minik.kizin cok.tatli.olmsu hersey cok.guzel.gorunuyor.
Haha melek.olmus gercekltwn kanatlarini yesinler
ayy bayıldım cok guzelmıs kuzumuz tam melek olmus ıyıkı dogmus fıstık mutlu yıllar
herzamnkı gıbı cok tatlı masallah melek olmak cok yakısmıs
cnm ne güzel 1-2 yıl sonra düşünsene kızıma arkadaş diye düşünmüyceksin kardeşiyle oynuycak.paylaşımda bulunacak. beraber büyücekler.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.hamilelik takvimini görünce bir tuhaf oldum hey gidi günler ...
cnm maşallah Elif minaya. çok tatlı olmuş. bu fotoları nasıl çeiyorsun sen sanki fotoğrafçıda profosyonel çekilmiş gibi.
ıyı geceler teyzoslarrrrrrr kardeslerımı opun koklayın yerıme:)
birileri tütü demiş ama benim adım geçmemiş hıhpek de güzel olmuş ya neyse
ay aynı sorun bende de oldu cnm hemn düzeltildi
ii diyelim ii olsun cnm inş. enfeksiyon ilaçsız nasıl geçecek hiç bilmiyorum
teşekkürler cnm ilettiğin için
sağolasın cnm allah razı olsun.
defnem içinde sıkma canını kimse anne gibi olamaz ama en azından defne zarar vermeyeceğinden emin olduğun birisinin yanında buna şükür.
herkese günaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. kuzumun doğum gününe 2 gün var ve ben hastayım hiç bişey yapasım yok çok sinir bozucu
cnm nil 20 giyiyo ama arkaya göre deyişiyo.
en iyisi cnm:
selmeç maşallah elif minaya nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllara:
öpüyorum sizi bende..y
güzelim çok yoğun ve yorgunum yazamadım dün de gördüm yazınıda yazamaıdm kusura bakma arkadaşım ya
erdem doğum gününde çok güzel durdu hiç huysuzluk yapmadı maşallah kuzum eğlendi el şaklattı o el şaklatınca herkes el şaklattı çok beğendi sürekli el çırptık onu mutlu etmek için yemeklerim (arkadaşlarımın katkılarıyla) çok güzel oldu herkes çok beğendi en önemlisi tüm aile yanımdaydı ablamlar abim annem babam babannemiz dedemiz amcalarımız erdem ileride resimlere baktığı zaman bütün ailesinin yanında olması çokgüzel olacak :) böyle yani gülden teyzesi
cnm nilde bugün pek yemiyomuşkızlar kafayı yemek üzereyim
sabah benden sonra kv defneyi uyutmuştu ya
uyanınca almış çocuğu ablasına ev oturmasına götürmüş
öğlen olunca çocuğa yemek yedirememiş
2 çeşir çorba yapmıştı ikisindende yedirememiş
çocuğa demirdamlasını içirip üstüne çikolata yedirip aç aç yatırmış
neden aç yatırdın diye sordum. çikolata yetermiş, çocuğun karnı doyarmış
bunu duyunca kalkınca makarna yedirmesini söyledim
defne makarnaya bayılır.koca bir tabak yer
nasıl yapacağını tarif ettim.tamam dedi
yarım saat sonra aradım
makarnayı da yedirememiş
pirinç unundan muhallebi yap yedir dedim. öğlen yedirmeyim dedi. aç duracağına yesin dedim.
nasıl yapacağını, ne kadar yapacağını anlattım.
şimdi aradım çok şükür muhallebinin hepsini yemiş
şimdi tekrar uyumuş
defne sürekli uyuyor nasıl oluyor anlamadım. normalde defne gün içinde 2 kere uyurdu
ya çıldırıyorum resmen
kızlar kafayı yemek üzereyim
sabah benden sonra kv defneyi uyutmuştu ya
uyanınca almış çocuğu ablasına ev oturmasına götürmüş
öğlen olunca çocuğa yemek yedirememiş
2 çeşir çorba yapmıştı ikisindende yedirememiş
çocuğa demirdamlasını içirip üstüne çikolata yedirip aç aç yatırmış
neden aç yatırdın diye sordum. çikolata yetermiş, çocuğun karnı doyarmış
bunu duyunca kalkınca makarna yedirmesini söyledim
defne makarnaya bayılır.koca bir tabak yer
nasıl yapacağını tarif ettim.tamam dedi
yarım saat sonra aradım
makarnayı da yedirememiş
pirinç unundan muhallebi yap yedir dedim. öğlen yedirmeyim dedi. aç duracağına yesin dedim.
nasıl yapacağını, ne kadar yapacağını anlattım.
şimdi aradım çok şükür muhallebinin hepsini yemiş
şimdi tekrar uyumuş
defne sürekli uyuyor nasıl oluyor anlamadım. normalde defne gün içinde 2 kere uyurdu
ya çıldırıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?