2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hoşbulduk canım..
Çok teşekkür ederim, onun melekliği göstermelik bildiğin sıpa o
Ama cok tatli o annesi
Canim kolunda iz kaldimi elif minanin
Amin canim Allah hepimizin yavrularini korusun insallah hepsi ayri ayri cok kiymetliler.telefondan girdigim icinmidir nedir msj yazicakken surekli benden giris istiyo yaa kabullenemedi beni galiba sen nerde oturuyosun daha once bursadamiydin.
Giris yaparken beni hatirlayi isaretlersen surekli giris yapmak zorunda kalmazsin canim
yok tatlim biz hep istdayiz ama yazlari orhangazide babamin evi var oraya gideriz hatta simdi annemlerde ordalar zaytin topluyolar

Bu kadin cocuklarinida boylemi buyuttu acaba cok merak ettim saldim cayira mevlam kayira bi cikolata yetermi cocuga bide zararli yememesi lazim yani Allah sabir versin canim sana

Kızlar benım kızında bu aralar yemek yemıyo ne yaptıysam yedıremıyorum ya ne oldu bunlara önceden cok ıyı yıyodu anlamadım ben bu ilten bişey

Reces meraba k.bakma ben bile sinir oldum bu yaslilar gercekten cok geri kafali benimde oglum oldugu icin herkes bi laf soyluyo cok biliyomus gibi seninkide ac cocuga cikolata vermis bide bisey olmaz nolucakmis falan derler ya en kizdigim sey cok uzuldum cocuga ya ac ac durmus kesin kv.nin yaninda cocuk mutsuz oluyo oyuzden uyuyo hep seni goruncede uyumak istemiyodur.yazdiklarimi yanlis anlama nolur birazda genel konustum.

Teşekkür ederiz teyzesi..
Kolumuzda izimiz tamamen duruyor. sadece yaramız küçüldü. iz de tamamen geçmeyecek kalacak maalesef. Geçse bile çok uzzzuuunn yıllar sonra..Rabbim beterinden saklasın artık.

ayy sinirler gerçekten ama diyecek bişey yokk..

bilmiyom ama nilde yemiyo bu ara..

ayy sinirler gerçekten ama diyecek bişey yokk..

bilmiyom ama nilde yemiyo bu ara..

Hafta sonu koye gitmistik erene ihlamur iciriyorum annem tutturdu azcik seker koyalim icine cocuk tatsiz tatsiz icmesin ya diyorum sekersiz iciyoken niye seker koyayim hadi sekersiz icmese neyse ama iciyo zorla seker koymak istiyo ya onun disinda ogluma cok guzel bakiyo ama arada cahilligi tutuyo onunda kizdiriyo beni. bayram donusunde ereninde istahi gitmisti bikacgun koyde kalinca duzeni degisti eve gelince cok guzel yiyen cocuk yemez oldu bir hafta sonra falan ancak duzeldi sizinkide gecis donemidir duzelir oda uzulme.

bizimkilerdede oluyo arada cnm
çok istiyolarsa pekmez atsınlar içine :
ayy diyorumya kimse senden daha iyi bakamaz cnm..

Cok sukur ben ev hanimiyimda cocuguma kendim bakiyorum yoksa asla tahammul edemezdim baskasinin bakmasina kendi annem bile olsa surekli emanet edemem ancak kisa sureli olursa olur.ben cumartesi gunleri okula gidiyorum esim bakiyo erene ozaman bile aklim kaliyo her tanefuste ariyorum uyudumu yemek yedimi diye calisan annelerin isi cok zor bi evlada annesinden baska kimse iyi bakamazki Allah butun calisan annelere yardim etsin kolayliklar gostersin.

cnm eve ankaradan yeni geldim ve ev tam takır kuru bakır durumda. evde defneye yapabileceğim hiçbir şey yok
ancak haftasonu alışveriş yapıp öyle yapabilirim

eşime de yemek yediremezmiş
kaynımda hastalanmış dr a götürmüş.dr da kızmış sen bu çocukla hiç ilgilenmemişsin diye
ablasının torununa bakmış.o da hiçbir şey yemezmiş
ama hep çok iyi baktım çocuklarıma der.
bu gidişle defneye de hiçbir şey yediremeyecek

cnm niye kusura bakıyım.herkes düşündüğünü söylüyor
ya şeker katarsın arada ama şeker çocuğu doyurmaz ki
ben genelde pekmez katarım tatlandırmak için ama bazen azcık şeker katarım
çikolata vereceksem yemeğini güzel yediği bi gün ödüllendirmek için tadımlık veririm

Ben ogluma daha yeni cubuk kraker vermeye basladim arada huysuz oldugunda falan veriyorum cikolata hic vermedim eger ben yiyosamda biskuvi falan agzina parca olarak veriyorum buyuyunce beni dinlemiycek belkide cikolata falan yiycek her cocuk gibi ama nekadar gec olursa okadar iyi.

merhaba kızlar bende kasım annelerındendım ama ekım 19unda kızım acelecı davranmıstı prensesım su anda 13 aylık sızın bebişlerne kadar bılmıyorum ama artık yemeklerıne tuz katıyorum azda olsa seker koyuyorum yanı oda sızın ınsan bıraz yemeklerını tatlandırmak gerek yasından sonra doktorumda az az eklıyebılırsın dedi ama sımdıkı nesıl cocukları cok iştahsız ne yapıcaz boyle ceylini doyurmak ısterken ben yoruluyorum ınsallah duzene gırer..allah hepinize kolaylık versinnnn

Arkadaslar 010725 isimli arkadasimiz bebek esyasi istemistiya ona ozel msj atip adresini istiycektim ama yeni uye oldugum icin simdilik msj gonderemiyorum benim yerime siz gondersenizde bana adresini ozel msj olarak atsa olurmu acaba sabahtan beri bi adresi ogrenemedim.

aynen cnm aynınen çok şanslısın gerçekten..

allahtan iyi bakıyo bide bakamasa ne olur bilemiyorummmm:
bu konuyu çözmek lazım cnm:
yoksa ileride defnenin yeme sorunları olucak..

içini karartma gibi olmasın cnm ama..

merhaba cnm hoşgeldin ohh maşallah prensese..
ay yeme sorunu kötü vallaha..

cnm şimdi çıkıyorum ama pazartesi yazsam olurmu
yarın yokum ben..
oyüzden..
ama yazıcak başka arkadaşımız olursa bilemiyorum..
ama pazartesi yazarız..

Tamam canim pazartesiye kadar ogrenemessem yazarsin sagol insallah baska bilen cikar bide ogrenemessem hevesim kacicak yaa tam hevesliyken o arkadas verse adresini.

selam kızlar nasılsınız,

şöyle bir iki sayfa okuyayım dedim, dertleşmişsinzi,
reces canım senin kv çok başına buyruk anladığım kadarı ile daha başından böyel yaparsa iyice papaz olursunuz, önemli olan defnenin huzuru tabi.çikolata ve yemek olayı çok sinir bozucu. benim kv dede aynı senin ki gibidir ama bneimki emire bakmıyor allhtan , yoksa birbirimize girerdik.bakıcımız ne dediysem harfi harfini uyguluyor, sende olmazsa kreş veya bakıcımı düünsen acaba , olmasa kv dede arada gider kontrol eder,arkadaşın dediği gibi yemeklerini filan kendin yap götür bakalım bir deöyle dene olmadı konuşursun canım Allah gönlüne göre versin inşallah.

gülden canım kalbini ferah tut en azından iyi bakıyor diyorsun kızını yatırıpta kendide yatmıyordur herhalde. o uyuyunca iş filan yapmıyormu .seni iyi anlıyorum kendin bakmadığın için kadın yalnış yapmasa bile aklına hemen kötüsü gelebilir.bu çok normal annelik iç güdüsü .

gıdalara gelince bende kaşığın ucuyla artık tuz atıyorum çorbalarına evde kendi yaptığım tatlı kek yiyor ordanda alıyor zaten şekeri.
çok nadirde olsa pirinç unu muhallebisine çok az şeker kattığım oluyor, çikolatayı sadece birinde görürse tattırıyorum bayılıyor kerata hep daha çok isityor.:))

cnm bende yok malesef ama birkaç sayfa gerilere bak istersen..

ooo neler yapıcaksın alpimin doğum gününe bakyimmm:

canım cok kalabalık olmıcak 15 kısı falan
ben sızın gıbı pek becerıklı değilim cok cesıt yapmıcam
1 seklınde pasta yaptırıyoruz zeytınlı poğaca gul boreğı sarma patates salatası bı cesıt daha olacak ama bellı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…