- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.281
Ama cok tatli o annesiHoşbulduk canım..
Çok teşekkür ederim, onun melekliği göstermelik bildiğin sıpa o
Giris yaparken beni hatirlayi isaretlersen surekli giris yapmak zorunda kalmazsin canimAmin canim Allah hepimizin yavrularini korusun insallah hepsi ayri ayri cok kiymetliler.telefondan girdigim icinmidir nedir msj yazicakken surekli benden giris istiyo yaa kabullenemedi beni galibasen nerde oturuyosun daha once bursadamiydin.
kızlar kafayı yemek üzereyim
sabah benden sonra kv defneyi uyutmuştu ya
uyanınca almış çocuğu ablasına ev oturmasına götürmüş
öğlen olunca çocuğa yemek yedirememiş
2 çeşir çorba yapmıştı ikisindende yedirememiş
çocuğa demirdamlasını içirip üstüne çikolata yedirip aç aç yatırmış
neden aç yatırdın diye sordum. çikolata yetermiş, çocuğun karnı doyarmış
bunu duyunca kalkınca makarna yedirmesini söyledim
defne makarnaya bayılır.koca bir tabak yer
nasıl yapacağını tarif ettim.tamam dedi
yarım saat sonra aradım
makarnayı da yedirememiş
pirinç unundan muhallebi yap yedir dedim. öğlen yedirmeyim dedi. aç duracağına yesin dedim.
nasıl yapacağını, ne kadar yapacağını anlattım.
şimdi aradım çok şükür muhallebinin hepsini yemiş
şimdi tekrar uyumuş
defne sürekli uyuyor nasıl oluyor anlamadım. normalde defne gün içinde 2 kere uyurdu
ya çıldırıyorum resmen
cnm nilde bugün pek yemiyomuş
ama iyide çocuk yemedi diye çukulata verilirmi hem çukulata yasak onlara ben sadece birinde görürse tattırıyorum
hadi onuda geçtim çukulatayla hiç doyulurmu aaa töbe töbe
allahım sen benim aklıma mukayet ol
senin defne bende nil herhalde sadece bizde uyumuyolar
onlarda nasıl uyuduklarını bende çok merak ediyorum..
çukulatayı yasakla vermemesi gerektiğini söyle cnm
birdaha asla engelliyemezsin bikere alışırsa..
selnec canım maşallah meleğin harika olmuş Allah nazarlardan saklasın
mayacım magnetiniz çook güzel olmuş. biz de sipariş vercez ama istediğim gibi bi foto yakalayamadım
Ama cok tatli o annesi
Canim kolunda iz kaldimi elif minanin
Giris yaparken beni hatirlayi isaretlersen surekli giris yapmak zorunda kalmazsin canim
yok tatlim biz hep istdayiz ama yazlari orhangazide babamin evi var oraya gideriz hatta simdi annemlerde ordalar zaytin topluyolar
Bu kadin cocuklarinida boylemi buyuttu acaba cok merak ettim saldim cayira mevlam kayira bi cikolata yetermi cocuga bide zararli yememesi lazim yani Allah sabir versin canim sana
Reces meraba k.bakma ben bile sinir oldum bu yaslilar gercekten cok geri kafali benimde oglum oldugu icin herkes bi laf soyluyo cok biliyomus gibi seninkide ac cocuga cikolata vermis bide bisey olmaz nolucakmis falan derler ya en kizdigim sey cok uzuldum cocuga ya ac ac durmus kesin kv.nin yaninda cocuk mutsuz oluyo oyuzden uyuyo hep seni goruncede uyumak istemiyodur.yazdiklarimi yanlis anlama nolur birazda genel konustum.
çok geçmiş olsun yasmininm yaa inşallah dgunune kadar toplarsın
selnec çoooook tatlısınız ya maşallah size rabbim korusun
ayy sinirler gerçekten ama diyecek bişey yokk..
bilmiyom ama nilde yemiyo bu ara..
Canim.arkadas herzaman girmiyor
Cogumuz yaptirdik
Fotomagnet yazarsan google cikiyor
Hafta sonu koye gitmistik erene ihlamur iciriyorum annem tutturdu azcik seker koyalim icine cocuk tatsiz tatsiz icmesin ya diyorum sekersiz iciyoken niye seker koyayim hadi sekersiz icmese neyse ama iciyo zorla seker koymak istiyo ya onun disinda ogluma cok guzel bakiyo ama arada cahilligi tutuyo onunda kizdiriyo beni.bayram donusunde ereninde istahi gitmisti bikacgun koyde kalinca duzeni degisti eve gelince cok guzel yiyen cocuk yemez oldu bir hafta sonra falan ancak duzeldi sizinkide gecis donemidir duzelir oda uzulme.
canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki. Allah kolaylık versin. Bizde de aynı sıkıntı var ama ben şöyle yapıyorum. Gün içinde ne yiyecekse yoğurt olsun, yemek olsun tüm ana öğünlerini kendim hazırlayıp götürüyorum. Çünkü onun vereceği besinleri az çok tahmin ediyorum. Ve diğer şekilde başka bir şey yedirmemesini söylüyorum, tabi ne kadar uyuyor bilemiyorum ama.. Çikolata neden vermiş onu anlamadım açıkçası.Sen de kendin yapıp götürsen yemekleri, hiç olmadı nasıl yaptı diye de aklın takılmaz.
Ben şu ana kadar dışarıdan hiç bir şey vermedim, ekstra tuz, şeker v.b. buna dahil. Ve yakın zamanda babaannemiz bizden saklı çikolata yedirmiş çocuğumun her yeri alerji oldu
eşime de yemek yediremezmişAma cok tatli o annesi
Canim kolunda iz kaldimi elif minanin
Giris yaparken beni hatirlayi isaretlersen surekli giris yapmak zorunda kalmazsin canim
yok tatlim biz hep istdayiz ama yazlari orhangazide babamin evi var oraya gideriz hatta simdi annemlerde ordalar zaytin topluyolar
Bu kadin cocuklarinida boylemi buyuttu acaba cok merak ettim saldim cayira mevlam kayira bi cikolata yetermi cocuga bide zararli yememesi lazim yani Allah sabir versin canim sana
cnm niye kusura bakıyım.herkes düşündüğünü söylüyorReces meraba k.bakma ben bile sinir oldum bu yaslilar gercekten cok geri kafali benimde oglum oldugu icin herkes bi laf soyluyo cok biliyomus gibi seninkide ac cocuga cikolata vermis bide bisey olmaz nolucakmis falan derler ya en kizdigim sey cok uzuldum cocuga ya ac ac durmus kesin kv.nin yaninda cocuk mutsuz oluyo oyuzden uyuyo hep seni goruncede uyumak istemiyodur.yazdiklarimi yanlis anlama nolur birazda genel konustum.
Cok sukur ben ev hanimiyimda cocuguma kendim bakiyorum yoksa asla tahammul edemezdim baskasinin bakmasina kendi annem bile olsa surekli emanet edemem ancak kisa sureli olursa olur.ben cumartesi gunleri okula gidiyorum esim bakiyo erene ozaman bile aklim kaliyo her tanefuste ariyorum uyudumu yemek yedimi diye calisan annelerin isi cok zor bi evlada annesinden baska kimse iyi bakamazki Allah butun calisan annelere yardim etsin kolayliklar gostersin.
cnm eve ankaradan yeni geldim ve ev tam takır kuru bakır durumda. evde defneye yapabileceğim hiçbir şey yok
ancak haftasonu alışveriş yapıp öyle yapabilirim
eşime de yemek yediremezmiş
kaynımda hastalanmış dr a götürmüş.dr da kızmış sen bu çocukla hiç ilgilenmemişsin diye
ablasının torununa bakmış.o da hiçbir şey yemezmiş
ama hep çok iyi baktım çocuklarıma der.
bu gidişle defneye de hiçbir şey yediremeyecek
cnm niye kusura bakıyım.herkes düşündüğünü söylüyor
ya şeker katarsın arada ama şeker çocuğu doyurmaz ki
ben genelde pekmez katarım tatlandırmak için ama bazen azcık şeker katarım
çikolata vereceksem yemeğini güzel yediği bi gün ödüllendirmek için tadımlık veririm
merhaba kızlar bende kasım annelerındendım ama ekım 19unda kızım acelecı davranmıstı prensesım su anda 13 aylık sızın bebişlerne kadar bılmıyorum ama artık yemeklerıne tuz katıyorum azda olsa seker koyuyorum yanı oda sızın ınsan bıraz yemeklerını tatlandırmak gerek yasından sonra doktorumda az az eklıyebılırsın dedi ama sımdıkı nesıl cocukları cok iştahsız ne yapıcaz boyle ceylini doyurmak ısterken ben yoruluyorum ınsallah duzene gırer..allah hepinize kolaylık versinnnn
Arkadaslar 010725 isimli arkadasimiz bebek esyasi istemistiya ona ozel msj atip adresini istiycektim ama yeni uye oldugum icin simdilik msj gonderemiyorum benim yerime siz gondersenizde bana adresini ozel msj olarak atsa olurmu acaba sabahtan beri bi adresi ogrenemedim.
cnm bende yok malesef ama birkaç sayfa gerilere bak istersen..
ooo neler yapıcaksın alpimin doğum gününe bakyimmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?