2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bu arada ömür ceyda da 8 kadımdan berı ufak ufak adımlar atıyo karsılıklı kanepeler aradında gıdıp gelıyo ama daha tam oturtamadı korkuyo

cnm neden karnı baharla burokoli ywedirme dedi
patlıncanı anladım ama
diğerlerini anlamadım..

ozaman alp tuğrada yuruyo dıyebılırım
coğu yuruyo arada emeklıyo 1 haftadır falan boyle

ohh hayırlı olsun..

bencede iyiki vart ayy ben hiç böyle düşünmemiştim ama doğru benimde dühşük tehlikem vardı ne çok kormuştum burda okuyorum.

Cnm evladınla birlikte nice güzel seneler geçirirsiniz inşallah.

Günaydın kızlar.

günaydın cnm ayyy recis iyide günde çocuk ne yiyecek
hem öyle büyümiks falan hiç sağllıklı değilki..
hayret bişey yaaa.

günaydın cnm:

biberon.
doğum günnüz kutlu olsun hep mutlu olun alllahım hiç bozmasın..

Bu arada ömür ceyda da 8 kadımdan berı ufak ufak adımlar atıyo karsılıklı kanepeler aradında gıdıp gelıyo ama daha tam oturtamadı korkuyo

maşallah kuzuya cnm bu kadar olmuş ya gerisi de gelir.
hediye konusuna gelince, eğer sizin orda yapan varsa plaket ya da oscar ödülü gibi heykelcik yaptırıp üzerine YILIN EN İYİ BABASI yada EŞİ yazdırabilirsin, tabi bunu hakedio mu bilemiycem:) en ii babası yazdırırsan da minik ceyanın eline ver annesi o götürsün o mucize adımlarıyla:)

cnm hamur işi olarakmı ne yapayım diye sordun..

aferin ceydamada:

kızlar herkese günaydın offf ya nil akşamları hiç uyumuyo doru dürüst daha doğrusu gece yarısı uyanıyo kendini ordan oraya atıyo 1 2 ssaat ne yapcam bilmiyorum bunun huy haline gelmesinden korkuyorum..

aaaa çok iyi fikirmiş bu yasminim ya bak aklımda olsun..
babalar gününde yılın en iyi babası diye yaptırayımda eşim çok şaşırsın hahaha:
beysalım günaydın geçmiş olsun cnm:
benim buazım çok uzunzamandır kötü en son cuma günü nili götürdüğünmde bende muaine oldum alarji olmuşum bakalım..

Kizzzllaaaaaaaarrrr bugun oyle mutluyum oyle duygusalimki bi agliyor bi guluyorum
bebegimin canimin elifimin dogum gunu bugun onu o kadar cok seviyorum ki
Rabbime binlerce sukur olsun onu gonderdi bize beni anne askimi baba bizi tam.bi aile yapti
Rabbim hayirli omurler nasip etsin yavruma. Butun yavrularimiza

oyyyy elifim iyiki doğmuş :
hep mutlu olsun
hayatta hep güzellikler onu bulsun.
ailesiyle sevdikleriyle ömrü uzun şansı bol ıolsunnn:
iyiki doğdun elifffff:
seni kocaman öpüyorummmmmmm:

Nice mutlu yillara kuzucuk iyiji dogmus fistik rqbbim szi hep mutlu etsin ins op bebisipi annesi benm yerime

Cnm alerji yada belirti gostermez ama hormanol bozkluk yaratir 15-20gunde bir ver illaki verceksen dedi portakal dokunmuosa yedir dedi ama masalda pisik yapio mandalina yio simdilik patlican 2yas ustu dedi oyle cnm bide kan tahlili ypmadi demir ilaci kullanirken yapilirsa tabiki iyi cikar degerler dedi yarim sisemi var o bitcek bittikten 1ay sonra tahlil yapcak gercek sonuc icin

iyi ki doğdun eliiiiiif mutlu yıllarr eeeliifff iyi ki doğdun ii ki doğdun mutlu yıllar saaanaaaaaaaaa

cnm annem nasıl yediriyordu ya da ben nasıl yediriyorum? defne yemeyen bi bebek değil ki.vallahi annem günde 4 çeşit yapardı birini yemezse diğerini yesin diye.kv uğraşmak istemiyor. kolay olsun herşey diyor.ama bebek bu uğraşmadan olmaz ki
bir de beni suçluyor. neymiş durmadan arayıp emir veriyormuşum. ya günde 2 defa araıyorum ne yaptınız, yemek yedimi, uyudu mu diye. bunu bile emir sayıyor.ablasının torununa da baktı 17 yıl önce.dün o nasıl yiyordu diye sordum." o yiyordu. hiç beni üzmüyordu. bir de annesi bana bırakırdı öyle durmadan emir vermezdi, bişeye karışmazdı.ben bildiğim gibi yapardım" dedi
çocuk kakasını yapınca altını mendille silmek yerine yıka dediğim zaman bile suç oluyor.pişik kremini sürmüyor. çocuğun altı kızarıyor.
günaydın recesim nasılsın defne nasıl
günaydın cnm. ben iyiyim,defne sabah uyandığında iyiydi, tabi babaanneye bırakınca biraz ağladı.sen nasılsın?zeynep ilay nasıl?

inşallah pasta börek bari yer cnm. hiç olmazsa karnı doyar.ben büyümix alma ev yoğurdu yedir dedim. ona da kızdı. neymiş ev yoğurdunu yedirememiş de bu yoğurdu yermiş.

cnm elife sağlıklı, huzurlu, sizlerle birlikte uzun bir ömür diliyorum.nice güzel yıllara

Cnm emmedigi iccin sut ihtiyacini karsilamasi icin bebelac 4kullaniom gce uyandiginda yada uyuturken iciriom inek sutu yasak oldugu icin devam ediom bebelaca

cnm ne diyim senin kvne rabbim akıl fikir en önemlisi de vicdan versin inş.
biz aslında iyiyiz cnm ama yine uykusuz geceler geçiriyoruz ve bu ara çok işathsızız nerdeyse hiç bişey yemiyor bunu asıl atlatcaz bilmiyorum

biz zaten demir ilacı kullanmıyoruz 8 aylıkken yapılmıştı kansayımı bide şimdi yapılıcak bakalım..
anladım cnm dediğim gibi patlıcanı biliyodum ama diğerlerinide öğrenmem iyi ldu..

funda aayyy senin k. validen varya insana sinir kırızi geçirtirir ayy ne sinir ya sen yazıyosun ben sinir oluyorum ayy anlatamam sana yaa:
onun iyiki benim gibi bi gelini yok ben kaç kere arıyorum o biliyomu..

Cnm emmedigi iccin sut ihtiyacini karsilamasi icin bebelac 4kullaniom gce uyandiginda yada uyuturken iciriom inek sutu yasak oldugu icin devam ediom bebelaca

Gunaydin masalece
Biz bir yas sonrasi bebeloc devam sutune basladik.kutu olandan ona baslayabilirsiniz artik
Vitademir katkisi olmasi da demirden yoksun olan sutun zenginlesmesini sagliyir

hmmm anladım cnm sağolasın. benim kuzu anne sütü alıo orası tamamda yedirdiklerimin yettiğini hiç sanmıorum düşün köfteye bayılrdı 1 tane yi 1 küçük kase yoğırtla yerdi, şimdi yarım köfteyi zor yio. köfte dediğim de öyle büyük bişey değil baş parmağınla işaret parmağının uçlarını birleştirdiğinde oluşan yuvarlak kadar ancak. ay ne anlattım ama

Ay senin kv hepimizin kv si oldu dertli etti bizi birde acaip rahat bir kadin cekinmeden de soyluyor
Annen nasil yediiryor sen nasil yedirriyorsunw yurumez bu is boyle yokk yani
Tabiki arivaksin sorucaksin bebegin yedimi ictimi uyudumu

Gunaydin yasemincin
ARASTA ANNE SUTUNE DEVAM EDIYOR AMA DT BIR YAS SONRASI DEVAM SUTUNEDE BASLAMAMIZI ONERDI AMA BU KUTU SUT OLANINDAN DEMIR VE VITAMIN FAKVIYELI ANNE SUTU ILE INEK SUTUNIN BILESIMI FARKLI
ANNESUTU FARKLI NIMETLER SUNARKEN INEK SUTI FARKLI
EGER ICMUYORSA MUHALLEBISINE DE KOYABILIRSIN
SAYGILAR SEVGILER

Kizlar tahlil.olayina gelonce aras urtikerden yattiginda cocuk hastanesinde 4 tuo kan alip her turlu tahlili yapilmisti
Alerji olayimiz zaten malum
Ama normalde dr muz iki yasinda yapiyormus taahlillerini gereksiz yere ve hastalik olmadigi surece kan almaya cok karsi
Iki yasinda asilari tamamlandiginda bakicam dedi asilarin tutup tutmadiginida ozaman gorebiliyoruz dedi
Sadece demit eksikligi oldigindan 1.5 yasinda onu tekrarlayabiliriz dedi okaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…