- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.601
kızlar dun aşımız yapıldı dunde bugunde bı degısıklık yok ıns bısey olmaz dıger asılarda hıc bısey olmamıstı kızamık dahıl ıns yıne bısey olmadan atlatırız doktor dıslerımıze baktı sadce altta 2tane var dıe sorduk normal dedı zaten muayene ettı bızede gosterdı köpek dıslerı azı dıslerı dahı gorunuo yanı hepsı aynı anda gelıo bırbırılerını sıkıstırmıs ondan gec cıkıo dedı ama engec 1ay sonra azı dahıl cıkcak tum dıslerı pes pese dedı vıtamıne falan gerek yok dedı 9kg 74cm 2940dogdu oyuzdden normal persentılde dedı bıde dedıkı nezman uyutcaksan yarım saat once yemek yedır uyut dedı yanı yıyıp uyusun kı kılo alımı artar dedı sımdı oyle yapıorum dunden berı hep uyanınca yedırmıom uyucagı zamn yarım saat once yedırıp yatırıom bakalım kılo alımında fark etcekmı bız zaten hersey yıoduk oyuzden lıste gerek gormedı sadce brokolı karnabahar lahana patlıcan portakl bunları yedırme yada 15 -20gunde bır yedır dedı yurudugumuzu gorunce cok sevındı cok sewıo masal doktorunu:)
ozaman alp tuğrada yuruyo dıyebılırım
coğu yuruyo arada emeklıyo 1 haftadır falan boyle
KIZLAR HIC BURAYA YAZARKEN YILLAR SONRA BURAYI OKUYACAGINIZI BIR NEVI GUNLUK YAZMIS GIBI OLDUGUNUZU HIC DUSUNDUNUZMU
KK 13 YILDIR VAR INSALLA TA HEP VAR OLUR
BIZ MUTLULUGUMUZU HUZNUMUZU PAYLASIYIRUZ
BASKA SITELERDE GERI DONUP OKUMA SANSI ASLA YOK
BEN ILK KORUNMAYI BIRAKTIGIMIZ ZAMAN KI YAZILARI BILE OKUYORUM BAZEN HATTA KK YA ILK UYE OLDUGUM GUNKU YAZIYIDA
IYI VARSIN KK
Cnm evladınla birlikte nice güzel seneler geçirirsiniz inşallah.
Günaydın kızlar.
ayyyyy kv dene sinir oluorum yaa elimde değil cnm,böyle yorumlar yapmayı pek sevmem ama durum da böyle malesef,defneme yazık vallahi. tamam babaannedir babasını nasıl büyütmüş onuda büyütür diyorum ama belli ki bazı şeyleri unutmuş ya da onuda böyle büyütmüş bi çare bulmak lazım bu dururma. benim kızımda çoğu zaman yemio bişey ama ananesinin uğraştığını yedirmeye çalıştığını bilorum. senin kuzun yerken geçiştirio ya saçma sapan büsküvilerle filan çook sinir bozucu. raabim bi an çnce sorununuzu çözsün inş.
rabbim bi ömür sizi ayırmasın inş. cnm nice yıllara.
ıoy ben onun o ayaklarını yerim. rabbim eksikliklerini göstermesin inş.
çok sağol cnm benim eksikliğin çok belli oluo sitede.
ay ben devam sütü filan vermiorum benim kuzu biberon almıo ki nasıl versem yanlış mı yapıyorum zaten bişey yemio bu ara of ne zormuş
şu an senin yazını okurken ilerde bu yazdıklarımızı zaeynep ilayla okuduğumu hayal ettim:)
yemek yediği halde neden mama veriorsun cnm masala? galiba ben bi yerlerde yanlış yapıyorum çünkü ben ne mama nede devam sütü filan vermiyorum ay birileri beni aydınlatsın
herkese günaydın kızlar benim kuzum gece hiç uyumadı. aşıdan diycem ama zaten zeynep ilayın genel hali böyle malesef
Bu arada ömür ceyda da 8 kadımdan berı ufak ufak adımlar atıyo karsılıklı kanepeler aradında gıdıp gelıyo ama daha tam oturtamadı korkuyo
Gunaydın hanımlar yarın esımın doğum gunu ama işte olacak bu aksamdan kutlayım dıyorum ama ne yapsam kı pasta alcam baska ne yapayım kı sasırsın öğlene kadar fıkırlerınızı beklıyorummmmm
Bu arada ömür ceyda da 8 kadımdan berı ufak ufak adımlar atıyo karsılıklı kanepeler aradında gıdıp gelıyo ama daha tam oturtamadı korkuyo
maşallah kuzuya cnm bu kadar olmuş ya gerisi de gelir.
hediye konusuna gelince, eğer sizin orda yapan varsa plaket ya da oscar ödülü gibi heykelcik yaptırıp üzerine YILIN EN İYİ BABASI yada EŞİ yazdırabilirsin, tabi bunu hakedio mu bilemiycem:) en ii babası yazdırırsan da minik ceyanın eline ver annesi o götürsün o mucize adımlarıyla:)
Kizzzllaaaaaaaarrrr bugun oyle mutluyum oyle duygusalimki bi agliyor bi guluyorum
bebegimin canimin elifimin dogum gunu bugun onu o kadar cok seviyorum ki
Rabbime binlerce sukur olsun onu gonderdi bize beni anne askimi baba bizi tam.bi aile yapti
Rabbim hayirli omurler nasip etsin yavruma. Butun yavrularimiza
Kizzzllaaaaaaaarrrr bugun oyle mutluyum oyle duygusalimki bi agliyor bi guluyorum
Rabbime binlerce sukur olsun onu gonderdi bize beni anne askimi baba bizi tam.bi aile yapti
cnm annem nasıl yediriyordu ya da ben nasıl yediriyorum? defne yemeyen bi bebek değil ki.vallahi annem günde 4 çeşit yapardı birini yemezse diğerini yesin diye.kv uğraşmak istemiyor. kolay olsun herşey diyor.ama bebek bu uğraşmadan olmaz kiayyyyy kv dene sinir oluorum yaa elimde değil cnm,böyle yorumlar yapmayı pek sevmem ama durum da böyle malesef,defneme yazık vallahi. tamam babaannedir babasını nasıl büyütmüş onuda büyütür diyorum ama belli ki bazı şeyleri unutmuş ya da onuda böyle büyütmüş bi çare bulmak lazım bu dururma. benim kızımda çoğu zaman yemio bişey ama ananesinin uğraştığını yedirmeye çalıştığını bilorum. senin kuzun yerken geçiştirio ya saçma sapan büsküvilerle filan çook sinir bozucu. raabim bi an çnce sorununuzu çözsün inş.
ay ben devam sütü filan vermiorum benim kuzu biberon almıo ki nasıl versem yanlış mı yapıyorum zaten bişey yemio bu ara of ne zormuş
şu an senin yazını okurken ilerde bu yazdıklarımızı zaeynep ilayla okuduğumu hayal ettim:)
yemek yediği halde neden mama veriorsun cnm masala? galiba ben bi yerlerde yanlış yapıyorum çünkü ben ne mama nede devam sütü filan vermiyorum ay birileri beni aydınlatsın
herkese günaydın kızlar benim kuzum gece hiç uyumadı. aşıdan diycem ama zaten zeynep ilayın genel hali böyle malesef
günaydın cnm. ben iyiyim,defne sabah uyandığında iyiydi, tabi babaanneye bırakınca biraz ağladı.sen nasılsın?zeynep ilay nasıl?günaydın recesim nasılsın defne nasıl
inşallah pasta börek bari yer cnm. hiç olmazsa karnı doyar.ben büyümix alma ev yoğurdu yedir dedim. ona da kızdı. neymiş ev yoğurdunu yedirememiş de bu yoğurdu yermiş.cnm neden karnı baharla burokoli ywedirme dedi
patlıncanı anladım ama
diğerlerini anlamadım..
ohh hayırlı olsun..
bencede iyiki vart ayy ben hiç böyle düşünmemiştim ama doğru benimde dühşük tehlikem vardı ne çok kormuştum burda okuyorum.
günaydın cnm ayyy recis iyide günde çocuk ne yiyecek
hem öyle büyümiks falan hiç sağllıklı değilki..
hayret bişey yaaa.
günaydın cnm:
biberon.
doğum günnüz kutlu olsun hep mutlu olun alllahım hiç bozmasın..
cnm elife sağlıklı, huzurlu, sizlerle birlikte uzun bir ömür diliyorum.nice güzel yıllaraKizzzllaaaaaaaarrrr bugun oyle mutluyum oyle duygusalimki bi agliyor bi guluyorum
Cnm emmedigi iccin sut ihtiyacini karsilamasi icin bebelac 4kullaniom gce uyandiginda yada uyuturken iciriom inek sutu yasak oldugu icin devam ediom bebelacaayyyyy kv dene sinir oluorum yaa elimde değil cnm,böyle yorumlar yapmayı pek sevmem ama durum da böyle malesef,defneme yazık vallahi. tamam babaannedir babasını nasıl büyütmüş onuda büyütür diyorum ama belli ki bazı şeyleri unutmuş ya da onuda böyle büyütmüş bi çare bulmak lazım bu dururma. benim kızımda çoğu zaman yemio bişey ama ananesinin uğraştığını yedirmeye çalıştığını bilorum. senin kuzun yerken geçiştirio ya saçma sapan büsküvilerle filan çook sinir bozucu. raabim bi an çnce sorununuzu çözsün inş.
cnm annem nasıl yediriyordu ya da ben nasıl yediriyorum? defne yemeyen bi bebek değil ki.vallahi annem günde 4 çeşit yapardı birini yemezse diğerini yesin diye.kv uğraşmak istemiyor. kolay olsun herşey diyor.ama bebek bu uğraşmadan olmaz ki
bir de beni suçluyor. neymiş durmadan arayıp emir veriyormuşum. ya günde 2 defa araıyorum ne yaptınız, yemek yedimi, uyudu mu diye. bunu bile emir sayıyor.ablasının torununa da baktı 17 yıl önce.dün o nasıl yiyordu diye sordum." o yiyordu. hiç beni üzmüyordu. bir de annesi bana bırakırdı öyle durmadan emir vermezdi, bişeye karışmazdı.ben bildiğim gibi yapardım" dedi
çocuk kakasını yapınca altını mendille silmek yerine yıka dediğim zaman bile suç oluyor.pişik kremini sürmüyor. çocuğun altı kızarıyor.
günaydın cnm. ben iyiyim,defne sabah uyandığında iyiydi, tabi babaanneye bırakınca biraz ağladı.sen nasılsın?zeynep ilay nasıl?
inşallah pasta börek bari yer cnm. hiç olmazsa karnı doyar.ben büyümix alma ev yoğurdu yedir dedim. ona da kızdı. neymiş ev yoğurdunu yedirememiş de bu yoğurdu yermiş.
cnm elife sağlıklı, huzurlu, sizlerle birlikte uzun bir ömür diliyorum.nice güzel yıllara
Cnm alerji yada belirti gostermez ama hormanol bozkluk yaratir 15-20gunde bir ver illaki verceksen dedi portakal dokunmuosa yedir dedi ama masalda pisik yapio mandalina yio simdilik patlican 2yas ustu dedi oyle cnm bide kan tahlili ypmadi demir ilaci kullanirken yapilirsa tabiki iyi cikar degerler dedi yarim sisemi var o bitcek bittikten 1ay sonra tahlil yapcak gercek sonuc icin
cnm annem nasıl yediriyordu ya da ben nasıl yediriyorum? defne yemeyen bi bebek değil ki.vallahi annem günde 4 çeşit yapardı birini yemezse diğerini yesin diye.kv uğraşmak istemiyor. kolay olsun herşey diyor.ama bebek bu uğraşmadan olmaz ki
bir de beni suçluyor. neymiş durmadan arayıp emir veriyormuşum. ya günde 2 defa araıyorum ne yaptınız, yemek yedimi, uyudu mu diye. bunu bile emir sayıyor.ablasının torununa da baktı 17 yıl önce.dün o nasıl yiyordu diye sordum." o yiyordu. hiç beni üzmüyordu. bir de annesi bana bırakırdı öyle durmadan emir vermezdi, bişeye karışmazdı.ben bildiğim gibi yapardım" dedi
çocuk kakasını yapınca altını mendille silmek yerine yıka dediğim zaman bile suç oluyor.pişik kremini sürmüyor. çocuğun altı kızarıyor.
günaydın cnm. ben iyiyim,defne sabah uyandığında iyiydi, tabi babaanneye bırakınca biraz ağladı.sen nasılsın?zeynep ilay nasıl?
inşallah pasta börek bari yer cnm. hiç olmazsa karnı doyar.ben büyümix alma ev yoğurdu yedir dedim. ona da kızdı. neymiş ev yoğurdunu yedirememiş de bu yoğurdu yermiş.
cnm elife sağlıklı, huzurlu, sizlerle birlikte uzun bir ömür diliyorum.nice güzel yıllara
Cnm emmedigi iccin sut ihtiyacini karsilamasi icin bebelac 4kullaniom gce uyandiginda yada uyuturken iciriom inek sutu yasak oldugu icin devam ediom bebelaca
Cnm emmedigi iccin sut ihtiyacini karsilamasi icin bebelac 4kullaniom gce uyandiginda yada uyuturken iciriom inek sutu yasak oldugu icin devam ediom bebelaca
hmmm anladım cnm sağolasın. benim kuzu anne sütü alıo orası tamamda yedirdiklerimin yettiğini hiç sanmıorum düşün köfteye bayılrdı 1 tane yi 1 küçük kase yoğırtla yerdi, şimdi yarım köfteyi zor yio. köfte dediğim de öyle büyük bişey değil baş parmağınla işaret parmağının uçlarını birleştirdiğinde oluşan yuvarlak kadar ancak. ay ne anlattım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?