2012 kasım bebekleri büyüyor..

tecrübeli anne yardım et bana... benim kuzunun iştahı hepten kesildi doğru düzgün hiç bişey yemio. ciddi ciddi iştah açıcı şeyler kullanmayı düşünüyorum çünkü ii beslendiğini düşünmüyorum. sadece emio desem yeri artık. onun haricinde bir kaç lokma bişey alıo biitti hepsi bu. zorlayıp ağlatarak yedirmek istemiyorum hepten uzaklaşmasından korkuyorum ama böyle olunca da aç gezio. ne yapcamı şaşırdım resmen. bebelac devam stümü veriyorsun cnm sen arasa tek olarak mı içio yoksa içine bişey katıo musun.bi de ondan deniyeyim

Canim acaba zeynep.ilay memeye dusmus.olup ek gidalari redmi ediyor ki bir arkadasin ogluda o sekildeydi
Ek gida yemek istemeyip.annesini emme pesindeydi iki yasina kadar surdu hatta
Belkide gecici bir donemdir aras dun hem huzursuz hemde istahsisdi
Deval sutu nu sade veriyorum cnm hafif tatlida zaten aras severek iciyor
Bu arada biberon icmiyorsa damakli uc dene aras indan iciyor

bilmiyorum ki cnm yaa aslında memeye de çok düşkün değil. iştahı yok nedense nam nam nam dio aldığı 3 lokma yok. inş. dönemsel bişeydir. biberonu damaklı uç alayım bakim bi de. emziği öyleydi onu da bıraktı gibi bişey zaten. hiç aramıo yalancı emzik. arada elinde oynuo o kadar. şaşırdım ne ypcamı ne yapsam yemio. çok mutsuzum bu durmdan

ay yemeyen bebiş çok zor gerçekten bizimde bu ara sabbah kavaltı sorunumz var ve ne yapıcağımı bilmiyorumm:
songülüm günaydınnnnaber aras paşam nasıl..
vawsum sanada günaydın alptura ne yapıyor bakalım..

Gunaydin masalece
Biz bir yas sonrasi bebeloc devam sutune basladik.kutu olandan ona baslayabilirsiniz artik
Vitademir katkisi olmasi da demirden yoksun olan sutun zenginlesmesini sagliyir

aynen cnm doktorumzda oyle soyledı kutu devam sutlerı yda şişedekı gunluk sutlere gecın bebelac 4u bırakabılırsınız dedı ılk dene ıshal yapabılır dedı ınek sutu kaynatma olanı ıstemıo 2yasına kadar mumkunse hıc ıcmesın dedı hatta kaynatma sutler guvenılır olmadıktan sonra hıc uygun degıl sadece yogurt yapın dedı buarada bım de devam sutu vardı ben hamılyken onu almıstım cok tatlı ve cok kılo almıstım :)masala bebelac devam sutu alayım ozmamn ıns oda kılo alır doktor ıyı dıo ama sızınkıler 11kg da olunca takılıom ıstemesemde aslında yıo uyuo yuruo saglıklı bıbebek ama ınsan dusunmeden edemıo

Aynen cnm bende gece 3 e kadar okan bayulgende bunu dinledim sokak sutu kaynayarrak yuzde 9o a kaadar deger kaybediyirmus
Arasta denedik inan bes alti kez sivi kaka yapmaya basladi dr kesti buna gectik
Gercekten kg de farketti gekiyor ayin
Saglikoavakta baktiricam bakalim
Kg konusuja.gelince takma canim.ablamin kizida ole okadar cok yiyorki ama yakiyor sabirik yapi meselesi
Simdi sen takilsanda ikeride masal.icin mucize birsey yicek yicek kg almicak daha ne olsun
Zayif bebek degil nasallla tam.orta ayar

Canim insala gecici bir dobemdir arasta dun istahsizdi dis diyorumartik
Beyseki muahllebi reddetmiyo

Tatlim bizimde yememesi gerekenler var malum.onfan kasik mama sonrada biz kahvalti gerken tek tek
Aras iyi cnm yirume pesunde

doktorumuz yemedıgı zman da yedıgı zamn gbı sakın ol ılgısını oyuncakla tabak kasıkla cek o onla ugrasırken yedır dedı bızımkınde yeme sorunu yok ama sızın dıstendır buyuk ıhtımal gecıcı yanı oyuzden stres olma sınırlenme zorlama kafaya takma onlar hıssedıo dahada kotuye gder bırak yemesın yengemın kızı da yemeıodu elıne yengem sprey sısesının ıcıne su koyup verıodu arada elıne fıskırtıodu suyu:)oda cok guluo merek edıodu sonra o sıeyle oynarken arada sularken yedrıodu :)dene derım cnm su ya cocuklar bayılır

gunaydın canım
alp tuğra yı uyuttum sımdı
mızmız bıraz asıdan heralde
nıl neler yapıyo

ewet cnm saglıksız oldugunundan emınım artık ıcırmıcem hıc kutu sutu ısıtıonmu pekı aynen aslında tam normal bebek zayıf degıl bana oyle gelıo zaten ben46kıloyum yanı bende cok yerım ama cok zayıfım aılemde boyle sanırım gnetık ılerde ısıne yarayacagı keısn:)

artık aykkabısını getırıo addaaaaa dıo alısmıstı hergun parka ama bıkacgundur cok soguk gtmıoz farkkettı sanırım kı bızımkı ayaklandı:)

Eklentiler

• $2013-11-19 12.32.22.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $2013-11-19 12.30.01.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $2013-11-19 12.30.33.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $2013-11-19 12.30.52.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 66

Sadece ilitiyorum o sekilde veriyorum
Masal demek sana cekmis annesi bende oletyimdir yerim ama almam
Bir gebeliiklwrimde hemenck alirim

Sadece ilitiyorum o sekilde veriyorum
Masal demek sana cekmis annesi bende oletyimdir yerim ama almam
Bir gebeliiklwrimde hemenck alirim

bıtek bukonuda bana cekmıs herseyı babası:)bende gebelıkte16kılo aldım 2940masaldı gerııs bende:)ama gttı sımdı 46kıloyum yıne eskı ben oldum cnm ya bebek cetvelı yapıoduk ya artık 1ysındalarya degıstırcemde sıteye nerden eklıoduk o lınkı bulamadım bılıomusun

diş çıkarıyor olabilir mi?emmeye devam ediyor mu?

2. gelini nasıl olacak ben de onu merak ediyorum.benim kadar sakin birini bulabilecek mi?bir de benim nasıl sinir krizi geçirdiğimi düşünün artık

Ay senin kv hepimizin kv si oldu dertli etti bizi birde acaip rahat bir kadin cekinmeden de soyluyor
Annen nasil yediiryor sen nasil yedirriyorsunw yurumez bu is boyle yokk yani
Tabiki arivaksin sorucaksin bebegin yedimi ictimi uyudumu
cnm ben arayıp sorunca ona güvenmediğimi düşünüyor. ama benim tek derdim çocuğum.çocuğumu merak etmek benim hakkım. dün dedim ki. bak senin çocukların kaç yaşına geldi ama sen nasıl onları merak ediyorsan ben de çocuğumu merak ediyorum. ben sorunca alınma. sen nasıl anneysen ben de anneyim. yani kırılmasın diye yemin ederim ne kadar sinirlensem de sakince söylüyorum. sonuçta benden yaşça büyük, saygım var.

kızlar buarada biraz önce aradım güne erken gitmek için defneyi uyutmamış bile.çocuğun uyku saati de umrunda değil. bişey demedim artık.inşallah otobüste uyur dedim sadece.uyur uyur dedi geçiştirdi

Dogumginu bugun mu yapickdn cnm
dogum günümüzü pazar günü yapcaz inşallah canım. çekirdek ailemizle yapcaktık ama ben dayanamayıp işi büyüttüm birascık

ii ki doğdunn berraaaaa mutlu yıllarrr berraaaa ii ki doğdun ii ki doğdun mutlu yıllar saaaaaaanaaa

Yazdiklarin cok guzelmis canim dogum gununuz kutlu olsun Allah daha nice dogum gunleri nasip etsin insallah bizimde yarin dogum gunumuz bende heycanliyim bakalim.
çok teşekkür ederiz kızlarr

teyzoşlar biz albüm yaptık bakar mısınızEki Görüntüle 865746
ama sen çookk tatlısınnn..

maşallah alp tuğraya sen alpe minyon diyorsan canım bizim kilomuzu duysan bize ne dersin acabal:)

canım berramın doğumgunu kutlu olsun ıyıkı doğmus
çok teşekkür ederiz teyzesii

doğum gününüz kutlu olsun canım. nice mutlu yıllara..

maşallah aras paşayaaa

canım benimm elifin doğum günü kutlu olsun. hep beraber nice mutlu huzurlu yıllar geçirin inşallah. bu bebişler iyice duygusallaştırdı bizi di mi

birisi iştahsızlık mı dedi yasminim bugünlerde biz de aynı dertten muzdaribiz. çok ama çok üzgünüm aç aç dolaşıyo kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…