- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.621
Gunaydin yasemincin
ARASTA ANNE SUTUNE DEVAM EDIYOR AMA DT BIR YAS SONRASI DEVAM SUTUNEDE BASLAMAMIZI ONERDI AMA BU KUTU SUT OLANINDAN DEMIR VE VITAMIN FAKVIYELI ANNE SUTU ILE INEK SUTUNIN BILESIMI FARKLI
ANNESUTU FARKLI NIMETLER SUNARKEN INEK SUTI FARKLI
EGER ICMUYORSA MUHALLEBISINE DE KOYABILIRSIN
SAYGILAR SEVGILER
canım doğumgununuz kutlu olsun nıce mutlu yıllara
neguzel yazmıssın
ıyıkı doğurmusuz bu mınıklerı
canım ya ne guzel dıle getırmıssın
ıyıkı dogmus melegın
nıce guzel yıllara
tecrübeli anne yardım et bana... benim kuzunun iştahı hepten kesildi doğru düzgün hiç bişey yemio. ciddi ciddi iştah açıcı şeyler kullanmayı düşünüyorum çünkü ii beslendiğini düşünmüyorum. sadece emio desem yeri artık. onun haricinde bir kaç lokma bişey alıo biitti hepsi bu. zorlayıp ağlatarak yedirmek istemiyorum hepten uzaklaşmasından korkuyorum ama böyle olunca da aç gezio. ne yapcamı şaşırdım resmen. bebelac devam stümü veriyorsun cnm sen arasa tek olarak mı içio yoksa içine bişey katıo musun.bi de ondan deniyeyim
Canim acaba zeynep.ilay memeye dusmus.olup ek gidalari redmi ediyor ki bir arkadasin ogluda o sekildeydi
Ek gida yemek istemeyip.annesini emme pesindeydi iki yasina kadar surdu hatta
Belkide gecici bir donemdir aras dun hem huzursuz hemde istahsisdi
Deval sutu nu sade veriyorum cnm hafif tatlida zaten aras severek iciyor
Bu arada biberon icmiyorsa damakli uc dene aras indan iciyor
Gunaydin masalece
Biz bir yas sonrasi bebeloc devam sutune basladik.kutu olandan ona baslayabilirsiniz artik
Vitademir katkisi olmasi da demirden yoksun olan sutun zenginlesmesini sagliyir
aynen cnm doktorumzda oyle soyledı kutu devam sutlerı yda şişedekı gunluk sutlere gecın bebelac 4u bırakabılırsınız dedı ılk dene ıshal yapabılır dedı ınek sutu kaynatma olanı ıstemıo 2yasına kadar mumkunse hıc ıcmesın dedı hatta kaynatma sutler guvenılır olmadıktan sonra hıc uygun degıl sadece yogurt yapın dedı buarada bım de devam sutu vardı ben hamılyken onu almıstım cok tatlı ve cok kılo almıstım :)masala bebelac devam sutu alayım ozmamn ıns oda kılo alır doktor ıyı dıo ama sızınkıler 11kg da olunca takılıom ıstemesemdeaslında yıo uyuo yuruo saglıklı bıbebek ama ınsan dusunmeden edemıo
Canim insala gecici bir dobemdir arasta dun istahsizdi dis diyorumartikbilmiyorum ki cnm yaa aslında memeye de çok düşkün değil. iştahı yok nedense nam nam nam dio aldığı 3 lokma yok. inş. dönemsel bişeydir. biberonu damaklı uç alayım bakim bi de. emziği öyleydi onu da bıraktı gibi bişey zaten. hiç aramıo yalancı emzik. arada elinde oynuo o kadar. şaşırdım ne ypcamı ne yapsam yemio. çok mutsuzum bu durmdan
ay yemeyen bebiş çok zor gerçekten bizimde bu ara sabbah kavaltı sorunumz var ve ne yapıcağımı bilmiyorumm:
songülüm günaydınnnnaber aras paşam nasıl..
vawsum sanada günaydın alptura ne yapıyor bakalım..
bilmiyorum ki cnm yaa aslında memeye de çok düşkün değil. iştahı yok nedense nam nam nam dio aldığı 3 lokma yok. inş. dönemsel bişeydir. biberonu damaklı uç alayım bakim bi de. emziği öyleydi onu da bıraktı gibi bişey zaten. hiç aramıo yalancı emzik. arada elinde oynuo o kadar. şaşırdım ne ypcamı ne yapsam yemio. çok mutsuzum bu durmdan
ay yemeyen bebiş çok zor gerçekten bizimde bu ara sabbah kavaltı sorunumz var ve ne yapıcağımı bilmiyorumm:
songülüm günaydınnnnaber aras paşam nasıl..
vawsum sanada günaydın alptura ne yapıyor bakalım..
Aynen cnm bende gece 3 e kadar okan bayulgende bunu dinledim sokak sutu kaynayarrak yuzde 9o a kaadar deger kaybediyirmus
Arasta denedik inan bes alti kez sivi kaka yapmaya basladi dr kesti buna gectik
Gercekten kg de farketti gekiyor ayin
Saglikoavakta baktiricam bakalim
Kg konusuja.gelince takma canim.ablamin kizida ole okadar cok yiyorki ama yakiyor sabirik yapi meselesi
Simdi sen takilsanda ikeride masal.icin mucize birsey yicek yicek kg almicak daha ne olsun
Zayif bebek degil nasallla tam.orta ayar
ewet cnm saglıksız oldugunundan emınım artık ıcırmıcem hıc kutu sutu ısıtıonmu pekı aynen aslında tam normal bebek zayıf degıl bana oyle gelıo zaten ben46kıloyum yanı bende cok yerım ama cok zayıfım aılemde boyle sanırım gnetık ılerde ısıne yarayacagı keısn:)
Sadece ilitiyorum o sekilde veriyorum
Masal demek sana cekmis annesi bende oletyimdir yerim ama almam
Bir gebeliiklwrimde hemenck alirim
diş çıkarıyor olabilir mi?emmeye devam ediyor mu?cnm ne diyim senin kvne rabbim akıl fikir en önemlisi de vicdan versin inş.
biz aslında iyiyiz cnm ama yine uykusuz geceler geçiriyoruz ve bu ara çok işathsızız nerdeyse hiç bişey yemiyor bunu asıl atlatcaz bilmiyorum
biz zaten demir ilacı kullanmıyoruz 8 aylıkken yapılmıştı kansayımı bide şimdi yapılıcak bakalım..
anladım cnm dediğim gibi patlıcanı biliyodum ama diğerlerinide öğrenmem iyi ldu..
funda aayyy senin k. validen varya insana sinir kırızi geçirtirir ayy ne sinir ya sen yazıyosun ben sinir oluyorum ayy anlatamam sana yaa:
onun iyiki benim gibi bi gelini yok ben kaç kere arıyorum o biliyomu..
cnm ben arayıp sorunca ona güvenmediğimi düşünüyor. ama benim tek derdim çocuğum.çocuğumu merak etmek benim hakkım. dün dedim ki. bak senin çocukların kaç yaşına geldi ama sen nasıl onları merak ediyorsan ben de çocuğumu merak ediyorum. ben sorunca alınma. sen nasıl anneysen ben de anneyim. yani kırılmasın diye yemin ederim ne kadar sinirlensem de sakince söylüyorum. sonuçta benden yaşça büyük, saygım var.Ay senin kv hepimizin kv si oldu dertli etti bizi birde acaip rahat bir kadin cekinmeden de soyluyor
Annen nasil yediiryor sen nasil yedirriyorsunw yurumez bu is boyle yokk yani
Tabiki arivaksin sorucaksin bebegin yedimi ictimi uyudumu
dogum günümüzü pazar günü yapcaz inşallah canım. çekirdek ailemizle yapcaktık ama ben dayanamayıp işi büyüttüm birascıkDogumginu bugun mu yapickdn cnm
ii ki doğdunn berraaaaa mutlu yıllarrr berraaaa ii ki doğdun ii ki doğdun mutlu yıllar saaaaaaanaaa
çok teşekkür ederiz kızlarrYazdiklarin cok guzelmis canim dogum gununuz kutlu olsun Allah daha nice dogum gunleri nasip etsin insallah bizimde yarin dogum gunumuz bende heycanliyim bakalim.
ama sen çookk tatlısınnn..teyzoşlar biz albüm yaptık bakar mısınızEki Görüntüle 865746
maşallah alp tuğrayabızde dun olduk ası kılo 9800 boy 76 mınyon benım oğlum
bıngıldak kapanmıs bızım
dun aksam huzursuzdu atesı yoktu ama ytmadan surup verdım ben bıraz once uyuttum atesı 37.5 surup vermedım uyudu cunku uyanınca bakıcam tekrar
ınsallah zeynep ılayda ates ve huzursuzluk olmaz canım
çok teşekkür ederiz teyzesiicanım berramın doğumgunu kutlu olsun ıyıkı doğmus
doğum gününüz kutlu olsun canım. nice mutlu yıllara..Benim tatli mucizem oglum herseyim sen hayatimiza gireli tam bir yil oldu sen oyle biseysinki ufacik geldin koskoca ömrüm oldun benim sana söylenicek kelimeler okadar cokki bi okadarda az sen bi insanin sahip olabilecegi en degerli en kiymetli seysin Allahim seni bana nasip etti ben daha ne isterim senin herseyin okadar güzelki suan kelimeler yetersiz anlatmaya o mis kokunu nasil tarif ederim ya o gözlerini bakislarini gülüslerini oyunlarini, daha cok var bir yasina derken bak bitti bile sen kücücük bi adam oldun bi daha geri gelmiycek belki ogünler ama hatiramizda hep kalicak senin o melek gibi uyumalarini nasil unuturum canim oglum benim seni okadar cok seviyorumki annen seni cok seviyo herzamanda sevicek asla unutma bunu iyiki dogdun güzel oglum mutlu yillar.
maşallah aras paşayaaaBizumde yuvamizda artik kucucuk 21 numara ayak izleri var:)
Kucucuk bir adam yuruyor kollari acii yuzundeki kocaman gulumseme mutluluk ifadesiyle
Yurudukce guveni geliyor guvendikce mutkukugu artiyor
Canimiz kizimiz yarende nasik heyecanliysak arasimizdada ayni duygulari yasiyoruz
Aras yururken esimle sanki nefes akmiyiruz
Ne kadar ozlemusiz evimizde kucucuk bir insanim yurumesini
Buraya tarihi atiyorum 18 kasim 2013 aras pasa 13 aylikkwn yurudu:)
canım benimm elifin doğum günü kutlu olsun. hep beraber nice mutlu huzurlu yıllar geçirin inşallah. bu bebişler iyice duygusallaştırdı bizi di miKizzzllaaaaaaaarrrr bugun oyle mutluyum oyle duygusalimki bi agliyor bi guluyorum
bebegimin canimin elifimin dogum gunu bugun onu o kadar cok seviyorum ki
Rabbime binlerce sukur olsun onu gonderdi bize beni anne askimi baba bizi tam.bi aile yapti
Rabbim hayirli omurler nasip etsin yavruma. Butun yavrularimiza
birisi iştahsızlık mı deditecrübeli anne yardım et bana... benim kuzunun iştahı hepten kesildi doğru düzgün hiç bişey yemio. ciddi ciddi iştah açıcı şeyler kullanmayı düşünüyorum çünkü ii beslendiğini düşünmüyorum. sadece emio desem yeri artık. onun haricinde bir kaç lokma bişey alıo biitti hepsi bu. zorlayıp ağlatarak yedirmek istemiyorum hepten uzaklaşmasından korkuyorum ama böyle olunca da aç gezio. ne yapcamı şaşırdım resmen. bebelac devam stümü veriyorsun cnm sen arasa tek olarak mı içio yoksa içine bişey katıo musun.bi de ondan deniyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?