- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.641
aynen cnm doktorumzda oyle soyledı kutu devam sutlerı yda şişedekı gunluk sutlere gecın bebelac 4u bırakabılırsınız dedı ılk dene ıshal yapabılır dedı ınek sutu kaynatma olanı ıstemıo 2yasına kadar mumkunse hıc ıcmesın dedı hatta kaynatma sutler guvenılır olmadıktan sonra hıc uygun degıl sadece yogurt yapın dedı buarada bım de devam sutu vardı ben hamılyken onu almıstım cok tatlı ve cok kılo almıstım :)masala bebelac devam sutu alayım ozmamn ıns oda kılo alır doktor ıyı dıo ama sızınkıler 11kg da olunca takılıom ıstemesemdeaslında yıo uyuo yuruo saglıklı bıbebek ama ınsan dusunmeden edemıo
Canim insala gecici bir dobemdir arasta dun istahsizdi dis diyorumartik
Beyseki muahllebi reddetmiyo
Tatlim bizimde yememesi gerekenler var malum.onfan kasik mama sonrada biz kahvalti gerken tek tek
Aras iyi cnm yirume pesunde
gunaydın canım
alp tuğra yı uyuttum sımdı
mızmız bıraz asıdan heralde
nıl neler yapıyo
ewet cnm saglıksız oldugunundan emınım artık ıcırmıcem hıc kutu sutu ısıtıonmu pekı aynen aslında tam normal bebek zayıf degıl bana oyle gelıo zaten ben46kıloyum yanı bende cok yerım ama cok zayıfım aılemde boyle sanırım gnetık ılerde ısıne yarayacagı keısn:)
artık aykkabısını getırıo addaaaaa dıo alısmıstı hergun parka ama bıkacgundur cok soguk gtmıoz farkkettı sanırım kı bızımkı ayaklandı:)
diş çıkarıyor olabilir mi?emmeye devam ediyor mu?
2. gelini nasıl olacak ben de onu merak ediyorum.benim kadar sakin birini bulabilecek mi?bir de benim nasıl sinir krizi geçirdiğimi düşünün artık
cnm ben arayıp sorunca ona güvenmediğimi düşünüyor. ama benim tek derdim çocuğum.çocuğumu merak etmek benim hakkım. dün dedim ki. bak senin çocukların kaç yaşına geldi ama sen nasıl onları merak ediyorsan ben de çocuğumu merak ediyorum. ben sorunca alınma. sen nasıl anneysen ben de anneyim. yani kırılmasın diye yemin ederim ne kadar sinirlensem de sakince söylüyorum. sonuçta benden yaşça büyük, saygım var.
kızlar buarada biraz önce aradım güne erken gitmek için defneyi uyutmamış bile.çocuğun uyku saati de umrunda değil. bişey demedim artık.inşallah otobüste uyur dedim sadece.uyur uyur dedi geçiştirdi
kızlar size bişey sorcam. berra artık biberon almaya başladı. sütü içebiliyo biberonla ama muhallebi yaptığımda içemedi. çok koyuda yapmadım aslında ama deliği küçük sanırım. siz veriyor musunuz böyle koyu kıvamlı şeyleri biberonla
kızlar size bişey sorcam. berra artık biberon almaya başladı. sütü içebiliyo biberonla ama muhallebi yaptığımda içemedi. çok koyuda yapmadım aslında ama deliği küçük sanırım. siz veriyor musunuz böyle koyu kıvamlı şeyleri biberonla
diş çıkarıyor olabilir mi?emmeye devam ediyor mu?
2. gelini nasıl olacak ben de onu merak ediyorum.benim kadar sakin birini bulabilecek mi?bir de benim nasıl sinir krizi geçirdiğimi düşünün artık
cnm ben arayıp sorunca ona güvenmediğimi düşünüyor. ama benim tek derdim çocuğum.çocuğumu merak etmek benim hakkım. dün dedim ki. bak senin çocukların kaç yaşına geldi ama sen nasıl onları merak ediyorsan ben de çocuğumu merak ediyorum. ben sorunca alınma. sen nasıl anneysen ben de anneyim. yani kırılmasın diye yemin ederim ne kadar sinirlensem de sakince söylüyorum. sonuçta benden yaşça büyük, saygım var.
kızlar buarada biraz önce aradım güne erken gitmek için defneyi uyutmamış bile.çocuğun uyku saati de umrunda değil. bişey demedim artık.inşallah otobüste uyur dedim sadece.uyur uyur dedi geçiştirdi
hımm anladım canım. bizim ki 6 artı mıydı hatırlayamıyorum. çıktığımda bi bakayım 12 artılar daha geniştir belkicnm ben nil huzursuz olunca veriyorum kaşık mamasını biberonla ama tabi tam muhallebi kadar koyu yapmıyorum daha sulu bırakıyorum
ama biberon maması kadarda sulu olmuyo..
ama biberon memesinin deliğinin biraz büyük olması gerekiyo
abentlerin 12 ay artı yada 6 ay artı memesini kullanıyoruz galiba hatırladığım kadarıyla..
yok bir değildi canım bi iki ay önce almıştım damaklı ama numarasını hatırlayamadım.Ben veriyorum tatlim
Onun icin iki numara damakli biberon ucu kullaniyoruz bir numaradan cocuga fenalio gelir cek cek bitmez
Iki numara ile hoppp mideye
yok bir değildi canım bi iki ay önce almıştım damaklı ama numarasını hatırlayamadım.
nasılsın bakalım aras paşa nasıl görüşemedik uzun zamandır
kızlar size berranın bugün yediklerini söyleyim yeterli mi bi bakın. sabah yarım yumurta ve 20 ml sütle kahvaltımızı yaptık. 11. 30 gibi 3 4 kaşık sebze çorbası ve biraz önce yarım muz yedi. nasıl beslencek bu çocuk bilmiyorum. yemek istemediğine ağzından çıkarıp eliyle oynamaya başladı bi deıyyyy beni iyice sinirlendiriyo hiç bişey yediresim gelmiyo sonra
maşallah arasa canım. berra da yürüyor ama çok sık düşüyor düşünce de çok bozuluyor ha. hala sağlayamadı dengesini.Belki numara kucuktue cnm
Aras iki gundur ara ara gelen bir huzursuzluga sahip yurumebcalismalarina devammmm
Senin fistik nasil
gerçekten mi canımm eğer öyleyse inanılmaz rahatlıycam. ama 8 de uyandı sabahBubsaate kadar yeterli bence canim.benim
gerçekten mi canımm eğer öyleyse inanılmaz rahatlıycam. ama 8 de uyandı sabah
tamam 3 öğünde haklısın canım ama ben 4 kaşık çorbayı öğünden saymadım doymadı diye muz verdim. ay şimdi sen yeterli dedin ya bi rahatladım sormaCanim normaldw bir yas cocugu 4 saatte beslenmeli
Ki recesede dr demis 3 ogun diye
E cocuk bu saate kdar kahvalti etmis yarim muz yemis sebze citbada yemis 4 kasik.daha ne yesin yahu
tamam 3 öğünde haklısın canım ama ben 4 kaşık çorbayı öğünden saymadım doymadı diye muz verdim. ay şimdi sen yeterli dedin ya bi rahatladım sorma
evet canım bu öğünü böyle geçiştirdik artık. ben sanırım daha fazla yemesi gerektiğni düşünüyorum o yüzden mutsuz oluyorumAma kahvaktu da yumurta var zaten o oldukca beskeyicu vw tok tutucu bence bu saat araligi icin iyi amq muz yedi ye simdi hemen acikmazda
amin cnm zeynep ilay artık muhallebi de yemio ne verceğimi şaşırdım inan ki.Canim insala gecici bir dobemdir arasta dun istahsizdi dis diyorumartik
Beyseki muahllebi reddetmiyo
Tatlim bizimde yememesi gerekenler var malum.onfan kasik mama sonrada biz kahvalti gerken tek tek
Aras iyi cnm yirume pesunde
yok cnm zaten sakinliğimi koruyorum çok zorlamıyorum ama böyle devam ederse sakinliğimi korur muyum bilemiyorumdoktorumuz yemedıgı zman da yedıgı zamn gbı sakın ol ılgısını oyuncakla tabak kasıkla cek o onla ugrasırken yedır dedı bızımkınde yeme sorunu yok ama sızın dıstendır buyuk ıhtımal gecıcı yanı oyuzden stres olma sınırlenme zorlama kafaya takma onlar hıssedıo dahada kotuye gder bırak yemesın yengemın kızı da yemeıodu elıne yengem sprey sısesının ıcıne su koyup verıodu arada elıne fıskırtıodu suyu:)oda cok guluo merek edıodu sonra o sıeyle oynarken arada sularken yedrıodu :)dene derım cnm su ya cocuklar bayılır
maşallah masalaaa:)artık aykkabısını getırıo addaaaaa dıo alısmıstı hergun parka ama bıkacgundur cok soguk gtmıoz farkkettı sanırım kı bızımkı ayaklandı:)
ay bende yiyip yiyip almayanlardanım he eşim gıcık olur o bi öğün fazla kaçırsa hop hemen göbek olur:)Sadece ilitiyorum o sekilde veriyorum
Masal demek sana cekmis annesi bende oletyimdir yerim ama almam
Bir gebeliiklwrimde hemenck alirim
devam edio cnm emmeye. 4. dişimiz yeni çıktı. gerisinde bi gelişme yok ama bilemeiyorum tabi. inş. diştir ve geçicidir umarım... kv ne de allah akıl fikir versindiş çıkarıyor olabilir mi?emmeye devam ediyor mu?
o zaman beni en ii sen anlarsın teyzesi ne yapcaz biz bunlarla yaaaadogum günümüzü pazar günü yapcaz inşallah canım. çekirdek ailemizle yapcaktık ama ben dayanamayıp işi büyüttüm birascık
çok teşekkür ederiz kızlarr
ama sen çookk tatlısınnn..
maşallah alp tuğrayasen alpe minyon diyorsan canım bizim kilomuzu duysan bize ne dersin acabal:)
çok teşekkür ederiz teyzesii
doğum gününüz kutlu olsun canım. nice mutlu yıllara..
maşallah aras paşayaaa
canım benimm elifin doğum günü kutlu olsun. hep beraber nice mutlu huzurlu yıllar geçirin inşallah. bu bebişler iyice duygusallaştırdı bizi di mi
birisi iştahsızlık mı dediyasminim bugünlerde biz de aynı dertten muzdaribiz. çok ama çok üzgünüm aç aç dolaşıyo kuzum
kız bunlar nerden bilio neyin kime ait olduğunu zeynep ilayda gördüğü telefon kiminse ona verio yaa çok akıllı bu kuzular maşallah:)cnm takılma herşeyi yiyo masal önemli olan zayıf ama sağlıklı olması
hem songülümünde dediği gibi ileride masal bundan çok keyif alacak yiyorum ama kilo almıyorum diye bizimkide rejim yapar artıkkk::):)
ohh maşallah arasıma ay bilmiyortum cnm nasıl alışıcak tek yumurta yemeye nil of çok üsülüyorum bende bu duruma..
karıştırırsak yiyo ama karıştırmazsak yemiyo.
nil yaramazlk peşinde cnm 1 dakka oturmuyo koltuğa tırmanıyo bide üzerinde zıplıyo hiç ben düşermiyim diye korkmuyo ama ben çok korkuyorummm:
ee daha ne olsun ayşegülüm ya madem neden üzülüyon ayy kız sen üzülmeye yer arıyon vallaha
oyyy yerim ben onu
bizimkide benim terliklerimi gettiriyo eve gidince babasıda kumandayı...
ayyy siz böyle diyince cnm yiyen bebek çekio:) maşallah tüm yiyen bebişlereBen veriyorum tatlim
Onun icin iki numara damakli biberon ucu kullaniyoruz bir numaradan cocuga fenalio gelir cek cek bitmez
Iki numara ile hoppp mideye
bende anlamıyorum ne kadarla doyar ne kadarla doymaz....tamam 3 öğünde haklısın canım ama ben 4 kaşık çorbayı öğünden saymadım doymadı diye muz verdim. ay şimdi sen yeterli dedin ya bi rahatladım sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?