2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm takılma herşeyi yiyo masal önemli olan zayıf ama sağlıklı olması
hem songülümünde dediği gibi ileride masal bundan çok keyif alacak yiyorum ama kilo almıyorum diye bizimkide rejim yapar artıkkk::):)

Canim insala gecici bir dobemdir arasta dun istahsizdi dis diyorumartik
Beyseki muahllebi reddetmiyo

Tatlim bizimde yememesi gerekenler var malum.onfan kasik mama sonrada biz kahvalti gerken tek tek
Aras iyi cnm yirume pesunde

ohh maşallah arasıma ay bilmiyortum cnm nasıl alışıcak tek yumurta yemeye nil of çok üsülüyorum bende bu duruma..
karıştırırsak yiyo ama karıştırmazsak yemiyo.

gunaydın canım
alp tuğra yı uyuttum sımdı
mızmız bıraz asıdan heralde
nıl neler yapıyo

nil yaramazlk peşinde cnm 1 dakka oturmuyo koltuğa tırmanıyo bide üzerinde zıplıyo hiç ben düşermiyim diye korkmuyo ama ben çok korkuyorummm:

ee daha ne olsun ayşegülüm ya madem neden üzülüyon ayy kız sen üzülmeye yer arıyon vallaha

artık aykkabısını getırıo addaaaaa dıo alısmıstı hergun parka ama bıkacgundur cok soguk gtmıoz farkkettı sanırım kı bızımkı ayaklandı:)

oyyy yerim ben onu
bizimkide benim terliklerimi gettiriyo eve gidince babasıda kumandayı...

bak sen ona hemde nasıl bi gelin düşecek ozaman anlıyacak o senin kıymetini..

kızlar size bişey sorcam. berra artık biberon almaya başladı. sütü içebiliyo biberonla ama muhallebi yaptığımda içemedi. çok koyuda yapmadım aslında ama deliği küçük sanırım. siz veriyor musunuz böyle koyu kıvamlı şeyleri biberonla

cnm ben nil huzursuz olunca veriyorum kaşık mamasını biberonla ama tabi tam muhallebi kadar koyu yapmıyorum daha sulu bırakıyorum
ama biberon maması kadarda sulu olmuyo..
ama biberon memesinin deliğinin biraz büyük olması gerekiyo
abentlerin 12 ay artı yada 6 ay artı memesini kullanıyoruz galiba hatırladığım kadarıyla..

Ben veriyorum tatlim
Onun icin iki numara damakli biberon ucu kullaniyoruz bir numaradan cocuga fenalio gelir cek cek bitmez
Iki numara ile hoppp mideye

Recep valla antideorasan yutmus gibisin masalla
Ya ben bu sekilde olamazdim.heralde saygi tamam tatlim.okeyde
Bu kadi feci birsey yani hemdr alingan
Cocujlar soz konusu olunca birsey tanimam
Bakalim senin sabirda nereye kadar

hımm anladım canım. bizim ki 6 artı mıydı hatırlayamıyorum. çıktığımda bi bakayım 12 artılar daha geniştir belki

Ben veriyorum tatlim
Onun icin iki numara damakli biberon ucu kullaniyoruz bir numaradan cocuga fenalio gelir cek cek bitmez
yok bir değildi canım bi iki ay önce almıştım damaklı ama numarasını hatırlayamadım.
nasılsın bakalım aras paşa nasıl görüşemedik uzun zamandır

yok bir değildi canım bi iki ay önce almıştım damaklı ama numarasını hatırlayamadım.
nasılsın bakalım aras paşa nasıl görüşemedik uzun zamandır

Belki numara kucuktue cnm
Aras iki gundur ara ara gelen bir huzursuzluga sahip yurumebcalismalarina devammmm
Senin fistik nasil

Bizim de arasin hala bir yas olarak duruyor ben zamanundq 2o12 ekim bebeklwri buyuyor un bassayfasindan bulup yapmistim
Bir ara yapicam insalla aras dun 13 aylik oldu hala bir yas yaziyor

kızlar size berranın bugün yediklerini söyleyim yeterli mi bi bakın. sabah yarım yumurta ve 20 ml sütle kahvaltımızı yaptık. 11. 30 gibi 3 4 kaşık sebze çorbası ve biraz önce yarım muz yedi. nasıl beslencek bu çocuk bilmiyorum. yemek istemediğine ağzından çıkarıp eliyle oynamaya başladı bi de ıyyyy beni iyice sinirlendiriyo hiç bişey yediresim gelmiyo sonra

Bubsaate kadar yeterli bence canim.benim

Belki numara kucuktue cnm
Aras iki gundur ara ara gelen bir huzursuzluga sahip yurumebcalismalarina devammmm
Senin fistik nasil
maşallah arasa canım. berra da yürüyor ama çok sık düşüyor düşünce de çok bozuluyor ha. hala sağlayamadı dengesini.
yeme problemimiz dışında iyiyiz çok şükür canım.
ha kilosu az diye üzülen arkadaşlara berranın kilosunu söyliim de üzülmesinler:) evde ki tartıda 8 200 çıkıyoruz. genelde sağlık ocağıyla aynı oluyo.

Canim normaldw bir yas cocugu 4 saatte beslenmeli
Ki recesede dr demis 3 ogun diye
E cocuk bu saate kdar kahvalti etmis yarim muz yemis sebze citbada yemis 4 kasik.daha ne yesin yahu
tamam 3 öğünde haklısın canım ama ben 4 kaşık çorbayı öğünden saymadım doymadı diye muz verdim. ay şimdi sen yeterli dedin ya bi rahatladım sorma

tamam 3 öğünde haklısın canım ama ben 4 kaşık çorbayı öğünden saymadım doymadı diye muz verdim. ay şimdi sen yeterli dedin ya bi rahatladım sorma

Ama kahvaktu da yumurta var zaten o oldukca beskeyicu vw tok tutucu bence bu saat araligi icin iyi amq muz yedi ye simdi hemen acikmazda

Ama kahvaktu da yumurta var zaten o oldukca beskeyicu vw tok tutucu bence bu saat araligi icin iyi amq muz yedi ye simdi hemen acikmazda
evet canım bu öğünü böyle geçiştirdik artık. ben sanırım daha fazla yemesi gerektiğni düşünüyorum o yüzden mutsuz oluyorum

Canim insala gecici bir dobemdir arasta dun istahsizdi dis diyorumartik
Beyseki muahllebi reddetmiyo

Tatlim bizimde yememesi gerekenler var malum.onfan kasik mama sonrada biz kahvalti gerken tek tek
Aras iyi cnm yirume pesunde
amin cnm zeynep ilay artık muhallebi de yemio ne verceğimi şaşırdım inan ki.

yok cnm zaten sakinliğimi koruyorum çok zorlamıyorum ama böyle devam ederse sakinliğimi korur muyum bilemiyorum

artık aykkabısını getırıo addaaaaa dıo alısmıstı hergun parka ama bıkacgundur cok soguk gtmıoz farkkettı sanırım kı bızımkı ayaklandı:)
maşallah masalaaa:)

Sadece ilitiyorum o sekilde veriyorum
Masal demek sana cekmis annesi bende oletyimdir yerim ama almam
Bir gebeliiklwrimde hemenck alirim
ay bende yiyip yiyip almayanlardanım he eşim gıcık olur o bi öğün fazla kaçırsa hop hemen göbek olur:)

devam edio cnm emmeye. 4. dişimiz yeni çıktı. gerisinde bi gelişme yok ama bilemeiyorum tabi. inş. diştir ve geçicidir umarım... kv ne de allah akıl fikir versin

o zaman beni en ii sen anlarsın teyzesi ne yapcaz biz bunlarla yaaaa
buarada teşekkür ederiz senin kuzunun fotoğraflarını da bekleriz...

kız bunlar nerden bilio neyin kime ait olduğunu zeynep ilayda gördüğü telefon kiminse ona verio yaa çok akıllı bu kuzular maşallah:)

Ben veriyorum tatlim
ayyy siz böyle diyince cnm yiyen bebek çekio:) maşallah tüm yiyen bebişlere

bende anlamıyorum ne kadarla doyar ne kadarla doymaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…