2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım senınle ayran ıctık ayrı dustukmu olduk bılemedımkı:26:
yorum yapıyorum hıc cvp vermıyosun bana kırdımmı senı bılmeden bıseymı oldu

ayyy fundam ya galiba en iyisi bu yani madem eşin ikna olmuyo kıreş yada bakıcı işine ozaman ben işten ayrılayımde.
böyle bişey yok yani nasıl bi şey bu yaa nevar yine kabak yesin
bide nasıl yediriyo acaba öylede bişey var
ama biliyomusun bence defne babaannesinden pek hoşlanmıyo ve özellikle yemiyo cnm..

sevindim cnmzeynep ilay ii teyzesi pek mutlu yürüo diye. öğlen gittiğimde namaz kılıyordum onuda arkamda kalan bi kanepenin önüne bıraktım ayakta oyalanıyordu. tam namaza durdum pat diye arkamdan birisi yapıştı nasıl korktum yürüdüğünü unutmuşum kuzum yürümüş de annesine gelmiş maşallah subhanallah

oyyy yerim ben onu
artık yanında zor namaz kılacaksın cnm nil babasının özellikle namaz kılarken ya kucağına oturuyo yada saçını çekmeye çalışıyo yada üzerinne çıkmaya çalışıyo

biz hep zeynep ilayın yanında kılmaya çalışıyoruz cnm görüp alışsın diye . her zaman eteğime tutunup kalkmaya çalışıyordu ama bu sefer arkadan yürüyerek sesizce gelip bacaklarıma sarılınca irkildim birden tabi anladığımda ki mutluluk tarifsizzz

bak sen kuzuma ılerletmıs annesı
bende unutuyorum bazen yurudğunu
sen namaz kılarken oda senın hareketlernı yapıyomu

canım gerekirse ayrıl gerçekten bu kadarııda olmaz ya yazık kuzuma aç kalıyor resmen hasta olmasın birde çok korkuyorum fundam ya
cnm o korkuyu bir de bana sor sen
yavrum güçten düşecek diye korkuyorum

neymiş uykusunu alacakmış da öyle yiyecekmiş
yese de tek uyanınca yese artık herşeye razı olmaya başladım
ya kendi 5 dakika açlığa dayanamaz ama defneye gelince çok rahat
bir de bana diyor ki "ben bakarım defneye hiç sorun değil ama şu yememesi beni çok üzüyor"

eşime hiç öyle demiyor. bende ağlamadı,çok güzel durdu diyor. bir de annemi suçluyor."çocuğu mamaya alıştırmışlar o yüzden yemek yemiyor " diye. halbuki annem defneye ciğer bile yapıp yediriyordu.
benim kv her ne kadar hacı da olsa çok kolay yalan söylüyor.mesela hacca gittiğinde servis yoktu her yere yürüdük dedi. ki kv en pahalı,en lüksüyle hacca gitti. annemin komşusu en ucuzuyla hacca gitti ama onlar servis vardı diyor. kv hiç meyve vermediler,sadece 2 öğün yemek verdiler diyor, komşu 4-5 çeşit meyve vardı 3 öğün yemek verdiler diyor.annemin komşusu hayatta yalan söylemez bir de yani.komşuyu yalan söylemekle suçluyor ama kadının yalan söylemesi için bi sebebi yokki. bir de kv mi kafilenin başındaki hoca azarlamış buraya ibadete geldiniz,burası lüks yeri değil diye.
cnm ben bankada çalışıyorum

cnm sanırım babaannesinden pek hoşlanmıyor.her sabah arkamdan ağlıyor.beni görünce hiçbir şekilde onlarda durmuyor.valla nasıl yediriyor bilmiyorum. akşam ben defnenin arkasında dolanıp duruyorum yemek yedirmek için. defneyi tuttu mama sandalyesine oturttu. sebep ben rahat edecekmişim. arkasında dolanmayacakmışım.yorulmayacakmışım. defne yesin de ben maraton koşmaya bile razıyım.

kızlar oldumuuuu? ?
çooooook güzel olmuş

cnm defne de hep babasının namazını bozuyr. şebeklik yapıyor, eşim de gülünce doğal olarak namazı bozuluyor

rabbim korusun inş. defnemi ne diyeyim cnm. en ii çözümü sen bulacaksın eminim. ama biraz çabuk çözümlenir umarım bu sıkıntı

cnm benim annemde hacca gitti geçensene hep servisle gittik diyo ki onların oteli kabeye yakındı yani düşün artık yemeklerde çok güzeldi diyooo..
ay fundam içim acıyo vallahaya okurken hep gözümün önüne geliyo sanki defem kıyamam :
sağol bu arada..
yasminimmmmmmmm:
çok sağol tatlım ellerine sağlıkkkkk

rabbim ko
rusun inş. defnemi ne diyeyim cnm. en ii çözümü sen bulacaksın eminim. ama biraz çabuk çözümlenir umarım bu sıkıntı
inşallah cnm ya
şimdi aradım yarım köfte yemiş
en azından bu kadarını yemiş. buna bin şükür

inşallah cnm ya
şimdi aradım yarım köfte yemiş
en azından bu kadarını yemiş. buna bin şükür

Ya ben cok uzuluom canim ya sen ankaradamiydin ben ankaradayimda getir ben bakayim dicem artik o derce cildircam ya afedersinde kv ni hic gormedgim halde nefret ettim artik buatda nasil katlanipsun yaaanasil sabredeiosun ayyy ben asla dayanamazdim

Ayyy annesi unuttunmu zeynep buyudu yaaa gelir tabi arkadn sana ceee eee bile yapar masallhh kuzuyaa

Canim kizim bugun bizimle sokakda yurudu yerdeki dokulmus yapraklari topladi:)eve gtirdik yikadik tablo yaptik masalin yapraklari minik adimlariyla yuruyup egilip minik elleriyle alip verdi annesine nasil mutlu oldum anlatamm kizima hatira olcak tablomuz :)annesinin bali kaldirimda yurucek kadr buyudu simsi uyudu nasil agliyorum yine duygusala bagladim ben cok sulu goz oldum ahh masal ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…