- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.841
canım senınle ayran ıctık ayrı dustukmu olduk bılemedımkı:26:
yorum yapıyorum hıc cvp vermıyosun bana kırdımmı senı bılmeden bıseymı oldu
ben iyiyim de defne pek iyi değil kızlar
şimdi aradım kv yine bişey yedirememiş
çorba vermiş onu yememiş, köfte vermiş onu yememiş, pirinç unundan muhallebi yapmış onu yememiş o da aç aç yatırmış
kabak yemeği var onu yiyor ondan yedir diyorum. kv de onu vermiyor. neymiş dün akşam yemiş şimdi yemesinmiş.
çıldıracağım ya. ben bu gidişle işten ayrılacağım defneye kendim bakabilmek için
dedım bu kız bana kustu heralde
neysekı değilmıssın rahatladım
yok canım bulıyorum ıste olduğunu kusuru olurmu bıkacgundur boyle olunca kafama takıldı sormak ıstedım
affettım tabıkı gercı affedılcek bısey yapmadn ama ıkımızde affedıldık dıyeyım
ıyıyım canım sen nasılsın
alp ıyı uyuyo sımdı
zeynep ılay napıyo
sevindim cnmzeynep ilay ii teyzesi pek mutlu yürüo diye. öğlen gittiğimde namaz kılıyordum onuda arkamda kalan bi kanepenin önüne bıraktım ayakta oyalanıyordu. tam namaza durdum pat diye arkamdan birisi yapıştı nasıl korktum yürüdüğünü unutmuşum kuzum yürümüş de annesine gelmiş maşallah subhanallah
oyyy yerim ben onu
artık yanında zor namaz kılacaksın cnm nil babasının özellikle namaz kılarken ya kucağına oturuyo yada saçını çekmeye çalışıyo yada üzerinne çıkmaya çalışıyo
sevindim cnmzeynep ilay ii teyzesi pek mutlu yürüo diye. öğlen gittiğimde namaz kılıyordum onuda arkamda kalan bi kanepenin önüne bıraktım ayakta oyalanıyordu. tam namaza durdum pat diye arkamdan birisi yapıştı nasıl korktum yürüdüğünü unutmuşum kuzum yürümüş de annesine gelmiş maşallah subhanallah
cnm o korkuyu bir de bana sor sencanım gerekirse ayrıl gerçekten bu kadarııda olmaz ya yazık kuzuma aç kalıyor resmen hasta olmasın birde çok korkuyorum fundam ya
neymiş uykusunu alacakmış da öyle yiyecekmişya bakıcı bulacaksın yada sen bakacaksın canım bu boyle olmaz cunku bıraz buyuk olsa neyse dersınde
buyume cağında yemesı gerek
olsun dun yesın kabak baska bısey yemıyosa yıne yesın nasıl ac ac yatrmaya gonlu razı oluyo anlamıyorum
eşime hiç öyle demiyor. bende ağlamadı,çok güzel durdu diyor. bir de annemi suçluyor."çocuğu mamaya alıştırmışlar o yüzden yemek yemiyor " diye. halbuki annem defneye ciğer bile yapıp yediriyordu.merak ediyorum bunları eşinin yanında da söylüo mu yani torununu aç aç yatırdığını oğluna söyleyebilio mu ... nasıl bir mantık ki bu aç yatacağına aynı yemekten iki kez de yesin üç kez de yesin hatta büyümix yiycene hep onu yesin tövbe yaaa. sen nerde çalışıosun cnm yaa
ayyy fundam ya galiba en iyisi bu yani madem eşin ikna olmuyo kıreş yada bakıcı işine ozaman ben işten ayrılayımde.
böyle bişey yok yani nasıl bi şey bu yaa nevar yine kabak yesin
bide nasıl yediriyo acaba öylede bişey var
ama biliyomusun bence defne babaannesinden pek hoşlanmıyo ve özellikle yemiyo cnm..
çooooook güzel olmuşkızlar oldumuuuu? ?
bak sen kuzuma ılerletmıs annesı
bende unutuyorum bazen yurudğunu
sen namaz kılarken oda senın hareketlernı yapıyomu
cnm defne de hep babasının namazını bozuyr. şebeklik yapıyor, eşim de gülünce doğal olarak namazı bozuluyor
cnm o korkuyu bir de bana sor sen
yavrum güçten düşecek diye korkuyorum
neymiş uykusunu alacakmış da öyle yiyecekmiş
yese de tek uyanınca yese artık herşeye razı olmaya başladım
ya kendi 5 dakika açlığa dayanamaz ama defneye gelince çok rahat
bir de bana diyor ki "ben bakarım defneye hiç sorun değil ama şu yememesi beni çok üzüyor"
eşime hiç öyle demiyor. bende ağlamadı,çok güzel durdu diyor. bir de annemi suçluyor."çocuğu mamaya alıştırmışlar o yüzden yemek yemiyor " diye. halbuki annem defneye ciğer bile yapıp yediriyordu.
benim kv her ne kadar hacı da olsa çok kolay yalan söylüyor.mesela hacca gittiğinde servis yoktu her yere yürüdük dedi. ki kv en pahalı,en lüksüyle hacca gitti. annemin komşusu en ucuzuyla hacca gitti ama onlar servis vardı diyor. kv hiç meyve vermediler,sadece 2 öğün yemek verdiler diyor, komşu 4-5 çeşit meyve vardı 3 öğün yemek verdiler diyor.annemin komşusu hayatta yalan söylemez bir de yani.komşuyu yalan söylemekle suçluyor ama kadının yalan söylemesi için bi sebebi yokki. bir de kv mi kafilenin başındaki hoca azarlamış buraya ibadete geldiniz,burası lüks yeri değil diye.
cnm ben bankada çalışıyorum
cnm sanırım babaannesinden pek hoşlanmıyor.her sabah arkamdan ağlıyor.beni görünce hiçbir şekilde onlarda durmuyor.valla nasıl yediriyor bilmiyorum. akşam ben defnenin arkasında dolanıp duruyorum yemek yedirmek için. defneyi tuttu mama sandalyesine oturttu. sebep ben rahat edecekmişim. arkasında dolanmayacakmışım.yorulmayacakmışım. defne yesin de ben maraton koşmaya bile razıyım.
çooooook güzel olmuş
cnm o korkuyu bir de bana sor sen
yavrum güçten düşecek diye korkuyorum
neymiş uykusunu alacakmış da öyle yiyecekmiş
yese de tek uyanınca yese artık herşeye razı olmaya başladım
ya kendi 5 dakika açlığa dayanamaz ama defneye gelince çok rahat
bir de bana diyor ki "ben bakarım defneye hiç sorun değil ama şu yememesi beni çok üzüyor"
eşime hiç öyle demiyor. bende ağlamadı,çok güzel durdu diyor. bir de annemi suçluyor."çocuğu mamaya alıştırmışlar o yüzden yemek yemiyor " diye. halbuki annem defneye ciğer bile yapıp yediriyordu.
benim kv her ne kadar hacı da olsa çok kolay yalan söylüyor.mesela hacca gittiğinde servis yoktu her yere yürüdük dedi. ki kv en pahalı,en lüksüyle hacca gitti. annemin komşusu en ucuzuyla hacca gitti ama onlar servis vardı diyor. kv hiç meyve vermediler,sadece 2 öğün yemek verdiler diyor, komşu 4-5 çeşit meyve vardı 3 öğün yemek verdiler diyor.annemin komşusu hayatta yalan söylemez bir de yani.komşuyu yalan söylemekle suçluyor ama kadının yalan söylemesi için bi sebebi yokki. bir de kv mi kafilenin başındaki hoca azarlamış buraya ibadete geldiniz,burası lüks yeri değil diye.
cnm ben bankada çalışıyorum
cnm sanırım babaannesinden pek hoşlanmıyor.her sabah arkamdan ağlıyor.beni görünce hiçbir şekilde onlarda durmuyor.valla nasıl yediriyor bilmiyorum. akşam ben defnenin arkasında dolanıp duruyorum yemek yedirmek için. defneyi tuttu mama sandalyesine oturttu. sebep ben rahat edecekmişim. arkasında dolanmayacakmışım.yorulmayacakmışım. defne yesin de ben maraton koşmaya bile razıyım.
çooooook güzel olmuş
inşallah cnm yarabbim ko
rusun inş. defnemi ne diyeyim cnm. en ii çözümü sen bulacaksın eminim. ama biraz çabuk çözümlenir umarım bu sıkıntı
inşallah cnm ya
şimdi aradım yarım köfte yemiş
en azından bu kadarını yemiş. buna bin şükür
ayyy kızlar yine kimsecikler ytokkk:
bu arada yasmin çıktı bilginize..
sağol cnm ama ben malesef gece giremiyorum sabah 6da kalktığım için ama sohpete bayıldım..
diştir bencede cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?