2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay cok duygusal canim ya ilk adimlariyls toplafigi yapraklardan tablo yapmak.bende emirimin herseyini sakliyorum hastanede koluna takildigi banta kadar.

gece kuşları kıskanıyorum sizi amaaa sabah okumakta zevkli oluyo öpüyorum hepinizi
Heviiin gelirsen ekle beni göreyim kuzuyuu
öpüyorum sizleri yarın görüşürüüüzz

slm arkadaşlar nasılsınız.benim kız hala emeklemiyor bende emeklememişim popo üstünde gitmişim ondan mı acaba benim kızda popo üstünde yavaş yavaş sürünerek biraz ilerliyor.yürümeyede korkuyor sanırım şu üründen alsam sizce işe yararmı

yürümesin kolaylaştırırmı sizce
Moby Baby Moon Walk - ebebek.com

Ya ben cok uzuluom canim ya sen ankaradamiydin ben ankaradayimda getir ben bakayim dicem artik o derce cildircam ya afedersinde kv ni hic gormedgim halde nefret ettim artik buatda nasil katlanipsun yaaanasil sabredeiosun ayyy ben asla dayanamazdim
cnm yok izmirdeyim ama yine de allah razı olsun.
cnm bu da benim sınavım diyorum. Tabii bir de annem hep bakıcıdan iyidir,ne de olsa babaannesi diyor, bana defne alisacak diye moralveriyor. Bir de eşimin baskısı var. Sabır işte cnm

aaaa ağlattın beni cnm. İnşallah hep böyle güzel şeyler için ağlarsın.

selam cnm sen yürütece koydunmu kızını ben yürütecin çocukları yürüme konusunda çok cesaretlendirdiğini düşünüyorum. benim oğlum yürütec sayesinde bu kadar çabuk yürüdü.
bu gösterdiğin belki işe yarayabilir ama sen sürekli onu bir koltuğa tutunup ayakta iken kendine doğru çağır gelemsini sağla cesaretlendir.tay tay yaptır sık sık.ama moralini bozup başka çocuklala kıyaslama her çocuk farklıdır. sağlıklı çocuk elbetteki yürüyecek. ee nasıl gidiyor kim bakıyor kızına , kaçta evde oluyorsun canım.insna çok özlüyor demi.

iyi geceler canım
geldım ama gıdıcem yıne dus alıp yatıcam
songul gelmez bugun esı evde
olmadı bak şimdi bu, bende kimseyi göremeyince başka topiklere daldım canım,
neyse zaten geç oldu görüşürüz, sonra .bende yatayım emir yine huzursuzdu bugün , nekadar uyursam kar.

Günaydın kızlar. Cumaniz mübarek olsun. Rabbim herşeyin hayırlısini versin

Ayy anlqdim sen annene cekmissin ayy iyi niet iyidir tabiki ama kv sonuruo resmn iyi nietinizi ya yedirio ilgilenio olsa tanm defne aliscak derizde kadin ugrasmioki ya oyunla falan mutlka yer ilgilnse sonucta annende nsl yiyodu ayy resmn bnm derdim oldu durup durup dusunuom napabiliriz die

ay cok duygusal canim ya ilk adimlariyls toplafigi yapraklardan tablo yapmak.bende emirimin herseyini sakliyorum hastanede koluna takildigi banta kadar.

Cok duygusal oldum artik yaa ben ilklerinden de pano yaptim odqsina ilk saci bir tutam kesmistim ilk tulumu sapkasi corabi ayakkabisi bandanasi hastanedeki kol bandi ilk bebek sekerlerimiz ben kendim yapmistim onlqrdan pano gbi astik duvara cok sirin bi hatira ilk bezinide sakliom kucucukmus yaaa bide ona gunluk tutuyorum ilk hamilelik testinden itibaren ultrason resimleriyle suanki haline kadr iyazdim tum ilklerinizin tarihi var suan unuttugum tum duygularim orda yazio ayy cok guzel bi hediye olcak kizima kac yasina kadr devam etsem bilmiorumki anliycagi zman vercem

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ben iyice hasta oldum hapşu hapşuu :) sümüklümüyüm neyim :)

tabiki sana çekme olasılığı yüksek cnm
ama ben yürüteç işine katılmıyorum nil yürüteç kullanmadı ve 10 aylıkken yürümeye başladı bu biraz çocuklada alakalı
nasıl bazı çocuklar daha geç bazıları daha erken konuşuyo öyle bişey yani..

Günaydın kızlar. Cumaniz mübarek olsun. Rabbim herşeyin hayırlısini versin

günaydın cnm sağol seninde cuman mubarek olsun nasıl defnem?

bende hepsini saklıyorum ve aynen bende ik hamile kaldığım günden beri bi günlük tutuyorum..

Hayirli cumalar kizlar rabbim dularinzi kabul etsin ins

günaydın cnm hayırlı cumalar..

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ben iyice hasta oldum hapşu hapşuu :) sümüklümüyüm neyim :)

günaydın betülüm çok geçmiş olsun peki erdem nasıl?
eğer çok hastaysan erdemin yanında maskeyle dolaşmaya çalış cnm..

kızlar herkese kocaman bi günaydın..
hayırlı cumalar..

tatlım alerjim coştu ki zaten erdemden geçti sanırım bana zaten :) ondaki mikroplar yani

inşallah cnm ya
şimdi aradım yarım köfte yemiş
en azından bu kadarını yemiş. buna bin şükür
çok şükür cnm zaten zeynep ilay artık yarım köfte zor yio bende zorlamıyorum demek ki o kadar istio canı diyorum yanında da 1 yemek kaşığı yoğurt yio işte benim kızın bir öğünü bu ne kadar yeterli bilemiyorum?

Ayyy annesi unuttunmu zeynep buyudu yaaa gelir tabi arkadn sana ceee eee bile yapar masallhh kuzuyaa
ayy unutuyorum tatlım gerçekten

maşallah masal kız sana ne güzel duygular yaşatıosun annene

cnm bence gerek yok ama sen bilirsin. benim kızımda hiç sürünmedi çünkü bende babasıda hiç sürünmeden yürümüşüz. ben 10 aylıkken babamızda 15 aylıkken yürümüş. kızımız da yaş gününden 4 gün sonra yürüdü çok şükür. yani yürüme işi biraz da genetik. senin kuzunda yürüycek annesi ama belliki zamanı var sen bence bol bol day durdur. gerisi rabbime kalmış vardır bir zamanı.

bende yürütece bindirdim 6 aylıkken sonra bacağı dizinden dönmeye başladı zeynep ilayın sürekli tek ayağıyla ittiği için olmuş dedi dr hatta biz parmak ucuna basıo diye götürdük dr dizini farketti. yürüteçten olmuş olabilir bindirme düzelmezse gel dedi. çok şükür bindirmeyi bıraktık ve düzeldi kuzumun ayağı, belkide farketmesek yer edip kalıcı olcaktı şükürler olsun rabbime. yani demem o ki yürüteç her çocukta farklı etki bırakıo belkide zeynep ilay daha erken yürüycekti hiç bindirmemiş olsaydım.
buarada herkese hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrr ve günaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…