- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.081
nazarınız değdi toplantı uzadı çıkamıyırum hee
Bepinize hayirli gunler kizlr
Aksam dedem.vefat etto bugun cenaze varddi ordaydim ordan geldim
nazarınız değdi toplantı uzadı çıkamıyırum hee
kızlar biz pazar günü doğum günümüzü kutladık. ama minik kızım çok hastaydıbugün de dr a götürdük yine yeniden boğazı iltihaplanmış her ay tekrar ediyo biz de bu hastalık. dr bağışıklığını kuvvetlendirecek bi kaç şey tavsiye etti. balık yağı ve bi vitamin. antibiyotik bittikten sonra onları kullanmaya başlıycaz.
o zamannnnn bi alkış da benden masalaaaaaaa
uykusu geldiğinde yatağına yatırıosun ve sadec pış pış diyerek uyuyo öyle mi cnm başka bişey yok yani ay bana inan mucize gibi geldi.
gecmıs olsun canım
nasıl gectı pekı doğumgunu
bende dusunmustum balık yağını ama kara veremedım dr a sormadan
berra hasta olunca hiç hevesim kalmadı canım ya ama yine de güzel geçti çok şükür.gecmıs olsun canım
nasıl gectı pekı doğumgunu
bende dusunmustum balık yağını ama kara veremedım dr a sormadan
Aynen canim besigine yatiriom poposuna vurarak pisss pisss diom kalktikca yatiriom hic konusmuim yat annem direk yatiriom her kalktiginda okadar ama 2sederdir yatirdim hic kalkmadida azonce yine oyle uyuttm 5dakda uyudu artik zamnla pisss pist demeden uyutcam acayip bi rahatlik bugun misafirliktede uyudu ohh cok guzel yaaa coj mutluyum bugun bennn
amin inşallah canım. berra hasta olunca yıkılıyorum nedense. bi de eşim sağolsun her zaman herşey de olduğu gibi beni sorumlu tutuyor hasta olmasından sinirlerim iyice yıpranıyoDogum gunun kutlu olsun artik seninde1yasin varrr mutlu yillarr ayni zmnda gecmis olsun fistiga ins vitaminlerin faydasi okur tekrar etmz hastaligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?