2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bepinize hayirli gunler kizlr
Aksam dedem.vefat etto bugun cenaze varddi ordaydim ordan geldim

cnm başın sağolsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah siz geride kalanlara da sabır ve uzun ömür versin
yapabileceğim bişey var mı cnm?
maddi manevi bi ihtiyacın olursa söylemen yeterli

Canim.benim dun cenaze dokayisiyla foruma pek giremedim
Minik kizinin dogumgunu kutlu olsun canim
Nice.mutlu yillara
Gec oldu kusura bakma yazamasanda okuduguni biliyorum:)

kızlar biz pazar günü doğum günümüzü kutladık. ama minik kızım çok hastaydı bugün de dr a götürdük yine yeniden boğazı iltihaplanmış her ay tekrar ediyo biz de bu hastalık. dr bağışıklığını kuvvetlendirecek bi kaç şey tavsiye etti. balık yağı ve bi vitamin. antibiyotik bittikten sonra onları kullanmaya başlıycaz.

Mutku yillar ranaaaa iyiki dogdun ranaa masallh sana cok tatli olmussun pastani gorunce yurudun dimi dayanamadinnn aferin sanaaa ins hayirli ewlat olursun annene babana canm benimm

gecmıs olsun canım
nasıl gectı pekı doğumgunu
bende dusunmustum balık yağını ama kara veremedım dr a sormadan

o zamannnnn bi alkış da benden masalaaaaaaa
uykusu geldiğinde yatağına yatırıosun ve sadec pış pış diyerek uyuyo öyle mi cnm başka bişey yok yani ay bana inan mucize gibi geldi.

Aynen canim besigine yatiriom poposuna vurarak pisss pisss diom kalktikca yatiriom hic konusmuim yat annem direk yatiriom her kalktiginda okadar ama 2sederdir yatirdim hic kalkmadida azonce yine oyle uyuttm 5dakda uyudu artik zamnla pisss pist demeden uyutcam acayip bi rahatlik bugun misafirliktede uyudu ohh cok guzel yaaa coj mutluyum bugun bennn

gecmıs olsun canım
nasıl gectı pekı doğumgunu
bende dusunmustum balık yağını ama kara veremedım dr a sormadan
berra hasta olunca hiç hevesim kalmadı canım ya ama yine de güzel geçti çok şükür.
balık yağı başlıycaz ama berraya nasıl içircez şimdiden düşünmeye başladım. bugün dr a şurup yerine iğne verseniz bile dedim düşün artık. ama dr kıyamadı sanırım pek olumlu bakmadı. ama iğne vurdursak da ancak bu kadar ağlardı heralde şurup içerken yıkıyo ortalığı görmelisin

berra aylardır sallanmadan uyuyor. gerçekten çok büyük rahatlık ama eksi yönü misafirlikte kalabalık ortamlarda iyice uykusu gelmeden mümkün değil uyutamıyorum.

Dogum gunun kutlu olsun artik seninde1yasin varrr mutlu yillarr ayni zmnda gecmis olsun fistiga ins vitaminlerin faydasi okur tekrar etmz hastaligin
amin inşallah canım. berra hasta olunca yıkılıyorum nedense. bi de eşim sağolsun her zaman herşey de olduğu gibi beni sorumlu tutuyor hasta olmasından sinirlerim iyice yıpranıyo

Hepinize teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız yazama,sam da takipteyim
Bu kendi kendine uyutma yönteminden siparis versem nasıl olur bugün tam bir saat salladım en sonunda uyumayınca bıraktım yatağa yenilmiş vaziyette yattım ben de yatağıma uyur gibi yaptım bi beş dakika baktı oyalandi sonra uyudu ama nerdeyse ben uyuyacaktim :-S

özcanan aöf sınavlarına nasıl çalışıyorsun bahsetsene biraz. yardımcı kitap alıyor musun? bölümlerimiz farklı ama biraz taktik ver bakiim:) 3 hafta kaldı paçalarım tutuşmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…