- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.101
amin inşallah canım. berra hasta olunca yıkılıyorum nedense. bi de eşim sağolsun her zaman herşey de olduğu gibi beni sorumlu tutuyor hasta olmasından sinirlerim iyice yıpranıyo
berra aylardır sallanmadan uyuyor. gerçekten çok büyük rahatlık ama eksi yönü misafirlikte kalabalık ortamlarda iyice uykusu gelmeden mümkün değil uyutamıyorum.
Hepinize teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız yazama,sam da takipteyim
Bu kendi kendine uyutma yönteminden siparis versem nasıl olur bugün tam bir saat salladım en sonunda uyumayınca bıraktım yatağa yenilmiş vaziyette yattım ben de yatağıma uyur gibi yaptım bi beş dakika baktı oyalandi sonra uyudu ama nerdeyse ben uyuyacaktim :-S
cnm yaa kıyamam geçmş olsun... rabbim bi an önce şifa versin inş.kızlar biz pazar günü doğum günümüzü kutladık. ama minik kızım çok hastaydıbugün de dr a götürdük yine yeniden boğazı iltihaplanmış her ay tekrar ediyo biz de bu hastalık. dr bağışıklığını kuvvetlendirecek bi kaç şey tavsiye etti. balık yağı ve bi vitamin. antibiyotik bittikten sonra onları kullanmaya başlıycaz.
maşallah cnm yaaa vallahi nazar değecek kız. benim kız gece uykusunda bile sallanmadan durmuo ki önce ona çare bulomam lazım bizde durum vahimAynen canim besigine yatiriom poposuna vurarak pisss pisss diom kalktikca yatiriom hic konusmuim yat annem direk yatiriom her kalktiginda okadar ama 2sederdir yatirdim hic kalkmadida azonce yine oyle uyuttm 5dakda uyudu artik zamnla pisss pist demeden uyutcam acayip bi rahatlik bugun misafirliktede uyudu ohh cok guzel yaaa coj mutluyum bugun bennn
berra aylardır sallanmadan uyuyor. gerçekten çok büyük rahatlık ama eksi yönü misafirlikte kalabalık ortamlarda iyice uykusu gelmeden mümkün değil uyutamıyorum.
günaydın kızlar dün gecede uyumadık hep ağladı ne oluyor bir anlasam
bu arada bizde uzun zamandır geceleri çoğu kez sallanmadan uyuyoruz hatta çoğu zaman sallıyorum ama uyumuyo yatırıyorum sölene sölene bazen ninni bazen kızgınlıkla uyuyo :) ama hiç ağlatmıyorum yani yatır ağlarsa ağlasın diyemiyorum ağlarsa sallıyorum canı nasıl uuyumak isterse
yarın biz yokuz kızlar şimdiden sölim erdem mr çekilecek yarın
buarada herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bu arada bizde uzun zamandır geceleri çoğu kez sallanmadan uyuyoruz hatta çoğu zaman sallıyorum ama uyumuyo yatırıyorum sölene sölene bazen ninni bazen kızgınlıkla uyuyo :) ama hiç ağlatmıyorum yani yatır ağlarsa ağlasın diyemiyorum ağlarsa sallıyorum canı nasıl uuyumak isterse
valla bende öyle canım yastığa koyuyorum başımı çığlıkla uyanıo emzirmeden uyumuyo ve bu gece 3 ten sonra emzirmemem lazım mr anestesili olacak nasıl yapacam nasıl olacak hiç fikrim yokcnm inan bizim gecelerimizde öyle. ağlayarak uyanıo hep ya da mızırdanıyo. doğru düzgün uyuduğu yok ne zamandır. diş diorum ama her dişe mi böyle olcak yaa uykusuz dolanmaktan bittim yani. sırtım ağrıo artık yat kalk yat kalk. gerçekten sırtım tam ısınmadan geri kalkıyorum her seferinde. ve emzirmeden de tekrar dalmıo uykuya offffffffffff afffffffff
MR çekilecek canım beyin emarıgünaydın cnm:
nasılsın bakalım bal böcüğü ne yapıyo yürüme işinde..
günaydın cnm ne çekilecksiniz anlanlamadım..
cnm:
valla bende öyle canım yastığa koyuyorum başımı çığlıkla uyanıo emzirmeden uyumuyo ve bu gece 3 ten sonra emzirmemem lazım mr anestesili olacak nasıl yapacam nasıl olacak hiç fikrim yok
MR çekilecek canım beyin emarı
valla bende öyle canım yastığa koyuyorum başımı çığlıkla uyanıo emzirmeden uyumuyo ve bu gece 3 ten sonra emzirmemem lazım mr anestesili olacak nasıl yapacam nasıl olacak hiç fikrim yok
günaydın kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
açık öğretime giden arkadaşlara bir sorum var
hangi konuya kadar sorumlu olduğumuzu nasıl öğreniyoruz?
umarım sıkıntı çıkarmaz cnm:
günaydın kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
açık öğretime giden arkadaşlara bir sorum var
hangi konuya kadar sorumlu olduğumuzu nasıl öğreniyoruz?
fundacım ne olduğunu tespit etmek amaçlı yapılıyor bir sürü işlem daha bulamadık Allahın izniyle inşallah kötü sonuç çıkmaması temennimiz
Bassagligi dileyen arkadaslarim sagolun
Herkeze gunaydin kizlar
Uykusuz annelerimiz olnus rabbim kolaylik versin sizlere bir de sabah erken kalkip ise gidiyorsunuz gercekten ckk zor olmali
Beysalim zor bir gece sizi bekliyor insalla sonucu guzel.olucak
Kucuk masak uyku egitimine baslamis masalla buz aras kucukken basarili olmustuk su ciceginden sonra tum duzeni bozuldu
Simdilerde ozellikle geceleri yataginda uyumaya daha yatkin odaya gidiyoruz ben yatagima o yatagina uyuyor bazen de sallabnak istiyor salliyoruz oglumub pasa gonlu nasil isterse:)
Bassagligi dileyen arkadaslarim sagolun
Herkeze gunaydin kizlar
Uykusuz annelerimiz olnus rabbim kolaylik versin sizlere bir de sabah erken kalkip ise gidiyorsunuz gercekten ckk zor olmali
Beysalim zor bir gece sizi bekliyor insalla sonucu guzel.olucak
Kucuk masak uyku egitimine baslamis masalla buz aras kucukken basarili olmustuk su ciceginden sonra tum duzeni bozuldu
Simdilerde ozellikle geceleri yataginda uyumaya daha yatkin odaya gidiyoruz ben yatagima o yatagina uyuyor bazen de sallabnak istiyor salliyoruz oglumub pasa gonlu nasil isterse:)
fundacım ne olduğunu tespit etmek amaçlı yapılıyor bir sürü işlem daha bulamadık Allahın izniyle inşallah kötü sonuç çıkmaması temennimiz
Ben de kucukken kendi kendine uyutuodum sallamiodum 3ay zaten hic sallamadim 5.aya kadar salladik sonra kendi uyusun die alistirdim1ay surdu tam alisti yilliik izne tatile gittik duzen bozuldu ayagima alustirdim ayy 6aydir boo geldi bana aygimda sallamktan artik alissin dedim cok kolay oldu saskinim keske erken deneseymisim :)bosuna aygimda sallamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?