2012 kasım bebekleri büyüyor..

amin inşallah canım. berra hasta olunca yıkılıyorum nedense. bi de eşim sağolsun her zaman herşey de olduğu gibi beni sorumlu tutuyor hasta olmasından sinirlerim iyice yıpranıyo

Ayy inanmiorum senimi sorumlu tutuo pes yani bi anne kiyabilirmi bilerek hasta edermi ayrica zaten hastaligin eziyetini yine anne cekio ayy.ne demelii ki bu na simdi

berra aylardır sallanmadan uyuyor. gerçekten çok büyük rahatlık ama eksi yönü misafirlikte kalabalık ortamlarda iyice uykusu gelmeden mümkün değil uyutamıyorum.

bizde besigin sallama ayarini 5aylikkn cikarmistik sadece ayagilmda sallayip uyutuodum ama bi deneyeyim dedim 3gundur kendi uyuo cok rahat yaa mn ayaginda uyumuo mu kalablikta misafirlikte falan bn oyle yaptim dun ayagimda uyttum misfrlikte

nilde bu ara yatıyo bende yanına yatıyorum öyle uyuyo cnm ama aynen bende uyumak üzere oluyorum yani
ayyy özcenanım bize süper dadı lazım galiba hehehe:):)
gelsinde bizim kızları uyutsun ..

berram hastamı oldu nurum ayy kıyamam ya ben ona
anlamadım neden eşin seni sorumlu tutuyo
aman tabi dikkat etseydin falander..
bende nil hapşursunayy nil hasta oluyo galiba diyorum eşim çok kızıyo zaten sen bu çcuğu doğduğundan beri öyle diyosun diyo ben anneyim hissederim diyorum..

ama bu ara salgın varmış
nilin bu hafta sonu konturolü var hem tahlilleri yapılacak ama çok kararsızım şahsen korkuyorum götürüp götürmemektet teredüt ediyorum..

kızllarrr herkese kocaman bi günaydınnnn

cnm yaa kıyamam geçmş olsun... rabbim bi an önce şifa versin inş.

maşallah cnm yaaa vallahi nazar değecek kız. benim kız gece uykusunda bile sallanmadan durmuo ki önce ona çare bulomam lazım bizde durum vahim

berra aylardır sallanmadan uyuyor. gerçekten çok büyük rahatlık ama eksi yönü misafirlikte kalabalık ortamlarda iyice uykusu gelmeden mümkün değil uyutamıyorum.

kıskanıyorum siziiiiiiiiiiii

günaydın kızlar dün gecede uyumadık hep ağladı ne oluyor bir anlasam
bu arada bizde uzun zamandır geceleri çoğu kez sallanmadan uyuyoruz hatta çoğu zaman sallıyorum ama uyumuyo yatırıyorum sölene sölene bazen ninni bazen kızgınlıkla uyuyo :) ama hiç ağlatmıyorum yani yatır ağlarsa ağlasın diyemiyorum ağlarsa sallıyorum canı nasıl uuyumak isterse

yarın biz yokuz kızlar şimdiden sölim erdem mr çekilecek yarın

cnm inan bizim gecelerimizde öyle. ağlayarak uyanıo hep ya da mızırdanıyo. doğru düzgün uyuduğu yok ne zamandır. diş diorum ama her dişe mi böyle olcak yaa uykusuz dolanmaktan bittim yani. sırtım ağrıo artık yat kalk yat kalk. gerçekten sırtım tam ısınmadan geri kalkıyorum her seferinde. ve emzirmeden de tekrar dalmıo uykuya offffffffffff afffffffff

buarada herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydın cnm:
nasılsın bakalım bal böcüğü ne yapıyo yürüme işinde..

günaydın cnm ne çekilecksiniz anlanlamadım..
cnm:

günaydın kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
açık öğretime giden arkadaşlara bir sorum var
hangi konuya kadar sorumlu olduğumuzu nasıl öğreniyoruz?

valla bende öyle canım yastığa koyuyorum başımı çığlıkla uyanıo emzirmeden uyumuyo ve bu gece 3 ten sonra emzirmemem lazım mr anestesili olacak nasıl yapacam nasıl olacak hiç fikrim yok

günaydın cnm:
nasılsın bakalım bal böcüğü ne yapıyo yürüme işinde..

günaydın cnm ne çekilecksiniz anlanlamadım..
cnm:
MR çekilecek canım beyin emarı

cnm neden mr çekilecek?kötü bişey yok değil mi?

biraz zor olcak cnm ama çok sorun olmaz inş. 3 te güzelce emzir cnm iice doysun ki hemen mızmızlanmaya başlamasın.

fundacım ne olduğunu tespit etmek amaçlı yapılıyor bir sürü işlem daha bulamadık Allahın izniyle inşallah kötü sonuç çıkmaması temennimiz

günaydın kızlar

günaydın cnm nasılsın defnecik nasıl?

Bassagligi dileyen arkadaslarim sagolun

Herkeze gunaydin kizlar
Uykusuz annelerimiz olnus rabbim kolaylik versin sizlere bir de sabah erken kalkip ise gidiyorsunuz gercekten ckk zor olmali
Beysalim zor bir gece sizi bekliyor insalla sonucu guzel.olucak

Kucuk masak uyku egitimine baslamis masalla buz aras kucukken basarili olmustuk su ciceginden sonra tum duzeni bozuldu
Simdilerde ozellikle geceleri yataginda uyumaya daha yatkin odaya gidiyoruz ben yatagima o yatagina uyuyor bazen de sallabnak istiyor salliyoruz oglumub pasa gonlu nasil isterse:)

günaydın kızlar

fundacım ne olduğunu tespit etmek amaçlı yapılıyor bir sürü işlem daha bulamadık Allahın izniyle inşallah kötü sonuç çıkmaması temennimiz

cnm inşallah sonuçölar güzel olur dualarımız sizinle..

günaydın cnm bizde nil hanım nasıl uyumak isterse öyle uyuyoruz
ama bende çok isterdim şu uyku eğitimini ama yanımdan ayırmaya kıyamıyorumki..

Ben de kucukken kendi kendine uyutuodum sallamiodum 3ay zaten hic sallamadim 5.aya kadar salladik sonra kendi uyusun die alistirdim1ay surdu tam alisti yilliik izne tatile gittik duzen bozuldu ayagima alustirdim ayy 6aydir boo geldi bana aygimda sallamktan artik alissin dedim cok kolay oldu saskinim keske erken deneseymisim :)bosuna aygimda sallamisim

Kizlar ben aras esim griplendil gecmis ola
Pazar avm.ye gittik ogretmebe hediye almakicin pazar hic sevmem avmeleri cok takalabalikti
Bir yaren saglam.sanirim grip.asisindan dolayi

Hadi ya biz salincakta uyudugumizdan banabooo gelmedi heniz aman sallansalarda ne kadar sallancaklaar zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…