- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.121
cnm inşallah sonuçölar güzel olur dualarımız sizinle..
günaydın cnm bizde nil hanım nasıl uyumak isterse öyle uyuyoruz
ama bende çok isterdim şu uyku eğitimini ama yanımdan ayırmaya kıyamıyorumki..
Kizlar ben aras esim griplendil gecmis ola
Pazar avm.ye gittik ogretmebe hediye almakicin pazar hic sevmem avmeleri cok takalabalikti
Bir yaren saglam.sanirim grip.asisindan dolayi
cnm inşallah sonuçölar güzel olur dualarımız sizinle..
günaydın cnm bizde nil hanım nasıl uyumak isterse öyle uyuyoruz
ama bende çok isterdim şu uyku eğitimini ama yanımdan ayırmaya kıyamıyorumki..
offf kıyamam ya geçmiş olsun cnm umarım çok etkilelenmeden atlatırsınız.
nilin de konturolü var ama bende korkuyorum götürmeye..
Gecmis olsun cnm ne sikayeti vardi da mr cekilio ins temiz cikar superadamimz
Zaten bebek hazir degilse asla karsiyim aglatmaya eger aglasaydi devam edemezdim bende hic zorlama canim nezamn uygun hissedersen denersin ama alisinca beraber yatmaya ayrilmak cok zor tabiki biz daha hic yatmadik bazen heves ediom ama bizimki istemio hic yatmio bizle serbest yatmaya alistigi icin :)
Canim nil indr gece kalkip yaninizda olamadan dalamama problemi var aslinda bir denesen iyi olir
Tabikide aglamzsa ben hic kiyamam
canım bir kas hastalığı şüphesi taşıyoruz doğduğumuzdan berionun kontrolleri var daha tam tanı konamadı norolog kontrollerimiz devam ediyor şimdi Ankaraya Hacettepede bir doktora sevk etti doktorumuz önümüzdeki ay ona gidicez
Zaten bebek hazir degilse asla karsiyim aglatmaya eger aglasaydi devam edemezdim bende hic zorlama canim nezamn uygun hissedersen denersin ama alisinca beraber yatmaya ayrilmak cok zor tabiki biz daha hic yatmadik bazen heves ediom ama bizimki istemio hic yatmio bizle serbest yatmaya alistigi icin :)
Haklisin canim korkmakla
Salgin cok
Grio surubuna basladm
canım bir kas hastalığı şüphesi taşıyoruz doğduğumuzdan berionun kontrolleri var daha tam tanı konamadı norolog kontrollerimiz devam ediyor şimdi Ankaraya Hacettepede bir doktora sevk etti doktorumuz önümüzdeki ay ona gidicez
Canim sonucu hemen alabilcekmisiniz
Idrar sonucu ciktimi
idrar 7 aralıkta çıkıcak canım mrın sonucunu verirlermi bilmiyorum canım cd falan veriririz dedide raporu verirmi bilmiyorum zaten mr sonucunu Ankarada gideceğimiz Profosör yorumlıyacak çok gerginim
idrar 7 aralıkta çıkıcak canım mrın sonucunu verirlermi bilmiyorum canım cd falan veriririz dedide raporu verirmi bilmiyorum zaten mr sonucunu Ankarada gideceğimiz Profosör yorumlıyacak çok gerginim
'kadın susar' bu zihniyetle büyüdükleri için böyle oluo cnm...malesef... onlar sinirlenince kadın susacak yoksa hemen yürümüo deyiveriolar ... benim kocam da tam tersi cevap vermezsen daha çok sinirlenir...hepsi bi değişik bunların yaa. ama sen sakın gaza gelme o kadar kolay değil boşanma lafını ağzına almak
evet canım bide normal ıslakken siliyorum arada hacı şakir arada duru kullanıyorum canım memnunum dediğim gibi dene istersen
canancım bizler varız yanında değil gibi gözüksektre biz hep yanındayız hepimiz yaşıyoruz emin ol sürekli tartışıyoruz bizde eşimle dengeyi kurmak çok zor ama dediğin gibi o güzel kız herrşeye değmezmiii
konuşma bakalım ne olacak cnm..
of çok zor işler çokkkk:
cok uzuldum cnm ama okadar kotu hıc mı ıyı yonu yok bela dıyecek kadar mı kotu aranız bılmıorumkı nedesem cnm cok uzuldum ıns bı an once cozumlenır derdın burda bızlerle konus rahatla cnm yanındayz senın
Sağolun kızlar ıyıkı varsınız neler oldu anlatayım
Babası muştan geldı oğluyla konustu her seyının oldugunu allahtan belasını mı ıstedıgı fılan konustu benım bı sucum olmadıgı oğlunun sorun cıkardıgını soyledı ( ilk defa benım yanımda oldular ) bende eger bosanmak ıstıyosa gıtmesını soyledım. Formalıte ıcabı barıstırdılar kı hala yuzune bakmıyorum ama adam koymus kafaya bosanmayı bugun olmasa yarın yanı. O değil küçüçük bi ilçede nasıl çalısırız ıkımız bılmem. Kotuyum moralım bozuk jeske hıc buyumeseydık de annemın dızının
Dıbınde otursaydımcanım kızım insallah öyle ınsanlarla karsılaşırsın kı el üstünde tutarlar senı sacının telıne zarar gelmez. Ölene kadar arkandayım melek yüzlü prensesım
Babası muştan geldı oğluyla konustu her seyının oldugunu allahtan belasını mı ıstedıgı fılan konustu benım bı sucum olmadıgı oğlunun sorun cıkardıgını soyledı ( ilk defa benım yanımda oldular ) bende eger bosanmak ıstıyosa gıtmesını soyledım. Formalıte ıcabı barıstırdılar kı hala yuzune bakmıyorum ama adam koymus kafaya bosanmayı bugun olmasa yarın yanı. O değil küçüçük bi ilçede nasıl çalısırız ıkımız bılmem. Kotuyum moralım bozuk jeske hıc buyumeseydık de annemın dızının
Dıbınde otursaydımcanım kızım insallah öyle ınsanlarla karsılaşırsın kı el üstünde tutarlar senı sacının telıne zarar gelmez. Ölene kadar arkandayım melek yüzlü prensesım
Canim benim.ya kiyamam
Annem hep der evlendirmeklede bitmiyir diye her arayisinda sesimize dikkat edermis
Canancim belki gecici bir donem yasiyorsunuz her ailede kavga gurultu illaki oluyor
Sizin boyutu biraz asmis sanirim
Zamana birak herseyi konusmak istemiyirsan bir sure mesafeyo.koru oda istiyorsa yuvasini kurtarmak icin wlinden geleni yapicaktir
Kp nin yaninda olmasina cok sevindim
Insalla esin babasinin dediklerini dikkate almistir
aynen cananım bende katılıyorum songülüme biraz konuşmamaya devam et bakalım o bişeyler yapsın yapmıyosa hala istiyosa ozaman konuşursunuz
çok zor bi durum bu cnm allahım en kısa zamanda budurumdan çıkarsın seni hem ceyda hemde senin için hayırlısı olsun..
Canım cok kotutyum ben ne gunah işledımde Allahım benı böyle cezalandırıyo benım esım dıkkafalı laftan sozden anlamayan kendı bıldığını okuyan bırıdır ders fılanda cıkarmaz asıl benım zoruma gıden benım onun kararını kedı gıbı beklemem ben o kadar onursuz gurursuz muyum kı o gel dıyınce gelıcem bısanalım dıyınce susup beklıcem ben bu değilim yaaa
Canım cok kotutyum ben ne gunah işledımde Allahım benı böyle cezalandırıyo benım esım dıkkafalı laftan sozden anlamayan kendı bıldığını okuyan bırıdır ders fılanda cıkarmaz asıl benım zoruma gıden benım onun kararını kedı gıbı beklemem ben o kadar onursuz gurursuz muyum kı o gel dıyınce gelıcem bısanalım dıyınce susup beklıcem ben bu değilim yaaa
Sağol guldenım ıyıkı varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?