2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim nil indr gece kalkip yaninizda olamadan dalamama problemi var aslinda bir denesen iyi olir
Tabikide aglamzsa ben hic kiyamam

Kizlar ben aras esim griplendil gecmis ola
Pazar avm.ye gittik ogretmebe hediye almakicin pazar hic sevmem avmeleri cok takalabalikti
Bir yaren saglam.sanirim grip.asisindan dolayi

offf kıyamam ya geçmiş olsun cnm umarım çok etkilelenmeden atlatırsınız.
nilin de konturolü var ama bende korkuyorum götürmeye..

Zaten bebek hazir degilse asla karsiyim aglatmaya eger aglasaydi devam edemezdim bende hic zorlama canim nezamn uygun hissedersen denersin ama alisinca beraber yatmaya ayrilmak cok zor tabiki biz daha hic yatmadik bazen heves ediom ama bizimki istemio hic yatmio bizle serbest yatmaya alistigi icin :)

Gecmis olsun cnm ne sikayeti vardi da mr cekilio ins temiz cikar superadamimz

canım bir kas hastalığı şüphesi taşıyoruz doğduğumuzdan beri onun kontrolleri var daha tam tanı konamadı norolog kontrollerimiz devam ediyor şimdi Ankaraya Hacettepede bir doktora sevk etti doktorumuz önümüzdeki ay ona gidicez

Bak benim cocuklarim da hic sevmedi bazen heves ediyorum aliyorum yok asla istemiyor aras ta gece emziriyorum digru yatagina

Canim sonucu hemen alabilcekmisiniz
Idrar sonucu ciktimi

aynen cnm biizimkide uyanıyo yanımıza gelmek istiyo..

Haklisin canim korkmakla
Salgin cok
Grio surubuna basladm

iyi yapmışsın cnm..

inşallah sonuçlar güzel çıkıcak cnm:
için rahat olsun..

Canim sonucu hemen alabilcekmisiniz
Idrar sonucu ciktimi

idrar 7 aralıkta çıkıcak canım mrın sonucunu verirlermi bilmiyorum canım cd falan veriririz dedide raporu verirmi bilmiyorum zaten mr sonucunu Ankarada gideceğimiz Profosör yorumlıyacak çok gerginim

idrar 7 aralıkta çıkıcak canım mrın sonucunu verirlermi bilmiyorum canım cd falan veriririz dedide raporu verirmi bilmiyorum zaten mr sonucunu Ankarada gideceğimiz Profosör yorumlıyacak çok gerginim

Ah cnm benim.insan gerilmez mi haklisin tabikide
Ama ben inaniyorim hepsi temiz cikicak

cnm cdyi verir raporda en geç 1 hafta içerisinde çıkar sen merak etme yani doktora gidene kadar çkmış olur.
ama bende inanıyorum kötü bişey çıkmayacak :
merak ediyosun tabi seni çok iyi anlıyorum hatta en iyii ben anlıyorum şuanda ama allahın izniyle herşey güzel çıkıcak cnm..

konuşma bakalım ne olacak cnm..

of çok zor işler çokkkk:

Sağolun kızlar ıyıkı varsınız neler oldu anlatayım
Babası muştan geldı oğluyla konustu her seyının oldugunu allahtan belasını mı ıstedıgı fılan konustu benım bı sucum olmadıgı oğlunun sorun cıkardıgını soyledı ( ilk defa benım yanımda oldular ) bende eger bosanmak ıstıyosa gıtmesını soyledım. Formalıte ıcabı barıstırdılar kı hala yuzune bakmıyorum ama adam koymus kafaya bosanmayı bugun olmasa yarın yanı. O değil küçüçük bi ilçede nasıl çalısırız ıkımız bılmem. Kotuyum moralım bozuk jeske hıc buyumeseydık de annemın dızının
Dıbınde otursaydım canım kızım insallah öyle ınsanlarla karsılaşırsın kı el üstünde tutarlar senı sacının telıne zarar gelmez. Ölene kadar arkandayım melek yüzlü prensesım

Canim benim.ya kiyamam
Annem hep der evlendirmeklede bitmiyir diye her arayisinda sesimize dikkat edermis
Canancim belki gecici bir donem yasiyorsunuz her ailede kavga gurultu illaki oluyor
Sizin boyutu biraz asmis sanirim
Zamana birak herseyi konusmak istemiyirsan bir sure mesafeyo.koru oda istiyorsa yuvasini kurtarmak icin wlinden geleni yapicaktir
Kp nin yaninda olmasina cok sevindim
Insalla esin babasinin dediklerini dikkate almistir

aynen cananım bende katılıyorum songülüme biraz konuşmamaya devam et bakalım o bişeyler yapsın yapmıyosa hala istiyosa ozaman konuşursunuz
çok zor bi durum bu cnm allahım en kısa zamanda budurumdan çıkarsın seni hem ceyda hemde senin için hayırlısı olsun..

Canım cok kotutyum ben ne gunah işledımde Allahım benı böyle cezalandırıyo benım esım dıkkafalı laftan sozden anlamayan kendı bıldığını okuyan bırıdır ders fılanda cıkarmaz asıl benım zoruma gıden benım onun kararını kedı gıbı beklemem ben o kadar onursuz gurursuz muyum kı o gel dıyınce gelıcem bısanalım dıyınce susup beklıcem ben bu değilim yaaa

Sağol guldenım ıyıkı varsınız

Ah canim benim ya ole.uzuldum ki su yazdiklarinq
Hic iyi huyi sana guzel.yaklasimi yok mu canim
Sen aileni ve ceydayi dusunuyorsun degilmi
Birde cok yeni evli sayilirsiniz cok cabuk.tuketmis esin herseyi

offf cnm çok haklısın ve çok tükenmişsin ve tahamül sınırlarında sanırım tükenmiş.
bence ozaman şöyle yap bi süre yine konuşma ve kendikendine düşün cnm bi yere geçirdğiniz güzel yönlerini biyerede istemediklerini koy hala istemiyorum diyosan ozaman karar verirsin cnm..

Sağol guldenım ıyıkı varsınız

cnm sende iyiki varsın hep yanındayız nezaman istersen
nezamöan konuşmak istersen istersen teldende konuşa biliriz..

inan okurken gözlerim doldu cnm bi annenin düşündüklerine bide babanın tavırlarına bakar mısın çok yazık. inş. eşin en kısa zamanda hatasını anlar ve yuvanız huzura erer. rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…