- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.141
Sağolun kızlar ıyıkı varsınız neler oldu anlatayım
Babası muştan geldı oğluyla konustu her seyının oldugunu allahtan belasını mı ıstedıgı fılan konustu benım bı sucum olmadıgı oğlunun sorun cıkardıgını soyledı ( ilk defa benım yanımda oldular ) bende eger bosanmak ıstıyosa gıtmesını soyledım. Formalıte ıcabı barıstırdılar kı hala yuzune bakmıyorum ama adam koymus kafaya bosanmayı bugun olmasa yarın yanı. O değil küçüçük bi ilçede nasıl çalısırız ıkımız bılmem. Kotuyum moralım bozuk jeske hıc buyumeseydık de annemın dızının
Dıbınde otursaydımcanım kızım insallah öyle ınsanlarla karsılaşırsın kı el üstünde tutarlar senı sacının telıne zarar gelmez. Ölene kadar arkandayım melek yüzlü prensesım
Ah canim benim ya ole.uzuldum ki su yazdiklarinq
Hic iyi huyi sana guzel.yaklasimi yok mu canim
Sen aileni ve ceydayi dusunuyorsun degilmi
Birde cok yeni evli sayilirsiniz cok cabuk.tuketmis esin herseyi
Bıtırdı canım 2 yılda herseyı bıtırdı ne saygı koydu ne sevgı koydu ıcten bı sarıldığını bıle gormedım bı de bız severek evlendık daha doprusu görünüşe gore sadece ben sevmısım ailem var ceydam var o kararı almak cok zor benım için bı de o karardan sonrakı yasam nasıl olacak benı dusunduren bunlar
Bıtırdı canım 2 yılda herseyı bıtırdı ne saygı koydu ne sevgı koydu ıcten bı sarıldığını bıle gormedım bı de bız severek evlendık daha doprusu görünüşe gore sadece ben sevmısım ailem var ceydam var o kararı almak cok zor benım için bı de o karardan sonrakı yasam nasıl olacak benı dusunduren bunlar
Ah canim benim ya ole.uzuldum ki su yazdiklarinq
Hic iyi huyi sana guzel.yaklasimi yok mu canim
Sen aileni ve ceydayi dusunuyorsun degilmi
Birde cok yeni evli sayilirsiniz cok cabuk.tuketmis esin herseyi
offf cnm çok haklısın ve çok tükenmişsin ve tahamül sınırlarında sanırım tükenmiş.
bence ozaman şöyle yap bi süre yine konuşma ve kendikendine düşün cnm bi yere geçirdğiniz güzel yönlerini biyerede istemediklerini koy hala istemiyorum diyosan ozaman karar verirsin cnm..
cnm sende iyiki varsın hep yanındayız nezaman istersen
nezamöan konuşmak istersen istersen teldende konuşa biliriz..
inan okurken gözlerim doldu cnm bi annenin düşündüklerine bide babanın tavırlarına bakar mısın çok yazık. inş. eşin en kısa zamanda hatasını anlar ve yuvanız huzura erer. rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inş.
ayyy aglattın benı yaaa cok uzuldum cnm yaa ıns bıan önce toparlanırsınz bozulmazmı yaaa ınsan ben suan okuyunca moralım bozuldu keske elımden bısey gelse yardımcı olabılsem sanahıcmı adım atmıo pekı babasıgıl senden yana olurken esının tepkısı neydı ne soyluo
ayyy yaa severek evlenılıpte nasıl bıter yılda hersey bıde bebıs varken evınıze huzur mutluluk gelmesı gerekırken eger senı cok mutsuz edıosa bu yuvada ceydanın saglıklı gelısımı olmz onun hayata bakısı pskolojısı de degısır böyle mutsuz gordukce kavga gurultu oldukca ya mutlu olarak devam etmelı yda bıtırmelısın bence aılen yanında olmazmı ayrıca sen nıe sonrakı yasam dıe dusunuon allaha sukur meslegın var kendı ayakların uzernde durabılırsın sadece hıcmı ılerlemıcek hıc mı mutlu olamazsınız bunu dusun
Ah canim.ya kendimi yerine koydum su an ne kadar zor bir durum
Heleki severwk evlenmisisiniz nasil bu adam bu halr geldi
Biraz daha zaman ver iliskinize
Hr hic mi deger vermiyor psikolojik basko devammi ediyir o zamab daha iyi dusun
Sen calisan ayaklari uzerinde durab bir kadinsin eminim.is oraya geldiginde yasamini guzelce devam.ettirebilirsin
Tabiki ilk temennim esinle olan sorunlarinin bitmesidir
Ne zqman istersen burdayiz bizlerle paylas canim icinde biriktirme sakin
cnm yaa sen evlenmeden önce ki halini biraz gözden geçir bence o günden bugüne değişen ne var ne olduda sevdiğin adam şu anki adama dönüştü. daha sonra yaz eksilerini artılarını ilişkiniz adına senin yapabileceğin neler var onu düşün tekrardan. sonuçta bi kızınız var senin bunu fazlasıyla düşündüğünü biliyorum eşinde düşünüp doğru adımlar atacaktır inş. yaptığı yanlıştan bir an önce dönmeyi nasip etsin rabbim eşine. bu olayı ben bunu hakedecek ne yaptım diye düşünme lütfen ve kesinlikle kendine haksızlık etme .
Sağol canım konusmaya o kadar ıhtıyacım var kı
Amın canım allah ıslah etsın ne deyım allah içine merhamet versın
Illa ben bosancam dıyıp durdu bısanınca daha mutlu olacak ıs suan mutlu değilmiş
günaydın kızlarr
mdrcnn inan o kadar üzüldüm ki anlatamamRabbim sizin için en hayırlısını nasip etsin inşallah. ama sakın ben ne yaptım da başıma bu geldi diye düşünme canım. hepsi imtihan ne olur sen isyan etme Allahım bu çektiğin sıkıntıların mükafatını mutlaka verecektir.
Sağol canım konusmaya o kadar ıhtıyacım var kı
Amın canım allah ıslah etsın ne deyım allah içine merhamet versın
Illa ben bosancam dıyıp durdu bısanınca daha mutlu olacak ıs suan mutlu değilmiş
Bu aDamın kafası değişmedıgı muddetce bana huzur yok canım
o boşanmaya takıldıysa ve kesinlikle boşanıcam diyosa aslında yapıcakta fazla bişey yok cnm
Ailem sonuna kadar arkamda canım bende aysklarımınuzerınde fururum Allhın izni ile de iş o kararı vermekkk
allah allah yaa şu an gıcık oldum bene senin gözünü korkutmaya çalışo. kesinlikle hiç bişey söyleme. ezik de durma tekrardan boşanma lafı ederse git başvur de bakalım ne yapcak bence havaya konuşuo eşin senin gözünü korkutmak için, öyle kolay değil hiç bişey
Yapamaz canım o yurek yok onda. O benı yıpratıp benım davayı acmamı saglamya calısıyo. Yapacak bı erkek olsaydı coktan ceketını alır evden cıkar gıderdı hala aksamları kedı gıbı eve gelıyo
berra hasta olunca hiç hevesim kalmadı canım ya ama yine de güzel geçti çok şükür.
balık yağı başlıycaz ama berraya nasıl içircez şimdiden düşünmeye başladım. bugün dr a şurup yerine iğne verseniz bile dedim düşün artık. ama dr kıyamadı sanırım pek olumlu bakmadı. ama iğne vurdursak da ancak bu kadar ağlardı heralde şurup içerken yıkıyo ortalığı görmelisin
hakkınızda hayırlısı ailenin arkanda olması çok güzel songülümünde dediği gibi sen çalışan bi annesin ayaklarının üzerinde kesinlikle durursun ama insan bi anda nasıl bütüngemileri yıkar yani eşin ben onu anlamıyorum..
ay bilmiyorum ki canım hiç sormadımıyı yapmıs ığne vermemekle canım ya kıyamam
bılıyorum surup ıcırmekte cok zor ama
balık yağı yemeklere falan katılıyomukı
allhım sabır versın sana cokz or yaa helekı ılkzamn eskı sevgılıyı araması sımdı bu tavırları allh ıslah etsın baska ne denırkı yaaa ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?