2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm yanlış anlama ama acaba yinemi arıyo eskiler..

neden senin davayı açmanı istiyo peki ısrarla bunun sebebinedir?

Sağol canım

Kızlar hepınıze tesekkur edıyorum ıyıkı varsınız eve gıdıyorum sımdı okul bıttı sevgı kelebegıme kızıma kavuscam ıyıkı o var

görüşürüz cnm inşallah yarın daha güzel şeyler duyarız senden..

cnm ıns korktugn gbı bısey olmaz ve tertemız sonuclar gelır ıns buarda ankra hacettepe bıze yakın sayılır hastane ısı uzun surer ogleden sonrya falan kalır kuzumla rezıl olmayın oralarda lutfen bana gel kapım hep acık senı ordan bıle alabılırım ıstersen kalıcı olursanız otele falan para verme sakın ınan kırılırım gel bana hep beklerım ıns temız cıkar pasamızn sonucları

cnm deneıdnmı yatmadan yarım saat once yedırmeyı ınan masal cok mutlu kılo alıo daha huzurlu neselı cok ıse yaradı 200gr aldı9gunde sabh ogle aksam yıo aralarda sadece meyve yıo süt falan yok gece3gbı uyano ozman sut verıom 7gbu aksam yemegı yıo 9da uyuo eskıden uyuturken sut verırdım artık vermıomda doktorumuz kısa aralıkla beslme araogun yapmıs oluo kılo almaz dedı oyuzden yatarkende ıcırmıom ayy hem beblac dan kurtulduk cok ıcıoduk masarafından yanı:)hemde kılo alıp daha huzurluyuz nesesı yerınde

canım ınsallah guzel sonuclar alırsın erdem ıcın ınanıyorum guzel cıkacak sonuclar
inşallah

canım benim doktorun muaynehanesine gitcez çankaya taraflarındaymış keşke fırsatım olsa o cadıyı görsem ne güzel olurdu belli de olmaz cnaım benim görüşürz tabi erdem beyle ilgili güzel haber alsam süper olacak

canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız ne zaman gideceksiniz ankaraya. bir an önce alsan güzel haberleri de sen de rahatlasan

kızlar albüm yapcaktım ama sanırım resimler büyük geliyo yapamadım. küçültme yöntemini bilen var mı

Tesekkur ederim kizlar
Dun gece oldukca grip olan ve sat 11 de yatan benim cok sukur bugun birseyim.kalmadi
Arasa grio surubunu basladim.aksama gore daha iyi gecede soganimuz basucumuzdaydi
Yaseminim.yapayim.tavuksuyu corbasi
Gerci bizim.tavujlarda ne kadar tavuksa

Betul bizim erdem pasa bir kac gecedir aktif acaba dis slklntisimi var kuzumun
O kiraz dudaklatrinida bukuyormu kuzum
Bal bocegi de agliyormu annesi

denemeye calısıyorum dıyeyım canım
soyle oluyo sabah kalktıktan sonra kahvaltısı yapıyo 1 2 saat sonra uyuyo kalkıncada acıkmıs oluyo yanı tam yapamadım gunde 2 kere uyuyo 1 kere uyusa daha rahat yapabılırım
mesela dun 1 kez uyudu uyumadan corbasını ıcırdım
gunde 1 kez uykuya gecersek yapabılıcem
gece nesutu verıyosun

nasıl yani cnm yaa eski sevgilisiyle mi görüşüyordu yoksa eski sevgilisi sizi mi rahatsız ettii. allah akıl fikir versin bu millete ne hale geldik. ya rabbim sana da sabır versin en kısa zamanda ışık doğsun günlerine inş. cnm

yok öyle şey cnm o kadar yürekliyse kendi yapsın bence. sen onun dolduruşuna gelme sakin ol ceydayı düşün her işte bir hayır vardır de.

Sağol canım

Kızlar hepınıze tesekkur edıyorum ıyıkı varsınız eve gıdıyorum sımdı okul bıttı sevgı kelebegıme kızıma kavuscam ıyıkı o var
cnm benim hepiiimiz yanındayız keşke faydamız olsa ama sadece elimizden bu kadarı gelio. bol bol dua et rabbime ceyda için ve senin için en hayırlı olan ne ise bi an evvel onu yaşatsın size.

inş. güzel haberlerle dönüceksin cnm bizi de meraklandırma haber ver olur mu

kızlar albüm yapcaktım ama sanırım resimler büyük geliyo yapamadım. küçültme yöntemini bilen var mı
bana gerek kalmadı cnm songül yazmış:)

olsun cnm sen yap anne sevgisiyle pişen tavuk iidir
Betul bizim erdem pasa bir kac gecedir aktif acaba dis slklntisimi var kuzumun
O kiraz dudaklatrinida bukuyormu kuzum
Bal bocegi de agliyormu annesi
ağlıo cnm yaa bi de elini yanağına tutuşu var ki minnacık elleri yiyesim gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…