2012 kasım bebekleri büyüyor..

Brn geldim gittiniz
burdayımmm

bükmezmi annee diyerekten ağlıyor
oy kuzum kıyamam yaaaaaaaa

Oh yerim o dudaklarini ben onun
Bir daha sallayince uyiyormu

Arasta artik anne demeye baslasi cok kibar diyor ama arada
Aglarkeb derdi sadece
oh maşallah aras paşama nasıl tatlılar yaaaaaaa

resmi düzenle diye bişey göremiyorum canım

cnm resmin üstüne sağ tıkla. düzenle var onu tıkla sonra yeniden boyutlandıra tıkla boyutlarını75 75 filan yap kaydet ben öle yapıyorum

kızlar albüm yaptım. minik kızımı ilk defa göreceksiniz. babamızdan zor izin kopardık. akşama albümü silcem.

Oh yerim o dudaklarini ben onun
Bir daha sallayince uyiyormu

Arasta artik anne demeye baslasi cok kibar diyor ama arada
Aglarkeb derdi sadece

yaaaa nilde ağlarken anne diyoooo:
akşam 1 2 defa dedi sanki hadi yine söylediyorum söylemiyoooo:
bende bana annediye seslensin istiyommm:

bende burdayımmmm

kızlar albüm yaptım. minik kızımı ilk defa göreceksiniz. babamızdan zor izin kopardık. akşama albümü silcem.

maşallah barekallah berraya babasınını neden sakladığı ortaya çıktı kuzuyu nasıl bi cimcime bu yaaa maşallah annesi.masanız da kıyafetiniz de pastanızda çok güzel olmuş nice yaşlara inş.

yaaaa nilde ağlarken anne diyoooo:
akşam 1 2 defa dedi sanki hadi yine söylediyorum söylemiyoooo:
bende bana annediye seslensin istiyommm:

bende burdayımmmm

ay benim ki de herkese anne demeye başladı cnm yaa babasına bile:) nbende bi tek bana anne desin istiom

maşallah barekallah berraya babasınını neden sakladığı ortaya çıktı kuzuyu nasıl bi cimcime bu yaaa maşallah annesi.masanız da kıyafetiniz de pastanızda çok güzel olmuş nice yaşlara inş.
beğenmene çokk sevindim canımm. sizinkiler kadar olmasa da bişeyler yapmaya çalıştım işte. kuzum çok hastaydı teyzesi. süzgün süzgün bakıyo:)

görmedim cnm. ne yapıosun yoğun musun... rabbim senin içinde ki sıkıntıyı da bi an evvel gidersin inş.

yoğunum canım işler yoğun kafam yoğun :) anestezi uzmanını aradım şimdi 4 saat aç kalmalıymış işlemden sonrada 1 saat göz altında kalacakmış sonra yiyecekmiş ama erdem nezle idi en son bakalım bu akşam burda kendi doktorumuza gidicez anestezi için sıkıntı varmı bakıcak duruma göre ertelenebilirmiş

fundacım ne olduğunu tespit etmek amaçlı yapılıyor bir sürü işlem daha bulamadık Allahın izniyle inşallah kötü sonuç çıkmaması temennimiz
cnm içini ferah tut, allahın izniyle bişey çıkmayacak
dualarımdasınız

günaydın cnm nasılsın defnecik nasıl?
cnm defneyi babaannesi yine gezmeye götürmüş ve yine bişey yemiyormuş.kv ablasının günü vardı oraya götürmüş.defne yine yaptığı yemekleri yememiş.kv de pirinçunundan muhallebi yapmış.onu yedirecekti en son

Kizlar ben aras esim griplendil gecmis ola
Pazar avm.ye gittik ogretmebe hediye almakicin pazar hic sevmem avmeleri cok takalabalikti
Bir yaren saglam.sanirim grip.asisindan dolayi
geçmiş olsun cnm benim.inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz

idrar 7 aralıkta çıkıcak canım mrın sonucunu verirlermi bilmiyorum canım cd falan veriririz dedide raporu verirmi bilmiyorum zaten mr sonucunu Ankarada gideceğimiz Profosör yorumlıyacak çok gerginim
cnm ne kadar zor olsada allaha sığın.o içindeki sıkıntıları da kafandaki düşünceleri de feraha kavuşturacaktır.ankarada ihityacın olan bişey olursa annemler orada biliyorsun.
cnm benim ne kadar zor zamanlar geçirdiğinin farkındayım. ben de yakın zamanda o yollardan geçtim. seni çok iyi anlıyorum. hiç bir şey yapma.her şeyi zamana bırak ve sakin kafayla düşün

cnm benim boşanmayı düşünmek çok zor bir durum ama en son çare. sonuçta sen çalışan bir kadınsın.ailen de arkandaysa kocan senden korksun.ama önce evliliğini kurtarmaya çalış.eğer babasının dediklerine rağmen adam olmuyorsa zaten o adamdan hayır gelmez.huzursuz bir evlilik ne kadar zordur bilirim.bu ceydaya da yansır ve o da huzursuz olur.eğer yürümüyorsa sakince düşün.ne yapabilirsin?ama bırak ilk adımı eşin atsın. boşanacaksa da barışacaksa da. sen sadece sakince bekle. ama inşallah eşin bir an önce adam olur da evliliğin huzura kavuşur.sen sabret ve allaha sığın. emin ol o çok güzel feraha kavuşturacak seni.

canım sınav için sormuşsun ya hani mesela 8 üniteyse ilk sınav için 4 üniteye çalışıyormuşuz
teşekkür ederim tatlım
maşallah berraya. allah nazarlardan saklasın. allah yüzünü hep güldürsün

amin inşallah canım

beğenmene çokk sevindim canımm. sizinkiler kadar olmasa da bişeyler yapmaya çalıştım işte. kuzum çok hastaydı teyzesi. süzgün süzgün bakıyo:)
beğenmemek mümkün mü cnm maşallah ben onun süzgün bakışını da severim

cnm hakkınızda hayırlısı hangisi ise o olsun inş. yani ertelenmesi hayırlısı ise ertelensin.ama sanırım senin bi an önce bu stresten kurtulman senin için en iisi olcak. rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin herkese dermanı olan dert versin inş.

maşallah subannallah berra sultan seni rabbim ailene bağışlasın kuzum nurcum senide görseydik amaa

ohhhh maşallah berrama allahım onu nazarlardan korusun..

ay benim ki de herkese anne demeye başladı cnm yaa babasına bile:) nbende bi tek bana anne desin istiom

bende bana anne desin istiyom abla değil kızım ben abla deiğlim senin annenim diyom ona bakıyo öyle
bazende karıştırıyo baba diyo ben baban değilim deyincede abla diyoo:):)

ben onun o süzülen halini yerim canım benimmmmm:

bence herşey harika berram harika sen harikasın bikere ötesi varmı şekerim?

beysalım mesaj at bize olurmu bilgilendir yani
kaçta çekilecek emar falan bilelim ben ararım ama olmıyacak bizamanda aramak istemem oyüzden diyorum
hadi bakalım güzel haberler alıcaz inşallahhh:

çok teşekkür ederim canım benim..

beysal inan ben stres oldum canım yaa bir an önce çekilse de şu mr çıksa sonuçlar. sen de güzel haberlerle gelsen buraya

ben çıkıyorum ızlar ii bakın kendinize öpün kuzucuklarınızı yerime
beysalım ii haberlerle gelceksin cnm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…