- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.181
burdayımmmBrn geldim gittiniz
oy kuzum kıyamam yaaaaaaaabükmezmi annee diyerekten ağlıyor
oh maşallah aras paşama nasıl tatlılar yaaaaaaaOh yerim o dudaklarini ben onun
Bir daha sallayince uyiyormu
Arasta artik anne demeye baslasi cok kibar diyor ama arada
Aglarkeb derdi sadece
resmi düzenle diye bişey göremiyorum canım
ben geldim nereye kayboldunuz kızlar yaaaaa
ben burdayıım burdaayııım
Oh yerim o dudaklarini ben onun
Bir daha sallayince uyiyormu
Arasta artik anne demeye baslasi cok kibar diyor ama arada
Aglarkeb derdi sadece
kızlar albüm yaptım. minik kızımı ilk defa göreceksiniz. babamızdan zor izin kopardık. akşama albümü silcem.
yaaaa nilde ağlarken anne diyoooo:
akşam 1 2 defa dedi sanki hadi yine söylediyorum söylemiyoooo:
bende bana annediye seslensin istiyommm:
bende burdayımmmm
beğenmene çokk sevindim canımm. sizinkiler kadar olmasa da bişeyler yapmaya çalıştım işte. kuzum çok hastaydı teyzesi. süzgün süzgün bakıyo:)maşallah barekallah berraya babasınını neden sakladığı ortaya çıktı kuzuyu nasıl bi cimcime bu yaaa maşallah annesi.masanız da kıyafetiniz de pastanızda çok güzel olmuş nice yaşlara inş.
görmedim cnm. ne yapıosun yoğun musun... rabbim senin içinde ki sıkıntıyı da bi an evvel gidersin inş.
cnm içini ferah tut, allahın izniyle bişey çıkmayacakfundacım ne olduğunu tespit etmek amaçlı yapılıyor bir sürü işlem daha bulamadık Allahın izniyle inşallah kötü sonuç çıkmaması temennimiz
cnm defneyi babaannesi yine gezmeye götürmüş ve yine bişey yemiyormuş.kv ablasının günü vardı oraya götürmüş.defne yine yaptığı yemekleri yememiş.kv de pirinçunundan muhallebi yapmış.onu yedirecekti en songünaydın cnm nasılsın defnecik nasıl?
geçmiş olsun cnm benim.inşallah en kısa zamanda iyileşirsinizKizlar ben aras esim griplendil gecmis ola
Pazar avm.ye gittik ogretmebe hediye almakicin pazar hic sevmem avmeleri cok takalabalikti
Bir yaren saglam.sanirim grip.asisindan dolayi
cnm ne kadar zor olsada allaha sığın.o içindeki sıkıntıları da kafandaki düşünceleri de feraha kavuşturacaktır.ankarada ihityacın olan bişey olursa annemler orada biliyorsun.idrar 7 aralıkta çıkıcak canım mrın sonucunu verirlermi bilmiyorum canım cd falan veriririz dedide raporu verirmi bilmiyorum zaten mr sonucunu Ankarada gideceğimiz Profosör yorumlıyacak çok gerginim
cnm benim ne kadar zor zamanlar geçirdiğinin farkındayım. ben de yakın zamanda o yollardan geçtim. seni çok iyi anlıyorum. hiç bir şey yapma.her şeyi zamana bırak ve sakin kafayla düşünSağolun kızlar ıyıkı varsınız neler oldu anlatayım
Babası muştan geldı oğluyla konustu her seyının oldugunu allahtan belasını mı ıstedıgı fılan konustu benım bı sucum olmadıgı oğlunun sorun cıkardıgını soyledı ( ilk defa benım yanımda oldular ) bende eger bosanmak ıstıyosa gıtmesını soyledım. Formalıte ıcabı barıstırdılar kı hala yuzune bakmıyorum ama adam koymus kafaya bosanmayı bugun olmasa yarın yanı. O değil küçüçük bi ilçede nasıl çalısırız ıkımız bılmem. Kotuyum moralım bozuk jeske hıc buyumeseydık de annemın dızının
Dıbınde otursaydımcanım kızım insallah öyle ınsanlarla karsılaşırsın kı el üstünde tutarlar senı sacının telıne zarar gelmez. Ölene kadar arkandayım melek yüzlü prensesım
Bu adama evlılık cok cocuk cok. Evlenmeden once boyle değildi cunku evlılıgın ne oldugunu bılmıyodu evlılık agır geldı. Bı sure esk sevgılısıyle ugrastık bı turlu kopamDı ondan sureklı aradı durdu. Bızı oyle yıprattı. Sımdıde sankı sutten cıkmıs ak kasık gıbı sırunlar cıkarıp duruyo bıttı yanı bende sabır takaat kalmadı
teşekkür ederim tatlımcanım sınav için sormuşsun ya hani mesela 8 üniteyse ilk sınav için 4 üniteye çalışıyormuşuz
maşallah berraya. allah nazarlardan saklasın. allah yüzünü hep güldürsünkızlar albüm yaptım. minik kızımı ilk defa göreceksiniz. babamızdan zor izin kopardık. akşama albümü silcem.
amin inşallah canımcnm içini ferah tut, allahın izniyle bişey çıkmayacak
dualarımdasınız
cnm defneyi babaannesi yine gezmeye götürmüş ve yine bişey yemiyormuş.kv ablasının günü vardı oraya götürmüş.defne yine yaptığı yemekleri yememiş.kv de pirinçunundan muhallebi yapmış.onu yedirecekti en son
geçmiş olsun cnm benim.inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz
cnm ne kadar zor olsada allaha sığın.o içindeki sıkıntıları da kafandaki düşünceleri de feraha kavuşturacaktır.ankarada ihityacın olan bişey olursa annemler orada biliyorsun.
cnm benim ne kadar zor zamanlar geçirdiğinin farkındayım. ben de yakın zamanda o yollardan geçtim. seni çok iyi anlıyorum. hiç bir şey yapma.her şeyi zamana bırak ve sakin kafayla düşün
cnm benim boşanmayı düşünmek çok zor bir durum ama en son çare. sonuçta sen çalışan bir kadınsın.ailen de arkandaysa kocan senden korksun.ama önce evliliğini kurtarmaya çalış.eğer babasının dediklerine rağmen adam olmuyorsa zaten o adamdan hayır gelmez.huzursuz bir evlilik ne kadar zordur bilirim.bu ceydaya da yansır ve o da huzursuz olur.eğer yürümüyorsa sakince düşün.ne yapabilirsin?ama bırak ilk adımı eşin atsın. boşanacaksa da barışacaksa da. sen sadece sakince bekle. ama inşallah eşin bir an önce adam olur da evliliğin huzura kavuşur.sen sabret ve allaha sığın. emin ol o çok güzel feraha kavuşturacak seni.
teşekkür ederim tatlım
maşallah berraya. allah nazarlardan saklasın. allah yüzünü hep güldürsün
beğenmemek mümkün mü cnm maşallah ben onun süzgün bakışını da severimbeğenmene çokk sevindim canımm. sizinkiler kadar olmasa da bişeyler yapmaya çalıştım işte. kuzum çok hastaydı teyzesi. süzgün süzgün bakıyo:)
cnm hakkınızda hayırlısı hangisi ise o olsun inş. yani ertelenmesi hayırlısı ise ertelensin.ama sanırım senin bi an önce bu stresten kurtulman senin için en iisi olcak. rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin herkese dermanı olan dert versin inş.yoğunum canım işler yoğun kafam yoğun :) anestezi uzmanını aradım şimdi 4 saat aç kalmalıymış işlemden sonrada 1 saat göz altında kalacakmış sonra yiyecekmiş ama erdem nezle idi en son bakalım bu akşam burda kendi doktorumuza gidicez anestezi için sıkıntı varmı bakıcak duruma göre ertelenebilirmiş
maşallah barekallah berraya babasınını neden sakladığı ortaya çıktı kuzuyu nasıl bi cimcime bu yaaa maşallah annesi.masanız da kıyafetiniz de pastanızda çok güzel olmuş nice yaşlara inş.
ay benim ki de herkese anne demeye başladı cnm yaa babasına bile:) nbende bi tek bana anne desin istiom
beğenmene çokk sevindim canımm. sizinkiler kadar olmasa da bişeyler yapmaya çalıştım işte. kuzum çok hastaydı teyzesi. süzgün süzgün bakıyo:)
yoğunum canım işler yoğun kafam yoğun :) anestezi uzmanını aradım şimdi 4 saat aç kalmalıymış işlemden sonrada 1 saat göz altında kalacakmış sonra yiyecekmiş ama erdem nezle idi en son bakalım bu akşam burda kendi doktorumuza gidicez anestezi için sıkıntı varmı bakıcak duruma göre ertelenebilirmiş
çok teşekkür ederiz betül teyzesi. beni görmeyin şimdilik canım:))maşallah subannallah berra sultan seni rabbim ailene bağışlasın kuzum nurcum senide görseydik amaa
maşallah subannallah berra sultan seni rabbim ailene bağışlasın kuzum nurcum senide görseydik amaa
ohhhh maşallah berrama allahım onu nazarlardan korusun..
bende bana anne desin istiyom abla değil kızım ben abla deiğlim senin annenim diyom ona bakıyo öyle
bazende karıştırıyo baba diyo ben baban değilim deyincede abla diyoo:):)
ben onun o süzülen halini yerim canım benimmmmm:
bence herşey harika berram harika sen harikasın bikere ötesi varmı şekerim?
beysalım mesaj at bize olurmu bilgilendir yani
kaçta çekilecek emar falan bilelim ben ararım ama olmıyacak bizamanda aramak istemem oyüzden diyorum
hadi bakalım güzel haberler alıcaz inşallahhh:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?