2012 kasım bebekleri büyüyor..

nedemek cnm hep yanındayız keske daha fazlasını yapabılsek sarıl ceydaya bol bol onu kokla öp

Onun kokusu herseeye bedel :)

cnm yanlış anlama ama acaba yinemi arıyo eskiler..

neden senin davayı açmanı istiyo peki ısrarla bunun sebebinedir?

görüşürüz cnm inşallah yarın daha güzel şeyler duyarız senden..

Bılmıyorum cannım ama acık olan bısey var kı esımın kafası yerınde değil sacma s cma seylerle karsıma gelıyo. Beklıcem susucam muhattap olmucam ama bır daha karsıma bosanma lafı ıle gelırse ben onu bosayıp koyacam yeter artık. Cocuj oyuncagı degıl aılesıne de dedım bı daha olursa ben bosayacam dedım. Adam olursa olur olmazsa bır omur bu cekılmez.

Allah kımsenın evıne huzursuzluk vermesın. Basımızdakı bu delılere de akıl versın. Bıze de allah sabırlar versın

amin cnm amin
ama boşanma lafı bir kere ağızdan çıkınca zaten evlilikte pek emek harcayacak bişey kalmıyor.
bir de tabi ailesinin zoruyla nereye kadar
cnm bir de yanlış anlama ama sanırım eşinin kafasında oturmayan bişeyler var. sebep annesi ya da başka bir kadın mı bilmiyorum ama ben öyle algıladım
ama inşallah bir an önce aklını başına toplar da sana da ceydaya da sahip çıkar
bir de çok özel olmazsa sen nerede yaşıyorsun?

amin cnm aminnnnnn:

canlarım ben erken çıkıyorum erdemi burdaki doktorumuza götürecem anestezi için uygun olup olmadığına bakıcak ona göre randevumuzu ertelicez yada yarın gidicez perşembe günü görüşürüz kısmetse Allaha emanet olun

suan bebelac4 devam sutumuz var o bıtınce kutu gunluk sutlerden alcam cnm bızde 2kez uyuoz ama uygulayabılıom cnm keske uygulaybılsen cok farkedıo memnun kalırsın masal 7de kalkıo 10da uyur oyuzden9,30a kadar oaylıom yedırmıom 10uyuyunca12gbı kalkar gerı3de uyuacagı için2,30da yıo yanı doktorumzda bunu ıstedı buyuk ınsan gbı5-6saat arayla beslencek dedı arada sadce meyve olabılır dedı 3de uyur5gbı kalkar7 gbı yer aksam sorun degıl dedı uzun uyucagı ıcın 7de yemek yese de 9da yatarken süt içirebılırısn dedı ben bu sekılde yapıom sımdı

ıns guzel hberlerle gelırsın canımmm allhm yardımcı olsun dualrım szınle

sabah erken kalkıyomus masal
alp tuğra nın hep değiştğı ıcın uyku saatlerı
ayak uyduramıyorum ona
ama denemeye calısıcam canım
gece yatmadan once mama yıyo bı onu yapabılıyoruz suan

Onun kafasına ben ......: töbe töbe. Elazıgdayız canım önce ıstanbuldaydık doğu görevi için elaZıga geldık. Calla canım kendı bılır artık ıkıde bı bosancam bosancam dıyıp duruyo bı daha derse ben bosucam dediğin gibi bi kere dedı artık arkası gelıyo

Canim.ben mi.yanlis anladim
Masal uyku arasindada artik.birsey icmiyor.demistin aksam 9 dan sabah 9.3o a uzun degilmi aclik suresi
Birde sabah 7 de kalkiyir ya iki bucuk saat sonrami kahvalti ediyor cok sanki cnm.ya

Kg almaya baslamasina cok.sevindim masalcigin

Son düzenleme:

Aman simdi bende sinirlendim he ne bosucam bosucam ufak cocugu tehtid eder gibi
Boyle seylerde yapici olmaya calisirim fakat esinin insafsizligi cok sinir bozucu

cnm masalh çok tatlı cımcıme nıce yaslara ıns
Teşekkür ederim canim

Nurcum masallla melwgin cok tatliymis hersry cok guzwl gorunuyor
Isimli balonlari kiskandim bak
Kiskanma kiz seneye arasa da yapariz hem onun ismini yazmakta kolay olur ha:)) bu arada kuzumun ikinci ismini de ogrenmis oldunuz:)
oy kuzum benım cok tatlı masallah
onun o kırmızı burnunu yerım ben
hersey cok guzel gorunuyo canım
e bıde senıde gorseydık ıyıydı
Tesekkur ederim canim. Kuzum atesli ve kirmizi burunluydu malesef.

Aman simdi bende sinirlendim he ne bosucam bosucam ufak cocugu tehtid eder gibi
Boyle seylerde yapici olmaya calisirim fakat esinin insafsizligi cok sinir bozucu
Ben de oyle kimseye bosan demem ama sürekli bosancam diyen bi adamla da nasil yasanir ki. Allah kolaylik versin coook zor bi durum

Teşekkür ederim canim

Kiskanma kiz seneye arasa da yapariz hem onun ismini yazmakta kolay olur ha:)) bu arada kuzumun ikinci ismini de ogrenmis oldunuz:)

Tesekkur ederim canim. Kuzum atesli ve kirmizi burunluydu malesef.

Amanin bir de sizmi yazdiniz
Neden cocukumu arastan ssonra digurdun bakayim

Ya ne sandin tabi biz yazdik. Sen benim anaokulu ogretmeni oldugumu unutuyorsun sanırım:)) gerci ben cok bisey yapmadim öğretmen arkadasa devrettim ama caktirma:))

Kiskanmam cikti ama balonlari benim
Nasil.oldu fistik bisim oglan sumulcan ama dune gore daha azaldi surup veriyorum ins geriler daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…