- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.201
nedemek cnm hep yanındayız keske daha fazlasını yapabılsek sarıl ceydaya bol bol onu kokla öp
cnm yanlış anlama ama acaba yinemi arıyo eskiler..
neden senin davayı açmanı istiyo peki ısrarla bunun sebebinedir?
görüşürüz cnm inşallah yarın daha güzel şeyler duyarız senden..
nasıl yani cnm yaa eski sevgilisiyle mi görüşüyordu yoksa eski sevgilisi sizi mi rahatsız ettii. allah akıl fikir versin bu millete ne hale geldik. ya rabbim sana da sabır versin en kısa zamanda ışık doğsun günlerine inş. cnm
yok öyle şey cnm o kadar yürekliyse kendi yapsın bence. sen onun dolduruşuna gelme sakin ol ceydayı düşün her işte bir hayır vardır de.
cnm benim hepiiimiz yanındayız keşke faydamız olsa ama sadece elimizden bu kadarı gelio. bol bol dua et rabbime ceyda için ve senin için en hayırlı olan ne ise bi an evvel onu yaşatsın size.
inş. güzel haberlerle dönüceksin cnm bizi de meraklandırma haber ver olur mu
bana gerek kalmadı cnm songül yazmış:)
olsun cnm sen yap anne sevgisiyle pişen tavuk iidir
ağlıo cnm yaa bi de elini yanağına tutuşu var ki minnacık elleri yiyesim gelio
cnm içini ferah tut, allahın izniyle bişey çıkmayacak
dualarımdasınız
cnm defneyi babaannesi yine gezmeye götürmüş ve yine bişey yemiyormuş.kv ablasının günü vardı oraya götürmüş.defne yine yaptığı yemekleri yememiş.kv de pirinçunundan muhallebi yapmış.onu yedirecekti en son
geçmiş olsun cnm benim.inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz
cnm ne kadar zor olsada allaha sığın.o içindeki sıkıntıları da kafandaki düşünceleri de feraha kavuşturacaktır.ankarada ihityacın olan bişey olursa annemler orada biliyorsun.
cnm benim ne kadar zor zamanlar geçirdiğinin farkındayım. ben de yakın zamanda o yollardan geçtim. seni çok iyi anlıyorum. hiç bir şey yapma.her şeyi zamana bırak ve sakin kafayla düşün
cnm benim boşanmayı düşünmek çok zor bir durum ama en son çare. sonuçta sen çalışan bir kadınsın.ailen de arkandaysa kocan senden korksun.ama önce evliliğini kurtarmaya çalış.eğer babasının dediklerine rağmen adam olmuyorsa zaten o adamdan hayır gelmez.huzursuz bir evlilik ne kadar zordur bilirim.bu ceydaya da yansır ve o da huzursuz olur.eğer yürümüyorsa sakince düşün.ne yapabilirsin?ama bırak ilk adımı eşin atsın. boşanacaksa da barışacaksa da. sen sadece sakince bekle. ama inşallah eşin bir an önce adam olur da evliliğin huzura kavuşur.sen sabret ve allaha sığın. emin ol o çok güzel feraha kavuşturacak seni.
teşekkür ederim tatlım
maşallah berraya. allah nazarlardan saklasın. allah yüzünü hep güldürsün
amin cnm aminOnun kokusu herseeye bedel :)
Bılmıyorum cannım ama acık olan bısey var kı esımın kafası yerınde değil sacma s cma seylerle karsıma gelıyo. Beklıcem susucam muhattap olmucam ama bır daha karsıma bosanma lafı ıle gelırse ben onu bosayıp koyacam yeter artık. Cocuj oyuncagı degıl aılesıne de dedım bı daha olursa ben bosayacam dedım. Adam olursa olur olmazsa bır omur bu cekılmez.
Allah kımsenın evıne huzursuzluk vermesın. Basımızdakı bu delılere de akıl versın. Bıze de allah sabırlar versın
Onun kokusu herseeye bedel :)
Bılmıyorum cannım ama acık olan bısey var kı esımın kafası yerınde değil sacma s cma seylerle karsıma gelıyo. Beklıcem susucam muhattap olmucam ama bır daha karsıma bosanma lafı ıle gelırse ben onu bosayıp koyacam yeter artık. Cocuj oyuncagı degıl aılesıne de dedım bı daha olursa ben bosayacam dedım. Adam olursa olur olmazsa bır omur bu cekılmez.
Allah kımsenın evıne huzursuzluk vermesın. Basımızdakı bu delılere de akıl versın. Bıze de allah sabırlar versın
denemeye calısıyorum dıyeyım canım
soyle oluyo sabah kalktıktan sonra kahvaltısı yapıyo 1 2 saat sonra uyuyo kalkıncada acıkmıs oluyo yanı tam yapamadım gunde 2 kere uyuyo 1 kere uyusa daha rahat yapabılırım
mesela dun 1 kez uyudu uyumadan corbasını ıcırdım
gunde 1 kez uykuya gecersek yapabılıcem
gece nesutu verıyosun
canlarım ben erken çıkıyorum erdemi burdaki doktorumuza götürecem anestezi için uygun olup olmadığına bakıcak ona göre randevumuzu ertelicez yada yarın gidicez perşembe günü görüşürüz kısmetse Allaha emanet olun
suan bebelac4 devam sutumuz var o bıtınce kutu gunluk sutlerden alcam cnm bızde 2kez uyuoz ama uygulayabılıom cnm keske uygulaybılsen cok farkedıo memnun kalırsın masal 7de kalkıo 10da uyur oyuzden9,30a kadar oaylıom yedırmıom 10uyuyunca12gbı kalkar gerı3de uyuacagı için2,30da yıo yanı doktorumzda bunu ıstedı buyuk ınsan gbı5-6saat arayla beslencek dedı arada sadce meyve olabılır dedı 3de uyur5gbı kalkar7 gbı yer aksam sorun degıl dedı uzun uyucagı ıcın 7de yemek yese de 9da yatarken süt içirebılırısn dedı ben bu sekılde yapıom sımdı
amin cnm amin
ama boşanma lafı bir kere ağızdan çıkınca zaten evlilikte pek emek harcayacak bişey kalmıyor.
bir de tabi ailesinin zoruyla nereye kadar
cnm bir de yanlış anlama ama sanırım eşinin kafasında oturmayan bişeyler var. sebep annesi ya da başka bir kadın mı bilmiyorum ama ben öyle algıladım
ama inşallah bir an önce aklını başına toplar da sana da ceydaya da sahip çıkar
bir de çok özel olmazsa sen nerede yaşıyorsun?
suan bebelac4 devam sutumuz var o bıtınce kutu gunluk sutlerden alcam cnm bızde 2kez uyuoz ama uygulayabılıom cnm keske uygulaybılsen cok farkedıo memnun kalırsın masal 7de kalkıo 10da uyur oyuzden9,30a kadar oaylıom yedırmıom 10uyuyunca12gbı kalkar gerı3de uyuacagı için2,30da yıo yanı doktorumzda bunu ıstedı buyuk ınsan gbı5-6saat arayla beslencek dedı arada sadce meyve olabılır dedı 3de uyur5gbı kalkar7 gbı yer aksam sorun degıl dedı uzun uyucagı ıcın 7de yemek yese de 9da yatarken süt içirebılırısn dedı ben bu sekılde yapıom sımdı
Onun kafasına ben ......: töbe töbe. Elazıgdayız canım önce ıstanbuldaydık doğu görevi için elaZıga geldık. Calla canım kendı bılır artık ıkıde bı bosancam bosancam dıyıp duruyo bı daha derse ben bosucam dediğin gibi bi kere dedı artık arkası gelıyo
Teşekkür ederim canimcnm masalh çok tatlı cımcıme nıce yaslara ıns
Kiskanma kiz seneye arasa da yapariz hem onun ismini yazmakta kolay olur ha:)) bu arada kuzumun ikinci ismini de ogrenmis oldunuz:)Nurcum masallla melwgin cok tatliymis hersry cok guzwl gorunuyor
Isimli balonlari kiskandim bak
Tesekkur ederim canim. Kuzum atesli ve kirmizi burunluydu malesef.oy kuzum benım cok tatlı masallah
onun o kırmızı burnunu yerım ben
hersey cok guzel gorunuyo canım
e bıde senıde gorseydık ıyıydı
Ben de oyle kimseye bosan demem ama sürekli bosancam diyen bi adamla da nasil yasanir ki. Allah kolaylik versin coook zor bi durumAman simdi bende sinirlendim he ne bosucam bosucam ufak cocugu tehtid eder gibi
Boyle seylerde yapici olmaya calisirim fakat esinin insafsizligi cok sinir bozucu
Teşekkür ederim canim
Kiskanma kiz seneye arasa da yapariz hem onun ismini yazmakta kolay olur ha:)) bu arada kuzumun ikinci ismini de ogrenmis oldunuz:)
Tesekkur ederim canim. Kuzum atesli ve kirmizi burunluydu malesef.
Ben de oyle kimseye bosan demem ama sürekli bosancam diyen bi adamla da nasil yasanir ki. Allah kolaylik versin coook zor bi durum
Ya ne sandin tabi biz yazdik. Sen benim anaokulu ogretmeni oldugumu unutuyorsun sanırım:)) gerci ben cok bisey yapmadim öğretmen arkadasa devrettim ama caktirma:))Amanin bir de sizmi yazdiniz
Neden cocukumu arastan ssonra digurdun bakayim
Ya ne sandin tabi biz yazdik. Sen benim anaokulu ogretmeni oldugumu unutuyorsun sanırım:)) gerci ben cok bisey yapmadim öğretmen arkadasa devrettim ama caktirma:))
Hani yapici olmaya calisiiyorum ama olamiyorum.hep tehtit gibu sanki
ZOR YANI.COK.ZOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?