2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kiskanmam cikti ama balonlari benim
Nasil.oldu fistik bisim oglan sumulcan ama dune gore daha azaldi surup veriyorum ins geriler daha da
Berra da daha iyi cok şükür. Derdi antibiyotik zaten kullanmaya baslayinca hemen etki ediyo nasil seyse. Hemen toparlanir kuzucuklarimiz inşallah.

Canim ben kaciyorum bir sürü işim var daha berra uyanikken bisey yapamıyorum. Bu vakte kaliyo hersey. Iyi geceler canim

Ay hadi ya antibiyotik olmadan atlatamiuormu.kuzucuk onudq slk kullanmak ta iyi degil
Cabuk kactin yahu

Bu duzene girdikten sonra aksm 7gbi yemk yio 9da uyrknde sut icio bazen 7ye kadar kalkmio ac olsa kalkar zaten bazende 1kez kalkr sut icer uyur kacta uyanirsa uynsin uyumadan once yedir dedi sabh7de kalkio 2.5saat sonra yio aralarda sadece meyve yio c nm

Aras gecece bir kez eger 9 da yattiysa iki kez emiyor ama 2.5 saat beklesrm bizim pasa cok huzursuz olur teyzesi acliga hic tahammulumuz yok bizim

sıfır değil ama 3 yada 5
hıc aklıma gelmedı bal vermek bılıyomusun
hıc denemedım vereyım bende
ben yumurta beyazını verdım bısey olmadı

Neden kestiriyorsunuz ya of arkadasim uc yapti fena yani uzuldum.sumdik cok
Ne sanslisiniz cnm ya keske yavrumda yiyebilse ama kek fakan vermwye basladim kabarmuyor

Neden kestiriyorsunuz ya of arkadasim uc yapti fena yani uzuldum.sumdik cok
Ne sanslisiniz cnm ya keske yavrumda yiyebilse ama kek fakan vermwye basladim kabarmuyor

aslında bende ıstemıyodum ama alp tuğranın sacları uzun ama cok seyrek gercekten bılıyorum bı faydası olmıcak ama
yınede ketırcez sonra uzatıcam zaten ben severım uzun sacı erkekte
ozaman yavas yavas verırsın canım yumurta yakın zamnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…