- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.221
Evet canim haklısın ama yine de mdrcnn biraz beklesin derim ortalik biraz sakinlesin sakin kafayla düşünsün inşallah dogru kararlar verir
Teşekkür ederim canim
Kiskanma kiz seneye arasa da yapariz hem onun ismini yazmakta kolay olur ha:)) bu arada kuzumun ikinci ismini de ogrenmis oldunuz:)
Tesekkur ederim canim. Kuzum atesli ve kirmizi burunluydu malesef.
Berra da daha iyi cok şükür. Derdi antibiyotik zaten kullanmaya baslayinca hemen etki ediyo nasil seyse. Hemen toparlanir kuzucuklarimiz inşallah.Kiskanmam cikti ama balonlari benim
Nasil.oldu fistik bisim oglan sumulcan ama dune gore daha azaldi surup veriyorum ins geriler daha da
Berra da daha iyi cok şükür. Derdi antibiyotik zaten kullanmaya baslayinca hemen etki ediyo nasil seyse. Hemen toparlanir kuzucuklarimiz inşallah.
Canim ben kaciyorum bir sürü işim var daha berra uyanikken bisey yapamıyorum. Bu vakte kaliyo hersey. Iyi geceler canim
cok tatlı gercekten
arada kaynamasın senıde gormek ıstıyorum
Canim.ben mi.yanlis anladim
Masal uyku arasindada artik.birsey icmiyor.demistin aksam 9 dan sabah 9.3o a uzun degilmi aclik suresi
Birde sabah 7 de kalkiyir ya iki bucuk saat sonrami kahvalti ediyor cok sanki cnm.ya
Kg almaya baslamasina cok.sevindim masalcigin
Bu duzene girdikten sonra aksm 7gbi yemk yio 9da uyrknde sut icio bazen 7ye kadar kalkmio ac olsa kalkar zaten bazende 1kez kalkr sut icer uyur kacta uyanirsa uynsin uyumadan once yedir dedi sabh7de kalkio 2.5saat sonra yio aralarda sadece meyve yio c nm
Berrayı görmeyi ne çok isterdim ama yetişemedim çok üzgünüm...
Artik cok gec
Nbr cnm
evet cok gec
ıslerımı hallettım geldım canım
ıyıyım sukur sen nasılsın aras nasıl
evet canım yanlıslık var saatte
Iyiyiz cnm ya aras su an salincak ta keyif yapiyor hastayiz biraz iki kez uyudu bugun uyku gece kaldi
olsun canım huzursuz olmasında gec uyusun farketmez
alp tuğranın sacları yarın kesılıyoo
Sakin sifira vurdurcam deme
Arasa bal limom verdim sen basladin mi bal vermeye bur yasi gectiler gecen verdim alerjinolmadi
sıfır değil ama 3 yada 5
hıc aklıma gelmedı bal vermek bılıyomusun
hıc denemedım vereyım bende
ben yumurta beyazını verdım bısey olmadı
Neden kestiriyorsunuz ya of arkadasim uc yapti fena yani uzuldum.sumdik cok
Ne sanslisiniz cnm ya keske yavrumda yiyebilse ama kek fakan vermwye basladim kabarmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?