- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.241
songul teyzesı bu resım senın ıcın
Ya nasil.kiycaksinizz yavrumun sirma saclarina cok tatli masalla.ne kadar da buyumus
Ay kustum.valla he
Alp tugra elimden birsey gelmyor yavrucagimmm
eh ıste bırazcık buyudu
olsun yıne uzar
bakalım duracakmı keserken bıde ovar durmazsa kestıremeyız
songul teyzesı bu resım senın ıcın
Insalla durmaz :)
Aman simdi bende sinirlendim he ne bosucam bosucam ufak cocugu tehtid eder gibi
Boyle seylerde yapici olmaya calisirim fakat esinin insafsizligi cok sinir bozucu
Ben de oyle kimseye bosan demem ama sürekli bosancam diyen bi adamla da nasil yasanir ki. Allah kolaylik versin coook zor bi durum
Hani yapici olmaya calisiiyorum ama olamiyorum.hep tehtit gibu sanki
ZOR YANI.COK.ZOR
Evet canim haklısın ama yine de mdrcnn biraz beklesin derim ortalik biraz sakinlesin sakin kafayla düşünsün inşallah dogru kararlar verir
Aynen canim belki.esi geri adim.atar
Ayni bosanma sozunu saarfetmez
Gunaydin kizlar opuyoruz hepiniziiii
Gunaydın kızlar valla tehdıt mı edıyo gercek mı dıyıyo anlamadım ama gerı adım atmaya basladı bıle dun hıc konusmadım gece sarılmaya calıstı yuz vermedım arkamı döndüm yattım. annesı babası konus fılan dıyolar ama tınlamıyorum. Konusmaya da baslamıcam. Bı sure daha sessız kalıcam muhattap olmucam.
Herkese tesekkur ederım yanımda olduğunuz bana destek olduğunuz için iyiki vardısınız ıyıkı kadınlar kulübü var
günaydın cnm sanada inşallah dahada geri adım atar çok sevindim..
ama sen konuşmamaya devam
odüşünüyodur şimdi nasılsa o benimle konuşacak barışacak diye
biraz konuşmaki aklı başına gelsin gözü korksun:
bana eşim hep diyo senin gözün çok kara sanki bişey olsa beni bi kalemde silersin diyo hiç arkana bakmadan diyo
tabi mümkün değil ama ben bunu hissetmesini istiyorum ona göre davransın..
günaydın cnm ayşegülüm hayırdır erkencfisin bugün..
kızlarrrr günaydın herkese ama ben güne kötü başladım
sabah 0 6 13te deprem oldu burda 4.7 şidetindeymiş fakat yerin çok fazla derinliğinde olmadığı için inanılmaz hissettik.
çok kötü oldum çokkkk:
nil bile uyandı..
Gunaydın kızlar valla tehdıt mı edıyo gercek mı dıyıyo anlamadım ama gerı adım atmaya basladı bıle dun hıc konusmadım gece sarılmaya calıstı yuz vermedım arkamı döndüm yattım. annesı babası konus fılan dıyolar ama tınlamıyorum. Konusmaya da baslamıcam. Bı sure daha sessız kalıcam muhattap olmucam.
Herkese tesekkur ederım yanımda olduğunuz bana destek olduğunuz için iyiki vardısınız ıyıkı kadınlar kulübü var
Konusmayacam canım aynen oyle konusunca yıne yuttu oturdu olacam. O yuzden konusmuyorum. Konusunca da bu daha bısanma lafı ederse benım davayı acacagımı benım onu bısayacagımı soyleyecem.
Uğrastıgım işe bakınkıxının doğum gunune hazırlanırken.
Cok gecmıs oldun canım
Konusmayacam canım aynen oyle konusunca yıne yuttu oturdu olacam. O yuzden konusmuyorum. Konusunca da bu daha bısanma lafı ederse benım davayı acacagımı benım onu bısayacagımı soyleyecem.
Uğrastıgım işe bakınkıxının doğum gunune hazırlanırken.
sana da günaydın cnmGunaydin kizlar opuyoruz hepiniziiii
cnm eşinin geri adım atmasına sevindim. inşallah kalıcı şekilde düzelir aranız.eşin aklını başına toplar da bir daha böyle saçma sapan şeyler yapmazGunaydın kızlar valla tehdıt mı edıyo gercek mı dıyıyo anlamadım ama gerı adım atmaya basladı bıle dun hıc konusmadım gece sarılmaya calıstı yuz vermedım arkamı döndüm yattım. annesı babası konus fılan dıyolar ama tınlamıyorum. Konusmaya da baslamıcam. Bı sure daha sessız kalıcam muhattap olmucam.
cnm geçmiş olsun, allah beterinden saklasıngünaydın cnm ayşegülüm hayırdır erkencfisin bugün..
sabah 0 6 13te deprem oldu burda 4.7 şidetindeymiş fakat yerin çok fazla derinliğinde olmadığı için inanılmaz hissettik.
çok kötü oldum çokkkk:
nil bile uyandı..
cnm çok geçmişo lsun yaaa 99 depremini avcılarda yaşamış biri olarak o korkunun ne demek olduğunu çok ii bilirim. rabbim bi dha yaşatmasın inş.günaydın cnm ayşegülüm hayırdır erkencfisin bugün..
çok kötü oldum çokkkk:
nil bile uyandı..
günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok kötüyüm
öncelikle dün kv çıldırttı. neymiş efendim gittiği gündeki kadınlar demiş ki boş ver yedirme, yemesin daha iyi. iyi de bu çocuk nasıl büyüyecek yemezse?akşam önce onu tersledim. öyle saçma şey olur mu?ben kızınca da günde dr bile vardı o söyledi diyor.zaten dün yine bişey yememiş.akşam yemek yedirdim. iyice doyurdum yavrumun karnını
neyse eve gittim. defne uyuttum. gece beşiğinde sürekli ağladı ve ben de yanıma aldım.dalmışım. sabah 4 buçukta güm diye bir ses ve ardından ağlama. yataktan bir fırladım. defne yerde. kendimden nefret ettim.yavrum nasıl ağladı. hemen kaldırdım biyerine bişey olmuş mu diye baktım. allahım ben ne kadar salağım.kendime çok kızgınım.
sabah da defne uyandı. ben de işe gitmek için hazırlanmıştım.altına kaka yapmış.takım elbiseyle altını çıkarıyordum yıkamak için. defne bi anda kudurmaya başlayınca doğal olarak üst baş battı. her yer kaka oldu. ben de defneye kızdım.sonra da defne benim suratıma bakmadı. allahım niye böyle oldu. şimdi kendimi suçluyorum.
hiçbir şeye yetişemiyorum.offff.
akşam. defnenin çarşaflarını yıkadım, yatak odasındaki halıyı yıkadım.kendi çarşafımı değiştirdim onları yıkadım.bulaşık makinasını çalıştırdım banyonun duvarlarını ovdum.gece 1 de yattım.ve hala yapmam gereken bir sürü iş var.
bugün kv pazara götürecekmiş.hasta edinceye kadar gezdirecek defneyi.
buarada kaynımla sevgilisini ayırmış. akşam gururla bunu anlatıyor. kaynıma sana hakkımı helal etmem demiş.ayrılacaksın o kızdan demiş.üzüldüm.neymiş kaynıma kendisi bulacakmış
günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok kötüyüm
öncelikle dün kv çıldırttı. neymiş efendim gittiği gündeki kadınlar demiş ki boş ver yedirme, yemesin daha iyi. iyi de bu çocuk nasıl büyüyecek yemezse?akşam önce onu tersledim. öyle saçma şey olur mu?ben kızınca da günde dr bile vardı o söyledi diyor.zaten dün yine bişey yememiş.akşam yemek yedirdim. iyice doyurdum yavrumun karnını
neyse eve gittim. defne uyuttum. gece beşiğinde sürekli ağladı ve ben de yanıma aldım.dalmışım. sabah 4 buçukta güm diye bir ses ve ardından ağlama. yataktan bir fırladım. defne yerde. kendimden nefret ettim.yavrum nasıl ağladı. hemen kaldırdım biyerine bişey olmuş mu diye baktım. allahım ben ne kadar salağım.kendime çok kızgınım.
sabah da defne uyandı. ben de işe gitmek için hazırlanmıştım.altına kaka yapmış.takım elbiseyle altını çıkarıyordum yıkamak için. defne bi anda kudurmaya başlayınca doğal olarak üst baş battı. her yer kaka oldu. ben de defneye kızdım.sonra da defne benim suratıma bakmadı. allahım niye böyle oldu. şimdi kendimi suçluyorum.
hiçbir şeye yetişemiyorum.offff.
akşam. defnenin çarşaflarını yıkadım, yatak odasındaki halıyı yıkadım.kendi çarşafımı değiştirdim onları yıkadım.bulaşık makinasını çalıştırdım banyonun duvarlarını ovdum.gece 1 de yattım.ve hala yapmam gereken bir sürü iş var.
bugün kv pazara götürecekmiş.hasta edinceye kadar gezdirecek defneyi.
buarada kaynımla sevgilisini ayırmış. akşam gururla bunu anlatıyor. kaynıma sana hakkımı helal etmem demiş.ayrılacaksın o kızdan demiş.üzüldüm.neymiş kaynıma kendisi bulacakmış
sana da günaydın cnm
cnm eşinin geri adım atmasına sevindim. inşallah kalıcı şekilde düzelir aranız.eşin aklını başına toplar da bir daha böyle saçma sapan şeyler yapmaz
cnm geçmiş olsun, allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?