2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin.kizlar nasilsiniz biz minigimle iyiyiz cuma aksami dgunumuz var bugunde misfirim var hazirlik yapmaya baslicam birazdan
dgunumiz icin hemen hemen hersey hazir ogunun gelmesini bekliyoruz sadece
elifim artik bes alti adim atiyo mesafe uzunsa totoyu yere koyup kalanini emekliyo ve yan.yan yuruyo yengrc gibi temkinli.bi sekilde
guldenim gecmis olsun tatlim deprem oldu demek ay kimbilir ne kadar korkmussunuzdur ins devami gelmez
yasminim sen.nasilsin.tatlim bal.bocegin nasil
masalece masallah masala kemdi.kendine uyumaya basladi demek elifte dort ayliktan.sekiz aya kadar oyle uyudu sonra dis cikarmaya baslayinca sallamaya donduk ama biyere gidince cok zorlaniyodum boyle daha iyi oluyo
songulcum gecmis olsun pasama ins cabucak iyilessin

cnm sağol gerçekten çok korktum ama kendim için değil oanda nili nasıl koruyayım diye geçiyo aklımdann:
bua arada doğum gününüz nasıl olacak hazırlıklar neler ayyy anlatırmısın biraz çatlıyacam
neler yapıcaksın mesela..

İyiyiz cok sukur tatlim nilin resimlerini gordum face te cok.kiskandim sizi elif sadece dagitmaktan anliyo bende istiyorum elif temizlik yapsin bak.misafir gelcek alsa eline viledayi silse fena olmazmi

aa tabi cnm yardım etsin annesine
istersen ben nili göndereyim hem sana yardım etsin hemde elifime iş öğretsin nedersin?

Elife tutu yaptim ustunede beyaz badi giycek tulden gul seklinde bi tokayla suslucem kizimi sonra evide birazcik.suslucez tatlim
aile aasinda olacak annemler kv falan gelecek ama bi onbes kisi plcaz sanirim
baklava yufkasindan patatesli borek
peynirli borek bide milfoyden borek
tahinli citir
Elmali tart(ablam yapacak)
Yogurtlu salata(daha tam.karar vermedim hqvuclu patatesli buyuk ihtimalle)
Mercimek koftesi(kv yapacak)
Bide pastamiz olacak bide kekmi yapsam acaba bilemiyorum ne.dersiniz

sağol cnm uykusuzluk harici iyiyim. zeynep ilay çok iştahsız hiç bişey yemio akşamda en fazla 7 ye kadar oyalayabiliyorum sonra uyuyo ama gece en az 10 kez kalkıo desem hiç abartmış olmam. sabahda en geç 6 da kalkıo zaten. dün gece de 1 de uyandı 2 buçukta zorla uyuttum. ağlayarak uyanıo ay ne zormuş çocuk büyütmek yaa yaşlandım resmen

Recescim bencede cok yoruyosun yipratiyosun.kendini arkadasim bugunler gelmicek bi daha erken yaslanican ama kv konusuna gelince cok haklisin defneye bisey yedirmemesi cocukla yeterince ilgilenmemesi beni cileden cikartiyo sinir.oluyorum o kadina bi de sevenleri ayirmis diye boburleniyp Allah onu bildigi gibi yapsin

wavvs canim alp tugranin resmini goremedim ama az cok tahmin edebiliyorum elifin.saclarini o kadar cok begeniyorum ki ben olsam kiyamazdim sende kiyma yavrumun saclarina bebek saclari baska guzel oluyo uclari kivir.kivir

Canim valla bizde oyleyiz gece okadar cok sik kalkiyorki bazen onu buluyo ama.artik aramizda.yatiyo.elif daha az uyaniyo cok soyledim ben aramiza almam alisir diye ama.artik valla umrumda degil insan oyle yorgun oluyoki uyuyamayinca bide sen calisiypsun Allah yardimcin.olsun

hem yemeyıp hem uyumadıgına gore kesın diş derdı var annesı 7de yatınca8gbı kaldır o kalkmazsa uyutma oyala bırazdaha gce yatır gece daha az uyanır belkı ozman masal a ben oylamk ıcın elıne makarna kek kraker cubuk ekmekler meyve falan verıom yere örtü serıpte bayılıo hem beslenmıs oluo hem oyalanıo cokda mutlu oluo catal kasık verıom kendı yemeye calıso kafasına gecırıo tabagı sonrda banyo yapıoz baya vakıt gecmıs oluo oyalamk ıcın ıns uzun uzun uyur artık prenses de annesı de dınlenır

az kaldı cnm hem iştah yapan hem uyku açan şurup bulayım şişeyi ağzına dayıycam o noktaya geldim yani

ben pazar gunu basaldım pazardan berı kendı uyuo pzartseı mısafırlıkte denemedım ugrasmıem dıe ayagımda uyuttum ben zaten cok mısafırlıge gden bırı de degılım kımse yok cunku 2-3kısı var tanıdık oda kırk yılda bı gder gelırız oyuzden alıssın dedım nasılsa hep evdeyım yalnzım duzen oturtmak daha kolay oluo sanada kolay gelsın cnm baya yogunsun buara

ohhh birsürü var zaten cnm ama nebileyim bilemedimkiben
ben müfin yapmıştım kek kağıtlarının içine kek yapıp döktüm üzerinede çkulata sosuylla süsledim istersen deneye bilirsin yada 1 kalıbı alıp o şekilde normal kurabiye yapa bilirsin..

Super olur biz biraz nazli yetistiriyoruz bu.kizi.azicik.is.ogretsin.nil ona

tamam canım ben göndrüyorum..

yasemminim ya çok erken uyuyo zeynep bence oyüzdende sürekli kalkıyo uykuyu alıyo yani..

tatlım ben 8de attımda msjı sıtesının saatı yanlıs ondan cok erken gorunuo masal8e gelırken kalkıo o kendı oynarken besıgınde sıkılana kadar bende telden gırıom bı bakıom:)ayyyy yaa çok üzüldum buyuk gcemıs olsun sen nerde yasıodun cnm nıl korktumu farkettımı kuzum

az kaldı cnm hem iştah yapan hem uyku açan şurup bulayım şişeyi ağzına dayıycam o noktaya geldim yani

:):):):)

evet sonra saatjin yanlış olduğunu farkettim bende cnm..
ben tekirdağ çorluda yaşıyorum:
sağol yok farketmedi ama uyandı biz onun yanına falan gidince kalktı oyuncaklarıyla oynamaya başladı..

bence kek yapma bısuru sey var zaten kanape gbı basıt prtık bısey yapabılrsın muffın gbı yada hıc yapma canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…