2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohh ıyı farketmemış travma olmasından cok korkarım bebeklerde bılıncaltına yerlesıo korkuları yaa ondan cok sevındm farkına varmamıs

cnm defnenin altını doğduğundan beri yıkıyorum. yıkamayınca içime sinmiyor.temiz olsun istiyorum.

ya kızlar 5 aydır evde yoktum ya evi iyice temizlemek istiyorum. bir de eşim haftasonlarında geldiği için haftasonu pek bişey yapamıyorum.sadece temizlik,çamaşır ve ütü oluyor.bir de defne için evin temiz olmasını istiyorum.
ben böyle çabalamama karşın kv beni beğenmez. temiz bulmaz. hatta fırsat bulduğu anda ağzını açar laf sokar. ama kendisinin çok temiz olduğunu savunur. haftasonu bana geldi. ben defneyi uyuturken mutfağın yerini ve balkonu sildi(oğluna yaranmak için).sonra da o pis suyu getirdi mutfak lavabosuna döktü. neymiş tuvalete dökerse lavabo kararırmış.ben de kızdım.dökme dememe rağmen inadına getirdi mutfak lavabosuna döktü. ya yemek yediğimiz tabakları oraya koyuyorum sonuçta.bir de laf söylüyor. yerler pislik içinde diye.defne hasta olacakmış. ki mutfağın yerini o sabah silmiştim. kendisi çok temizmiş gibi bana laf söylüyor. bu da beni sinir ediyor.

valla ben kıza üzülüyorum.çünkü çok seviyordu kaynımı. bir de ben aynısı defneye yapılsa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum.valla vebalini nasıl verir bilmiyorum.bir de anladığım kadarıyla eşimin benimle evlenmesini istememiş ama eşime söz geçirememiş.çünkü eşim bana annem seni kabul etmezse beni kaybeder demişti.mecbur kabullenmiş.şimdi diyor ki "bu kez benim istediğim gelini alacağım, oğlum benim istediğim kızla evlenecek".allah bildiği gibi yapsın.bazen kalbimi karartıp "inşallah aldığın kız kaynımı mutlu eder ama sana yapmadığını bırakmaz" diyorum. sonra da bu kadar kötü düşündüğüm için kendimden utanıyorum.kimseye kötülük düşünmek istemiyorum ama bazen böyle oluyor.

az kaldı cnm hem iştah yapan hem uyku açan şurup bulayım şişeyi ağzına dayıycam o noktaya geldim yani
inşallah bir an önce iştahı açılır cnm. belki diş huysuzluğu vardır ve ondan yemiyordur.

Canim sok oldum ya o pis suyun mutfaga dokulmeyecegini erkek oldugu halde esin bile biliyodur bence. Yuhh yani. Asil defne hasta olacak okadinla sabir sabir diyorum valla

ohh ıyı farketmemış travma olmasından cok korkarım bebeklerde bılıncaltına yerlesıo korkuları yaa ondan cok sevındm farkına varmamıs

yok cnm anlamadı zaten fazla sürmedi..

Canim sok oldum ya o pis suyun mutfaga dokulmeyecegini erkek oldugu halde esin bile biliyodur bence. Yuhh yani. Asil defne hasta olacak okadinla sabir sabir diyorum valla

vallaha benk. validen hakkında yeterince kötü düşünüyorum cnm kusura bakmasın böyle bikadına öylesi yakışır..
aynen kaynın umarım mutlu oluır ama kayın validene yapmadığını bırakmazda ozaman görür kendisi kendi gelinini seçmeyi..
zaten bi insan kendini ben temizim diye övüyosa oinsan bilki temiz değildir
temizlik sadece yerlerin temiz olması değil cnm şartı şurtu bilerek temizlik yapmak önemli..
gıcıkkkkkk:
ayyy fundam ben orda olsam varya size gelirdim özellikle o gelince ve ona lafları sokardım sürekli ayyyy:
sinir oluyorum

ya cnm düşün yani bir de durmuş bana laf söylüyor yerler pis diye. kaldı ki ben sadece akşamları evdeyim.evi ne kadar batırabilirim. her haftasonu evi temizliyorum dip köşe.haftaiçi de gürültü yapmadan akşamları temizleyebildiğim kadar temizliyorum. camları her hafta silmiyorum bir de kapıları.onun haricinde elimden geldiğince temizliyorum. lavaboları her akşam temizlerim.ben demiyorum ki ben süper temizim diye.ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.kaldı ki benim çocuğum her yeri temizlesemde elliyor, batırıyor.çocuğun arkasında bezle dolaşamamki

cnm keşke burada olsanda görüşsek. buradaki tek arkadaşımı sağolsun doğumgünü daveti rezilliğiyle kaybetmek üzereyim
ya cnm gerçekten kötü düşünmemeye çalışıyorum. onu anlamaya çalışıyorum ama ya ben çok salağım ya da o çok ince düşünüyor ki anlayamıyorum.
ya düşün mutfak yerini sildiği bezi verir çocuklarına ağızlarını silsinler diye
bir keresinde mutfakta yemek yenilen masanın üzerinde kaşlarını alırken gördüm. midem ayağa kalktı resmen.
ama sorsan ondan temizi yoktur.
arkadaşlarının evine gider. güzelce yer içer sonra da gelir ay şurası şöyle pisti, şu eşyası şöyle kötüydü vs
dün ankarada sattığı evindeki komşusunun günahını alıyor.neymiş evinin satılmasını engellemiş. ben de adamın günahını alıyorsun deyince kötü oluyorum. milletin dedikodusunu yapar ben dedikodu yapıyorsun dediğimde kızar.diyorum ki bak hacı oldun böyle şeyler yapma.ama dinleyen kim

yuh yani mutfak bezini çocuklara veriyo yok artık ama mutfak masasında kaş alma olayı bitirdi beni
işte dediğim gibi malesef yerlerin temiz olmasıyla temizlik olunmuyo
heryerin bezi ayrı olur benim bildiğim ama herhalde biz yanlış biliyoruz fundam..
bence sen o arkadaşına açık açık olanları anlat eminim seni anlıyacaktır cnm
mesela çağır bi akşam size bide pasta al küçük yine üflesin defnem olanlarıda anlatırsım böylelikle..

hepiniz ayrı ayrı haklısınız kızlar belki ama işte benim kızı daha geç yatırmak pek mümkün değil malesef .ama bi ara akşam beşte yatıp yarım saat bi saat uyuyp geri kalkıor sonra 9 gibi tekrar uyuyordu o düzen daha iyiydi tekrar bi şekilde o düzene dönmemiz gerek. tabi inş. yemek işinide çözeriz. hayırlısı bakalım sağolun tekrardan inş. diştir de bi an önce düzelir. bugün mesela sabah kahvaltı yaptırmaya çalıştım yemedi 8e çeyrek kala emzirip işe geldim öğlen ben gidene kadar hiç bişey yedirememiş annem. ben gittim ne denesem yemedi en son domatesin suyuna ekmek bandım biraz onu yedi çok şükür.sonrada emzirip geldim işte bizden haberler

bugün saat dörtte kuaför de randevum var kızlar saçlarımı boyatcam ama işin ilginç kısmı ne renge bayatacağıma karar veremedim

aynen cnm öyle yap.
bu arada ceydaya naısl bi doğum güünü yapıcaksın ve nezaman?

Normalde 8 aralık ama babası gececı o gun bende 7 aralıkta yapcam memleketten annemle babam gelcek :)))
Iyıkı doğdun ömür ceyda yazdım kartınlardan perdeye asıcam kızıma tütü takım yapıcam malzemelerım gelıyo bugun. Magnetlerın sıparısını verdım. Aksam olcak burdan samımı arkadaslarımı cagırcam. Yenge seker hamurundan kurabıyeler yapcak bıze. Daha menu bellı değil ama kv yaprak sardırırım. :)))
Daha da aklıma gelırse yazarım

.

Canım senı cok ıyı anlıyorum cunku bendeher işe tek basıma yetmeye çalısıyorum kımseden bı hayır yok. Ceydaya kızdıgım zaman o da benım yuzume bakmıyo bence kızma cunku bı sure unutmuyo. Ceyda yenı yenı unuttu ama sımdı sınırlenmeyı öğrendı bırı istemedığı bıseyı yaparsa sınırlenıyo. Bısver ne halısı ne duvarı kızına bak kendıne bak yeter. Kendıne de haksızlık etme o yorgunlukla defneyı yanında farkedememıssındır. Kv lere de akık versın allah ne deyım

Sağolun kızlar dahada gerı adım atacak o benım döktüğüm gözyaslarının hesabını verecek

Canim esinin geri adim.atmasina sevindim ins agzinizin tadi biran once yerine gelir Rabbim ceyda icin mutluluk huzur vrrsin yuvaniza

Amın canın amın Allh akıl fıkır versın

Menuyu bende mı calsam acaba :))

az kaldı cnm hem iştah yapan hem uyku açan şurup bulayım şişeyi ağzına dayıycam o noktaya geldim yani

Canım senı cok ıyı anlıyorum ceydada o durumda meyve ver yesın ama yemek verme ben yarın zınco alıcam ıstah acıyomus denıcem bakalım ne olcak. Balık yagına da basladım ama etkısını 1 ayda ancak gosterır dedıler

oyy çok zor gerçekten ama yasmincim belki emzirme işiniz bitince daha çok yer diyecem ama onunda garantisi yokki..

bende akşam boyatttım..
bugün saat dörtte kuaför de randevum var kızlar saçlarımı boyatcam ama işin ilginç kısmı ne renge bayatacağıma karar veremedim

cnm negüzel bak annenlerde gelecek bu senin için iyi olacak bence..
yanlız biliyomusun seni şuanda daha kararlı ve dimdik gördüm aynen devam..

Sağol canım benım sızlerı in ve annemın sayesınde :))) bakalın aksam neer olacak bı de yarına bana sınav gırevı vermısler esımın calıstıgı karakolun tam karsındakı okul sabah bırlıkte gıderız galıba.
Bu arda kbb geldı kv melek oldu hergun ben okuldan gelınce o uyudurdu sımdı benı uyutıyo sen yat dıyo 😱 simdide metfaktan sesler gelıyo mutfagı topluyo galıba basımıza tas yağacak :)

cnm döktüğün gözyaşlarının hesabını allah sorsun emin ol o daha iyi sorar.
kızımı çok seviyorum ama sabah aslında işe geç kalmanın stresiyle sinirlendim.yapmamam gerekiyordu.

aman dilini ısır da nazar değmesin.
bence biraz da sizin boşanma lafı ortaya çıktı ya ortalığı sakinleştirmek için yapıyordur

bence k .validen kayın pederden çekiniyo oyüzden yapıyo ama keşke
hep böyle olsalar ne olacakki..

bence k .validen kayın pederden çekiniyo oyüzden yapıyo ama keşke
hep böyle olsalar ne olacakki..

aaa olur mu cnm benim gelin hizmet edecek kv sefa sürecek.geçen benim kv ablasının yanında laf çarpıyor " o eskidenmiş kv nin her işini yapmak.senin benim zamanımıza aitmiş. şimdi gelinler elini bişeye vurmuyor" diye. ablasının da kızı var. o yatar hiçbir şeye elini bile sürmez.hatta kendi evinin işini bile hizmetçileri var onlar yapar.onu dile alsa ya.ben çalışıyorum.evimin işini zor yetiştiriyorum bir de hanımın evinin işini yapacakmışım.

geçen benden para istiyor.bu ay çok sıkıştık, hiç paramız yok diye.şimdi aradım hanfendi bernardodan pasta sunumu için tabak alıyormuş.120 tl mi ne.ben şimdi hangi lafına inanıyım?pasta sunum tabağı çok mu acil?benden ne koparırsa kar sayıyor.
defneyi de ordan oraya sürüklüyor.o mağaza senin bu mağaza benim dolaşıyor.

:)bende bugun buraya resımlerı atcaktım sarı sıyah kahve ıken saclarımın resmmını atayım sız secın dıcektım hangı renge boyatcagıma karar veremedım aslında ben kızıl ıstıom kırmızı aslında:)ama esım cıııkk dıo bı ıkna edemedım cok yakısıomus dıkkat cekıomusum:)bızımkı bana yakısan seylerı yaptırmıoda:)))

ayyy cok bı tuhaf kv.ayy bu havada gezılırmı saatlerce sokakda yaa gunlere gıttıgı yetmıo sankı hıc evde oturmazmı kadın cok kokoş ama gıcık itici biri canlanıo gozumde yazık defnemeee

ayy o bernerdodan nasıl bi tabak öyle cnm 120 tl çok merak ettim altınmı
insanlar 120 tlye yemek takımı alıyolar
madem parası yok ne gerek var pasta sunum tabağına..
ayyyyy:
kızlar bu arada songülle konuştum beysalım erdemi eve götürmüş iyimiş
songülümde bugün yarenin toplantısı varmış oyüzden girememiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…