2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlarrrr sızce hangi renk bana yakısmış boyatcam karar veremedım yardımcı olurmusunuz????

Eklentiler

• $IMG_7965.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_1578.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_0110.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_0031.webp
    18 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_8247.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_3823.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMAG0602.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $Goruntu(409).webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 25
  • .webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $M3cHuLLL...036.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 24

ohh erdem için cok sevındımm cnm aa merak edıodum çok saol hber verdgın için

Mehaba kizlar nasilsinizz bakalim
Bu ara gunduz pek giremiyor is guc yaren gelcek derken aksam oluyor
Bizden hbrler arasim grip
Ayni zamanda bir adet azi disimiz cikti disleri 9 ettik

Mdrcnn cok sevindim.cnm esinjn adim atmasina ayni tavira devam

Kızlar bu kadar gezmenin sonucu defne öksürmeye başladı. Kv kabul etmiyor tükürük boğazına kaçmıştir diyor. Am a yavrum evde de oksurmeye devam etti

Cnm hayırlı olsun azı dişiniz. Hangisi çıktı? Defnenin 9. Dişi üstten en arkanin bi önündeki. 10. Dişi de sanırım üstten köpek dişi olacak

canım saclar gıttı
kel oldu oğlum
kesılırken bıara ağlıcaktım zor tuttum kendımı
aldım saclrnı saklıcam
olsun yıne uzar canım
bende cok sevıyodum ama

canım saclar gıttı
kel oldu oğlum
kesılırken bıara ağlıcaktım zor tuttum kendımı
aldım saclrnı saklıcam
olsun yıne uzar canım
bende cok sevıyodum ama

neyse yine uzar ama üzülmemek mümkün değil
kıyamam ya ağladımı peki?

cnm hiç görüşemiyoruz buara seninle giremiyosun değilmi artık çocuklar büyüdükçe daha zor oluyo..

kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..

herkese günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? ben dün saçımı boyatım önceden her renk sarı vardı içinde yani röfle gibi değilde bir sürü renk vardı sarı karamel platin filan. diplerim bayağı uzamıştı. kuaförüm bal rengiyle altın kahveyi karıştırdı komple boyadı, dibi çok tatlı bi renk oldu uçlarda da hafif hafif sarılık kaldı çok hoşuma gitti... kendime geldim ayolama kocişten kendimi kurtaramadımmm zararda mıyım kar da mı bilemedim

bence k .validen kayın pederden çekiniyo oyüzden yapıyo ama keşke
hep böyle olsalar ne olacakki..

Aynen öyle canım kbb dan kv cekınır sabah bana nerdeyse kahvaltı yaptıracaktı kendı ellerıyle sasarsınız yanı

Bu aradaceyda gece ateslendı dıslerı gelıyo cok atesı cıktı 2 defa calpol verdım sımdı sınav gorevı vermısler ona geldım ama aklım evde

Hala pesımde dolanıyo dun gece cok ısre ettı ben hayır desım yarın sınava gıdıcem cocuk ateslı dedım ıstemedım poposunu dondu yattı. Surunsun :)

masalece... cnm bakır tonları çok tatlı olmuş bence ama hepside yakışmış ayrı hava vermiş yani.... beysalll... cnm nasıl geçti kontrol sonuçlar ne erdemim nasılllsongül.... paşam hala iileşemedi mi annesi e bi de diş derdi var nasıl başetti ki çocukum ikisiyle birden...reces.... cnm kv ne allah akıl fikr versin inş. rabbim defnemi korusun dua etmekten başka yapacak bişey yok. inş. kv n bian evvel doğruları görürü bakması gerektiği gibi bakar defneme...

oyyy kıyamam cnm ya bakar dimi ateşine
ay bence sen k. pedere söyle hep sizde kalsın cnm:

Hala pesımde dolanıyo dun gece cok ısre ettı ben hayır desım yarın sınava gıdıcem cocuk ateslı dedım ıstemedım poposunu dondu yattı. Surunsun :)

iyi yapmışsın devam
adama bak hem boşanalım diyo hemde istiyo hey allahımyaaa:

Günaydın herkese güzel anneler herkes iyidir umarım ben ve bebişim iyiyiz

günaydın sağol bizde iyiyiz..

beysalım gelde neler oldu anlat
müsait değilsindir diye arıyamadım seni cnm ama songülümden öğğrendim..

Gunaydim kizlae herkeze
Sanirim.arasim.bronsit oldu kesik. Nefes alama hafif hirlama basladi dun aksam
Bugun dr yolu gozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…