- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.301
ayy o bernerdodan nasıl bi tabak öyle cnm 120 tl çok merak ettim altınmı
insanlar 120 tlye yemek takımı alıyolar
madem parası yok ne gerek var pasta sunum tabağına..
ayyyyy:
kızlar bu arada songülle konuştum beysalım erdemi eve götürmüş iyimiş
songülümde bugün yarenin toplantısı varmış oyüzden girememiş..
kızlarrrr sızce hangi renk bana yakısmış boyatcam karar veremedım yardımcı olurmusunuz????
Mehaba kizlar nasilsinizz bakalim
Bu ara gunduz pek giremiyor is guc yaren gelcek derken aksam oluyor
Bizden hbrler arasim grip
Ayni zamanda bir adet azi disimiz cikti disleri 9 ettik
Mdrcnn cok sevindim.cnm esinjn adim atmasina ayni tavira devam
Kızlar bu kadar gezmenin sonucu defne öksürmeye başladı. Kv kabul etmiyor tükürük boğazına kaçmıştir diyor. Am a yavrum evde de oksurmeye devam etti
Cnm hayırlı olsun azı dişiniz. Hangisi çıktı? Defnenin 9. Dişi üstten en arkanin bi önündeki. 10. Dişi de sanırım üstten köpek dişi olacak
Recescim bencede cok yoruyosun yipratiyosun.kendini arkadasim bugunler gelmicek bi daha erken yaslanican ama kv konusuna gelince cok haklisin defneye bisey yedirmemesi cocukla yeterince ilgilenmemesi beni cileden cikartiyo sinir.oluyorum o kadina bi de sevenleri ayirmis diye boburleniyp Allah onu bildigi gibi yapsin
wavvs canim alp tugranin resmini goremedim ama az cok tahmin edebiliyorum elifin.saclarini o kadar cok begeniyorum ki ben olsam kiyamazdim sende kiyma yavrumun saclarina bebek saclari baska guzel oluyo uclari kivir.kivir
canım saclar gıttı
kel oldu oğlum
kesılırken bıara ağlıcaktım zor tuttum kendımı
aldım saclrnı saklıcam
olsun yıne uzar canım
bende cok sevıyodum ama
cnm döktüğün gözyaşlarının hesabını allah sorsun emin ol o daha iyi sorar.
kızımı çok seviyorum ama sabah aslında işe geç kalmanın stresiyle sinirlendim.yapmamam gerekiyordu.
aman dilini ısır da nazar değmesin.
bence biraz da sizin boşanma lafı ortaya çıktı ya ortalığı sakinleştirmek için yapıyordur
bence k .validen kayın pederden çekiniyo oyüzden yapıyo ama keşke
hep böyle olsalar ne olacakki..
Mehaba kizlar nasilsinizz bakalim
Bu ara gunduz pek giremiyor is guc yaren gelcek derken aksam oluyor
Bizden hbrler arasim grip
Ayni zamanda bir adet azi disimiz cikti disleri 9 ettik
Mdrcnn cok sevindim.cnm esinjn adim atmasina ayni tavira devam
Aynen öyle canım kbb dan kv cekınır sabah bana nerdeyse kahvaltı yaptıracaktı kendı ellerıyle sasarsınız yanı
Bu aradaceyda gece ateslendı dıslerı gelıyo cok atesı cıktı 2 defa calpol verdım sımdı sınav gorevı vermısler ona geldım ama aklım evde
Hala pesımde dolanıyo dun gece cok ısre ettı ben hayır desım yarın sınava gıdıcem cocuk ateslı dedım ıstemedım poposunu dondu yattı. Surunsun :)
Günaydın herkese güzel anneler herkes iyidir umarım ben ve bebişim iyiyiz
Hala pesımde dolanıyo dun gece cok ısre ettı ben hayır desım yarın sınava gıdıcem cocuk ateslı dedım ıstemedım poposunu dondu yattı. Surunsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?