2012 kasım bebekleri büyüyor..

bence de kp de sizde kalsın cnm iimiş böyle:)
kuzum benim allahtan dedesi yanında babaanne de onun sayesinde mis gi bakar işte en azından... sende hemen işiini bititrip gidersin kuzuna inş. cnm geçmiş olsun

Ay bizim.evlatta oksuruyor valla
Korkuyorum.bronsit olcak diye yarin dr a goturcem
valla ben de korkuyorum hasta olacak diye

güle güle kullan tatlım.
olsun adamın aklını başından almışsın fena mı

Hala pesımde dolanıyo dun gece cok ısre ettı ben hayır desım yarın sınava gıdıcem cocuk ateslı dedım ıstemedım poposunu dondu yattı. Surunsun :)
yuh ya adama bak. hem boşanacam de hem de bişeyler isste
erkek milleti işte

günaydın kızlar.

Gunaydin kizlar
masalece bende 2 ve 3 numarayi begendim
nasilsiniz biz erkencikten kalktik bugun havada cok soguk
günaydın cnmm hafta sonu da dahil çok soğuk olcakmış aman dikkat kuzulara. gerçi biz sabahın ayazında dışarı öıkıoz kuzumla rabbime emanet vallahi...

Gunaydim kizlae herkeze
Sanirim.arasim.bronsit oldu kesik. Nefes alama hafif hirlama basladi dun aksam
Bugun dr yolu gozuktu

hemen götür cnm bence de ilerlemeden çözülsün problem rabbim şifa versin inş.

cnm ne yaptın, erdemin sonuçları çıktı mı?
dr ne dedi?
çok meraktayım

Herkese günaydın kızlar nasilsiniz görüşmeyeli biz sağ saglim evimize geldik çok şükür

Buarada bütün bebeklerimizin geçmiş doğum günleri kutlu olsun rabbim sağlıkli ömür versin...

Gunaydin kizlar
masalece bende 2 ve 3 numarayi begendim
nasilsiniz biz erkencikten kalktik bugun havada cok soguk

günaydın cnm...
burasıda çok soğuk..

Gunaydim kizlae herkeze
Bugun dr yolu gozuktu

kıyamam ben aras paşama gelişmelerden haberdar et beni cnm..
oyyyy

günaydın cnm..
varmı k. validede bi olay bugün..

Herkese günaydın kızlar nasilsiniz görüşmeyeli biz sağ saglim evimize geldik çok şükür

Buarada bütün bebeklerimizin geçmiş doğum günleri kutlu olsun rabbim sağlıkli ömür versin...

günaydın cnm hoşgeldin bayadır yoktun anlat bakim nasıl geçti tatil efecikte ki gelişmeler nasıl haberler sende

günaydın cnm hoşgeldin nasıl geçti bakalım bize biraz ayrıntı yaz.
efecik ne yapıyo kutladınızmı doğum gününü sizinde doğum günnüz kutlu olsun..

hmmm sorma cnm ama fön boşa gitti

günaydın cnm hoşgeldin bayadır yoktun anlat bakim nasıl geçti tatil efecikte ki gelişmeler nasıl haberler sende

günaydın cnm hoşgeldin nasıl geçti bakalım bize biraz ayrıntı yaz.
efecik ne yapıyo kutladınızmı doğum gününü sizinde doğum günnüz kutlu olsun..

Hosbulduk kızlar tatilimiz çok çok güzel geçti valla yolculuklarda birazsorun yaşadık sadece hiç kimseyi yabancilamadi herkese gitti çok nazar değdi :))
Iki kere hasta olduk hemen atlattık ama şükür doğum günunu önce ankarada kutladık benim ailemle teyzeleriyle sonra bide konyada kutladık herşey çok güzeldi gezdik tozduk bol bol elbise aldık:))
Ve şansımıza havalar hep güzeldi son gün ankarada yağmur yağdı bizden haberler bukadar:)))
Sizden haberler nasıl bebislerimiz iyidir inşallah

Yok canim ona asi vurdurduk bu yil sinifta hasta cok olmasjna ragmen birseyi yok
12.45 cnm randavu

Saclarini gule gule kullan cnm benim renklerim :)
Bol bol sincap yakalatan bir renk olmus

ayy çok sincap yakalatan diosun tecrübeyle sabit yani
çok şükür yarenim de olmamasına sevindim cnm arasım da en kısa zamanda düzelir inş. haberdar et bizi merak ederiz

bence de kp de sizde kalsın cnm iimiş böyle:)
kuzum benim allahtan dedesi yanında babaanne de onun sayesinde mis gi bakar işte en azından... sende hemen işiini bititrip gidersin kuzuna inş. cnm geçmiş olsun

Sağol canım benım nedır kuzuların bu dışlerden cektığı.

Erkek işte canım pis nefıslıler.

Gunaydim kizlae herkeze
Bugun dr yolu gozuktu

Gecmıs olsun canım

Gecmis olsn cnm ya pasamiz gucludur korkma annesi iyulesir o hmncik cnm bagisiklij guclndirici ilac vitmn faln kulkansaniz doktorunuza danisarak sık hastalanioya onun icin balik yagi surubu faln onerio doktorlar boyle durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…