- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.341
henüz bi olay yok bakalım günün ilerleyen saatlerinde ne çıkacakgünaydın cnm...
burasıda çok soğuk..
kıyamam ben aras paşama gelişmelerden haberdar et beni cnm..
oyyyy
günaydın cnm..
varmı k. validede bi olay bugün..
ceza olarak seni sabah kuaföre götürseydi :)hmmm sorma cnm ama fön boşa gitti
henüz bi olay yok bakalım günün ilerleyen saatlerinde ne çıkacak
ceza olarak seni sabah kuaföre götürseydi :)
e bundan sonrası için uygularsın :)he he bak bu ii fikirmiş ama artık çoook geç
Gecmis olsn cnm ya pasamiz gucludur korkma annesi iyulesir o hmncik cnm bagisiklij guclndirici ilac vitmn faln kulkansaniz doktorunuza danisarak sık hastalanioya onun icin balik yagi surubu faln onerio doktorlar boyle durumda
henüz bi olay yok bakalım günün ilerleyen saatlerinde ne çıkacak
ceza olarak seni sabah kuaföre götürseydi :)
e bundan sonrası için uygularsın :)
Gecmis olsn cnm ya pasamiz gucludur korkma annesi iyulesir o hmncik cnm bagisiklij guclndirici ilac vitmn faln kulkansaniz doktorunuza danisarak sık hastalanioya onun icin balik yagi surubu faln onerio doktorlar boyle durumda
Kizlar biz geldik hastaneden
Dr umuz.muayne etti sikayetleri anlattim cok.hafif bir darlik var dedi bronsitin baslangicu yada bronsiye cevirmeye calisiyor dedi
Hava ya gerek gormedi antibiyotikte vermedi bronsitte kullandigi surup ile grip surubunu kullanicaz
Cumartesi sabaho yeniden hemen randavu yazdi takip edicem.dedi
Eger durum.boyle giderse farkli tedavi yapicaz dedi ve astim hastalarinin kullandigihavadan gosterdi ben yikildim.aras astim hastasimi dedim hayir dedi arasi bronslari dar oldugu icin gribi bronsite ceviriyir dedi biz bu dar olan bronslari sabah aksam kullanarak acicaz dedi sayet sorun boyle devam ederse
Kizlar cikana kadar ben adama defalarca aras astimmi dedim.o defalarca hayir dedi
Bakalim.cumartesi durum.ne olucak
Bu arada aras devam.sutune basladiktan sonra kg almis uykudan iyandigi icin dr soymak istemedi bezide yeni degismisti 66o gr cikti kiyaafetler.2oo desek iyi yine
cnm tam ben sana msj yazmak için girmiştim msjını gördümkizlar biz geldik hastaneden
dr umuz.muayne etti sikayetleri anlattim cok.hafif bir darlik var dedi bronsitin baslangicu yada bronsiye cevirmeye calisiyor dedi
hava ya gerek gormedi antibiyotikte vermedi bronsitte kullandigi surup ile grip surubunu kullanicaz
cumartesi sabaho yeniden hemen randavu yazdi takip edicem.dedi
eger durum.boyle giderse farkli tedavi yapicaz dedi ve astim hastalarinin kullandigihavadan gosterdi ben yikildim.aras astim hastasimi dedim hayir dedi arasi bronslari dar oldugu icin gribi bronsite ceviriyir dedi biz bu dar olan bronslari sabah aksam kullanarak acicaz dedi sayet sorun boyle devam ederse
kizlar cikana kadar ben adama defalarca aras astimmi dedim.o defalarca hayir dedi
bakalim.cumartesi durum.ne olucak
bu arada aras devam.sutune basladiktan sonra kg almis uykudan iyandigi icin dr soymak istemedi bezide yeni degismisti 66o gr cikti kiyaafetler.2oo desek iyi yine
neyse yine uzar ama üzülmemek mümkün değil
kıyamam ya ağladımı peki?
cnm hiç görüşemiyoruz buara seninle giremiyosun değilmi artık çocuklar büyüdükçe daha zor oluyo..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
herkese günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? ben dün saçımı boyatım önceden her renk sarı vardı içinde yani röfle gibi değilde bir sürü renk vardı sarı karamel platin filan. diplerim bayağı uzamıştı. kuaförüm bal rengiyle altın kahveyi karıştırdı komple boyadı, dibi çok tatlı bi renk oldu uçlarda da hafif hafif sarılık kaldı çok hoşuma gitti... kendime geldim ayolama kocişten kendimi kurtaramadımmm zararda mıyım kar da mı bilemedim
cnm gün gelecek aras da bunları yiyebilecek allahın izniyleevet canim.dogru soyluyorsun aslinda dr umuzda bu tarz vitaminleri onerdigini soylemisti ama malesef hepsinim ana maddesi yumurta dolu oldugindan arasa kullanamayacagimizi soyledi
dusunun bu yumurta ne kadar faydali birsey
bol bol.yedirin kizlar benim.yavrumun yerinede
e bıde bız gorseydık ıyıydı
emnım cok yakısmıstır
ay bendemı boyatsam o renge napsam
ay boyat tatlım inan çok ii gelio insana kendime geldim ayolşöyle güzel bi poz yakalarsam koyarım buraya
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrr
Kizlar biz geldik hastaneden
Dr umuz.muayne etti sikayetleri anlattim cok.hafif bir darlik var dedi bronsitin baslangicu yada bronsiye cevirmeye calisiyor dedi
Hava ya gerek gormedi antibiyotikte vermedi bronsitte kullandigi surup ile grip surubunu kullanicaz
Cumartesi sabaho yeniden hemen randavu yazdi takip edicem.dedi
Eger durum.boyle giderse farkli tedavi yapicaz dedi ve astim hastalarinin kullandigihavadan gosterdi ben yikildim.aras astim hastasimi dedim hayir dedi arasi bronslari dar oldugu icin gribi bronsite ceviriyir dedi biz bu dar olan bronslari sabah aksam kullanarak acicaz dedi sayet sorun boyle devam ederse
Kizlar cikana kadar ben adama defalarca aras astimmi dedim.o defalarca hayir dedi
Bakalim.cumartesi durum.ne olucak
Bu arada aras devam.sutune basladiktan sonra kg almis uykudan iyandigi icin dr soymak istemedi bezide yeni degismisti 66o gr cikti kiyaafetler.2oo desek iyi yine
cnm kaana geçmiş olsun, azı dişi çıkıyor olabilirselam kızlar giremedim yine bi kaç gündür telden okuyup takip etmeye çalıştım biraz,
beysalım, masalece arkadaşlık tekliflerinizi yeni gördüm kusura bakmayın kızlar resimlere baktıktan sonra haber verirseniz silicem çünki yine
Songülüm öncelikle başınız sağolsun canım, arasada çok geçmiş olsun, korkma nolur bak doktorunuzda kötü bişey söylememiş cumarteside hayırlı haberlerle geleceksin inşallah.
Beysalım erdemin mr'ı nasıl çıktı acaba? Anestezi sorun oldumu
Reces canım ya kv hakkında sana ne desem bilmiyorum, o kadar üzülüyorum ki yazdıklarını okuyunca, buna başka bi çözüm bulmanız lazım kıyamam ben defneme
Bizden haberlerde pek iç açıcı değil malesef,
Kaan iki gündür iştahsız, ateşi çıkıyor ishal. Diş geliyor sanırım, bundan öncekilerde hiç olmamıştı böyle
Bide yavrum acı çekiyor, yanağını sıkıp bana bakıp 'anneee bu bu' diyor yanaklarıda kıpkırmızı
Karnımdaki melektende haberler hala aynı malesef, pazartesi randevumuz vardı tekrar bakıldı ense kalınlığına vs, 2,5 çıktı bu sefer ama illa beni prenatoloğa yolluyor, pazartesi öğlen randevumuz var orda, dua edin kızlar olurmu hayırlı haberlerle dönelim ordan inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?