2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gecmis olsn cnm ya pasamiz gucludur korkma annesi iyulesir o hmncik cnm bagisiklij guclndirici ilac vitmn faln kulkansaniz doktorunuza danisarak sık hastalanioya onun icin balik yagi surubu faln onerio doktorlar boyle durumda

bizede baışıklık güçlendirici iminol vermişti doktorumuz..
boyattınmı saçlarını ayşegülcüm..

henüz bi olay yok bakalım günün ilerleyen saatlerinde ne çıkacak

ceza olarak seni sabah kuaföre götürseydi :)

iyi fikirmiş :):):)
hehe:

Kizlar biz geldik hastaneden
Dr umuz.muayne etti sikayetleri anlattim cok.hafif bir darlik var dedi bronsitin baslangicu yada bronsiye cevirmeye calisiyor dedi
Hava ya gerek gormedi antibiyotikte vermedi bronsitte kullandigi surup ile grip surubunu kullanicaz
Cumartesi sabaho yeniden hemen randavu yazdi takip edicem.dedi
Eger durum.boyle giderse farkli tedavi yapicaz dedi ve astim hastalarinin kullandigihavadan gosterdi ben yikildim.aras astim hastasimi dedim hayir dedi arasi bronslari dar oldugu icin gribi bronsite ceviriyir dedi biz bu dar olan bronslari sabah aksam kullanarak acicaz dedi sayet sorun boyle devam ederse
Kizlar cikana kadar ben adama defalarca aras astimmi dedim.o defalarca hayir dedi
Bakalim.cumartesi durum.ne olucak
Bu arada aras devam.sutune basladiktan sonra kg almis uykudan iyandigi icin dr soymak istemedi bezide yeni degismisti 66o gr cikti kiyaafetler.2oo desek iyi yine

Gecmis olsn cnm ya pasamiz gucludur korkma annesi iyulesir o hmncik cnm bagisiklij guclndirici ilac vitmn faln kulkansaniz doktorunuza danisarak sık hastalanioya onun icin balik yagi surubu faln onerio doktorlar boyle durumda

Evet canim.dogru soyluyorsun aslinda dr umuzda bu tarz vitaminleri onerdigini soylemisti ama malesef hepsinim ana maddesi yumurta dolu oldugindan arasa kullanamayacagimizi soyledi
Dusunun bu yumurta ne kadar faydali birsey
Bol bol.yedirin kizlar benim.yavrumun yerinede

canım gecmıs olsun
bende olsam bende defalarca sorardım
ınsan o ılacı gorunce bıle kotu olur yakıstıramaz kuzusuna
ınsallah hafıf atlatır canım baska ılaca gerek kalmaz
masallah guzel kılo almıs yanı 460 gr mı almıs oluıyo kacgunde pekı

cnm tam ben sana msj yazmak için girmiştim msjını gördüm
geçmiş olsun cnm
kötü düşünme
dr sadece bir ihtimal sonucu konuşmuş
takip edecekmiş bak.
Defne de gribi hemen bronşite çeviriyor
inşallah değildir astım
dua edeceğim senin için
allahtan çözümü olan bişey
inşallah bronşları hemen açılır
kilo almasına sevindim
allah dermansız dert vermesin

bende oyle avutuyorum canım kendımı yıne uzar dıye
evet canım pek gıremıyorum
bazen okuyorum sadece
dun aksam anneme geldım suan burdyım yarın gıdıcem heralde eve

e bıde bız gorseydık ıyıydı
emnım cok yakısmıstır
ay bendemı boyatsam o renge napsam

cnm gün gelecek aras da bunları yiyebilecek allahın izniyle

tekrardan geçmiş olsun cnmm inş. atlatcak paşam gerek kalmıycak... sesini duymak da güzeldi hee tuhaf geldi
maşallah paşama buarada sen hangi devam sütünü kullanıyordun cnm yaa ne yadiriosunuz bu kuzulara benim kız iice süzüldü gamzeleri bile silikleşti kuzumun. dün akşam babasıyla 1 çaybardağı sütle yaptığım muhallebiyi kırk takla atarak yedirdik yaa

nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrr

kaç kilo olmuş aras anlamadım cnm:
çok geçmiş olsun inşallah arasıma havaya gerek kalmıyacak..

selam kızlar giremedim yine bi kaç gündür telden okuyup takip etmeye çalıştım biraz,

beysalım, masalece arkadaşlık tekliflerinizi yeni gördüm kusura bakmayın kızlar resimlere baktıktan sonra haber verirseniz silicem çünki yine

Songülüm öncelikle başınız sağolsun canım, arasada çok geçmiş olsun, korkma nolur bak doktorunuzda kötü bişey söylememiş cumarteside hayırlı haberlerle geleceksin inşallah.

Beysalım erdemin mr'ı nasıl çıktı acaba? Anestezi sorun oldumu

Reces canım ya kv hakkında sana ne desem bilmiyorum, o kadar üzülüyorum ki yazdıklarını okuyunca, buna başka bi çözüm bulmanız lazım kıyamam ben defneme

Bizden haberlerde pek iç açıcı değil malesef,
Kaan iki gündür iştahsız, ateşi çıkıyor ishal. Diş geliyor sanırım, bundan öncekilerde hiç olmamıştı böyle
Bide yavrum acı çekiyor, yanağını sıkıp bana bakıp 'anneee bu bu' diyor yanaklarıda kıpkırmızı

Karnımdaki melektende haberler hala aynı malesef, pazartesi randevumuz vardı tekrar bakıldı ense kalınlığına vs, 2,5 çıktı bu sefer ama illa beni prenatoloğa yolluyor, pazartesi öğlen randevumuz var orda, dua edin kızlar olurmu hayırlı haberlerle dönelim ordan inşallh

cnm kaana geçmiş olsun, azı dişi çıkıyor olabilir
bebişin için de belki de dr emin olmak için prenatologa gönderiyordur
kuzenimin oğlunun da kalındı ensesi ama sağlıklı doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…