- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.361
aynen cnm dr da sagsun yıkılma hemen dedı karamsarlık yok dedı surelı arasın astım olmadığını anlattıcanım gecmıs olsun
bende olsam bende defalarca sorardım
ınsan o ılacı gorunce bıle kotu olur yakıstıramaz kuzusuna
ınsallah hafıf atlatır canım baska ılaca gerek kalmaz
masallah guzel kılo almıs yanı 460 gr mı almıs oluıyo kacgunde pekı
aa sukur cnm astım degıl dedı astımda astım krızı olur ve fısfısı sureklı kullanmanız gerekıtr dedıcnm tam ben sana msj yazmak için girmiştim msjını gördüm
geçmiş olsun cnm
kötü düşünme
dr sadece bir ihtimal sonucu konuşmuş
takip edecekmiş bak.
Defne de gribi hemen bronşite çeviriyor
inşallah değildir astım
dua edeceğim senin için
allahtan çözümü olan bişey
inşallah bronşları hemen açılır
kilo almasına sevindim
allah dermansız dert vermesin
ay evet cnm ya bır garıp olup guldenım kadar hos bır sesım yok kalınca degılm mıtekrardan geçmiş olsun cnmm inş. atlatcak paşam gerek kalmıycak... sesini duymak da güzeldi hee tuhaf geldi
maşallah paşama buarada sen hangi devam sütünü kullanıyordun cnm yaa ne yadiriosunuz bu kuzulara benim kız iice süzüldü gamzeleri bile silikleşti kuzumun.dün akşam babasıyla 1 çaybardağı sütle yaptığım muhallebiyi kırk takla atarak yedirdik yaa
canım en sın 11350 ydı sımdı 12010 grm cıktı 210 çıkarsak 11800kaç kilo olmuş aras anlamadım cnm:
çok geçmiş olsun inşallah arasıma havaya gerek kalmıyacak..
selam kızlar giremedim yine bi kaç gündür telden okuyup takip etmeye çalıştım biraz,
beysalım, masalece arkadaşlık tekliflerinizi yeni gördüm kusura bakmayın kızlar resimlere baktıktan sonra haber verirseniz silicem çünki yine
Songülüm öncelikle başınız sağolsun canım, arasada çok geçmiş olsun, korkma nolur bak doktorunuzda kötü bişey söylememiş cumarteside hayırlı haberlerle geleceksin inşallah.
Beysalım erdemin mr'ı nasıl çıktı acaba? Anestezi sorun oldumu
Reces canım ya kv hakkında sana ne desem bilmiyorum, o kadar üzülüyorum ki yazdıklarını okuyunca, buna başka bi çözüm bulmanız lazım kıyamam ben defneme
Bizden haberlerde pek iç açıcı değil malesef,
Kaan iki gündür iştahsız, ateşi çıkıyor ishal. Diş geliyor sanırım, bundan öncekilerde hiç olmamıştı böyle
Bide yavrum acı çekiyor, yanağını sıkıp bana bakıp 'anneee bu bu' diyor yanaklarıda kıpkırmızı
Karnımdaki melektende haberler hala aynı malesef, pazartesi randevumuz vardı tekrar bakıldı ense kalınlığına vs, 2,5 çıktı bu sefer ama illa beni prenatoloğa yolluyor, pazartesi öğlen randevumuz var orda, dua edin kızlar olurmu hayırlı haberlerle dönelim ordan inşallh
cnm kaana geçmiş olsun, azı dişi çıkıyor olabilir
bebişin için de belki de dr emin olmak için prenatologa gönderiyordur
kuzenimin oğlunun da kalındı ensesi ama sağlıklı doğdu
tatlım tam sınırda bır dger prenetolo yüzde 75 oranında anlayabılıyormus durumu
kızlar sinirden çıldırıyorum şuan
biraz önce kv yi aradım defne yemek yedi mi diye
hanımefendi ablasındaymış
defne bişey yememiş
ablası da uyut kalkınca acıkır öyle yer demiş.o da aç aç çocuğu uyutmuş.
kendileri de oturmuş balık yiyorlarmış
ya benim çocuğum açken onun boğazından nasıl lokma geçiyor anlamadım
kalkınca balık yediririm diyor
kendilerinden arta kalanı benim yavruma yedirecekmiş
ya kadın hem gezmesinden geri kalmıyor hem de evladımı aç bırakıyor
çocuk sabah 8 buçukta yaptığı kahvaltı ile duruyor
ya siz olsanız ne yaparsınız?
ben mi abartıyorum allah aşkına söyleyin bana
bu çocuk ben olunca nasıl yiyor da kv yediremiyor?
lanet olsun başka bişey demiyorum
selam kızlar giremedim yine bi kaç gündür telden okuyup takip etmeye çalıştım biraz,
beysalım, masalece arkadaşlık tekliflerinizi yeni gördüm kusura bakmayın kızlar resimlere baktıktan sonra haber verirseniz silicem çünki yine
Songülüm öncelikle başınız sağolsun canım, arasada çok geçmiş olsun, korkma nolur bak doktorunuzda kötü bişey söylememiş cumarteside hayırlı haberlerle geleceksin inşallah.
Reces canım ya kv hakkında sana ne desem bilmiyorum, o kadar üzülüyorum ki yazdıklarını okuyunca, buna başka bi çözüm bulmanız lazım kıyamam ben defneme
Kaan iki gündür iştahsız, ateşi çıkıyor ishal. Diş geliyor sanırım, bundan öncekilerde hiç olmamıştı böyle
Bide yavrum acı çekiyor, yanağını sıkıp bana bakıp 'anneee bu bu' diyor yanaklarıda kıpkırmızı
Karnımdaki melektende haberler hala aynı malesef, pazartesi randevumuz vardı tekrar bakıldı ense kalınlığına vs, 2,5 çıktı bu sefer ama illa beni prenatoloğa yolluyor, pazartesi öğlen randevumuz var orda, dua edin kızlar olurmu hayırlı haberlerle dönelim ordan inşallh
cnm işten çıkarım çıkmasına ama daha sonra nasıl iş bulurum?
ya bu kv kendi çocuklarınıda mı böyle büyütmüş acaba?
bu nasıl bi sorumsuzluk vurdumduymazlık böyle
abarttığın falan yok canım bir anne olarak çok normal bu düşüncelerin,
ya recesim işten çıkma imkanın yok mu? en azından kreşe yazdırana kadar?
hayat şartları zor biliyorum ama defne için en iyisi bu olcak sanırım
cnm hoşgeldin ben inanıyorum hiç bişey çıkmayacak
allahın izniyle
diş yapıyo malesef isal cnm ah şu dişler bi çıksada rahatlasakkk.
ya beysalım nerdesinnnn:
ayrıca defnenin her ihtiyacını ben karşılıyorum, ben işten çıkınca ne olacak, kocam benim defneye sağladıklarımı sağlayamaz. 6 ay ücretsiz izindeydim ve o kadar boğuldum ki anlatamam.kızıma ne alacak olsam o kadar para vermeye ne gerek var cümlesiyle karşılaştım.hep biriktirdiğim parayı yedim. ayrıca eşim çalışan eş istiyor, çalışmazsam benim halim harap olur.
ayrıca defnenin her ihtiyacını ben karşılıyorum, ben işten çıkınca ne olacak, kocam benim defneye sağladıklarımı sağlayamaz. 6 ay ücretsiz izindeydim ve o kadar boğuldum ki anlatamam.kızıma ne alacak olsam o kadar para vermeye ne gerek var cümlesiyle karşılaştım.hep biriktirdiğim parayı yedim. ayrıca eşim çalışan eş istiyor, çalışmazsam benim halim harap olur.
cnm kv eşime sürekli bugün iyi yedi, herkes defnenin yeterince yediğini söylüyor vs türü doğru olmayan şeyler anlatıyor. ben durumu anlatınca da eşim benim abarttığımı düşünüyor.o yüzden öyle bir ihtimal yok bile.ah canım ya yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık
eşin bi konuşsa annesiyle anlatsa durumu sonuçta onu dinler herhalde,
bide hacıymış herhalde dimi :26:
ha bide kaynını o kızcağızdanda ayırmış ya ona bişey bile demiyorum çok sinirliyim ona tanımadığım halde
aynen cnm.kaynımı ayırma bahanesinin kızın zengin olmaması olduğunu düşününce zaten kendimden korkar oldumınan kvv senı boşatmak ıcın elınden gelenı yapar ısten cıkarsan
cnm kv eşime sürekli bugün iyi yedi, herkes defnenin yeterince yediğini söylüyor vs türü doğru olmayan şeyler anlatıyor. ben durumu anlatınca da eşim benim abarttığımı düşünüyor.o yüzden öyle bir ihtimal yok bile.
birde kv eşimden kötü şeyleri saklıyor.
dün mesela defnenin elinde ve yüzünde çizikler vardı.ne olduğunu sorduğumda oyuncağa çizdirdi herhalde dedi. ama eşime bunu söylememiş bile. normalde iyi olan herşeyi eşime anlatır.
geçenlerde de defnenin poposundaki doğuştan gelen morluğu defne onunlayken düştü de oldu zannetmiş.bana açıklamaya çalıştı.bu olayı da söylememiş.
evet hacı cnm,yeni geldi hacdan
o kıza ben de çok üzüldüm ama malesef elimden bişey gelmez
aynen cnm.kaynımı ayırma bahanesinin kızın zengin olmaması olduğunu düşününce zaten kendimden korkar oldum
kızlar bu arada geçen cuma akşamı kv ile konuştum. seneye defneyi kreşe vermeyi düşündüğümü söyledim.çok olumlu karşıladı. hatta destekledi beni. anladığım kadarıyla defneye bakmak zor geliyor.
zaten her gün omuzlarım ağrıyor defneyi kucağıma almaktan diye söyleniyor.
ayyy fundam ya işin çok zor ama nediyeyimki ben şimdi
abartmıyosun ayrıca iyi bile duruyosun..
ay senin bu k. valideni bi bulsak söyliyecek okadar çok lafım varki anlatamam sana .
ya bu çocuk bu saate kadar açmı kalır ya..
allah ona vijdan versin nediyeyimki
görüşürüz helincim..
ınsan naıl 8.30 dan berı o evşada bırsey vermez dıyete mı soktu evladı anlamadım kı
kreşe olumlu bakmasın acok sevıdım en azından esınle aranızda bır gerılıme sebep olucaktır
ya kızlar inanın bende anlamıyorum
bu çocuk aç aç nasıl duruyor
normalde defne açken hayatta durmaz
kaldı ki büyük insan bile o kadar açdurmazken sürekli hareket eden bi bebek nasıl durur?
ya birde bana diyor ki ablasının gün arkadaşları yedireceğim diye uğraşma, yemesin daha iyi demiş.nasıl bi kafadır anlamadım.
sabahtan akşama uzunca bir süre uyusa yine anlarm ama defne orada en fazla 1 saat uyuyor.
yarım bardak meyve suyu içirmiş kahvaltıdan sonra
o tok tutar diye mi düşünüyor anlamıyorum ki
bir de söylediğim zaman bana abartıyorsun, defne yemek istiyor da ben mi yedirmiyorum diyor
uğraşmıyor ki çocukla yesin
2 gündür tv de görmüş.çocuklara yatmadan önce ve uyurken süt içirmeyin reflü olur demişler, bana söyleyip duruyor akşam yatarken ve gece süt içirme diye
hepten aç kalacak çocuk
siz gece uykuda ve akşam yatmadan önce süt veriyorsunuz değil mi?ben mi yanlış yapıyorum?
ya kızlar inanın bende anlamıyorum
bu çocuk aç aç nasıl duruyor
normalde defne açken hayatta durmaz
kaldı ki büyük insan bile o kadar açdurmazken sürekli hareket eden bi bebek nasıl durur?
ya birde bana diyor ki ablasının gün arkadaşları yedireceğim diye uğraşma, yemesin daha iyi demiş.nasıl bi kafadır anlamadım.
sabahtan akşama uzunca bir süre uyusa yine anlarm ama defne orada en fazla 1 saat uyuyor.
yarım bardak meyve suyu içirmiş kahvaltıdan sonra
o tok tutar diye mi düşünüyor anlamıyorum ki
bir de söylediğim zaman bana abartıyorsun, defne yemek istiyor da ben mi yedirmiyorum diyor
uğraşmıyor ki çocukla yesin
2 gündür tv de görmüş.çocuklara yatmadan önce ve uyurken süt içirmeyin reflü olur demişler, bana söyleyip duruyor akşam yatarken ve gece süt içirme diye
hepten aç kalacak çocuk
siz gece uykuda ve akşam yatmadan önce süt veriyorsunuz değil mi?ben mi yanlış yapıyorum?
ay evet arası düşünüyorum mesela yok yanı cok hzursuzlık yapar evladım bılmıyorum nasıl olak b durum acab seneyı beklemesenmıkı
ben yatmadan sut verıyorum cnm ,
yaren anne sutu almadığında gecede verıyordum bırkez cok bılmesın kv
balığın kuyruk kısmışından az bırsey yemıs defnck he neysekı annecıgının gıtmedıne az kaldı
ben gece yatmadan kaşıkm maması veriyorum gecede devam sütü veriyorum cnm:
hiç kusura bakmasın k. validen
o çocuk gece nasıl ağlıyo karnı acıkıyo vermede dur bakalımaaaaa::
Cnm cok seker kaan masallh sende oylesin ayrica.distir buyuk ihtiml kiyamm kuzuya yaa ins bian once gecerbebisin icinde korkma kalbini temiz tut iyi seyler olur ozmn cnm benm ins pzrtsi iyi hbrlerle bekliom seniselam kızlar giremedim yine bi kaç gündür telden okuyup takip etmeye çalıştım biraz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?