2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayyy cok tuhaf bi kv n var yaa hic gulecegim yoktu burnuna sokmakla solucqn ne alaka ya her cocuk ypar bunu kesfediolar sonucta arasira masalda yapio gormzden geliom hayir dedikce inadina yapio doktorumzda istemediginz dqvranisi gormzden gelin unutur yada dikkatini baska yone cekin dedi yeme isine gelince artik sacmalio yani okadar uzun sure defne nsil duruo ac uyuo onu anlqmiom ki

Songul cnm cok sewindim arasin kotu olmamasina dojtornuz israrla anltmis astim degil die tedavi amaclida kullanilio biliorum(bendede astim var) cok iyi yapnis cok cabuk acilip rahatlicak bronsite cevirmicek cnm benim hic korkma yumyrtayida ins yakinda yer arascikda

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl
bizim 6. dişimizde patladı sonunda ama huysuzluğumuz hala devam ediyo bugün de annemi yolladık yine kaldık biz bize

canım çok geçmiş olsun inşallah yakışıklı çabucak iyileşir

su dısler mahvettı kuzularımızı zaten
ağrısı oluyodur mutlaka gecer ınsallah
karnndakı melek tede ınsallah bısey cıkmaz canım hersey guzel ve hayırlı olur

ya canım artık gercekten kv ne dıyecek soz bulamıyorum
ben herzaman ılk once alp ın karnını doyururum ondan sonra ben yerım
bu nasul bır anne anlamadım
defne kv ne ısınamamıs olabılır ve ondan yemek ıstemıyoda olabuılr canım hıc guvedğın bı ınsan yokmu sen yokken onların yanında bulunabılecek

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl
bizim 6. dişimizde patladı sonunda ama huysuzluğumuz hala devam ediyo bugün de annemi yolladık yine kaldık biz bize

Hosgeldincnm ayy bizim hala 2dsiimiz var nzman cikcaklar bilemiorum doktor normal dedi ve bakti hepsi gorunuo sıkıstirmis birbini ayni anda cikcak hepsi dedi ama hala yok ayy yalnizlik cok zor yaa hele annen varken alisiosun rahata bebisde alisio ilk gittiklerinde cok koyuo yaa benmde kardesim vardi dogum gunumzde gelmisti gtti cok zorlandim ilk gunler ne guzel oda ilgileniodu oynuodu masalla bian afalladim

Kizlar bisey sorcam masalin hala 2disi var doktorumz 18inde asiya gittigimzde 15gne cikcak gbi duruo hepsi birden demisti ondanmidir asidanmidir bilemiyoeum2-3undur gece hicbi sorun yok deliksz uyuo yeme icmede yok yio ama uyandiktan sonra uyku vqktine kadr heeseyden cabuk sıkılip aglio mizmizlanio hayir desem aglio hemn anlamadimki bi huzursuzluk var kucagima gelip sarilio normalde hic sarilmaz kucak sewmez kakasi herseyide normal bi mizmizlik var acaba dis miki asiyi 18inde yaptirdik o degildir sanirim hic ates o ara boyle huzursuzluk ypmadi da nedir acaba

Cnm aşıdan da olabilir. Aşının etkisi 1 ay içinde kendini gösteriyormus. Ama büyük ihtimalle diş
Cnm malesef burada sadece 1 tane arkadaşım var onu da kv istemiyor. Başka hiç tanıdığım yok.

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Rabbim güzel haberler göndersin hepimize.

betül dün ne oldu? Erdemle ilgili bir gelişme var mı?

Kızlar çok mutluyum. Eşimi seneye defneyi kreşe göndermeye ikna ettim

hey allahımya ne solcanı ne alaka
kendisinden görmüş olmasın sakın töbe töbe:):).)

GunYdin gizel anneler ve bebisleri gununuz guzel gecsin ins

günaydın cnm:

benim doktorumda demişti 1 ay içinde çıka bilir belirtiler diye cnm kızamıktan dolayı sanıyorum..

bu arada ama diştende ola bilir hazırlıklı ol..

günaydın cnm çok sevindim hakkınızda hayırlısı..

kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar.
ay nilde akşam çok huzursuzdu bütün gece mıkır mıkırdı bi oraya attı kendisini bi oraya
sabahta burnu tıkanmıştı ve hapşurdu umarım gırip olmaz..

neyseki yarın doktorumuzla görüşmeye gidecez..

Cnm hava değişimindendir belki de. İnşallah gribal bi durum yoktur

günaydın kızlarr hayırlı cumalar herkese..

kaç gündür misafirlerle ve berrayla uğraşmaktan yazamadım. berra öyle bi halde ki anlatamam size uyanıkken sürekli ağlıyo. sürekli kucağımda durmak istiyo. antibiyotikten mi acaba diye düşündüm malum bir sürü yan etkisi var. babama sordum bıraksak mı acaba diye.(bu işlerden anlar babam) büyük bi ihtimalle ondandır ama bırakma iyice iyileşsin sonra sık sık hasta oluyo dedi. inanın öyle bunaldım ki qqqqqqqqqqqqqqqq22222222222222222222222222222222222222222222222222222 (bu kısım berraya ait) neyse ben kaçiim yazdırmayacak bana

Guanydın kızlar ceydanın ıkı gundu cok yuksek atesı var 40 dereceye kadar cıkıyo ama baska hıcbır belırtı yok ınternetten baktım 6 gun hastalıgı varmıs ondan oldu galıba 3-4 gun yuksek ates sonra 1-2 gun dokuntu oluyomus.
Sınav gorevındeyım 13:30 a doktora randevu aldım bakalım ne olacak.

Defne paracı yırttı desene canım :) bakalım bız seneye ne yapcaz yıne kv gelecek mı ceyda 1,5 yasında oluyo bakıcı da olabılır artık lojmandan bırını bulsam ne ıyı okur

Cnm hava değişimindendir belki de. İnşallah gribal bi durum yoktur

ya abklamın kızı hastaydı muhtemelen ondan geçti cnm
aynı apartmanda oturuyoruz ablamın kızıda 3 yaşında ve sürekli nille görüşüyolar engelliyemiyoruz oyüzdende biz hiç iyleşemiyecez galiba..

günaydın cnm kıyamam ya hem sana bhem berrama
kimbilir onunda canı acıyo belki annesi oyüzden kucağına geliyo bizimki beni itiyo buara..

çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın
evet oda ola bilir yada boazı intahapta ola bilir
bazen butarz durumlardada yüksek ateş oluyomuş..

herkese günaydın kızlar... iki gündür kurumda elektrik kesintisi ve net problemi nedeniyle pek giremedim. nasılsınız herşey yolundadır umarım. bizde durumlar aynı iştahsız bi bebekle savaşıyorum. ne versem atıo inş. geçici bir dönemdir. gece burnu da tıkalıydı inş. hasta olmuyordur şu ara bi bu eksik çünkü...

cnm 6 gün hastalığını duymuştum
ama inşallah diş nedeniyle ateşleniyordur

Defne paracı yırttı desene canım :) bakalım bız seneye ne yapcaz yıne kv gelecek mı ceyda 1,5 yasında oluyo bakıcı da olabılır artık lojmandan bırını bulsam ne ıyı okur
evet cnm inşallah hayırlısıyla seneye vermeyi düşünüyorum
hiç olmazsa saati, yediği içtiği belli olur
cnm sen bilirsin ama bence hiç kv ni bulaştırma, varsa kreş yoksa güvendiğin birini bulabilirsen bi bakıcı bul
ben kv me daha fazla minnet etmek istemiyorum.inan defneye iyi baksaydı hiç kreş işini çıkarmazdım ama gidişat kötü.olan parama olur ama olsun.çocuğum için her şeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…